fanatikos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλημερα παρηγγειλα την παρασκρυη το κινητο. Επειδη ειμαι απο iphone μπορει καποιος να μου στειλει το λινκ για την otterbox? ευχαριστω Φιλε μου ενα απλο search στο νημα θα στο εβγαζε. Δεν εκανα τιποτα περισσοτερο για να το βρω. Δες το #2170. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλημερα σε ολους! Εδω τα παιδια ειμαστε μια παρεα. Ολοι προσπαθουμε να βοηθησουμε και μοιραζομαστε οτι γνωριζουμε και βρισκουμε. Ομως κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος για τιποτα. Με καλη θεληση προσπαθουμε ολοι ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ γνωριζουμε σχετικα απανταμε. Αν δεν γνωριζει καποιος τι ν' απαντησει. Να λεει οτι θελει; Υπομονη λοιπον και εφοσον το διαβασει καποιος που γνωριζει θ' απαντησει. Με αστοχα σχολια ομως, προδιαθετουμε τον αλλο αρνητικα. Καλησπερα. Φυσικα και κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να απανταει συνεχεια ακομη και αν γνωριζει! Απλα οπως ειπες, παρακολουθουσα συχνα-πυκνα το θεμα και ειδα πως ειναι αρκετα "παρεϊστικο" το θεμα οπως ηταν και με τα note στην αρχη. Γιατι μου φανηκε περιεργο: 1. Bumper Σε μια τετοια συσκευη πιστευα πως το μεγαλυτερο ποσοστο που εχει καποιο ειδος θηκης ειναι bumper. 2. otg Ειδα πως εγινε αναφορα αρκετες φορες αλλα δεν ηθελα/θελω να πιστεψω πως δεν εχει γινει ακομα η δεν υπαρχει καποια προσπαθεια. Επισης σε καθε θεμα υπαρχουν 4-5 ατομα που παρακολουθουν τα παντα στο xda, οποτε πιστευα πως θα γνωριζε καποιος αν υπαρχει εξελιξη. Thats all Ουτε απαντηση με το ζορι περιμενα, ουτε κατι αλλο :) sorry για το offtopic, ειναι το τελευταιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aard Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλησπερα.εχω ενεργοποιησει το 4g της vodafone αλλα 4g δεν βλεπω.Ειμαι σε περιοχη καλυψης 4g.Πρεπει να αλλαξω κατι στο κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Πρόκειται να πάω διακοπές και θα είμαι πολλές ώρες σε πλοίο. Σκέφτομαι να του φορτώσω 1-2 ταινίες. Πιστεύετε ότι θα αντέξει η μπαταρία του ή θα κλατάρει ; Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλησπερα.εχω ενεργοποιησει το 4g της vodafone αλλα 4g δεν βλεπω.Ειμαι σε περιοχη καλυψης 4g.Πρεπει να αλλαξω κατι στο κινητο??? μμμμ.εδω ειναι τα ωραια.το κινητο ειναι 4g και με κοσμοτε δουλευει μια χαρα(το λενε τα παιδια πουχουν). ΑΛΛΑ η βονταφον δεν το εχει ακομα υποστηριξει και δεν εχει βγει update.με επικοινωνια πουχανε καποια παιδια με βονταφον λεει οτι θαααα βγαλει update.το ποτε αγνωστο Και γω βονταφον εχω :( Πρόκειται να πάω διακοπές και θα είμαι πολλές ώρες σε πλοίο. Σκέφτομαι να του φορτώσω 1-2 ταινίες. Πιστεύετε ότι θα αντέξει η μπαταρία του ή θα κλατάρει ; Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο ; Θα σου πω τι εχω δοκιμασει. Εχω ανοικτο το wifi και πλοηγηση(και λιγο youtube) συνεχως με 4 ωρες οθονη και τοτε χρειαστηκε φορτιστη. Αν σε καλυπτει η απαντηση μου... Πιστευω (γνωμη μου) θα σε φτασει για 2 90' ταινιες.παραπανω οχι Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Αν το βάλω σε eco mode ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Αν το βάλω σε eco mode ; Πιστευω θα εξοικονομησει μπαταρια.και οι ταινιες θα παιζουν μια χαρα Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Το λινκ ειναι απο αμερικη. Στο αμαζον τιποτα για otterbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacklst Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 επειδη ειδα οτι πριν αναφερατε για τα σκρουτζομαγαζα,την παραεισαγωγη κλπ. εγω το αγορασα απο galaxy store και μου παν οτι ειναι εισαγωγη απο γερμανια ομως μεσα το βιβλιαρακι οδηγιων ειναι στα γαλλικα (?) κι επισης συμφωνα με το imei (επειδη διαβασα οτι πρεπει να κοιταξεις το 7ο και 8ο ψηφιο για να δεις απο που ειναι τα οποια σε μενα ειναι "05") δε μου βγαζει οτι ειναι απο γερμανια αλλα απο καποιες αλλες χωρες. κανω κατι λαθος η .. τι γινεται? και κατι αλλο, στην εγγυηση γραφει οτι το πηρα σε μαυρο ενω ειναι ασπρο, δεν ξερω αν εχει καποια σχεση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 επειδη ειδα οτι πριν αναφερατε για τα σκρουτζομαγαζα,την παραεισαγωγη κλπ. εγω το αγορασα απο galaxy store και μου παν οτι ειναι εισαγωγη απο γερμανια ομως μεσα το βιβλιαρακι οδηγιων ειναι στα γαλλικα (?) κι επισης συμφωνα με το imei (επειδη διαβασα οτι πρεπει να κοιταξεις το 7ο και 8ο ψηφιο για να δεις απο που ειναι τα οποια σε μενα ειναι "05") δε μου βγαζει οτι ειναι απο γερμανια αλλα απο καποιες αλλες χωρες. κανω κατι λαθος η .. τι γινεται? και κατι αλλο, στην εγγυηση γραφει οτι το πηρα σε μαυρο ενω ειναι ασπρο, δεν ξερω αν εχει καποια σχεση.. Τι χωρα προορισμου λεει στο λινκ που τοποθεετεις το ΙΜΕΙ σου; Γιατι εμενα απο Kaisershop μου ειπαν "Γερμανια ή Ολλανδία , συνηθως LG Ολλανδια" και ηταν οντως Ολλανδικο με ολλανδικο εγχειριδιο χρησης.Εαν ειναι Γαλλικο εσενα (FRA) τοτε εισαι οκ απο θεμα εγγυησης (εισαι ευρωπη). Αλλα αμα ειναι τιποτα παραξενα, τοτε προκειται περι απατης... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacklst Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Τι χωρα προορισμου λεει στο λινκ που τοποθεετεις το ΙΜΕΙ σου; Γιατι εμενα απο Kaisershop μου ειπαν "Γερμανια ή Ολλανδία , συνηθως LG Ολλανδια" και ηταν οντως Ολλανδικο με ολλανδικο εγχειριδιο χρησης.Εαν ειναι Γαλλικο εσενα (FRA) τοτε εισαι οκ απο θεμα εγγυησης (εισαι ευρωπη). Αλλα αμα ειναι τιποτα παραξενα, τοτε προκειται περι απατης... δε βρισκω που λεει χωρα προορισμου.. σε ποιο site ειχες μπει εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 δε βρισκω που λεει χωρα προορισμου.. σε ποιο site ειχες μπει εσυ? http://sndeep.info/en εδω φιλε μου. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacklst Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 http://sndeep.info/en εδω φιλε μου. Made for: FRA αρα ειμαι ενταξει πιστευω. σε ευχαριστω πολυ φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Made for: FRA αρα ειμαι ενταξει πιστευω. σε ευχαριστω πολυ φιλε :) Ναι αυτο σημαινει οτι ειναι γαλλικο. Ή δε ξερουν απο που εισαγουν ή μας δουλευουν ψιλό γαζι απο μερικα μαγαζιά...Εμενα παντως ηταν ξηγημενοι. Τι να πεις! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacklst Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ναι αυτο σημαινει οτι ειναι γαλλικο. Ή δε ξερουν απο που εισαγουν ή μας δουλευουν ψιλό γαζι απο μερικα μαγαζιά...Εμενα παντως ηταν ξηγημενοι. Τι να πεις! ελα ντε..επρεπε να το παρω απο birdphone που οπως λενε ειναι καταστημα-εγγυηση αλλα ειπα να διαλεξω το πιο φθηνο.. τελως παντων ελπιζω να μην παρουσιασει κανενα ελαττωμα γιατι δεν το χω ανοιξει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 ελα ντε..επρεπε να το παρω απο birdphone που οπως λενε ειναι καταστημα-εγγυηση αλλα ειπα να διαλεξω το πιο φθηνο.. τελως παντων ελπιζω να μην παρουσιασει κανενα ελαττωμα γιατι δεν το χω ανοιξει ακομα Καλοριζικο φιλε μου, δε νομιζω να εχεις προβλημα εφοσον εισαι ευρωπαικος :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacklst Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλοριζικο φιλε μου, δε νομιζω να εχεις προβλημα εφοσον εισαι ευρωπαικος :) να σαι καλα φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliskaladzis Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Πριν από 2 μήνες περίπου έλαβα από Hong Kong το κινητό το οποίο με το IMEI τσέκαρα ότι είναι κατασκευασμένο στην Κορέα. Ενώ πήγαιναν όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα, ξαφνικά χτες δε μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο (έχω Vodafone). Εν τω μεταξύ με χειροκίνητη επιλογή βρίσκω το δίκτυο αλλά δε συνδέεται με τίποτα. Δοκίμασα επίσης και την κάρτα μου σε ένα άλλο κινητό και παίζει μια χαρά. Γνωρίζει κάποιος κάτι επί του θέματος? Ευχαριστώ θερμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλησπέρα παιδιά σε περίπτωση που κάνω root με farmaroot και θέλω να το επαναφέρω σε stock κατάσταση πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 με το farmaroot παλι. επανω αριστερα που γραφει install superuser το πατας και εχει 3 επιλογες. Η τριτη λεει unroot. Την πατας και μετα πατας Aragon ή Gandalf. με οποιο εκανες το root. (Εμενα δουλεψε μονο το Gandalf). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 με το farmaroot παλι. επανω αριστερα που γραφει install superuser το πατας και εχει 3 επιλογες. Η τριτη λεει unroot. Την πατας και μετα πατας Aragon ή Gandalf. με οποιο εκανες το root. (Εμενα δουλεψε μονο το Gandalf). Σε ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση. Είναι η μόνη συσκευή που δεν έχω κάνει άμεσα root ενώ την έχω στα χέρια μου αρκετές μέρες. Ήρθε η ώρα όμως να ασχοληθώ λιγάκι για κάποιες εφαρμογές. Εσείς ποιες εφαρμογές προτείνετε ύστερα από το root. Επίσης έχει ασχοληθεί κανείς με custom recovery και κάποια custom rom που να αξίζει τον κόπο σε σχέση με την μαμά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) αν και μπαινουμε στο χωραφι των εφαρμογων, ενδεικτικα: titanium, greenify, adaway και καποιον file explorer που απαιτει/αξιοποιει root permissions οπως ο solid explorer νομιζω οι περισσοτεροι εχουν αρκεστει στο root και δεν εχουν παει σε custom καταστασεις και μοντες Edited August 18, 2013 by jpsih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ετσι ακριβως. Η ρομ ειναι πολυ καλογραμμενη και πραγματικα δεν σου κανει διαθεση να ψαχνεσαι. Εναλλακτικα στα προγραμματα να προτεινω και το system tuner. Ειναι εξαιρετικο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις σας κάποια από αυτά που δεν έχω χρησιμοποιησει στο παρελθόν θα τα ψάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Προσπαθω να κανω hibernate το google maps και δεν μπορω!! Ενω στην ταμπλετα το εκανα αμεσως, εδω δεν μπορω. Κανω κλικ στον μεγενθ.φακο με γυρναει στις εφαρμογες να επιλεξω ποια θελω αλλα αφου την επιλεξω δεν εχει που να πατησω για να την κανω hibernate. Μιλαω για το greenify παντα. Ξερει καποιος να βοηθησει. Γαμ......, στην ταμπλετα σ' ενα λεπτο το εκανα! Εδω δεν μπορω να καταλαβω πως στο καλο γινεται! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts