Jump to content

sokpip

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sokpip

  1. Καλημέρα σε όλους. Τους τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την υποδοχή του handsfree. Ενώ αναγνωρίζει το handsfree, με οποιαδήποτε μικρή κίνηση του καλωδίου, χάνει την επαφή και αμέσως μετα την ξαναβρίσκει. Και αυτό γίνεται συνέχεια! Είμαι πλέον εκτός εγγύησης και είμαι στη Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς που μπορώ να το πάω να το ριξουν μια μάτια; Από λίγο ψάξιμο βρήκα κάνα 2 καταστήματα με service κινητών στην Θεσσαλονίκη, αλλά οι κριτικές στο Google είναι μέτριες. Έχει κανείς καμία εμπειρία από service στη Θεσσαλονίκη ή κάποιο κατάστημα να μου προτείνει;
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό το Beelink Gt1 είναι καλό; Να το τσιμπίσω; Επίσης για το air mouse πρέπει να έχω ανοιχτό το wifi στο ρουτερ για να δουλέψει; Καμία πρόταση για air mouse? (συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις!)
  3. Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθω να μπω λιγο στο κλίμα και ψήθηκα να πάρω ενα tv box κυρίως για kodi. Διαβάζοντας εδω μεσα κατέληξα ότι υπάρχει μεγάλη προτίμηση στο Beelink GT1 , επίσης όμως βρήκα και το R-BOX Pro Amlogic S912 Octa Core 3G/16G το οποίο είναι έκδοση με 3GB RAM ενώ το Beelink είναι με 2GB. Ερώτηση λοιπόν: 1) Beelink GT1 TV Box Octa Core Amlogic S912 - 2GB+32GB 2) R-BOX Pro Amlogic S912 Octa Core 3G/16G 3) Κάποιο άλλο; Επίσης θέλω να πάρω κι ενα remote air mouse. Έχετε καμία πρόταση; Τέλος γνωρίζετε αν για να λειτουργήσει το remote θέλει να έχω ανοιχτό το wifi internet στο ρούτερ (γενικά το wifi το έχω κλειστό και δουλεύω μόνο ethernet!!) ? Ευχαριστώ!!
  4. Ούτε καν 2€!!1.23€ για την ακρίβεια
  5. Καλησπέρα σε όλους. Παρήγγειλα από eBay φορτιστή αυτοκινήτου με δύο θύρες 2.1A και 1.0Α . Τώρα είδα όμως ότι ο original φορτιστής του κινητού λέει πάνω 1.8Α. Γνωρίζει κανείς αν το βάλω να φορτισει στην θύρα 2.1Α μήπως δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην μπαταρία ; μήπως να το αποφύγω και να το βάζω στην θύρα 1.0Α;
  6. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θυμήθηκα ότι είχα ενεργοποιημένο το 4g το οποίο πάντα το έχω απενεργοποιημένο και σερφάρω μόνο με Η ή 3g. Μάλλον από εκεί είναι το battery drain! Θα το τσεκάρω όμως και μετά απο 3~4 φορτίσεις!
  7. Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του κινητού περίπου 2 χρόνια. Τους τελευταίους μήνες παρατήρησα σημαντική πτώση στην απόδοση της μπαταρίας. Έτσι το έστειλα στην προκορντια μέσω της lg για αντικατάσταση της μπαταρίας. Το παρέλαβα σήμερα μετά από αναμονή 2 εβδομάδων (!!!) Μου είπαν ότι άλλαξαν την μπαταρία και ότι έκαναν έλεγχο μήπως υπάρχει κάποια υπερκατανάλωση από κάποιο άλλο στοιχείο του κινητού και το βρήκαν οκ. Εγώ όμως βλέπω ότι δεν υπάρχει καμία βελτίωση στην απόδοση της μπαταρίας. Έχει κανείς καμία πρόταση για το τι άλλο μπορώ να κάνω; Υπάρχει λέτε καμία περίπτωση να μην μου άλλαξαν την μπαταρία;; Ευχαριστώ.
  8. Σ ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το θέλω για συνεχή χρήση. οι διαστάσεις του χώρου είναι υ/π/β 45/55/55. Πόσο περίπου θα πρέπει να είναι οι διαστάσεις του ψυγείου για να αναπνέει; Επίσης τα ψυγείο του αυτοκινήτου μπορούν να πετύχουν τόσο χαμηλή ψύξη 0-2 βαθμούς ;
  9. Καλησπέρα σε όλους. θέλω ένα μικρό ψυγείο για να βάζω τότε μπύρες μου, δηλαδή να έχει καλή ψύξη, γύρω στους 0-2 βαθμούς. Το πρόβλημά μου είναι οι περιορισμένες διαστάσεις λόγω χώρου (θα μπει σε χώρο που προορίζονταν για φουρνακι). Θέλω υ/π/β 44/55/55!! Δεν μπόρεσα να βρω τίποτα, έχει κανείς καμία ιδέα; Ευχαριστώ!
  10. Λες να παίζει πιθανότητα; Δεν νομίζω, αλλά έτσι κι αλλίως έχω κανονική sim στο άλλο κινητο και δεν ταιριάζει. Η αλήθεια είναι πως περίμενα τη θήκη τόσες μέρες και γι αυτό δεν το πολυεπεξεργάστηκα το κινητο και ήμουν με το παλιό. Κι αυτό με το βίντεο το είδα τυχαία. Τεσπα. Οτι ειναι να γίνει θα γίνει. Απλά νομίζω είναι ένα απλό disable noise cancellation το οποίο όμως δεν μπορώ να βρω απο που γίνεται. Εψαξα και κάτι βρήκα αλλά θελει ρουτ, mod κλπ και δεν θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία σε καινούριο κινητο.
  11. Τελικά το πρόβλημα με τον διακοπτόμενο ήχο εκτός από το βίντεο είναι και στην φωνητική εγγραφή (ακόμα δεν εχω βάλει sim για να το δοκιμάσω στις κλήσεις).Μίλησα με την LG και μου είπαν ότι ίσως είναι προβληματική η συσκευή και θα την πάρουν για service :cry:. Ρώτησα τον υπάλληλο μήπως μπορώ να απενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο το noise cancellation και φάνηκε ότι του μιλούσα κινέζικα!:dash:
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πως κάνω root; Μετά το root τι κάνω;
  13. Καλησπέρα κι απο μένα. Μολις πηρα το G2 μου, αλλά παρατήρησα ότι όταν τραβάω βίντεο ο ήχος είναι προβληματικός. Κάνει διακοπές και ακούγεται μόνο όποιος μιλάει χωρίς να ακούγονται οι περιμετρικοί θόρυβοι. Είμαι σε στοκ 4.4.2. Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ
  14. Ευχαριστώ πολύ! Βιντεάκια δεν τραβάω συχνά. Φωτογραφίες όμως τις ξεσκίζω. Αρα για καμιά 200αριά φωτογραφίες θέλω γύρω στα 700mb. Καλά είναι... Μία ακόμα ερώτηση: Οι εγκατεστημένες εφαρμογές τρώνε χώρο από τα 10gb που είναι ελεύθερα ή αυτές εγκαθίστανται στα υπόλοιπα 6gb που είναι δεσμευμένα από την συσκευή;
  15. ΟΚ φίλε μου! Σ' ευχαριστώ!
  16. Μπορεί να μου πει κάποιος οι φωτογραφίες στα 13mp τί μέγεθος έχουν; Επίσης ένα βίντεο σε fullhd για 1 λεπτό τί μέγεθος έχει; Ευχαριστώ!
  17. Κανείς που να έχει tempered glass;
  18. Καλησπέρα σε όλους! Μετά από 2,5 χρόνια με σχέση αγάπης και μίσους (λόγω lags!) με το LG Optimus 3D μου, ήρθε η ώρα να προχωρήσω μπροστά! Και φυσικά κατέληξα στο G2! Θέλω όμως να πάρω και ένα tempered glass για την οθόνη. Έχετε κάποιο να μου προτείνετε με εύκολη εγκατάσταση χωρίς να αφήνει bubbles, να εφαρμόζει καλά και να μην επηρεάζει το touch της οθόνης; Ευχαριστώ!
  19. Καλησπέρα και από εμένα. Σκοπεύω να αγοράσω το κινητό, απλά από σύντομη έρευνα που έκανα βρήκα κάποιος που υποστηρίζουν ότι δεν έχει Gorilla Glass. Επίσης και στην επίσημη σελίδα της Corning το Note 2 δεν αναφέρεται στα προϊόντα που έχουν Gorilla Glass. Ξέρει κανείς να με διαφωτίσει στα σίγουρα αν το κινητό είναι εξοπλισμένο ή όχι με Gorilla Glass? Ευχαριστώ.
  20. Περσι μου εβγαλε ενα προβλημα με την υποδοχη του handsfree. Το εστειλα στην procordia κατευθειαν και μου ειπαν οτι επειδη ειναι γερμανικο δεν το καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπεια και μου το εστειλαν πισω! Δεν θυμαμαι αν μιλησα καθολου με την LG. Μετα το εστειλα στην αρβατο και μετα κοπψν και βασανων μου το εφτιαξαν δωρεαν γιατι μου ειπαν οτι ειναι στην εγγυηση, αλλα δεν ξερω ποια αντιπροσωπεια (ελληνικη ή γερμανικη) καλυψε την εγγυηση. Εται τωρα που μου εβγαλε προβλημα με τη σταθμη της μπαταριας το εστειλα απευθειας στην αρβατο, αλλα τζιφος η δουλεια. Καμια συννενοηση... Γι αυτο τωρα προβλατιζομαι. Αλλα τωρα που διαβασα αυτα ππυ γραφετε, θα κανω πρωτα ενα live chat με την lg και θα αποφασισω!!
  21. Ευχαριστώ nikos523. Θα μπω να κάνω live chat μπας και βρω άκρη αλλά νομίζω πως θα φάω άκυρο. Την προηγούμενη φορά την έστειλα στην procordia και μου την επέστρεψαν επειδή το ΙΜΕΙ παράπεμπε σε γερμανική συσκευή. Ελπίζω να επιλυθεί έτσι, αν και έτσι κι αλλιώς το E975 με βλέπω να το παραγγέλνω μέσα στην εβδομάδα!! Ευχαριστώ! :)
  22. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!! Δε θα πάρω νύφη,αλλά τώρα έχω ένα άλλο LG Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας το οποίο μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα και η Procordia δεν το επισκευάζει επειδή δεν το καλύπτει η εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπείας. Έτσι πήγα στην Αρβάτο με την οποία όμως δεν είχα και πολύ καλά αποτελέσματα... Το eye track είναι μόνιμο ή το ενεργοποιείς όποτε θέλεις? Γνωρίζεις μήπως πως λειτουργεί ή αν είναι επιβλαβές για τα μάτια?
  23. Δεν έχω το κινητό, αλλά είμαι ένα βήμα πριν το παραγγείλω και θέλω να ρωτήσω όποιον το έχει: 1) Στο κινητό υπάρχει eye tracking (ή αλλιώς έξυπνη οθόνη ελληνιστί);; 2) Γνωρίζετε κανένα σκρουτζομάγαζο που να πουλάει συσκευή Ελληνικής αντιπροσωπείας και όχι Ευρωπαϊκής? Ευχαριστώ!!
  24. Γειά σου φίλε!! Σ' ευχαριστώ για μία ακόμη φορά! Αυτό είναι το μόνο που με αγχώνει που δεν βγαίνει η μπαταρία!! :respect:
×
×
  • Create New...