Jump to content

Παράπονα για το Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικα το ελπιζω να γινει συντομα γιατι αλλιως δυστυχως παλι πισω στην apple και το iphone 5 αν μεγαλωσει η οθονη.. Ξυπνα sammy χρειαζομαστε update...

εσυ θα μας κανεις πλακα μαλλον.! για πηγαινε και κοιτα σχεδον ολα τα αιφονακια, με jb να δεις το χαλι. φυσικα μην μόυ πεις πως πανε χωρις jb , γιατι στην ουσια εκει δεν εχεις συσκευη. ενα λουκετο εχεις! ακου lag το s3 !!!! θα μας τρελανεται τελειως.

Την περιμενουμε πως κ πως... αλλα ααααν γινει καμια ******* και δε πεταει το κινητο μας... μας βλεπω ολους να φευγουμε ενας ενας απο αυτην την εταιρια.. γιατι οι προσδοκιες ειναι μεγαλες κ το ξενερωμα θα ειναι πολλλλυυυυυ μεγαλο... ας ερθει με το καλο τον αυγουστακο να γουσταρουμεεε

ενω ετσι ε? το s3 σερνεται το κακομοιρο.! τι να πω? αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου με αυτα που ακουω.

το μεγαλυτερο μειον για εμενα του τηλεφωνου, δεν ειναι ουτε τα λαγκ, ουτε οτιδηποτε σε σχεση με ταχυτητα κ.λ.π. ! το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι η εντελως απαραδεκτη συμπεριφορα της οθονης στο φως της ημερας.! απλα δεν βλεπεις τιποτα.!

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι !!

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενω ετσι ε? το s3 σερνεται το κακομοιρο.! τι να πω? αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου με αυτα που ακουω.

αυτα φιλαρακι τα εγραφα οταν ειχα σκετο το κινητο τωρα π εβαλα αυτα π πρεπει αρχισε να πεταει σιγα σιγα αλλα ναι εχει καποια θεματα που περιμενουμε να λυθουν...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

το μεγαλυτερο μειον για εμενα του τηλεφωνου, δεν ειναι ουτε τα λαγκ, ουτε οτιδηποτε σε σχεση με ταχυτητα κ.λ.π. ! το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι η εντελως απαραδεκτη συμπεριφορα της οθονης στο φως της ημερας.! απλα δεν βλεπεις τιποτα.!

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι !!

100% συμφωνω. Εμενα το κινητο πεταει. Οσο για τα lag στον dialer ή τα reloads με αφηνουν αδιαφορο. Ναι περιμενω 2 sec και μετα ανοιγει ο dialer και κανω κληση. Ε και; Τι δεν θα προλαβω. Ψιλα ψιλα γραμματα. Η οθονη στον ηλιο ειναι το θεμα.

Προχθες εξω στον ηλιο δεν εβλεπα να τερματισω κληση. Ελεος.

TCe

100% συμφωνω. Εμενα το κινητο πεταει. Οσο για τα lag στον dialer ή τα reloads με αφηνουν αδιαφορο. Ναι περιμενω 2 sec και μετα ανοιγει ο dialer και κανω κληση. Ε και; Τι δεν θα προλαβω. Ψιλα ψιλα γραμματα. Η οθονη στον ηλιο ειναι το θεμα.

Προχθες εξω στον ηλιο δεν εβλεπα να τερματισω κληση. Ελεος.

εγώ γυρνάω πλάτη στον ήλιο για να δω καλύτερα. όσο για τις κλήσεις έχω βάλει το κουμπί κλειδώματος σαν τερματισμό κλήσης ! :)

χεχε neat trick ! :) πολύ βολικό

εγώ γυρνάω πλάτη στον ήλιο για να δω καλύτερα. όσο για τις κλήσεις έχω βάλει το κουμπί κλειδώματος σαν τερματισμό κλήσης ! :)

χεχε neat trick ! :) πολύ βολικό

πως το εβαλεσ αυτο με τον τερματισμο κλησης απο το κομπι κλειδωματοσ???????????????

:)

πως το εβαλεσ αυτο με τον τερματισμο κλησης απο το κομπι κλειδωματοσ???????????????

Αν πας στο μενού "Προσβασιμότητα" από τις ρυθμίσεις της συσκευής, το χει σαν επιλογή :)

με έχει βολέψει, αν και 2 φορές ως τώρα έκλεισα κατά λάθος κλήση. (το χω ενεργοποιημένο από τον καιρό του S2 ουσιαστικά 1 και βάλε χρόνο. :) )

Edited by Noctis

αυτό με το on/off Key για τερματισμό κλήσεων είναι πολύ πολύ χρήσιμο από το S κι όλας :D

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Ένα παράπονο είχα από την αρχή με το SIII και ας μη το έχω πάρει ακόμα, το 1GB RAM. Μάλιστα μετά την επίσημη παρουσίαση του Note II που είναι με 2GB RAM το παράπονο μου έγινε ακόμα μεγαλύτερο.

Τελικά όμως όπως φαίνεται ίσως τα πράγματα αλλάξουν. Μέσα στον Οκτώβριο, όπως ακούγεται, θα κυκλοφορήσει στην Γερμανία το Galaxy SIII I9305 LTE το οποίο φημολογείται ότι θα έχει 2GB RAM και φυσικά τον Exynos 4412 Quad-Core.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VHTIBCQf8Eg]Samsung Galaxy S3 LTE with Jelly Bean hands-on[/ame]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ένα παράπονο είχα από την αρχή με το SIII και ας μη το έχω πάρει ακόμα, το 1GB RAM. Μάλιστα μετά την επίσημη παρουσίαση του Note II που είναι με 2GB RAM το παράπονο μου έγινε ακόμα μεγαλύτερο.

Τελικά όμως όπως φαίνεται ίσως τα πράγματα αλλάξουν. Μέσα στον Οκτώβριο, όπως ακούγεται, θα κυκλοφορήσει στην Γερμανία το Galaxy SIII I9305 LTE το οποίο φημολογείται ότι θα έχει 2GB RAM και φυσικά τον Exynos 4412 Quad-Core.

Αρα ολοι εμεις που τρεξαμε κ το πηραμε ειμαστε βλακες.... :blink:

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Γιατι είμαστε βλάκες? Δεν θα κυκλοφορήσει νεο μοντέλο. Το LTE αφορα εισαγωγή ορισμένων γερμανικών πάροχων που διαθέτουν αυτη την τεχνολογία.

Θα μπορεις να το αποκτήσεις μόνο με πλάγιο τροπο, δεν θα έχεις εγγύηση εκτός αν αναλαμβανεις το κόστος να το στείλεις στην Γερμανία και να στο επιστρέψουν. Είναι γύρω στα 110€ πήγαινε Έλα με κούριερ.

Εκτός αυτου πιθανώς να είναι κλειδωμενα οπότε θα ψάχνεσαι για ξεκλειδωμα.

Επίσης το υπάρχων LTE μοντέλο αν δεν κάνω λάθος είναι με διπυρηνο και 2gb ram. Αν πρόκειται για νέα έκδοση πιθανότατα για ιαπωνία δεν το ξέρω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Είναι σίγουρα με Quad-Core το LTE (φαίνεται και στο καρτελάκι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο βίντεο) και κατά πάσα πιθανότητα με 2GB RAM. Θα κάνει το ντεμπούτο του στην Γερμανία αλλά σύμφωνα με αυτά που γράφονται θα δοθεί και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Περιμένουμε να δούμε λοιπόν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δεν θα μπω στο κόπο να το πάρω αν κυκλοφορήσει παντού (που δεν νομίζω).

Θα πουλήσω το s3 και θα κρατήσω τα φράγκα για το s4 μιας και έχω το hox :)

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει αυτό όμως ;)

Σιγά μην πάμε να τα σκάμε, δύσκολα!! Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το s3 και αν το αλλάξω θα είναι μόνο για το note2 αλλά και πάλι ούτε και γι αυτό είμαι ακόμη σίγουρος.. :)

Σιγά μην πάμε να τα σκάμε, δύσκολα!! Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το s3 και αν το αλλάξω θα είναι μόνο για το note2 αλλά και πάλι ούτε και γι αυτό είμαι ακόμη σίγουρος.. :)

Κάτσε με το galaxy κι ασε το note...

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τι ????????:confused::confused:

Φίλε μου δεν είσαι καλά ?? Τι έπαθες ξαφνικά ??:lol:

Δεν περίμενα ποτε να ακουσω τέτοια λόγια απο σένα :confused:

Πέρα απο την πλάκα λέγετε οτι θα κυκλοφορήσει με 2g ram αν οχι σε όλες αλλα στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης .

Λάθος για μένα απο την samsung αν ισχύσει κατι τέτοιο ,αλλα απο την αλλη και το υπαρχων s3 ειναι αστέρι και δεν βρίσκω λογο να το αλλάξει κάποιος για τα 2g εκτός και αν εχει αρκετό χρήμα .

Samsung galaxy s21+

αν το note 2 εχει εστω και λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο το galaxy s3 φυσικα και θα παρει ποδι το S3. Κινητο (αν και το απολυτο σε εμπειρια χρησης) που σε γυριζει πισω 4 χρονια και στις ιεροτελεστιες τοποθετησης screen protector και θηκων..

Πέρα απο την πλάκα λέγετε οτι θα κυκλοφορήσει με 2g ram αν οχι σε όλες αλλα στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης .

Λάθος για μένα απο την samsung αν ισχύσει κατι τέτοιο ,αλλα απο την αλλη και το υπαρχων s3 ειναι αστέρι και δεν βρίσκω λογο να το αλλάξει κάποιος για τα 2g εκτός και αν εχει αρκετό χρήμα .

Αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να πάρουμε πίσω όσα λέγαμε για την HTC και θα είναι μεγάλο φάουλ αφου η τιμη του original S3 θα πέσει κατακόρυφα με αποτέλεσμα να χάσουμε πολλα χρήματα στην μεταπωληση. Ότι ακριβώς κατηγορουσαμε την HTC.

Προσωπικά θα το λαβω πολυ υπ όψη μου για την συνέχεια.

Αν σιγουρευτώ ότι θα γίνει, θα φροντίσω να πουλήσω το Siii άμεσα και φυσικά δεν θα αγοράσω ξανα Samsung.

Είμαι κάθετος σε κάτι τέτοιες ενέργειες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χα χα χα, τι να κάνω μ' έχει βολέψει τόσο το s3 που δεν μπορώ να το αποχωριστώ.. Από την άλλη το note είναι πάντα υπόθεση μιας ωρίτσας, μετά δεν υπάρχει επιστροφή!!!

Θα είναι κόκκινη κάρτα κανονικά αν το κάνουν αυτό.. Δυστυχώς φοβάμαι ότι θα το κάνουν καθώς είναι ικανοί να μας αδειάσουν... Εννοείται κι έχω φύγει την άλλη μέρα δεν θα παίζουμε τώρα με την Samsung και τις διαθέσεις της

Χα χα χα, τι να κάνω μ' έχει βολέψει τόσο το s3 που δεν μπορώ να το αποχωριστώ.. Από την άλλη το note είναι πάντα υπόθεση μιας ωρίτσας, μετά δεν υπάρχει επιστροφή!!!

Θα είναι κόκκινη κάρτα κανονικά αν το κάνουν αυτό.. Δυστυχώς φοβάμαι ότι θα το κάνουν καθώς είναι ικανοί να μας αδειάσουν... Εννοείται κι έχω φύγει την άλλη μέρα δεν θα παίζουμε τώρα με την Samsung και τις διαθέσεις της

Συμφωνώ απόλυτα.

χαιρομαι που οι φιλοι της Samsung δεν πεφτουν θυματα μαρκετινγ και εχουν συνειδηση στο τι αγοραζουν και στο τι ειναι "σωστο" ή "λαθος" απο την εταιρια.

Σιγουρα ειναι λαθος αν γινει κατι τετοιο απο την Samsung και ευτυχως δεν βλεπω τις γνωστες κωλοτουμπες αλλων χρηστων αλλων συσκευων σε αλλα θεματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαιρομαι που οι φιλοι της Samsung δεν πεφτουν θυματα μαρκετινγ και εχουν συνειδηση στο τι αγοραζουν και στο τι ειναι "σωστο" ή "λαθος" απο την εταιρια.

Σιγουρα ειναι λαθος αν γινει κατι τετοιο απο την Samsung και ευτυχως δεν βλεπω τις γνωστες κωλοτουμπες αλλων χρηστων αλλων συσκευων σε αλλα θεματα.

Να είσαι σίγουρος ότι στην πλειοψηφία τους όσοι έχουν android δεν είναι δέσμιοι κανενός.

Αν η Samsung κατάλαβα;Βέροια ότι εκανε λάθος επιλογη στην ram, δεν φταίνε όσοι την στήριξαν αγοράζοντας την ναυαρχίδα της εδω και 3 μήνες για να χάσουν τα λεφτά τους. Ευτυχώς πλέον αυξάνονται ραγδαία οι επιλογές τόσο σε εταιρείες όσο και σε λειτουργικά.

Και επειδη όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά την επόμενη βδομάδα που θα ξερουμε περισσοτερα, θα το βάλω αγγελία στην χώρα που το αγόρασα. Ευτυχώς εδω δεν ασχολούνται και κανεις δεν το γνωρίζει.

http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s3-lte-germany-110192/

http://m.androidcentral.com/black-samsung-galaxy-s3-lte-jelly-bean-hands

Edited by Te_salat

Να είσαι σίγουρος ότι στην πλειοψηφία τους όσοι έχουν android δεν είναι δέσμιοι κανενός.

Αν η Samsung κατάλαβα;Βέροια ότι εκανε λάθος επιλογη στην ram, δεν φταίνε όσοι την στήριξαν αγοράζοντας την ναυαρχίδα της εδω και 3 μήνες για να χάσουν τα λεφτά τους. Ευτυχώς πλέον αυξάνονται ραγδαία οι επιλογές τόσο σε εταιρείες όσο και σε λειτουργικά.

Και επειδη όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά την επόμενη βδομάδα που θα ξερουμε περισσοτερα, θα το βάλω αγγελία στην χώρα που το αγόρασα. Ευτυχώς εδω δεν ασχολούνται και κανεις δεν το γνωρίζει.

http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s3-lte-germany-110192/

http://m.androidcentral.com/black-samsung-galaxy-s3-lte-jelly-bean-hands

Αρα κωστα στα λογια μου ερχεσαι.. οτι μας θεωρουν βλακες... αστεια πραγματα αν γινουν..

S10+ <3

Αρα κωστα στα λογια μου ερχεσαι.. οτι μας θεωρουν βλακες... αστεια πραγματα αν γινουν..

Εφόσον δώσουν κάτι διαφορετικο απο το LTE με τον διπυρηνο και τα 2 gb ram, βεβαίως μας κοροϊδεύουν και δείχνουν ανοριμοτητα σαν εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη θέση. Το ότι θα είναι LTE δεν αποτελεί διαφοροποίηση αν πωλείται παντού. Πιθανώς να μην γίνει ποτε επίσημα εισαγωγή στην Ελλάδα αφου δεν έχουμε LTE, αλλα τι εμποδίζει καθένα να το αγοράσει απο τα e-shops?

Θα είναι αποδεκτό, μόνο αν προορίζεται για κάποιους συγκεκριμένους παρόχους όπως η Vodafone που φαίνεται;ι στο βίντεο.

Παιδιά το βλέπω δύσκολο και φάουλ από μεριάς samsung να βγάλει Ευρώπη ένα s3 με ίδια χαρακτηριστικά αλλά 2gigabyte ram.το κινητό κυκλοφορεί ίσα ίσα σχεδόν τρεις μήνες και θα ρίξει ευρώπη ένα ντοπαρισμένο s3???ελπίζω πως όχι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Βλέπω που λέτε πριν 5 λεπτά μια αναβαθμισμένη έκδοση του KIES για ΜΑC στο site της Samsung...

...λέω άντε κάλιο αργά παρά ποτέ θα κάνουμε δουλειά χωρίς Windows...

ΑΜ ΔΕ...

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑC OS 10.8..

Τι να πω πλέον δεν ξέρω...τι τηλέφωνα έχω πάρει, τι mail έχω στείλει...καμία συνεννόηση...

Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή τους????

Μόνο εγώ και κάνα 2 άλλοι εδώ το ξέρουμε?

Δεν ξέρουνε τι λειτουργικό φοράει ο ανταγωνιστής τους?

Είναι τόσο δύσκολο πια?

25/07 κυκλοφόρησε το 10.8...

27/07 πήρα το κινητό...

...και σήμερα έβγαλαν αναβάθμιση του KIES που και πάλι δεν υποστηρίζει το τρέχον λειτουργικό...