tommy3 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Από χθες είμαι κάτοχος και εγώ του optimus g. Εμφανισιακά τα σπάει!! Πολύ ωραίο κινητό. Το γυαλί πίσω πολύ όμορφο. Η οθόνη μου άρεσε αλλά για όσους είχαν amoled όπως εγώ θα τους φάνει το μαύρο κάπως... Τα ξέραμε όμως αυτά. Σήμερα θα πάω θάλασσα το βραδάκι θα σας πω την συμπεριφορά της οθόνης στο φως του ήλιου. Γενικά πολύ ευχαριστημένος από την οθόνη. Πραγματικά ταχύτατο κινητό δεν χαμπαριάζει τίποτα!! Η μπαταρία του πιστεύω μια μέρα θα την βγάζει άνετα. Το φόρτισα μια φορά και από χθες του περνάω εφαρμογές και γενικά το σκαλίζω συνεχεία και τώρα είναι στο 40% με 2 ώρες και 35 λεπτά οθόνη.(όταν το πηρά είχε περίπου 30% μπαταρία).Μετά από μερικές μέρες θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη για την μπαταρία. Κάτι που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση. Μετά από κάποια ώρα χρήσης (περίπου 20-25 λεπτά) το κινητό ζεσταίνεται λίγο στο πάνω μέρος και η φωτεινότητα της οθόνης πέφτει... προσπάθησα να την ανεβάσω πάλι στο 100% και δεν με αφήνει... μου γραφεί λόγο της θερμοκρασίας δεν μπορεί να ανέβει παραπάνω. Αν το αφήσεις λίγο επιστρέφει μόνο του στο 100%. Αυτά για αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πάντως η ποιότητα ήχου των ακουστικών είναι απαράδεκτη. Πολύ πρίμα. Αγόρασα ένα φτηνό μονό ακουστικό από eBay και έχει καλύτερο ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Το μονο αρνητικο μεχρι τωρα ειναι οτι οταν εχει ησυχια γυρω, ακουν ολοι τη συνομιλια λες και ειμαι σε ανοιχτη ακροαση..τονους πως βαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Το μονο αρνητικο μεχρι τωρα ειναι οτι οταν εχει ησυχια γυρω, ακουν ολοι τη συνομιλια λες και ειμαι σε ανοιχτη ακροαση..τονους πως βαζω; Γιατί δεν χαμηλώνεις τον ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 κ η κατρακυλα στην τιμη συνεχιζετε,στα 300 με βλεπω να το παιρνω στο τελος.Ε ρε κ να χε μια θυριτσα για sd,θα μιλαγαμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ κλεψια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Γιατί δεν χαμηλώνεις τον ήχο; Σα να εχεις δικιο,απλα στα προηγουμενα κινητα δε μου χρειαστηκε, για τονισμο υπαρχει καποιος συνδυασμος(χωρις τ9) γιατι δε θυμαμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πάντως η ποιότητα ήχου των ακουστικών είναι απαράδεκτη. Πολύ πρίμα. Αγόρασα ένα φτηνό μονό ακουστικό από eBay και έχει καλύτερο ήχο. Ναι, τ' ακουστικα που δινουν στην συσκευασια ειναι για πεταμα. Μην ασχολιθειτε καν. Παρτε ενα καλο ζευγαρι και δεν θα πιστευετε τ' αυτια σας! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 ακουστικά της προκοπής μόνον η HTC έχει,κατά την ταπεινή μου άποψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Ερχομενος απο sgs2 μπορω να πω οτι το κινητο τα σπαει...ποιοτητα κατασκευης,ταχυτητα,αυτονομια,τιμη...οτι καλυτερο πιστευω αυτη τη στιγμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Το τηλέφωνο είναι κορυφαία επιλογή,τόσο απλά. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζεται με το root,εμένα έχανε κάπου στο 13-14% στις 7 ώρες περίπου σε κατάσταση πλήρους αναμονής χωρίς σκάλισμα,λόγω ύπνου:pφυσιολογικό?όχι βεβαία. Θα δω από σήμερα κι έπειτα τι χρόνους θα μου δώσει,κι ελπίζω να έφταιγε το root. Τι εγινε τελικα? Πως παει? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Προσπαθώ να στείλω αρχείο ή επαφή με nfc σε ένα άλλο lg και δε μπορώ με τιποτα Edit.βλακεία έκανα, λειτουργεί κανονικά Edited June 21, 2013 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εγω θα σε παω στο αλλο ακρο τωρα.... Οταν πουλησα (δοξα τον θεο) το 4X τα ακουστικα τα κρατησα....οταν αγορασα το note2 διαπιστωσα οτι το hf της sammy ειχε πολυ φτωχο ηχο και οχι μεγαλη ενταση. Δοκιμασα λοιπον του 4Χ και διαπιστωσα οτι ειναι κλασεις ανωτερα απο τα μανισια, και χρησιμοποιω αποκλειστικα αυτα! ασε που ειναι και μαυρα και ταιριαζουν περισοτερο με το νοτελι - οχι σαν το τσιρκολικι της sammy, γκρι τηλ λευκα hf :lol: http://viewitem.eim.ebay.gr/AKG-K340BLK-K-340-Series-Black-Licorice-Earbuds-InEar-HeadphonesEarphones-NEW/300921724862/item Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Η αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί κανονικά; την έβαλα 50% και παραμένει εκεί γύρω συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Λειτουργεί αυτόματα με ταβάνι το ποσοστό που ορίζεις. Και στον ντάλα ήλιο να βγεις μέχρι 50% θα πάει. Αντιθέτως στο σκοτάδι θα κατέβει. Εγώ την έχω μόνιμα στο 72%. Είναι ένα τικ πιο φωτεινή από το 70%, αλλά φαίνεται στο μάτι, βλέπω ακόμα και στον ήλιο και από μπαταρία μια χαρά. Με 4 ώρες οθόνη έχω αυτονομία 24 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Η φωτεινότητα της οθόνης σας <<πέφτει>> ? Ευτυχως στους.κατοχους 4Χ το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Λειτουργεί αυτόματα με ταβάνι το ποσοστό που ορίζεις. Και στον ντάλα ήλιο να βγεις μέχρι 50% θα πάει. Αντιθέτως στο σκοτάδι θα κατέβει. Εγώ την έχω μόνιμα στο 72%. Είναι ένα τικ πιο φωτεινή από το 70%, αλλά φαίνεται στο μάτι, βλέπω ακόμα και στον ήλιο και από μπαταρία μια χαρά. Με 4 ώρες οθόνη έχω αυτονομία 24 ώρες Τώρα που έπαιξα στον ήλιο, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει σε μένα. Το βαλα 60% βγήκα ήλιο το πήγε 100% και με το που μπήκα μέσα πάλι στο 60%. Μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Τώρα που έπαιξα στον ήλιο, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει σε μένα. Το βαλα 60% βγήκα ήλιο το πήγε 100% και με το που μπήκα μέσα πάλι στο 60%. Μια χαρά Σωστά έτσι δουλεύει. Ορίζεις το κατώτερο της φωτεινότητας και αν χρειάζεται την αυξάνει. Ο φίλος έκανε λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Χμμμ, τώρα κατάλαβα γιατί έβλεπα στον ήλιο χωρίς να πειράξω τη φωτεινότητα. Αυτό που είπα κάπου το είχα διαβάσει. Άρα εφόσον έβγαζα τόσο χρόνο μπαταρία με 72% ελάχιστη φωτεινότητα, περιμένω να δω πόσο θα πάει με 50% ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Σωστά έτσι δουλεύει. Ορίζεις το κατώτερο της φωτεινότητας και αν χρειάζεται την αυξάνει. Ο φίλος έκανε λάθος. Γι' αυτό ρε σύ έβγαζα τα μάτια μου μέσα στο σπίτι. Το είχα στο 100% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Γι' αυτό ρε σύ έβγαζα τα μάτια μου μέσα στο σπίτι. Το είχα στο 100% και ποσο σε εβγαζε η μπαταρια στο 100% ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 και ποσο σε εβγαζε η μπαταρια στο 100% ; Εγώ το έχω σταθερά στο 80% εκτός από το βράδυ που τα βάζω στο 50% με βγάζει μια μέρα ακριβώς με συχνή χρήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 και ποσο σε εβγαζε η μπαταρια στο 100% ; με 2,5 ώρες ομιλία, βγάζω περίπου 3 και κάτι οθόνη. Χωρίς καθόλου ομιλία, έχω πιάσει και τις 5 ώρες οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Επειδή είμαι στην τελική ευθεία για να το πάρω, στείλτε μου σε π. μ. Τα αξιόπιστα σκρουτζομαγαζα, να μην πάρω κανένα μεταχειρισμενο. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Επειδή είμαι στην τελική ευθεία για να το πάρω, στείλτε μου σε π. μ. Τα αξιόπιστα σκρουτζομαγαζα, να μην πάρω κανένα μεταχειρισμενο. Ευχαριστώ πολύ. Προχθές το πήρα από kaizershop σφραγισμένο, πάω σπίτι το ανοίγω και τσουπ σπασμένη οθόνη!! Αμέσως πήγα πίσω και μου το άλλαξε τσακ μπαμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Προχθές το πήρα από kaizershop σφραγισμένο, πάω σπίτι το ανοίγω και τσουπ σπασμένη οθόνη!! Αμέσως πήγα πίσω και μου το άλλαξε τσακ μπαμ... Τα λεγα εγώ τις προάλλες για το συγκεκριμένο κατάστημα. Μην αγοράζετε από κατάστημα που αγοράζει από ιδιώτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts