fioravanti90 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Kαλησπερα και απο μενα! Παιδια μου απαντησε η LG Hellas οτι θα ερθει Ελλαδα τον Φλεβάρη... Εγω παντως δεν αντεξα να το περιμενω αλλο. Η νεα τιμη του Note II ηταν βεβαια καθοριστικη και αυτη. Αχ βρε LG.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 &να θες να το παρεις...η lg σε απογοητευει...Καθυστερηση στην καθυστερηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Ερωτηση : εαν υποστηριζει cdma,lte δικτυα ,παιζει εδω σε εμας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Σλουρπ! Σλουρπ! (Μαζευω τα σαλια μου, ε!) Φεβρουαριο, ειπανε; Αντε να δω τελικα. Το νεξους ή αυτο; Ειναι και ο Ιανουαριος αναμεσα, ε; Φτου! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Σλουρπ! Σλουρπ! (Μαζευω τα σαλια μου, ε!) Φεβρουαριο, ειπανε; Αντε να δω τελικα. Το νεξους ή αυτο; Ειναι και ο Ιανουαριος αναμεσα, ε; Φτου! Nαι φιλε.Μιλησα&εγω με την LG.Aλλα μπορει αρχες μπορει&τελος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Οσο πας και μου το χαλας! Τι τελος! Ποιο τελος; :p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Aσε&εγω ξενερωσα.Γι'αυτο παλευω να το παρω απο Αμερικη.Ξερεις αν ειναι για δικτυα cdma,lte παιζει σε εμας εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Αμερικη, νομιζω οχι. Δεν ταιριαζουν οι συχνοτητες. Βεβαια λογικα θα εχει και τις Ευρωπαικες, εκτος αν ειναι για χρηση αποκλειστικα για την αλλη πλευρα πλευρα του Ατλαντικου. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ρε παιδιά...:blink: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; :worry: http://www.techgear.gr/lg-optimus-g2-rumors-57804/ Ρε σεις...Λίγη σοβαρότητα ρε παίδες.Δεν έχουμε δει το G :mad:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ρε παιδιά...:blink: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; :worry: http://www.techgear.gr/lg-optimus-g2-rumors-57804/ Ρε σεις...Λίγη σοβαρότητα ρε παίδες.Δεν έχουμε δει το G :mad:. 2-2.5Ghz...Σε λιγο θα ερχεται και με υδροψηξη το εργαλειο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ρε παιδιά...:blink: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; :worry: http://www.techgear.gr/lg-optimus-g2-rumors-57804/ Ρε σεις...Λίγη σοβαρότητα ρε παίδες.Δεν έχουμε δει το G :mad:. Aν το κάνει αυτό τότε θα παγιώσει την σύντομη αντικατάσταση να******ν. Βλ. 4Χ από G όπου πάλι το πρώτο δεν είχαμε προλάβει να το δούμε και είχε ανακοινωθεί το G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Γουστάρω! Αυτή η LG ήταν πάντα το κάτι άλλο! Σε λιγο θα τα ανακοινωνει μαζι. Το πρωτο μαζι μετον διαδοχο του. Εμάς μας συμφέρει βέβαια. Θα πέσει κατακόρυφα η τιμή του G. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Γιατι αγχωνεστε ρε παιδια?μακαρι να βγαλει το g2 για να πεσει η τιμη του g. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παντως εμενα δεν με χαλαει καθολου. ΘΑ τσιμπησω ενα Optimus G απο USA για χρηση σαν 2ο... LOL (4πυρηνο S4 για 2ο) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Kαλησπερα και απο μενα! Παιδια μου απαντησε η LG Hellas οτι θα ερθει Ελλαδα τον Φλεβάρη... Στα 599 ευρω και σαφως ανωτερη συσκευη απο το Ν4 να συμπληρωσω εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Ποιος αγχωθηκε? Ίσα ίσα αυτό λέω και εγώ! Αλλά βέβαια αν η τιμή είναι τα 600 που λέτε, δεν ξεκιναμε με τον καλύτερο τρόπο!:rolleyes: Με την μέχρι τώρα πολιτική της LG με προσγειωμενες τιμές, στα 500 Μαξ το περίμενα. Οπότε με την κυκλοφορία του G2 θα έπεφτε κανένα 150αρι ακόμα και θα ήταν .... ξερολουκουμο για 350 ευρα! :p Edited January 6, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ποιος αγχωθηκε? Ίσα ίσα αυτό λέω και εγώ! Αλλά βέβαια αν η τιμή είναι τα 600 που λέτε, δεν ξεκιναμε με τον καλύτερο τρόπο!:rolleyes: Με την μέχρι τώρα πολιτική της LG με προσγειωμενες τιμές, στα 500 Μαξ το περίμενα. Οπότε με την κυκλοφορία του G2 θα έπεφτε κανένα 150αρι ακόμα και θα ήταν .... ξερολουκουμο για 350 ευρα! :p Δεν γινεται αυτο που λες φιλε,το lgog ανταγωνιζεται (κ ειναι ανωτερο σε πολλα) τα s3,i5,δεν μπορει να βγει με 200-300€ λιγοτερα απο αυτα...Παρε το 4x που ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του κ το φθηνοτερο του ανταγωνισμου. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Καλά! Απατο θα πάει τότε και αυτό, οπως και το 4Χ που τωρα το χαριζει με τις τηλεορασεις της! Πείτε μου ένα σοβαρό λόγο που θα με κάνει να το πάρω, αντί του νεξους. Όταν δίνω τόσα λ7 τότε έχω απαιτήσεις! 600 και με LG υποστήριξη? Last year! Edited January 7, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καλά! Απατο θα πάει τότε και αυτό, οπως και το 4Χ που τωρα το χαριζει με τις τηλεορασεις της! Πείτε μου ένα σοβαρό λόγο που θα με κάνει να το πάρω, αντί του νεξους. Όταν δίνω τόσα λ7 τότε έχω απαιτήσεις! 600 και με LG υποστήριξη? Last year! Δε θα εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα τιμης στο εμποριο οταν εισαχθουν επισημα στην Ελλαδα. Και φυσικα το G ειναι πιο ολοκληρωμενο τηλεφωνο και για οσους το ειδαν απο κοντα καταλαβαν τι ακριβως εκανε η LG... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Δε θα εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα τιμης στο εμποριο οταν εισαχθουν επισημα στην Ελλαδα. Και φυσικα το G ειναι πιο ολοκληρωμενο τηλεφωνο και για οσους το ειδαν απο κοντα καταλαβαν τι ακριβως εκανε η LG... ;) Δυστυχώς όμως η LG δεν δείχνει πρόθυμη να αλλάξει την "κακή" φήμη που έχει όσον αφορά το Software update στις συσκευές της. Αυτό είναι και ο μεγαλύτερος αντίπαλός της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) +1 Η LG ηταν και είναι στην κοσμάρα της σ' αυτό το θέμα. Δώσε μου λοιπόν κίνητρο τιμής για να το παραβλέψω αυτό. Αν με χαλάς και στην τιμή ..... Οταν δίνεις τόσα, έχεις και κάποιες απαιτήσεις στην υποστήριξη! Edited January 7, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Eρωτηση :τελικα το e973 διαθετει ενσωματωμενο am/fm η οχι ,γτ απο Αμερικη που το εψαξα μου ειπαν πως δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 χτυπησα απο ebay καινουριο το AT&T μοντελο (E970). Ξερει κανεις πουθενα να παιζουν custom roms με vanilla ICS/JB γιατι δε πολυγουσταρω τα skins των εταιρειων? Οποιος ενδιαφερεται παντως για Optimus G θα τον συμβουλευα να ακολουθησει τον ιδιο δρομο (ebay.com) μιας και οι τιμες ειναι τρομερα χαμηλοτερες. Τα μοντελα που παιζουν ειναι 2, το AT&T και το Sprint....μακρια απο το δευτερο γιατι δεν παιρνει Sim και θα ειναι αχρηστο. Το AT&T εχει χαμηλοτερη camera, στα 8mp αντι 13, ομως δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα με βαση το gsmarena και αλλωστε η καμερα ειναι ικανοποιητικη και στις 2 περιπτωσεις, χωρις ομως να αποτελει ατου του συγκεκριμενου μοντελου. Το κερδος ειναι οτι η AT&T εκδοση παιρνει microSD!!! Θα χρειαστει και ξεκλειδωμα αν το φερετε ετσι απο αμερικη, αλλα ειναι σχετικα ευκολη διαδικασια και δωρεαν απο εδω : http://freemyblackberry.com/other-phone-brands.php Για να μη σας παρω στο λαιμο μου, ας ερθει πρωτα σε καμια εβδομαδα και αν ολα πανε καλα, περισσοτερα τοτε... Αλλα το μονο ουσιαστικο κακο ειναι η εγγυηση, και σε λεφτα το κερδος ειναι τρομερο, αφου το να το παρεις με 350 ευρω δεν ειναι πολυ δυσκολο αν ψαξεις αρκετα, ενω γινεται και φτηνοτερα (εγω το χτυπησα 290 τελικη!) Ξερει κανεις τιποτα για custom rom με vanilla ICS/JB? Εχουμε κανα νεο για official JB απο LG? Δε με νοιαζει τοσο το θεμα JB οσο α ξεφορτωθω το skin της LG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) Μόλις το ξεκλειδώσεις φίλε περιέγραψε μας λίγο και πως το έκανες και αν δουλεύουν όλα οκ αν είναι εύκολη διαδικασία. Η τιμή ποσό πήγε συνολικά(με μεταφορικα κλπ) ? edit: τώρα που το κοίταξα λίγο, το at&t είναι αυτό με τις γωνίες ε; κρίμα ρε γμτ, το άλλο είναι πιο ωραίο Edited January 13, 2013 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Μνημη 32 γιγα πηρες? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts