gerokost Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που πάω να ανοίξω μια φωτογραφία από την έκθεση καθυστερεί αρκετά μέχρι να την ανοίξει. Μετά βέβαια πάει από τη μία στην άλλη κανονικά απλά καθυστερεί να ανοίξει την πρώτη. Να πω εδώ πως τις φωτογραφίες τις αποθηκευω στην sd κάρτα η οποία δεν ξέρω τι class είναι και τα σχετικά γιατί την έχω πολύ καιρό. Το θέμα είναι ότι στην αρχή δεν το έκανε. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ Κάνε backup ότι έχεις μέσα στη κάρτα, και κάντης ένα format. Και αγόρασε μια class10 ή κάποια καινούργια τελοσπάντων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Το προβλημα με το reload των widgets το εχω και εγω. Εχω απενεργοποιησει το svoice απο τις εφαρμογες αλλα κ παλι διαφορα δεν ειδα. Βαριεμαι να κανω επαναφορα να δω αν θα λυθει το προβλημα γιατι δεν εχω χρονο να κανω ρουτ το κινητο ωστε να παρω backup. Παντως νομιζω γινεται κακη διαχειρηση της ραμ απο το λογισμικο και συμβαινει αυτο. Ειναι πραγματικα το μονο ενοχλητικο που εχω εντοπισει τοσο καιρο στη συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Το προβλημα με το reload των widgets το εχω και εγω. Εχω απενεργοποιησει το svoice απο τις εφαρμογες αλλα κ παλι διαφορα δεν ειδα. Βαριεμαι να κανω επαναφορα να δω αν θα λυθει το προβλημα γιατι δεν εχω χρονο να κανω ρουτ το κινητο ωστε να παρω backup. Παντως νομιζω γινεται κακη διαχειρηση της ραμ απο το λογισμικο και συμβαινει αυτο. Ειναι πραγματικα το μονο ενοχλητικο που εχω εντοπισει τοσο καιρο στη συσκευη! καμια σχεση με τη ραμ... ειναι θεμα launcher και ισως και θεμα ρομ... εγω με lg8 και nova δεν εχω δει ουτε ενα reload.. το να απενεργοποιησεις το svoice σε βοηθαει μονο στο να επιστρεφεις ακαριαια στο αρχικο μενου με το home button Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Το προβλημα με το reload των widgets το εχω και εγω. Εχω απενεργοποιησει το svoice απο τις εφαρμογες αλλα κ παλι διαφορα δεν ειδα. Βαριεμαι να κανω επαναφορα να δω αν θα λυθει το προβλημα γιατι δεν εχω χρονο να κανω ρουτ το κινητο ωστε να παρω backup. Παντως νομιζω γινεται κακη διαχειρηση της ραμ απο το λογισμικο και συμβαινει αυτο. Ειναι πραγματικα το μονο ενοχλητικο που εχω εντοπισει τοσο καιρο στη συσκευη! Δεν είναι θέμα ram. Το κάνει ακόμα και με 240ΜΒ free. Κάτι γίνεται όταν βγαίνεις απο κάποιες εφαρμογές με το soft button της επιστροφής. Ειδικα σε εφαρμογές που χρειάζονται 2-3 tap πίσω, για να βγεις. Με απλα λόγια είναι σαν να μπερδεύεται το σύστημα απο την ram που ελευθερωνεται απότομα απο το κλείσιμο βαριων εφαρμογών με το button επιστροφής, που ουσιαστικα απο ενεργή φάση τις στελνει σε φάση ετοιμότητας (paused). Με την LG8 συμβαίνει σπανιότερα στιγμιαία και κυρίως στο widget του καιρού. Με Nova επειδη δεν έχουμε αυτο το widget, συμβαίνει ακόμα σπανιότερα σε αλλα βαρια widgets και πάλι απόλυτα στιγμιαία. Δεν έχω τις γνώσεις για να πω ότι φταίει αυτο η εκείνο. Πάντως μοιάζει θέμα της υλοποίησης του ics, γιατι το έχω δει και στο one x δουλεύοντας το με Apex Launcher. Γενικα στο Siii υπάρχουν αρκετα θεματάκια κάποια απο τα οποία εχουν λυθει, οπως το ζητημα της θερμοκρασιας, η θα λυθούν σύντομα με επόμενα updates και κάποια αλλα που δεν θα λυθούν ποτε όπως αυτο της κάμερας. Έχω πειστεί πλέον ότι δεν θα δούμε ποτε ολοκληρωμένη κάμερα απο τις Απω Ανατολητικες εταιρείες. Αυτές τις μέρες τράβηξα αρκετές φωτο σε εξωτερικούς χώρους στην διαρκεια της μέρας αλλα και βραδινές. Ακόμα και στις ημερήσιες που υποτίθεται ότι υπερέχει, δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Επιμένω ότι το one x δίνει καλύτερες φωτο πιο εύκολα, αρκει να μην τις προβαλεις σε actual size, γιατι εκει εχουν περισσοτερο θορυβο απ αυτες του Siii. To αντιθετο συμβαινει στις βραδινες, που ομως το φλας του HOX ειναι ανεπαρκες. Στα βίντεο με εξαίρεση τον ήχο που σε δυσκολες καταστασεις δεν ειναι αυτος που θα επρεπε, το Siii υπερέχει κατα πολυ. Edited August 5, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Δεν είναι θέμα ram. Το κάνει ακόμα και με 240ΜΒ free. Κάτι γίνεται όταν βγαίνεις απο κάποιες εφαρμογές με το soft button της επιστροφής. Ειδικα σε εφαρμογές που χρειάζονται 2-3 tap πίσω, για να βγεις. Με απλα λόγια είναι σαν να μπερδεύεται το σύστημα απο την ram που ελευθερωνεται απότομα απο το κλείσιμο βαριων εφαρμογών με το button επιστροφής, που ουσιαστικα απο ενεργή φάση τις στελνει σε φάση ετοιμότητας (paused). Με την LG8 συμβαίνει σπανιότερα στιγμιαία και κυρίως στο widget του καιρού. Με Nova επειδη δεν έχουμε αυτο το widget, συμβαίνει ακόμα σπανιότερα σε αλλα βαρια widgets και πάλι απόλυτα στιγμιαία. Δεν έχω τις γνώσεις για να πω ότι φταίει αυτο η εκείνο. Πάντως μοιάζει θέμα της υλοποίησης του ics, γιατι το έχω δει και στο one x δουλεύοντας το με Apex Launcher. Οντως εχεις δικιο το κανει και με αρκετη ελευθερη ραμ. Στις custom roms υπαρχει το ιδιο προβλημα? Αν ναι τοτε το προβλημα πρεπει να ωφειλετε στην base rom της sumsung και το μονο που μπορουμε ειναι τα περιμενουμε καποια διορθωμενη αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Οντως εχεις δικιο το κανει και με αρκετη ελευθερη ραμ. Στις custom roms υπαρχει το ιδιο προβλημα? Αν ναι τοτε το προβλημα πρεπει να ωφειλετε στην base rom της sumsung και το μονο που μπορουμε ειναι τα περιμενουμε καποια διορθωμενη αναβαθμιση.. στο ρυθμισεις-επιλογες προγραματιστη ξετικαρε την επιλογη διαγραφη δραστηριοτητων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Οντως εχεις δικιο το κανει και με αρκετη ελευθερη ραμ. Στις custom roms υπαρχει το ιδιο προβλημα? Αν ναι τοτε το προβλημα πρεπει να ωφειλετε στην base rom της sumsung και το μονο που μπορουμε ειναι τα περιμενουμε καποια διορθωμενη αναβαθμιση.. Οπως είπα στις τελευταίες official πχ LG8 έχει βελτιωθεί το ζήτημα αυτό. Καμιά custom δεν κατάφερε καν να πλησιάσει σε όποια καλυτέρευση του προβλήματος αυτού. Μην νομίζετε ότι οι cookers είναι προγραμματιστές. Οι περισσότεροι είναι χομπιστες και συνήθως επεμβαίνουν στις ρυθμίσεις του συστήματος αλλάζοντας τιμές. Αυτό μάλλον θα λυθεί οριστικά με το JB. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Είδα πως το έχουν πολλοί το θέμα με το reload της αρχικής οθόνης, μιας και το κάνει και άδεια να είναι. Έβαλα λοιπόν apex, όπου το έκανε κι εκεί. Πηγα λοιπόν στις ρυθμισεις apex> προχωρημενες ρυθμισεις και τικαρα την επιλογη κρατημα στην μνημη και υσηχασα, δουλευει επιτελους σωστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Είμαι και εγώ κάτοχος ενός ελληνικού μπλε SIII εδώ και μια βδομάδα... :) Ερχόμενος από το One X και έχοντας τα παράλληλα για 2 μέρες, μπορώ να πω τα εξής. Το τηλέφωνο από ποιότητα υλικών είναι τα γνωστά της samsung, παρόλα αυτά νομίζω ότι το κινητό αυτό μόνο σε μπλε δείχνει κάπως την ποιότητα του. Στο άσπρο, προσωπική γνώμη, δείχνει αρκετά φτηνιάρικο. Η οθόνη του για εμένα, είναι χειρότερη από του One X. Μπορεί να έχει το εντυπωσιακό μαύρο και το μεγάλο contrast, αλλά του One X δεν χάνει τόσο πολύ σε αυτούς τους τομείς, έχοντας όμως σαφώς μεγαλύτερη καθαρότητα και δεν χρειάζεται να το φέρεις στα μάτια σου μπροστά για να το καταλάβεις. Όσον αφορά στην φωτεινότητα εδώ τα έχουμε ξαναπεί. Γενικώς πιστεύω ότι το τηλέφωνο είναι πολύ καλό, αλλά όχι μάνα εξ ουρανού όπως πιστεύουν κάποιοι. Προσωπικά βλέπω lags, όταν ζορίζεται, η μνήμη φτάνει εύκολα στα 85ΜΒ free, αλλά βασικά η rom θέλει δουλειά μιας και που ακόμα και με 200ΜΒ free μπορεί να σου κάνει reload την home screen ακόμα και με το svoice disabled. Μιλάω για την τελευταία ελληνική XXLFB rom. Κατά τα άλλα, έχει πολύ καλό ήχο, σαφώς ανώτερο του One X, καλύτερη μπαταρία και καλή κάμερα η οποία κάπου κερδίζει και κάπου χάνει από του One X, με ένα μικρό προβάδισμά όμως, για την χρήση μου. Από την άλλη δεν έχει κάποια από τα καλούδια του sense και το βασικότερο για εμένα, το οποίο απορώ που δεν σας πειράζει, το text reflow στους browsers. Sorry για το μεγάλο post... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Εμενα παντως ρε παιδια η ενταση στο ακουστικο ειναι χαμηλη.... Θα ελεγα οτι ειμαι κακομαθημενος απο τα μοτορολα αλλα βλεπω οτι σχεδον κανενας αλλος δεν εχει παραπονεθει. Τι να κανω να το παω στο service για ελεγχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Εμενα παντως ρε παιδια η ενταση στο ακουστικο ειναι χαμηλη.... Θα ελεγα οτι ειμαι κακομαθημενος απο τα μοτορολα αλλα βλεπω οτι σχεδον κανενας αλλος δεν εχει παραπονεθει. Τι να κανω να το παω στο service για ελεγχο? Φίλε αν εννοείς ότι δεν ακούς καλα στις κλήσεις, να τσεκάρεις πρώτα αν η ένταση του είναι στο φουλ. Δεν έχει πρόβλημα σ αυτο. Όταν το έχω στο φουλ με ξεκουφαινει ο συνομιλητής μου. Ακόμα και σε χώρο εργοστασίου με πολυ θόρυβο ακούω δυνατά και καθαρα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Φίλε αν εννοείς ότι δεν ακούς καλα στις κλήσεις, να τσεκάρεις πρώτα αν η ένταση του είναι στο φουλ. Δεν έχει πρόβλημα σ αυτο. Όταν το έχω στο φουλ με ξεκουφαινει ο συνομιλητής μου. Ακόμα και σε χώρο εργοστασίου με πολυ θόρυβο ακούω δυνατά και καθαρα. Καλα εννοειται οτι το εχω στο φουλ ομως αν εχει λιγο θορυβο δυσκολευομαι να ακουσω αλλα ακομα και σε απολυτη ησυχια σε καμια περιπτωση δεν με ξεκουφαινει! Το σκεφτομαι αν αξιζει τον κοπο να το παω στο σερβις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Το θέμα της φωτεινοτητας είναι καθαρα ζήτημα αυτονομίας. Η Samsung ξέρει ότι είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που θα θελήσει κάποιος να κάνει σοβαρη δουλεια κάτω απο τον ήλιο. Οπότε επέλεξε κάποιες τιμές που δίνουν την καλύτερη αυτονομία. Το fix είναι εξαιρετικά απλο. Δεν το βάζω παρόλο που το πρόβλημα είναι υπαρκτό όταν είσαι στον ήλιο. Προτιμω να αυξάνω απο την μπάρα την φωτεινότητα όταν την χρειάζομαι στο 100%.Eδω διαφωνουμε :D Δεν εχει ανακοινωθει πουθενα κατι τετοιο,υποθεσεις κανει ο καθενας.Εγω πιστευω οτι ειναι κατασκευαστικο το θεμα γιατι διφορετικα μετα το σαλο που εχει προκυψει με την φωτεινοτητα θα ηταν το πρωτο που θα ειχε διαορθωσει.Θα δειξει η πορεια.. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Eδω διαφωνουμε :D Δεν εχει ανακοινωθει πουθενα κατι τετοιο,υποθεσεις κανει ο καθενας.Εγω πιστευω οτι ειναι κατασκευαστικο το θεμα γιατι διφορετικα μετα το σαλο που εχει προκυψει με την φωτεινοτητα θα ηταν το πρωτο που θα ειχε διαορθωσει.Θα δειξει η πορεια.. Και τι θα μπορούσε να είναι το κατασκευαστικό. Μια amoled είναι με ελάχιστες διάφορες απο τις προηγούμενες. Τι θα μπορούσε να φοβηθεί αυξάνοντας τις τιμές στα επίπεδα του Note? δεν λέω του Galaxy Nexus γιατι κι αυτο έχει χαμηλή φωτεινότητα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Και τι θα μπορούσε να είναι το κατασκευαστικό. Μια amoled είναι με ελάχιστες διάφορες απο τις προηγούμενες. Τι θα μπορούσε να φοβηθεί αυξάνοντας τις τιμές στα επίπεδα του Note? δεν λέω του Galaxy Nexus γιατι κι αυτο έχει χαμηλή φωτεινότητα. Αυτο το ξερει μονο η samsung που την κατασκευασε,θα εχει τους λογους της Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Από την άλλη δεν έχει κάποια από τα καλούδια του sense και το βασικότερο για εμένα, το οποίο απορώ που δεν σας πειράζει, το text reflow στους browsers. Sorry για το μεγάλο post... :) τι εννοεις φιλε μου με το text reflow? οτι οσο ζουμαρεις δεν προσαρμόζεται το κειμενο? γιατι αν εννοεις αυτο εμενα με ενοχλει απιστευτα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του browser - για προχωρημένους και επιλέγεις το (αυτόματη προσαρμογή σελίδων). Αυτό ήταν. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του browser - για προχωρημένους και επιλέγεις το (αυτόματη προσαρμογή σελίδων). Αυτό ήταν. ναι το ξερω αυτο! και παλι το κειμενο ομως αν το μεγαλωσεις δεν προσαρμόζεται στην οθονη!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4229777#post4229777 τα ρωταω ολα αυτα γιατι βλεπω οτι τελικα η samsung το κανει αυτο και οχι η google... ειναι μερικα sites που τα γράμματα ειναι μικρα ακομη και αν βαλεις στις επιλογες να "κλεινει" στο μέγιστο η οθονη οταν κανεις διπλο κλικ για να φερεις το κειμενο μπροστα σου.... πας να τα μεγαλωσεις και μετα χαος.... αυτο το κανανε και στο SGII και στο SGIII και στο note με την ΟΘΟΝΑΡΑ που εχει! μεγαλο φαουλ για μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 ναι το ξερω αυτο! και παλι το κειμενο ομως αν το μεγαλωσεις δεν προσαρμόζεται στην οθονη!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4229777#post4229777 τα ρωταω ολα αυτα γιατι βλεπω οτι τελικα η samsung το κανει αυτο και οχι η google... ειναι μερικα sites που τα γράμματα ειναι μικρα ακομη και αν βαλεις στις επιλογες να "κλεινει" στο μέγιστο η οθονη οταν κανεις διπλο κλικ για να φερεις το κειμενο μπροστα σου.... πας να τα μεγαλωσεις και μετα χαος.... αυτο το κανανε και στο SGII και στο SGIII και στο note με την ΟΘΟΝΑΡΑ που εχει! μεγαλο φαουλ για μενα... Απο πέρυσι προσπαθω να καταλάβω το πρόβλημα σου με τον browser, κι ακόμα δεν τα κατάφερα. :lol: Στο XDA που έχει μικρύνει παρα πολυ τις γραμματοσειρες, με τις σωστές ρυθμίσεις zoom στο double click είσαι οκ σε portrait και landscape. Για να σου κεντράρει απόλυτα με το διπλο κλικ και να μην χρειαστείς να κανεις διόρθωση, σπρώχνοντας δεξια η αριστερά, πρέπει να πάτησεις στο κέντρο του κειμένου. Αυτη είναι και η μοναδικη διάφορα σε σχέση με το opera που για μένα έχει την καλύτερη προσαρμογη κειμένου. Κατα τα αλλα οι γραμματοσειρες δείχνουν μικρότερες στο note και στο Siii λόγο μεγάλης ανάλυσης. Όμως όπως είπα με ρύθμιση στο "κλειστο" και zoom στο 120% με διπλο κλικ έχεις το σωστο μεγεθος για ανάγνωση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 τι εννοεις φιλε μου με το text reflow? οτι οσο ζουμαρεις δεν προσαρμόζεται το κειμενο? γιατι αν εννοεις αυτο εμενα με ενοχλει απιστευτα...:mad: Ακριβώς αυτό εννοώ... Απο πέρυσι προσπαθω να καταλάβω το πρόβλημα σου με τον browser, κι ακόμα δεν τα κατάφερα. :lol: Στο XDA που έχει μικρύνει παρα πολυ τις γραμματοσειρες, με τις σωστές ρυθμίσεις zoom στο double click είσαι οκ σε portrait και landscape. Για να σου κεντράρει απόλυτα με το διπλο κλικ και να μην χρειαστείς να κανεις διόρθωση, σπρώχνοντας δεξια η αριστερά, πρέπει να πάτησεις στο κέντρο του κειμένου. Αυτη είναι και η μοναδικη διάφορα σε σχέση με το opera που για μένα έχει την καλύτερη προσαρμογη κειμένου. Κατα τα αλλα οι γραμματοσειρες δείχνουν μικρότερες στο note και στο Siii λόγο μεγάλης ανάλυσης. Όμως όπως είπα με ρύθμιση στο "κλειστο" και zoom στο 120% με διπλο κλικ έχεις το σωστο μεγεθος για ανάγνωση. Κώστα αφού ξέρεις καλά τι λέει. Το απίστευτο text reflow της HTC δεν υπάρχει. Στην οποία και με κάθε browser, όταν έχεις την σελίδα σε φουλ zoom out καλύπτεται όλη από το κείμενο και όσο ζουμάρεις το κείμενο γίνεται αυτόματα reflow σε όποιο ποσοστό zoom και αν κάνεις. Εδώ στην ουσία υπάρχει ένα ποσοστό zoom προκαθορισμένο στο οποίο γίνεται reflow και δεν χρειάζεται να κάνεις δεξιά/αριστερά. Άσε που όταν έχεις την σελίδα σε φουλ zoom out το κείμενο δεν καλύπτει όλη την οθόνη όπως θα έπρεπε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 καλημέρα. πάντως με το θέμα της φωτεινότητας δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. είμαι διακοπές και δεν παρατήρησα κάτι Μείον στην φωτεινότητα παραπάνω από τα αλλά κινητά πού να προβληματίζει τουλάχιστον. δυσκολία στο να δεις έχει μόνο όταν ο ήλιος βαράει κατακόρυφα ντάλα μεσημέρι.λίγο πολύ όμως όλα έχουν το ίδιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Κάποιοι συμφορουμιτες παραπονέθηκαν για την προσαρμογή του κειμένου στον official browser όταν κάνουμε double tap. Δεν παρατηρώ πρόβλημα. Αρκεί το διπλό πάτημα να γίνει στο κέντρο του κειμένου και θα μας το φέρει εκεί που πρέπει απόλυτα κεντραρισμένο. Ανέβασαν ένα πολύ μικρό βίντεο όπου φαίνεται αυτό που λέω. http://db.tt/OkRaPLbQ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Κάποιοι συμφορουμιτες παραπονέθηκαν για την προσαρμογή του κειμένου στον official browser όταν κάνουμε double tap. Δεν παρατηρώ πρόβλημα. Αρκεί το διπλό πάτημα να γίνει στο κέντρο του κειμένου και θα μας το φέρει εκεί που πρέπει απόλυτα κεντραρισμένο. Ανέβασαν ένα πολύ μικρό βίντεο όπου φαίνεται αυτό που λέω. http://db.tt/OkRaPLbQ Αυτό που παρατήρησα εγώ σαν πρόβλημα,και όχι μονό με μαμά browser, είναι όταν είσαι facebook (desktop mode) και προσπαθείς να γράψεις μήνυμα.Δεν σου κεντράρει το box του μνμ και σε πάει "βίαια" στην αρχή με συνέπεια να μην μπορείς να δεις τι γραφείς.... από ότι καταλαβαίνω προσπαθεί να κεντράρει την οθόνη,Διορθώνετε αυτό?Να πηγαίνει όπου το πηγαίνω εγώ χωρίς να κεντράρει από μονό του? Edited August 11, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Κάποιοι συμφορουμιτες παραπονέθηκαν για την προσαρμογή του κειμένου στον official browser όταν κάνουμε double tap. Δεν παρατηρώ πρόβλημα. Αρκεί το διπλό πάτημα να γίνει στο κέντρο του κειμένου και θα μας το φέρει εκεί που πρέπει απόλυτα κεντραρισμένο. Ανέβασαν ένα πολύ μικρό βίντεο όπου φαίνεται αυτό που λέω. http://db.tt/OkRaPLbQ Δεν είναι όμως το ίδιο με αυτό που είναι το ιδανικό. Δεν αλλάζει το πλάτος της γραμμής ώστε να προσαρμοστεί το κείμενο στο πλάτος της σελίδας. Υπάρχει ένας και μονο βαθμός μεγέθυνσης που "ταιριάζει" με τη στήλη. Αυτό που κάνει ο browser σε άλλες συσκευές είναι να μπορείς να μεγεθύνεις το κείμενο και αυτό να "στενεύει" μεταφέροντας λέξεις στις επόμενες γραμμές. Αν το είχες δουλέψει θα καταλάβαινες πόσο πρακτικό είναι αυτό. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Δεν είναι όμως το ίδιο με αυτό που είναι το ιδανικό. Δεν αλλάζει το πλάτος της γραμμής ώστε να προσαρμοστεί το κείμενο στο πλάτος της σελίδας. Υπάρχει ένας και μονο βαθμός μεγέθυνσης που "ταιριάζει" με τη στήλη. Αυτό που κάνει ο browser σε άλλες συσκευές είναι να μπορείς να μεγεθύνεις το κείμενο και αυτό να "στενεύει" μεταφέροντας λέξεις στις επόμενες γραμμές. Αν το είχες δουλέψει θα καταλάβαινες πόσο πρακτικό είναι αυτό. Πολυ σωστα αυτα ειναι μισες λυσεις/ημιμετρα χωρις καμια πρακτικη αξια ασε που ο μαμισιος browser ειναι τραγικα αργος. Το ζητημα ειναι απο οποια πλευρα να ζουμαρεις να υπαρχει αυτοματη προσαρμογη του κειμενου σε ολη την οθονη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts