ostvarivanje Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ορίζεις ποσοστό κατώτατης φωτεινότητας και ανάλογα με τις συνθήκες, αν πχ είσαι στον ήλιο την ανεβάζει αυτόματα Δεν ξέρω αν αυτό που ορίζεις είναι το κατώτερο όριο φωτεινότητας γιατί όσο φωτεινό είναι μετακινώντας τη μπάρα, το ίδιο φωτεινό μου φαίνεται σε διάφορες συνθήκες φωτεινότητας έχοντάς το στην αυτόματη επιλογή. Βέβαια αυτά όταν ήμουν stock. Τώρα με custom rom δεν παίζει ρόλο που είναι η μπάρα αν έχεις τικαρισμένη την αυτόματη φωτεινότητα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 εγκατεστησα το Handcent SMS.. τελικα δεν θα το χρησιμοποιησω, καθως ο λογος που το ειχα στο παλιο μου τηλεφωνο το S2 ειναι οτι με τη χρηση του Swype πληκτρολογιου, το stock SMS app εστελνε μονο μικρους χαρακτηρες και ειχα θεμα (ή μικρο μηνυμα 70 χαρακτ. η σε μεγαλο πηγαινε κατεστραμενοι καποιοι χαρακτηρες), οποτε χρησιμοποιουσα το Handcent για να κανει αυτοματη κεφαλαιοποιηση χαρακτηρων πριν στειλει το μηνυμα.. Στο G ομως δεν ξερω πως τα καταφερνει το stock SMS app και στελνει μικρους χαρακτηρες και μεγαλο μηνυμα! Οποτε δεν μου χρειαζεται το Handcent .. ΑΛΛΑ.. απο τη στιγμη που εγκατεστησα το Handcent, το stock SMS app δεν μου δινει καθολου ειδοποιηση για τα μηνυματα ενω σε αυτο εχω ενεργες ειδοποιησεις και απο την αλλη τις εχω απενεργοποιησει στο Handcent...! Περιεργο δεν ειναι; Ξερει κανεις τι να κανω; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Ορίζεις ποσοστό κατώτατης φωτεινότητας και ανάλογα με τις συνθήκες, αν πχ είσαι στον ήλιο την ανεβάζει αυτόματα το ποσοστο φωτεινοτητας στο αυτοματο δεν ειναι ουτε το κατωτερο οριο ουτε το ανωτερο...ειναι σαν ενας μεσος ορος...εγω το εχω στο 50% αυτοματο και σε σκοτεινο χωρο μπορει να λειτουργησει σαν 20% π.χ και κατω απο τον ηλιο σαν 100%.... υπαρχει ενα θεματακι παντως με την ρυθμιση στο αυτοματο και ειναι οτι οταν δεις καποιο βιντεο μετα κολλαει η φωτεινοτητα σε υψηλα επιπεδα και ας ειναι πισσα σκοταδι... Edited November 16, 2013 by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Α να μην ανησυχώ δηλαδή :lol::lol::lol::lol: Κι εμένα σπάνια όμως αντι να χαιρεσαι που φορτιζει κιολασ :lol: :p εμενα καμια φορα ξαναφορτωνει το μενου, αλλα μαλλον φταιει καποια εφαρμογη και το κλεινει... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έβαλα το BetterBattaryStats και βλέπω ότι το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep, από τις 9 ώρες τις 8.55 είναι στα 384. Είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Εμένα έστρωσε ξανα η μπαταρία. Έκανα ένα wipe τα battery stats, άδειασμα, γέμισμα και αυτό ήταν! Θα μιλήσω με το service να ακυρώσω την παραλαβή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έβαλα το BetterBattaryStats και βλέπω ότι το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep, από τις 9 ώρες τις 8.55 είναι στα 384. Είναι φυσιολογικό? Οχι δεν ειναι , καποια εφαρμογη σου κανει τη*ζημια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Πήρα πρόσφατα το Optimus G και εχει 4.1.2 E97510H.....δεν μπορώ όμως με τίποτα να το κάνω root, ούτε με modchopper ούτε με framaroot! Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Wipe battery stats,ειναι εφικτο σε unrooted συσκευη?με ποιο τροπο?να εμπλουτιζουμε λιγο τις γνωσεις γυρω απο το εργαλειο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Πήρα πρόσφατα το Optimus G και εχει 4.1.2 E97510H.....δεν μπορώ όμως με τίποτα να το κάνω root, ούτε με modchopper ούτε με framaroot! Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ! Εγώ πάντως έκανα πρώτα όλες τις αναβαθμίσεις που είχε και μετά το έκανα root. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ποιος συμφορουμιτης ειχε παραγγειλει αυτο το screen protector? http://www.ebay.com/itm/161014591101?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Αν μπορει να μου πει το κοστος των μεταφορικων. Συγνώμη που τώρα απαντώ, αλλα τώρα το είδα. Έχω αγοράσει αυτήν ακριβώς, αλλα και σε μάτ υφή. Την διάφανη την προτείνω πάντως, καλής ποιότητας και την έβαλα εύκολα. Τώρα για κόστος μεταφορικών, όταν το είχα πάρει εγω έστελνε και Ελλάδα αλλα και Τσεχία, που βρίσκομαι. Πάντα, βέβαια, μπορείς και να του στείλεις μήνυμα να τον ρωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Πήρα πρόσφατα το Optimus G και εχει 4.1.2 E97510H.....δεν μπορώ όμως με τίποτα να το κάνω root, ούτε με modchopper ούτε με framaroot! Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ! με Gandalf η Aragon? μονο ο Gandalf δουλευει ;) Και install Superuser ? με framaroot :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Οχι δεν ειναι , καποια εφαρμογη σου κανει τη*ζημια Όντως, έσβησα το Android Agenda Widget και διορθώθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 κατεβασε το Wakelock Detector, σε συνδυασμο με το BBS κανεις θαυματα ;) :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Με την αυτόματη φωτεινότητα παρατήρησα ότι ακόμα και στο μηδέν να βρίσκεται μπορεί να ανέβει και στο 100% ανάλογα με το φως του περιβάλλοντα χώρου. Όμως ο αισθητηρας δεν είναι και πολύ ευαίσθητος. Σήμερα έκανα δοκιμή σε ντάλα ήλιο και παρότι το χτυπούσε κατάμουτρα, η φωτεινότητα παρέμενε στο 0%. Πήγα σπίτι και το δοκίμασα σε λάμπα σε απόσταση 2 εκατοστών και τότε αύξησε αυτόματα την φωτεινότητα αλλιώς δεν έπαιρνε χαμπάρι με τίποτα. Τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό; κανένα calibration του αισθητήρα; Edited November 17, 2013 by krnl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Νομίζω στο κρυφό μενού έχει κάτι τέτοιο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Νομίζω στο κρυφό μενού έχει κάτι τέτοιο Μπήκα στο κρυφό menu (3845#*975#) και είχε μια επιλογή μέσα στο HW Device Test >>>> Tuning for Proximity/Ambient Light Sensor. Εκεί βλέπεις τα readings του light sensor σε lux. Αλλά βλέπω να διαβάζει μια χαρά το φως. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 δε σου δουλευει καθολου εξω η αργει? θελει 4-5sec μεχρι να αλλαξει φωτεινοτητα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 δε σου δουλευει καθολου εξω η αργει? θελει 4-5sec μεχρι να αλλαξει φωτεινοτητα... Δεν έκανα εκτενές τεστ αλλά δεν είδα να αλλάζει καθόλου. Γιατί αργεί τόσο όμως; Υποτίθεται ο,τι την αύξηση φωτεινότητας την θέλεις άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Πάντως μιας και ανέφερε παραπάνω ένας φίλος για το σήμα, σε μένα με κάρτα q δεν έχει πολύ καλό σήμα αλλά μπορεί να φταίει και η q σε αυτό γιατί είχα προβλήματα σήματος και σε άλλο κινητό. Είναι που δεν έχει και micro Sim η q και δεν ξέρω αν επηρεάζει. Αυξομειωνονται συχνα οι μπαρες. Edited November 17, 2013 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Δεν μπορώ να το rootαρω με τίποτα! Έχει την version E97510H-Eur και δεν δουλεύει ούτε το modchopper ούτε το framaroot! Στο framaroot εννοείται οτι χρησιμοποιώ το gandalf και μου βγάζει failed try another exploit method! Κάποιος μου έιπε να το ξαναφλασάρω αλλά ούτε αυτό δεν μου γίνεται! Από το tool της LG μου βγάζει αφού κατεβάσει το αρχείο κάτι ερωτηματικά που δεν μπορώ να καταλάβω τι λεει! Επίσης έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις με αποτυχία πάλι! Κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ! Ωχ παιδιά χίλια συγνώμη! Το έκανα με framaroot! Απλά είχα την έκδοση 1.41 και με την 1.61 έγινε μια χαρά! Ευχαριστώ και συγνώμη! :) Edited November 17, 2013 by lionheart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλησπέρα και πάλι! :) Στο freegee τι recovery να επιλέξω; Μου έχει προεπιλεγμένο το TWRP 2.4.3.0 αλλά έχει και επιλογές TWRP 2.5.0.0 CWM 6.0.3.0 και CWM 6.0.3.0 Touch! Τι να επιλέξω; Ξέρει κανείς τις διαφορές; Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλησπέρα και πάλι! :) Στο freegee τι recovery να επιλέξω; Μου έχει προεπιλεγμένο το TWRP 2.4.3.0 αλλά έχει και επιλογές TWRP 2.5.0.0 CWM 6.0.3.0 και CWM 6.0.3.0 Touch! Τι να επιλέξω; Ξέρει κανείς τις διαφορές; Ευχαριστώ πολύ! :) Κάπου είχα διαβάσει ο,τι έχουν αναφερθεί προβλήματα με τα TWRP οπότε αρκετοί επιλέγουν να περάσουν είτε CWM είτε CWM Touch. Μην σε αγχώνει και πολύ αυτό μιας και μπορείς να το αλλάξεις με ένα απλό φλασάρισμα. Προσωπικά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και επιμένω ακόμα με κλειδωμένο bootloader και α-root. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ρε παιδια παρατηρησα ενα θεματακι, ενω η οθονη του κινητου ειναι κλειδωμενη, αν καταλαθος στην τσεπη πατηθει το power button για αρκετα δευτερολεπτα σβηνει. Υπαρχει καποια επιλογη να μην γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλησπέρα και πάλι! :) Στο freegee τι recovery να επιλέξω; Μου έχει προεπιλεγμένο το TWRP 2.4.3.0 αλλά έχει και επιλογές TWRP 2.5.0.0 CWM 6.0.3.0 και CWM 6.0.3.0 Touch! Τι να επιλέξω; Ξέρει κανείς τις διαφορές; Ευχαριστώ πολύ! :) Όποιο θες, μέχρι προχθές είχα CWM 6.0.7.0, άλλα από Μ@%-#@% μου κράσαρα όλο το κινητό και μετά απο επαναφορά με Teenybin έχω το TWRP και όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts