Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραίες φωτογραφίες!! Ερώτηση, στην αναζήτηση Google υπάρχει επιλογή τα αποτελέσματα να ανοίγουν μέσω stock browser και όχι με Chrome;

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα λεγα εγώ τις προάλλες για το συγκεκριμένο κατάστημα. Μην αγοράζετε από κατάστημα που αγοράζει από ιδιώτες.

Βασικα και εγω ειμαι στην φαση αγορας, εχω βαλει παραγγελια στο i-buy.gr, τιμη 355ε μαζι με εξοδα παραγγελιας και αντικαταβολη και απο διαθεσιμοτητα ειναι 2-4 μερες συμφωνα με το mail που μου εστειλαν, ελπιζω να ερθει μεχρι την παρασκευη και να ειναι ολα οκ! :worry:

Πέμπτη θα το χω και γω στα χέρια μου.Ελπίζω να μην με απογοητεύσει πέραν της κάμερας
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Πέμπτη θα το χω και γω στα χέρια μου.Ελπίζω να μην με απογοητεύσει πέραν της κάμερας

Καλή είναι η κάμερα.

Θα δεις ότι θα σε ικανοποιήσει.

Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα στο optimus και στο νέο γαλαξία.... Γέρνει η πλάστιγγα προς γαλαξία λόγω των ενημερώσεων που γίνονται, λόγω καλύτερης κάμερας... Αλλά πάλι δεν ξέρω... Βοήθεια χριστιανοί.....!

Εφόσον έχεις χρήμα να διαθέσεις, πας νέο γαλαξία, απλά θα χάσει γρήγορα και αυτός την αξία του ελέω άφιξης stock android μοντέλων

Η διαφορα στην τιμη δεν ειναι πλεον τοσο μεγαλη. Με δεδομενο οτι παιρνεις s4 με περιπου 500 ευρω η ψαλιδα εχει κλεισει παρα πολυ. Και αυτο οχι τοσο γιατι το OpG κραταει την τιμη του, γιατι και αυτο πεφτει, αλλα γιατι πραγματικα το s4 βρισκεται σε ελευθερη πτωση. Ειναι απιστευτο το ποσο εχει πεσει η τιμη του. Ισως γιατι ηταν πραγματικα εξωφρενικα υπερτιμημενο και πλεον αυτοδιορθωνεται ως αναφορα την τιμη του. Βεβαια λυπαμε πραγματικα τους φιλους που εδωσαν τα 700αρια αλλα ...... Ηταν φανερα δισαναλογη η τιμη για το προϊον.

Τες πα, ολη αυτη η κουβεντα ειναι off topic και παραξενευομαι που δεν εχει ηδη "επεμβει" καποιος μοντ. Γι' αυτο καλητερα να το τελειωσουμε εδω αυτο το θεμα.:D

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αν σε ενδιαφερει καμερα - αυτονομια - ισχύ - support πας στην sammy....

Αν σιχαινεσαι την amoled απεχθανεσαι το πλαστικο και δεν σε ενδιαφερουν οι αναβαθμισεις πας στο G

Βασικα αυτο που εχει περισσοτερο απο το optimus g το s4 ειναι hype και reputation και ολα αυτα τα οφειλει η samsung στα πολυ καλα s2 και s3 σε αντιθεση με την lg που εχει πεσει τοσο χαμηλα με το optimus 2x και 4x.

Βασικα αυτο που εχει περισσοτερο απο το optimus g το s4 ειναι hype και reputation και ολα αυτα τα οφειλει η samsung στα πολυ καλα s2 και s3 σε αντιθεση με την lg που εχει πεσει τοσο χαμηλα με το optimus 2x και 4x.

Κοιτα, ανεκαθεν η LG και οι αναβαθμισεις ηταν δυο εννοιες ασυμβατες. Εφυγα τρεχοντας απο την LG απο το arena και ξαναπηρα μονο αφου βεβαιωθηκα οτι προκειται για ενα απροβληματιστο (σε γενικες γραμμες) τηλεφωνο.

Δεν μ' ενδιαφερει το να εχω το τελευταιο, το πιο καινουργιο software, οσο το να λειτουργει σωστα το τηλεφωνο. Και πιστευω οτι τα περισσοτερα παιδια εδω το ιδιο επιθυμουν. Αλλωστε αν καποιος το πηρε και νομιζει οτι θα τρελαθει στις αναβαθμισεις, τοτε ..... ψωνισε απο σβερκο!

Τα 2Χ και 4Χ δεν τα ξερω και δεν μπορω να πω κατι ως αναφορα το ποσο σωστα ηταν στην λειτουργια τους. Οποτε δεχομαι την αποψη σου.

Για τα s2 και s3 ομως εχω προσωπικη αποψη. Το s2 μου το εχω ακομα με 2.3.5 (ναι με ginger ακομη) και δεν το πηραζω γιατι ειναι πραγματικα υποδειγμα. Δουλευει ρολοϊ.

Αλλα το s3 ..... Ειναι πονεμενη ιστορια. Αλλο ενα υπερ-υπερ εκτιμημενο τηλεφωνο. Καλο μεν αλλα οχι αυτο που το παρουσιαζαν. Παρα πολλα προβληματα, πολλα εκ των οποιων ακομη και σημερα ζουν και βασιλευουν. Να μην κανουμε κουβεντα για την αθλια πραγματικα ποιοτητα κατασκευης του. Ειναι η μονη συσκευη που περασε απο τα χερια μου που εσπαγε σε διαφορα σημεια χωρις να του εχω κανει τιποτα!!! Μα τιποτα!!! Τρια καπακια ειχα αλλαξει (πλατες) και στο τελος ανακαλιψα 2 ραγισματα στο πλαστικο bezel που εχει γυρω απο την οθονη. Τετοια προσοχη απο πλευρας μου δεν ειχε αλλο τηλεφωνο. Ομως ειχα φτασει σε σημειο να μην θελω να το βγαζω απο την θηκη γιατι φοβομουν οτι θα με περιμενει εκπληξη! Ενταξη ρε παιδια, οχι και ετσι! Ε και μετα το παρουσιαζουν σαν ΤΟ τηλεφωνο! Ειλικρινα το λεω, αν δεν ειχα το s2 θα ειχα την χειροτερη γνωμη για την samsung!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Είμαι κι εγω ενας πιθανός αγοραστης της συσκευής και παρακολουθώ το thread.

Περι υποστηριξης και αναβαθμισεων εχω να πω το εξης: οσο ασχολουνται στο XDA με την συσκευη δεν υπαρχει θεμα.

Αυτην τη στιγμη γραφω απο htc desire με jb 4.2.1. Αυτο πιστευω λεει πολλα :)

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Περι υποστηριξης και αναβαθμισεων εχω να πω το εξης: οσο ασχολουνται στο XDA με την συσκευη δεν υπαρχει θεμα.

Εγω παλι ειμαι υπερ των stock εκδοσεων, κυριως αν δουλευουν καλα. Αληθεια εχει επιχειρησει κανενας με επιτυχια να το μετατρεψει σε nexus 4?

Εγω παλι ειμαι υπερ των stock εκδοσεων, κυριως αν δουλευουν καλα. Αληθεια εχει επιχειρησει κανενας με επιτυχια να το μετατρεψει σε nexus 4?

Συμφωνω. Της ιδιας αποψης ειμαι. Το πολυ - πολυ ενα ρουτ ΑΝ κρινω οτι χρειαζεται.

Εχω και ενα desire s, οπως και ενα defy+ (για τις δυσκολες περιπτωσεις), που φορανε custom. Απο διαφορα bug καλα πανε!

Το θέμα ειναι οτι δεν ασχολουνται αρκετοι με την συγκεκριμενη συσκευη..

δευτερη μερα συμβιωσης με το κινητο κ πραγματικα δουλευει υποδειγματικα!ταχυτατο κ απροβληματιστο τοσο ωστε ακυρωνω τα σχεδια μου για root.πραγματικο multitasking σε καλη τιμη! Edited by ftskamins

Ευτυχής κάτοχος και εγώ !!!

όΛα τέλεια !! τρεχει με 1000 !!!

ΟΘΟΝΑΡΑ !!!!!!

Ποιότητα κατασκευής !!!!

Ωραίο UI !!!!!

όμως....

1. καμερα κάτω του μετρίου (χειρότερη κι από iphone 4)

2. Ζεσταίνεται πολύ όταν το βάζω και τρέχει ο επεξεργαστής (πολύ πίεση όμως)

3. με τις παραπάνω συνθήκες μπαταρία... τα φτύνει σε μισή μέρα. Σε νορμάλ συνθήκες εδώ και 5,5 ώρες έπεσε στο 70% (χωρίς πίεση κ τηλεφωνήματα)

Είναι όμως πανέμορφο (αν και υποκειμενικό, δεν το συγκρίνω καν με γαλαξία 4 και πανγρήγορο (δεν έχω καταλάβει διαφορά από galaxy 4)

Εντάξει με τον γαλαξία έχει μία μικρή διάφορα,σαν κατασκευή όμως το g κλέβει την παράστασή.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εντάξει με τον γαλαξία έχει μία μικρή διάφορα,σαν κατασκευή όμως το g κλέβει την παράστασή.

Ταξιδιώτη θέλω να μου πεις ειλικρινά άξιζε να το αγορασω;και αν ποια σημεία θεωρείς δυνατά;

Γιάννη, από δικά σου κυρίως σχόλια (λόγω της εμπειρίας σου διότι αλλάζεις κινητά σαν τα πουκάμισα) αγόρασα την πατάτα το 4Χ (βέβαια δεν φταις εσύ, μην παρεξηγηθούμε:):)), πες μας ειλικρινά τη γνώμη σου γιατί εγώ δοκίμασα τρία κινητά ταυτόχρονα το One, το G και το S4 και σου μιλάω ευθέως χωρίς κανένα κόλλημα το g δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με τα άλλα. Με σειρά προτεραιότητας για μένα τα καλύτερα είναι: 1) S4, 2) One, 3) G. Για να προλάβω μερικούς, δεν είμαι fan της Sammy αντιθέτως έχω αγοράσει 3 ναυαρχίδες της LG και την έχω πατήσει ισάριθμες φορές.

Edited by frastgr
frastgr

Γιάννη, από δικά σου κυρίως σχόλια (λόγω της εμπειρίας σου διότι αλλάζεις κινητά σαν τα πουκάμισα) αγόρασα την πατάτα το 4Χ (βέβαια δεν φταις εσύ, μην παρεξηγηθούμε:):)), πες μας ειλικρινά τη γνώμη σου γιατί εγώ δοκίμασα τρία κινητά ταυτόχρονα το One, το G και το S4 και σου μιλάω ευθέως χωρίς κανένα κόλλημα το g δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με τα άλλα. Με σειρά προτεραιότητας για μένα τα καλύτερα είναι: 1) S4, 2) One, 3) G. Για να προλάβω μερικούς, δεν είμαι fan της Sammy αντιθέτως έχω αγοράσει 3 ναυαρχίδες της LG και την έχω πατήσει ισάριθμες φορές.

Εμένα πάντως εντύπωση μου κάνει ότι στο συγκεκριμένο νήμα τα μόνα παράπονα που ακούω είναι για την κάμερα.Αν είναιαυτό το μόνο μείον του τότε θα το ευχαριστηθώ.Με τις αναβαθμίσεις πλέον εδώ που έφτασε το αντροιντ δεν έχω πλέον εμμονές

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Στο skroutz η τιμή του είναι 345 και στα μαγαζιά 599. Εκεί δίνουν εγγύηση 2 χρόνια Ελληνική. Στο internet τι εγγύηση δίνουν. Ευρωπαϊκή; Αν ναι τι σημαίνει αυτό; Στέλνεται στο μαγαζί πρώτα και μετά εξωτερικό άρα και αργεί ή το καλύπτει η Ελληνική αντιπροσωπεία κανονικά μετά από παρέμβασή τους; Σας έχει τύχει ποτέ με κινητό της LG; Είναι ρίσκο η αγορά από φθηνά μαγαζιά (έτσι λένε τα μεγάλα καταστήματα).

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Στο skroutz η τιμή του είναι 345 και στα μαγαζιά 599. Εκεί δίνουν εγγύηση 2 χρόνια Ελληνική. Στο internet τι εγγύηση δίνουν. Ευρωπαϊκή; Αν ναι τι σημαίνει αυτό; Στέλνεται στο μαγαζί πρώτα και μετά εξωτερικό άρα και αργεί ή το καλύπτει η Ελληνική αντιπροσωπεία κανονικά μετά από παρέμβασή τους; Σας έχει τύχει ποτέ με κινητό της LG; Είναι ρίσκο η αγορά από φθηνά μαγαζιά (έτσι λένε τα μεγάλα καταστήματα).
απόόσο γνωρίζω η LG καλύπτει και εδώ τα ευρωπαϊκά κινητά και μάλιστα σε πολύ γρήγορους χρόνους.αυτό που σου λένε στα μεγάλα καταστήματα είναι Για να δικαιολογήσουν το καπέλο πού έχουν βάλει. Είχα το arena από Γερμανία και η εδώ ςντιπροσωπεια έστειλε κούριερ το παρέλαβε και σε 5 μέρες μου το χε στείλει πάλι πίσω επισκευασμενο

απόόσο γνωρίζω η LG καλύπτει και εδώ τα ευρωπαϊκά κινητά και μάλιστα σε πολύ γρήγορους χρόνους.αυτό που σου λένε στα μεγάλα καταστήματα είναι Για να δικαιολογήσουν το καπέλο πού έχουν βάλει. Είχα το arena από Γερμανία και η εδώ ςντιπροσωπεια έστειλε κούριερ το παρέλαβε και σε 5 μέρες μου το χε στείλει πάλι πίσω επισκευασμενο

εγγυηση διετης, κανονικα,με αποδειξη δεχετε η lg ελλας φτανει να ειναι το E975 δλδ να το φερνει η αντιπροσωπεία για να εχει ανταλακτικα.το μονο με τα σκρουτσομαγαζα δεν εχεις την δυνατοτητα αντικαταστασεις,το DOA δηλ.

Οτι πάρεις 100...

Το τηλέφωνο λειτουργεί υποδειγματικά. 1 μηνα το εχω του έχω φορτώσει 70 apps πολλά widgets και δεν έχει το παραμικρό lag. Η ram μενει παντα πάνω από 600 mb free.

Η κάμερα βγάζει πολύ καλές φωτος τη μέρα, τις προβάλω σε 42 αρα tv και τις εκτυπώνω και ειναι πολύ καλές. Το βράδυ θέλει manual settings για βέλτιστη απόδοση. Θα χρειαστεί να γίνει αναβάθμιση λογοσμικού απο την lg για να βελτιωθεί η απόδοση κατι που νομίζω οτι θα κάνει.

Κατά τα άλλα το κινητό ειναι άψογο και υπόδειγματικό... και πανέμορφο.

Kαλημερα και απο μενα! Υπαρχει προβλημα στην φωτεινοτητα της οθονης του κινητου οταν ζεσταινεται?

• The title was changed to LG Optimus G (E975)