cybervibe Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Παίζει καμια άκρη για θήκες Diztronic που να στέλνει Ελλάδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ερώτηση με δάκρυα στα μάτια. :cry: Το ψευτομεταλικό περιμετρικά, μπορεί να αλλάξει; Παει μαζι με την οθονη....δυστηχως κοστος του πακετου,170 ευρω,δεν θυμαμαι αν ειναι με φπα.... Για την ιστορια,θελει αλλαγη η πλατη για το κινητο της γυναικας μου,επειδη εχει απο θηκη,ενα σημαδακι στο πισω μερος περιμετρικα που παει μαζι με την πλατη,κοστος απο αντιπροσωπεια 70 ευρω...βρε δεν πανε καλα....θα αγορασω original οχι OEM απο ebay....κοστος 40 ευρω,και θα την αλλαξω μονος μου.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ερώτηση με δάκρυα στα μάτια. :cry: Το ψευτομεταλικό περιμετρικά, μπορεί να αλλάξει; Οχι και χτυπιεται παρα πολυ ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Οχι και χτυπιεται παρα πολυ ευκολα. Χτυπιεται Πολύ ευκολα;Τι εννοείς; Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Χτυπιεται Πολύ ευκολα;Τι εννοείς; Εννοεί ότι σε αυτό το σημείο το κινητό είναι αρκετά ευαίσθητο. Με κάποιο χτυπηματάκι αφήνει σημάδι, έχει αναφερθεί εκτενώς το θέμα λίγες σελίδες πριν. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Εννοεί ότι σε αυτό το σημείο το κινητό είναι αρκετά ευαίσθητο. Με κάποιο χτυπηματάκι αφήνει σημάδι, έχει αναφερθεί εκτενώς το θέμα λίγες σελίδες πριν. Αα οκ.Πάντως με ένα bumper αν το έχει χτυπήσει κάποιος δεν θα φαινεται+θα προστατεύει. Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 το galaxy store τι λεει? αξιοπιστο? εχει αγορασει κανεις απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Νεα απο το μετωπο!Το antoutou benchmark ετοιμαζεται να κανει αναβαθμιση για να σταματησουν αυτες οι φημες περι ''πειραγμενων'' κινητων και αξιοπιστων αποτελεσματων οπως ειχε αναφερθει μερικες μερες πριν.Πιο συγκεκριμενα μερικες εταιριες φτιαχνουν τα κινητα τους ετσι ωστε να κλεβουν στο antoutou και γιαυτο βγαινει αυτη η αναβαθμιση.Προς το παρον υπαρχει μονο ενα preview οπως το ονομαζει της εφαρμογης αρκετα συμπαθητικο θα ελεγα.Στο δικο μου κινητο δεν ειδα καμια διαφορα στο σκορ αν και εχει αλλαξει απ'οτι ειδα το 3d test. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polter Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 το galaxy store τι λεει? αξιοπιστο? εχει αγορασει κανεις απο εκει? Καταλαβαίνω απόλυτα το λόγο για τον οποίο ρωτάς. Αναζήτησα στο forum σχετικές πληροφορίες χτες και δεν βρήκα κάτι αρνητικό, οπότε έστειλα ερώτημα στο Galaxy Store, αν το μαύρο είναι ευρωπαϊκής αγοράς και μου απάντησαν θετικά. Καταχώρησα, λοιπόν, χτες παραγγελία και ενώ το εμφανίζουν ως "άμεσα διαθέσιμο", ΑΚΟΜΑ εη παραγγελία είναι σε κατάσταση "προετοιμασίας". Άρα, υποθέτω πως δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο και απλά ΘΑ το παραλάβουν εντός των ημερών. Επειδή δε, σήμερα ρίξανε και την τιμή κατά 10 ευρώ σε σχέση με χτες (ένεκα του ανταγωνισμού), τους έστειλα αίτημα να μου το τιμολογήσουν με τη σημερινή τιμή αφού ακόμα το έχουν στο Κατάστημά τους (υποτίθεται). Για να δούμε τελικά πότε θα το στείλουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 κανά καλό bumber και κανά docking station? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 κανά καλό bumber και κανά docking station? Bumper της προκοπης μονο αυτο της lg υπαρχει. Τσεκαρε το στο ebay, 15 γιουρα βγαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Γιατί είναι πιο smooth, με καλύτερη οθόνη (ειδικά κάτω από τον ήλιο) και πιο όμορφη- ποιοτική συσκευή. Όποιος δίνει βαρύτητα σε αυτά, επιλέγει το G. Επιμενετε σε κάτι που δεν στηρίζεται πουθενά. Ουτε καν η ποιότητα κατασκευής γιατί αποδεδειγμένα το bezel και το καπάκι του S4 είναι πολύ πιο ανθεκτικά. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να το κρατήσει με θήκη τύπου S-view όπως εγώ και τα λέμε σε κάνα μήνα. Δεν έχω καν screen protector και το ασήμι bezel είναι εκτεθειμένο παντού. Όσο για το smooth είμαστε σε android και άνθρωποι που ασχολούμαστε. Χρειάζονται 10 λεπτά για να γίνει root και να πεταχτούν όλα τα άχρηστα, καθώς και να αντικατασταθεί ο πιο ηλίθιος dialer. Αν θες και η Συλλογή άσχετα μετα απο δικά μου τέστ είναι πιο smooth απο το QuickPic. Για την οθόνη ειδικα του S4 κανεις μεγάλο λάθος. Στο auto +5 είναι πιο φωτεινή απο του Nexus 4 κάτω απο τον ήλιο. Ρωτά τον Giannis12 που του έστειλα φωτο με τις δυο συσκευές δίπλα δίπλα. Στο δε 50% ρίχνει ξεκάθαρα και αριθμητικά στο OG. Μόνο η οθόνη του iPhone είναι τέλεια στον ήλιο. Σε android δεν υπάρχει τίποτα. Η Samsung μου την σπάει γενικώς σε πολλά πράγματα και δεν θα αγοραζα ξανά αν δεν ήταν η κάμερα. Όμως μ έχει βολεψει γιατί πέρα απο τις σχεδόν τέλειες φωτο έχει ξεκουραστη οθόνη και μπορώ να το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη χωρίς να προσέχω μην ακουμπισει στο τασάκι, μην κάνει σημάδια το καπάκι απο την επαφή του με το τραπέζι, μην αφήσει σημάδια η βαση μανταλάκι που χρησιμοποιω στο αυτοκίνητο κλπ. Edited August 23, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καταλαβαίνω απόλυτα το λόγο για τον οποίο ρωτάς. Αναζήτησα στο forum σχετικές πληροφορίες χτες και δεν βρήκα κάτι αρνητικό, οπότε έστειλα ερώτημα στο Galaxy Store, αν το μαύρο είναι ευρωπαϊκής αγοράς και μου απάντησαν θετικά. Καταχώρησα, λοιπόν, χτες παραγγελία και ενώ το εμφανίζουν ως "άμεσα διαθέσιμο", ΑΚΟΜΑ εη παραγγελία είναι σε κατάσταση "προετοιμασίας". Άρα, υποθέτω πως δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο και απλά ΘΑ το παραλάβουν εντός των ημερών. Επειδή δε, σήμερα ρίξανε και την τιμή κατά 10 ευρώ σε σχέση με χτες (ένεκα του ανταγωνισμού), τους έστειλα αίτημα να μου το τιμολογήσουν με τη σημερινή τιμή αφού ακόμα το έχουν στο Κατάστημά τους (υποτίθεται). Για να δούμε τελικά πότε θα το στείλουν.. Εγω τους ειχα παρει τηλεφωνο χτες και μου ειπαν δεν το εχουν, εχει ελλειψη η LG και απο βδομαδα και αν θα εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Επιμενετε σε κάτι που δεν στηρίζεται πουθενά. Ουτε καν η ποιότητα κατασκευής γιατί αποδεδειγμένα το bezel και το καπάκι του S4 είναι πολύ πιο ανθεκτικά. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να το κρατήσει με θήκη τύπου S-view όπως εγώ και τα λέμε σε κάνα μήνα. Δεν έχω καν screen protector και το ασήμι bezel είναι εκτεθειμένο παντού. Όσο για το smooth είμαστε σε android και άνθρωποι που ασχολούμαστε. Χρειάζονται 10 λεπτά για να γίνει root και να πεταχτούν όλα τα άχρηστα, καθώς και να αντικατασταθεί ο πιο ηλίθιος dialer. Αν θες και η Συλλογή άσχετα μετα απο δικά μου τέστ είναι πιο smooth απο το QuickPic. Για την οθόνη ειδικα του S4 κανεις μεγάλο λάθος. Στο auto +5 είναι πιο φωτεινή απο του Nexus 4 κάτω απο τον ήλιο. Ρωτά τον Giannis12 που του έστειλα φωτο με τις δυο συσκευές δίπλα δίπλα. Στο δε 50% ρίχνει ξεκάθαρα και αριθμητικά στο OG. Μόνο η οθόνη του iPhone είναι τέλεια στον ήλιο. Σε android δεν υπάρχει τίποτα. Η Samsung μου την σπάει γενικώς σε πολλά πράγματα και δεν θα αγοραζα ξανά αν δεν ήταν η κάμερα. Όμως μ έχει βολεψει γιατί πέρα απο τις σχεδόν τέλειες φωτο έχει ξεκουραστη οθόνη και μπορώ να το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη χωρίς να προσέχω μην ακουμπισει στο τασάκι, μην κάνει σημάδια το καπάκι απο την επαφή του με το τραπέζι, μην αφήσει σημάδια η βαση μανταλάκι που χρησιμοποιω στο αυτοκίνητο κλπ. Το τελευταιο που λες Κωστα, ειναι πραγματι το μεγαλο πλεονεκτημα των σαμσουγκ. Οσο για την οθονη, δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω, αφου τα εχεις διπλα διπλα... Παντως με το νοτε2 η ορατοτητα στον ηλιο ηταν μετρια. Και με το s3 κατω του μετριου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 αγοραστηκε τελικα σημερα απο το galaxy store σε μαυρο στα 345 (μου ειπαν οτι παρελαβαν σημερα αρκετες συσκευες) σφραγισμενη συσκευη με τις ζελατινες της απο πολωνια η συσκευη δουλευει κανονικα με data στο wifi βλεπει ολα τα δικτυα, συνδεεται στο δικτυο μου αλλα δε λεει με τιποτα να μπει στο ιντερνετ σε αντιθεση με το galaxy s2 μου απο την αλλη ολα δουλευουν ρολοι οταν συνδεεται με tethering (wifi) στο galaxy s2 καμια ιδεα? δεν μπορω να δοκιμασω και αλλο δικτυο ρε ****το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Επιμενετε σε κάτι που δεν στηρίζεται πουθενά. Ουτε καν η ποιότητα κατασκευής γιατί αποδεδειγμένα το bezel και το καπάκι του S4 είναι πολύ πιο ανθεκτικά. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να το κρατήσει με θήκη τύπου S-view όπως εγώ και τα λέμε σε κάνα μήνα. Δεν έχω καν screen protector και το ασήμι bezel είναι εκτεθειμένο παντού. Όσο για το smooth είμαστε σε android και άνθρωποι που ασχολούμαστε. Χρειάζονται 10 λεπτά για να γίνει root και να πεταχτούν όλα τα άχρηστα, καθώς και να αντικατασταθεί ο πιο ηλίθιος dialer. Αν θες και η Συλλογή άσχετα μετα απο δικά μου τέστ είναι πιο smooth απο το QuickPic. Για την οθόνη ειδικα του S4 κανεις μεγάλο λάθος. Στο auto +5 είναι πιο φωτεινή απο του Nexus 4 κάτω απο τον ήλιο. Ρωτά τον Giannis12 που του έστειλα φωτο με τις δυο συσκευές δίπλα δίπλα. Στο δε 50% ρίχνει ξεκάθαρα και αριθμητικά στο OG. Μόνο η οθόνη του iPhone είναι τέλεια στον ήλιο. Σε android δεν υπάρχει τίποτα. Η Samsung μου την σπάει γενικώς σε πολλά πράγματα και δεν θα αγοραζα ξανά αν δεν ήταν η κάμερα. Όμως μ έχει βολεψει γιατί πέρα απο τις σχεδόν τέλειες φωτο έχει ξεκουραστη οθόνη και μπορώ να το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη χωρίς να προσέχω μην ακουμπισει στο τασάκι, μην κάνει σημάδια το καπάκι απο την επαφή του με το τραπέζι, μην αφήσει σημάδια η βαση μανταλάκι που χρησιμοποιω στο αυτοκίνητο κλπ. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, το OG είχες δίπλα ή το nexus 4; έτσι πληροφοριακά τα δύο μοντέλα μπορεί να γίνονται από την ίδια εταιρία άλλα δεν έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις στην οθόνη, καμία σχέση βασικά. Επίσης δεν ξέρω το δικό σου s4 τι φωτεινότητα έχει άλλα αυτό που είχα εγώ για δύο βδομάδες (μετά το πούλησα) και κάνα 2-3 άλλα που έχω δει σε φίλους μου, κάτω από τον ήλιο βλέπεις ''πάπαλα'', καμία σχέση με το G. οκ, για τέλειες φωτογραφίες πάρε καλύτερα κάνα Nokia, αν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ, γιατί και τα σαμμυ δεν είναι τέλεια σε αυτό τον τομέα είναι καλύτερα (στην κάμερα-στις νυχτερινές λείψεις για μεγαλύτερη σαφήνεια) από τα LG. Πες μας λίγο και για τα προβλήματα που βγάζει συχνά το s4 διότι το OG είναι σχεδόν απροβλημάτιστο, καλά για σχέση τιμής και αξίας (vfm) δεν τα συγκρίνω καθόλου :D:D. Οκ, ο καθένας έχει τη γνώμη του και τις προτεραιότητες του με βάση αυτά κάνει τις καλύτερες για αυτόν επιλογές, αν σου αρέσει περισσότερο το s4 δεκτό χαλάλι σου, πειράζει που εμένα και πολλούς άλλους μας αρέσει περισσότερο το G; να σημειώσω ότι δεν είναι θέμα χρημάτων γιατί και το s4 το είχα αγοράσει καινούργιο Ελληνικό και το G. Edited August 23, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Επιμενετε σε κάτι που δεν στηρίζεται πουθενά. Ουτε καν η ποιότητα κατασκευής γιατί αποδεδειγμένα το bezel και το καπάκι του S4 είναι πολύ πιο ανθεκτικά. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να το κρατήσει με θήκη τύπου S-view όπως εγώ και τα λέμε σε κάνα μήνα. Δεν έχω καν screen protector και το ασήμι bezel είναι εκτεθειμένο παντού. Όσο για το smooth είμαστε σε android και άνθρωποι που ασχολούμαστε. Χρειάζονται 10 λεπτά για να γίνει root και να πεταχτούν όλα τα άχρηστα, καθώς και να αντικατασταθεί ο πιο ηλίθιος dialer. Αν θες και η Συλλογή άσχετα μετα απο δικά μου τέστ είναι πιο smooth απο το QuickPic. Για την οθόνη ειδικα του S4 κανεις μεγάλο λάθος. Στο auto +5 είναι πιο φωτεινή απο του Nexus 4 κάτω απο τον ήλιο. Ρωτά τον Giannis12 που του έστειλα φωτο με τις δυο συσκευές δίπλα δίπλα. Στο δε 50% ρίχνει ξεκάθαρα και αριθμητικά στο OG. Μόνο η οθόνη του iPhone είναι τέλεια στον ήλιο. Σε android δεν υπάρχει τίποτα. Η Samsung μου την σπάει γενικώς σε πολλά πράγματα και δεν θα αγοραζα ξανά αν δεν ήταν η κάμερα. Όμως μ έχει βολεψει γιατί πέρα απο τις σχεδόν τέλειες φωτο έχει ξεκουραστη οθόνη και μπορώ να το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη χωρίς να προσέχω μην ακουμπισει στο τασάκι, μην κάνει σημάδια το καπάκι απο την επαφή του με το τραπέζι, μην αφήσει σημάδια η βαση μανταλάκι που χρησιμοποιω στο αυτοκίνητο κλπ. Ok! Ενταξη. No problem. Το s4 ειναι the best. Παμε παρακατω; Μην με παρεξηγεις. Ειχα 2 og και τωρα ειμαι με s4. Εχω ματια και βλεπω. Μεχρι χθες τετοια ωρα δουλευα og. Απλα κουραστικα με την πρεμουρα να γυριζουν καποιοι φιλοι στα "ανταγωνιστικα τοπικ" και να βαζουν τα πραγματα στη θεση τους, ξεκαθαριζοντας προς πασα κατευθυνση ποιος ειναι ο βασιλιας! Ο καθενας εχει τα κριτηρια του και τις αποψεις του! Δεν χρειαζεται καποιον - καποιους να τον βαζουν στον "ισιο δρομο". PS: Και επειδη εχω τα ματακια μου ακομη σωα, επειδη εχω και το s3, το s4 και για μηνες το og μπορω να διαβεβαιωσω οτι εξω στον ηλιο ειναι: OG μετα s4 (ομολογω το περιμενα χαλια τελειως αλλα δεν ειναι) και μετα το s3 που απλα δεν βλεπεις. Ξεκαθαρα πιο φωτινη οθονη, ξεκαθαρα το καλυτερο λευκο, το εχει το og. Πως να το κανουμε. Το βλεπω βρε παιδια. Και οταν κατι το βλεπω δεν περιμενω απο κανενα να με πεισει! Χωρις παρεξηγηση, ετσι? PS2: Και ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ! Στο s3 της γυναικας μου, μετα απο 3 καπακια που ραγιζαν ανεξηγητα στην καμερα, ραγισε και στο bezel διπλα στη usb. Ειλικρινα αν δεν της ερεζε τοσο, θα ειχε φυγει απο το μπαλκονι. Πιο φτηνοπραγμα δεν εχω ξαναδει απο την εποχη των siemens που στο μηνα ξεβαφαν! Ενταξει τι να πω, τωρα! Edited August 23, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Παιδιά 1 ερωτηση. Επειδη το θελω για δωρο μεχρι τεταρτη ποιο μαγαζι απο skroutz προτεινετε; Απο εκει που αγορασα το δικο μου δεν υπαρχει ουτε για δειγμα πια. Για να μην εχουμε προβλημα ας μου το στειλετε σε π.μ. ευχαριστω παιδια πολυ. ειμαι σε αυτο και στο μινι αναμεσα. θα δω ποιο θα παρω οποιο βολευει γρηγοροτερα. Edited August 23, 2013 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Παιδιά 1 ερωτηση. Επειδη το θελω για δωρο μεχρι τεταρτη ποιο μαγαζι απο skroutz προτεινετε; Απο εκει που αγορασα το δικο μου δεν υπαρχει ουτε για δειγμα πια. Για να μην εχουμε προβλημα ας μου το στειλετε σε π.μ. ευχαριστω παιδια πολυ. ειμαι σε αυτο και στο μινι αναμεσα. θα δω ποιο θα παρω οποιο βολευει γρηγοροτερα. Δεν έχουμε τέτοια θέματα εδώ. Easy byu world Vnp Kaiser Birdphone είναι ορισμένα από τα δοκιμασμένα και αξιόπιστα μαγαζιά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για την πολυτιμη απαντηση - βοηθεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Ok! Ενταξη. No problem. Το s4 ειναι the best. Παμε παρακατω; Μην με παρεξηγεις. Ειχα 2 og και τωρα ειμαι με s4. Εχω ματια και βλεπω. Μεχρι χθες τετοια ωρα δουλευα og. Απλα κουραστικα με την πρεμουρα να γυριζουν καποιοι φιλοι στα "ανταγωνιστικα τοπικ" και να βαζουν τα πραγματα στη θεση τους, ξεκαθαριζοντας προς πασα κατευθυνση ποιος ειναι ο βασιλιας! Ο καθενας εχει τα κριτηρια του και τις αποψεις του! Δεν χρειαζεται καποιον - καποιους να τον βαζουν στον "ισιο δρομο". PS: Και επειδη εχω τα ματακια μου ακομη σωα, επειδη εχω και το s3, το s4 και για μηνες το og μπορω να διαβεβαιωσω οτι εξω στον ηλιο ειναι: OG μετα s4 (ομολογω το περιμενα χαλια τελειως αλλα δεν ειναι) και μετα το s3 που απλα δεν βλεπεις. Ξεκαθαρα πιο φωτινη οθονη, ξεκαθαρα το καλυτερο λευκο, το εχει το og. Πως να το κανουμε. Το βλεπω βρε παιδια. Και οταν κατι το βλεπω δεν περιμενω απο κανενα να με πεισει! Χωρις παρεξηγηση, ετσι? PS2: Και ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ! Στο s3 της γυναικας μου, μετα απο 3 καπακια που ραγιζαν ανεξηγητα στην καμερα, ραγισε και στο bezel διπλα στη usb. Ειλικρινα αν δεν της ερεζε τοσο, θα ειχε φυγει απο το μπαλκονι. Πιο φτηνοπραγμα δεν εχω ξαναδει απο την εποχη των siemens που στο μηνα ξεβαφαν! Ενταξει τι να πω, τωρα! Κυριοι, δεν υπαρχει βασιλιας φετος. Υπαρχουν πολύ καλες υλοποιήσεις από ολες τις εταιριες και με ποσα από 300 μεχρι 500 μπορεις να παρεις εξαιρετικα τηλεφωνα. Παρεμπιπτόντως, βαλτε στην εξισωση και το: πιο ποιοτικο, ένα από τα πιο ομορφα (μαζι με το xperia z), το πιο smooth, το πιο ομορφα παρουσιασμενο (περα από τους γελοίους σε χρωματα - γραμματοσειρες - εικονιδια launchers των Samsung, lg) android κινητο (one) και εχετε τις 3 καλυτερες υλοποιήσεις σε "φυσιολογικα" μεγεθη android αυτή τη στιγμη. @ Te_Salat Κωστα, ο,τι και να λεμε η γελοιοτητα της σαμμυ με τα μικρολαγκακια δεν εχει προηγουμενο. Δε θελω ρουτ και μουτ για να πεταξω τη σαβουρα της σαμμυ και να αλλαξω dialer, gallery app κλπ κλπ για να εχω smoothness. Απλα δεν πρεπει να γινεται ετσι... Edited August 23, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 ΒΟΗΘΕΙΑ - ΒΟΗΘΕΙΑ....Νεκρωσε το κινητό,Παπαλα,και είμαι επαρχία.... Μου δείχνει χαμηλή στάθμη μπαταρίας και δεν φορτίζει εδώ και ώρες.....πατάω το μπουτον power και μου εμφανίζει το εικονίδιο για recover,...το πατάω 8 δευτέρα και δεν κάνει τίποτα,πάλι όταν κάνει reboot,εμφανίζει το εικονίδιο χαμηλής στάθμης μπαταρίας.... Έκανα και το συνδυασμό με power- volume εμφανίστηκε το Ρομποτικό,αλλά τα ίδια....χαμηλή στάθμη μπαταρίας.. Το κινητό πριν νεκρωσει είχε 70% στάθμη μπαταρίας.... Δεν είμαι ροοτ.... Κάποια άλλη συμβουλή..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Τελικα σημερα κατα τις 2 ηρθε το κινητο απο birdphone το παράγγειλα 22/8 5 ωρα περιπου και σημερα 23 ηρθε στα χερια μου (Ροδο) Μπραβο στην birdphone για τη γρηγοραδα τους.Δεν ειχα ξανα αγορασει απο το κατάστημα και εμεινα κατι παρα πανω απο ευχαριστημενος! Θα τους ξανα-προτιμήσω και θα τους προτεινω σε φιλους και γνωστους. Που λετε ερχεται το κινητο 2 ωρα και ειχα 4-7 φροντιστιρια (β λυκειου :D ) Πως άντεξα και δεν το ανοιξα (ειχα να διαβασω :P) δεν περιγραφεται. Το ανοιγω μολις επιστρεφω ολα αψογα (δεν εχω βρει κατι αρνητικο) το κινητο πολυ σφαιρα ,τελεια ολα δεν χρειαζεται να καθομαι να περιγραφω...τα είδη γνωστά Τα ακουστικα για μενα ειναι παρα πανω απο καλα...πρεμιυμ Επιπλεον το χρωμα (ασπρο) πολυ ωραιο...καλυτερα που το πηρα σε ασπρο :) στα + δεν φαινονται δαχτυλιές σε σχεση με το μαυρο. Περιμενω τωρα την θηκουλα την Nillkin (flip case) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Κυριοι, δεν υπαρχει βασιλιας φετος. Υπαρχουν πολύ καλες υλοποιήσεις από ολες τις εταιριες και με ποσα από 300 μεχρι 500 μπορεις να παρεις εξαιρετικα τηλεφωνα. Παρεμπιπτόντως, βαλτε στην εξισωση και το: πιο ποιοτικο, ένα από τα πιο ομορφα (μαζι με το xperia z), το πιο smooth, το πιο ομορφα παρουσιασμενο (περα από τους γελοίους σε χρωματα - γραμματοσειρες - εικονιδια launchers των Samsung, lg) android κινητο (one) και εχετε τις 3 καλυτερες υλοποιήσεις σε "φυσιολογικα" μεγεθη android αυτή τη στιγμη. @ Te_Salat Κωστα, ο,τι και να λεμε η γελοιοτητα της σαμμυ με τα μικρολαγκακια δεν εχει προηγουμενο. Δε θελω ρουτ και μουτ για να πεταξω τη σαβουρα της σαμμυ και να αλλαξω dialer, gallery app κλπ κλπ για να εχω smoothness. Απλα δεν πρεπει να γινεται ετσι... Ούτε γω. Θα πας ομως αναγκαστικά σε κάτι άλλο που θα υστερεί σε άλλα πράγματα. Όλοι συμβιβαζονται κάπου ανάλογα με το τι ειναι σημαντικότερο γι αυτούς. Και μην ξεχνάς: εσύ ήσουν που επεμενες να το αγοράσω. :) Δυστυχώς δεν μπορώ να σε ακολουθήσω στις γρήγορες αλλαγές που κάνεις :D Για μένα οι διαφορές είναι ελάχιστες από συσκευή σε συσκευή. Τα smartphones ακόμα και στις 5 ίντσες έχουν όρια δυνατοτήτων που δεν μπορούν να ξεπεράσουν λόγο μεγέθους. Προσωπικά βαρέθηκα αυτή την διαρκή αναζήτηση που πλέον δεν έχει καμία σημασία στην πράξη. Δεν σκοπεύω να αλλάξω σύντομα κινητό. 2-3 πράγματα που θέλω τα έχω και με το παραπάνω. Τα ίδια είναι όλα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 ΒΟΗΘΕΙΑ - ΒΟΗΘΕΙΑ....Νεκρωσε το κινητό,Παπαλα,και είμαι επαρχία.... Μου δείχνει χαμηλή στάθμη μπαταρίας και δεν φορτίζει εδώ και ώρες.....πατάω το μπουτον power και μου εμφανίζει το εικονίδιο για recover,...το πατάω 8 δευτέρα και δεν κάνει τίποτα,πάλι όταν κάνει reboot,εμφανίζει το εικονίδιο χαμηλής στάθμης μπαταρίας.... Έκανα και το συνδυασμό με power- volume εμφανίστηκε το Ρομποτικό,αλλά τα ίδια....χαμηλή στάθμη μπαταρίας.. Το κινητό πριν νεκρωσει είχε 70% στάθμη μπαταρίας.... Δεν είμαι ροοτ.... Κάποια άλλη συμβουλή..... αμάν! έτσι ξαφνικά?? δοκίμασες να κανεις hard reset ειπές ε? (power και το volume)... δεν ξέρω κατά ποσο θα σε βοηθήσει. η αν σε βάζω σε τσάμπα περιπέτειες και υπάρχει πιο εύκολη λύση αλλα βρήκα αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010624 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts