MASTERX Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δεν έχει ο πωλητής που το πήρα άλλα, αλλά είχε αρκετούς. Από θέμα ποιότητας το δικό μου πάντως είναι άριστο. αυτη που εδειξα http://www.ebay.com/itm/GENUINE-OEM-ORIGINAL-LG-OPTIMUS-G-E975-E973-LS970-SPRINT-BLACK-BUMPER-CASE-COVER-/130886248056 πιστευεις οτι ειναι ιδια με τη δικη σου; οριτζιναλ δηλαδη; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 μολις εφαγε το τεταρτο πεσιμο το κινητο..μου εφυγε μεσα απο τη τσεπη του μπουφαν..απο το 1 μετρο στο πατωμα τουαλετας με πλακακι..επεσε με την πλατη και εκανε καλο θορυβο.. ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ! τελικα αυτο ειναι ανθεκτικο και εγω τυχερος...! το Bumper θα ειχε βοηθησει εδω νομιζω.. Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ναι ίδια μου φαίνεται. Έχει και 99+% ο πωλητής οπότε κομπλέ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπέρα σε όλους!!! Ξέρετε αν υπάρχει ο official lg launcher αλλά να μπορείς να βάλεις 5 εικονίδια αντί 4?? Δεν θέλω να βάλω nova αν και τον έχω αγοράσει μου αρέσει πιο καλά ο στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Που βρίσκω στις ρυθμίσεις την εναλλαγή 2g - 3g και τι είναι προτιμότερο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπέρα σε όλους!!! Ξέρετε αν υπάρχει ο official lg launcher αλλά να μπορείς να βάλεις 5 εικονίδια αντί 4?? Δεν θέλω να βάλω nova αν και τον έχω αγοράσει μου αρέσει πιο καλά ο στοκ αν καταλαβα καλα αυτο που θες, ειναι να μπορεις να βαλεις 5 εικονιδια μονιμα στο κατω μερος της οθονης; Αν ναι τοτε ειναι απλα τα πραγματα..τραβας ενα απο τη Home Screen και το πετας εκει.. Συνολικα μπορεις να εχεις 6 με τον στοκ.. δηλαδη δεχεται αλλα 2 περα απο τα 4 που εχει αρχικα! Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Που βρίσκω στις ρυθμίσεις την εναλλαγή 2g - 3g και τι είναι προτιμότερο;; Ρυθμισεις--)περισσοτερα--)δικτυα κινητης τηλεφωνιας Το προτιμοτερο ειναι αναλογα τη χρηση internet μεσω του παροχου που κανεις. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Καλησπερα σας ! Λοιπον βρηκα ενα θεματακι στο κινητο μου. Αγορασμενο απo skroutz. Ενω οταν του κανεις factory Reset Σου βγαζει επιλογη Γλωσσας τα Ελληνικα,μεσα στο μενου δεν ειναι ολα Ελληνικα και επισης αλλαξα την γλωσσα σε αγγλικα και πηγαινοντας να βαλω ξανα Ελληνικα ΔΕΝ υπαρχει η γλωσσα μας. Τι μπορει να συμβαινει ; Υπαρχει καποια λυση ; Edited January 10, 2014 by SpecialMan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Αποφασισα μετα απο 7 μηνες να ρουταρω το g μονο και μονο για να βαλω το greenify που βλεπω οτι κανει δουλεια στο g pad!Τελικα το framaroot να χρησιμοποιησω η δεν κανει για την τελευταια αναβαθμιση(την 10i εχω);; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 δοκιμασε να φλασαρεις τον τελευταιο .kdz για ελλάδα... και δες απο που ειναι το κινητο, μην ειναι για καμια Ασια και εχεις θεματα μετα με το service εδιτ: μια χαρα κανει, Gandalf, reboot και εισαι ετοιμος :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 εδιτ: μια χαρα κανει, Gandalf, reboot και εισαι ετοιμος :) Οκ ευχαριστω!Ετοιμος με δυο κλικ! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 αν καταλαβα καλα αυτο που θες, ειναι να μπορεις να βαλεις 5 εικονιδια μονιμα στο κατω μερος της οθονης; Αν ναι τοτε ειναι απλα τα πραγματα..τραβας ενα απο τη Home Screen και το πετας εκει.. Συνολικα μπορεις να εχεις 6 με τον στοκ.. δηλαδη δεχεται αλλα 2 περα απο τα 4 που εχει αρχικα! Όχι στην dock bar από πάνω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλημερα . Με το δικο μου θεμα τι μπορω να κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 σου απαντησα, φλασαρε το τελευταιο .kdz αφου δεις για που ειναι η συσκευη σου, μην ειναι για Ασια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) σου απαντησα, φλασαρε το τελευταιο .kdz αφου δεις για που ειναι η συσκευη σου, μην ειναι για Ασια... κατσε γιατι εγω ηρθα απο Samsung. Πως βλεπω απο που ειναι η συσκευη και επισης πως φλασαρω αυτο το .kdz ; Edited January 11, 2014 by SpecialMan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 κατσε γιατι εγω ηρθα απο Samsung. Πως βλεπω απο που ειναι η συσκευη και επισης πως φλασαρω αυτο το .kdz ; Για φλασαρισματα θα σου πουν τα αλλα παιδια(δεν εχω ασχοληθει.με αυτο το τηλεφωνο) Για να δεις απο που ειναι βαζεις ΙΜΕΙ σε αυτο το σαιτ : http://sndeep.info/en και σου βγαζει 3 γραμματα χωρας προελευσης πχ εμενα επειδη ειναι για γαλλια βγαζει FRA.και το γραφει απεξω στο κουτι (στο πισω μερος αν θυμαμαι καλα). Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για φλασαρισματα θα σου πουν τα αλλα παιδια(δεν εχω ασχοληθει.με αυτο το τηλεφωνο) Για να δεις απο που ειναι βαζεις ΙΜΕΙ σε αυτο το σαιτ : http://sndeep.info/en και σου βγαζει 3 γραμματα χωρας προελευσης πχ εμενα επειδη ειναι για γαλλια βγαζει FRA.και το γραφει απεξω στο κουτι (στο πισω μερος αν θυμαμαι καλα). General information Made in: Korea Made for: Thailand Date of manufacture: 05/03/2013 Age: 8 months Serial Number: 305KPCA426083 Decoding IMEI TAC: 35-529605 Serial number: 426083 Сheck digit: 6 Μαλλον την πατησα ασχημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 απο VPN ΚΑΙ αυτο το ασιατικο..... blacklisted :down: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 απο VPN ΚΑΙ αυτο το ασιατικο..... blacklisted :down: Τους πηρα τηλεφωνο,θελετε να γραφω τι μου ειπαν η δεν κανει εδω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 http://androidadvices.com/list-android-phones-android-44-kitkat-firmware-update/ Τελικά παίρνουμε kit Kat ; ισχύει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Τους πηρα τηλεφωνο,θελετε να γραφω τι μου ειπαν η δεν κανει εδω ; Γιατί να μην κάνει; Εκτός αν είναι σοκιν! :-) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Γιατί να μην κάνει; Εκτός αν είναι σοκιν! :-) Λοιπον μου ειπε Ο Κυριος να κατεβασω μια εφαρμογη more local καπως ετσι και θα εχω Ελληνικα. Δεν ειχα ομως ποτε Ελληνικα σε ολο το τηλεφωνο και με αυτη την εφαρμογη..Επισης ρωτησα για την Εγγυηση και μου ειπε Οτι εχω απο αυτους Εγγυηση ! Φυσικα δεν πιστεψα τιποτα. Ειναι θεμα ψυχολογικο οποτε και για 2η φορα το κινητο φευγει. Εχω κανονισει να δω ενα αλλο σημερα Ελληνικο απο Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Δεν κανει το κινητό αυτό για εσένα.. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Δεν κανει το κινητό αυτό για εσένα.. Γιατι ; Μια χαρα ηταν ρε συ τι λες ; Σιγα μην κουβαλαω thailand mobile. :) Μεχρι το βραδυ θα εχω Ελληνικη συσκευη με εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Αστειευομαι βρε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts