arfi-gorgona Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κλείσεις, μπορείς απλά να καθαρίσεις την μνήμη από τον task manager...Αυτό που πρέπει να κανείς ειναι να ασχοληθείς λιγάκι περισσοτερο μαζί του όταν έχεις τον χρόνο,για να το μάθεις πιο καλά. Edited September 24, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κλείσεις, μπορείς απλά να καθαρίσεις την μνήμη από τον task manager...Αυτό που πρέπει να κανείς ειναι να ασχοληθείς λιγάκι περισσοτερο μαζί του όταν έχεις τον χρόνο,για να το μάθεις πιο καλά. εχεις δικιο,δεν εχω βρει σχεδον καθολου χρονο να ασχοληθω μαζι του με αποτελεσμα να το χρησιμοποιω ελαχιστα,λες και ειναι κανα απλο τηλεφωνο....:lol: ηθελα τοσο να του περασω και καμια omega αλλα εδω δεν εκατσα να ασχοληθω με αλλα....η omega με μαρανε...χαχαχ ευχαριστω για την απαντηση σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Τίποτα φίλε μου,το να μην έχεις χρόνο για το κινητό,ειναι σχετικά καλό... τουλάχιστον έχεις κάτι άλλο καλύτερο να κανείς :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι του ταιριάζει τίποτα άλλο καλύτερα απ αυτό [ATTACH]27116[/ATTACH] Εεεεεεετσι Κωστα μου ετσι !!!!!!!!!!:) δεν είναι μια ομορφιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι του ταιριάζει τίποτα άλλο καλύτερα απ αυτό [ATTACH]27116[/ATTACH] Κωστα, επειδη το ιδιο πιστευω κι εγω, μπορεις να δωσεις wallpaper και ρολοι..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Κωστα, επειδη το ιδιο πιστευω κι εγω, μπορεις να δωσεις wallpaper και ρολοι..; https://www.dropbox.com/s/5n9g3e9glflf0ui/AnalogClockSimple.apk https://play.google.com/store/apps/details?id=kov.gallery.jellybean&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImtvdi5nYWxsZXJ5LmplbGx5YmVhbiJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkattack Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Σημερα πηρα το κινητο και εχω διαπιστωσει οτι με τα hand free οι αλλοι δεν με ακουνε καλα,σχεδον καθολου,καπου ειχα ξανα διαβασει αυτο το προβλημα. Τι να κανω? Νομιζω πως το βυσμα που συνδεει το handsfree με το κινητο μπορει να μπει κ αλλο μεσα το πιεσα λιγο αλλα δεν μπηκε περισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Σημερα πηρα το κινητο και εχω διαπιστωσει οτι με τα hand free οι αλλοι δεν με ακουνε καλα,σχεδον καθολου,καπου ειχα ξανα διαβασει αυτο το προβλημα. Τι να κανω? Νομιζω πως το βυσμα που συνδεει το handsfree με το κινητο μπορει να μπει κ αλλο μεσα το πιεσα λιγο αλλα δεν μπηκε περισσοτερο εχω και εγω το ιδιο προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 εχω και εγω το ιδιο προβλημα! Δοκιμάστε με κάποιο αλλο hands free. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkattack Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 εχω και εγω το ιδιο προβλημα! Τωρα τα πιεσα λιγο πιο δυνατα και 'κουμπωσαν' μαλλον αυτο θα εφταιγε...Μην φοβασε βαλε λιγο δυναμη και θα δεις θα κουμπωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Τι θα γίνει ρε Samsung; θα μας δώσεις την JB ή να πολιτογραφηθούμε Πολωνοί;;; 4.2 ανακοίνωσε η Google! Ά ι ντε λέμεεε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 εχει βρει κανενας λυση με το μηνυμα ''MH ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ'' εκτος απο το να το κανεις restart? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 εχει βρει κανενας λυση με το μηνυμα ''MH ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ'' εκτος απο το να το κανεις restart? Κοσμοτε έχεις??? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Κοσμοτε έχεις??? yeap................ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 yeap................ Μόνο αν το βάλεις σε λειτουργία πτήσης και μετά πάλι σε λειτουργία δικτύου.. Δεν ξέρω αν πιάνεται σαν restart αυτό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoctheo Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Καλησπέρα και απο μενα.Νεοσ στο γκαλαξι και ολα ειναι εξαιρετικα εκτοσ απο κανα δυο θεματακια που αφορουν την οθονη.το πρωτο και το πιο βασικο ειναι οτι η οθονη μερικεσ φορεσ λιγο τρεμοπαιζει αλλα οχι συνεχωσ,ερχεται και φευγει.Διαβασα οτι ειναι προβλημα μαλλον του ics,το αλλο ειναι τα μαυρα dots που εμφανιζονται οταν η οθονη ειναι μαυρη και σε περιβαλλον σκοφεινο.αναρωτιομουν αμα ειμαι ο μονοσ που εχει τα παραπανω προβληματα και θα θελα κυριωσ να δω αμα ειναι θεμα hardware.το κινητο το χω 2 μερεσ btw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Καλησπέρα και απο μενα.Νεοσ στο γκαλαξι και ολα ειναι εξαιρετικα εκτοσ απο κανα δυο θεματακια που αφορουν την οθονη.το πρωτο και το πιο βασικο ειναι οτι η οθονη μερικεσ φορεσ λιγο τρεμοπαιζει αλλα οχι συνεχωσ,ερχεται και φευγει.Διαβασα οτι ειναι προβλημα μαλλον του ics,το αλλο ειναι τα μαυρα dots που εμφανιζονται οταν η οθονη ειναι μαυρη και σε περιβαλλον σκοφεινο.αναρωτιομουν αμα ειμαι ο μονοσ που εχει τα παραπανω προβληματα και θα θελα κυριωσ να δω αμα ειναι θεμα hardware.το κινητο το χω 2 μερεσ btw Γράψε στον dialer *#0*#. και κανε οποίο τεστ θέλεις (οθόνη, μικρόφωνο, κάμερα ,κ.τ.λ) για να δεις αν είναι όλα εντάξει. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoctheo Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ολα ενταξει εκτοσ απο το γεγονοσ οτι οταν εκανα τη συχνοτητα 200 βουιζε λιγο απο πισω και οταν την εκανα 300 βουιζε ακομα λιγο παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 καλημέρα παιδια, εχει κανεις παρατηρησει χαμηλο σημα wifi. πρεπει να ειμαι διπλα στο router για να εχω φουλ σημα...ξερει κανεις κατι? ειναι software ή hardware? με την 4.1 διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tav Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 ξερει κανεις πως μπορω να εναλλασω απο 3g σε 2g και αντιστροφα σε s3? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 ξερει κανεις πως μπορω να εναλλασω απο 3g σε 2g και αντιστροφα σε s3? ευχαριστω εκ των προτερων Χρησιμοποίησε κάποιο widget όπως το 2G-3G OnOff Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Γράψε στον dialer *#0*#. και κανε οποίο τεστ θέλεις (οθόνη, μικρόφωνο, κάμερα ,κ.τ.λ) για να δεις αν είναι όλα εντάξει. Σε μενα δεν κανει τιποτα οταν τα παταω στον dialer, με το που παταω και την τελευταια # σβηνουν τα γραμματα και μενει ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tav Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 που τοβρισκω αυτο σορρυ αλλα καινοθριοσ σε ανδροιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Σε μενα δεν κανει τιποτα οταν τα παταω στον dialer, με το που παταω και την τελευταια # σβηνουν τα γραμματα και μενει ετσι. Είσαι stock ..... τι rom φοράς ?? @tav στο play store !! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Από σήμερα αντιμετώπισα πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού, φτάνει μέχρι το 70% και δεν πάει παραπάνω, όση ώρα και να το αφήσω συνδεδεμένο στο φορτιστή. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts