Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συναδελφοι μονο εμενα πειραξε η απουσια αυτοματου χωρισμου της

οθονης στο multi-window και τωρα ειμαστε αναγκασμενοι να το κανουμε μπακαλικα?

Ρωταω μηπως κανω λαθος καπου,διοτι το χρησιμοποιω με μιση οθονη browser και την

αλλη pdf και ολο χαλαει η συμμετρια παροτι τα κανω pin.

Edit

Και εκει που παταω τα πληκτρα τσουπ,πατωντας το βελακι του drawer αναδυεται το μενου dual view και cascade.Ολα καλα λοιπον

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μολις αναβαθμισα και εγω. Εχω Ν8010 απο ΜΜ. Εκανα reset, wipe και προς στιγμην ολα φαινονται τέλεια.

Επειδη εχω φαει κολλημα αν μπορει να βοηθησει καποιος. Πως αφαιρουμε κενες αρχικες οθονες. Μου εχει βγαλει και τις 7 και εχω τις 2 ακραίες αδειες. Πως μπορω να τις αφαιρεσω ωστε να εχω 5?

EDIT: Επιτέλους η εφαρμογη email δουλευει σωστα. Σεταρησα ευκολα και απλα ολα τα account. Google, yahoo, hotmail και exchange. Ολα κύλησαν ομορφα, απλα και ΑΨΟΓΑ. :p

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μολις αναβαθμισα και εγω. Εχω Ν8010 απο ΜΜ. Εκανα reset, wipe και προς στιγμην ολα φαινονται τέλεια.

Επειδη εχω φαει κολλημα αν μπορει να βοηθησει καποιος. Πως αφαιρουμε κενες αρχικες οθονες. Μου εχει βγαλει και τις 7 και εχω τις 2 ακραίες αδειες. Πως μπορω να τις αφαιρεσω ωστε να εχω 5?

EDIT: Επιτέλους η εφαρμογη email δουλευει σωστα. Σεταρησα ευκολα και απλα ολα τα account. Google, yahoo, hotmail και exchange. Ολα κύλησαν ομορφα, απλα και ΑΨΟΓΑ. :p

Τσιμπάς την οθόνη και πετάς τις άδειες στο κάδο. :)

Στην Γερμανική 4.1.2, η καθυστέρηση που υπήρχε στο εικονικό πληκτρολόγιο διορθώθηκε , ο μαμά Browser έγινε ακομη ταχύτερος. .....Το πολυ καλό γίνετε Τέλειο.....

Edited by xalbag

στη home οθόνη με τα δυο δάκτυλα κάνεις σμίκρυνση και αφαιρείς με σύρσιμο στον κάδο

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Τσιμπάς την οθόνη και πετάς τις άδειες στο κάδο. :)

Στην Γερμανική 4.1.2, η καθυστέρηση που υπήρχε στο εικονικό πληκτρολόγιο διορθώθηκε , ο μαμά Browser έγινε ακομη ταχύτερος. .....Το πολυ καλό γίνετε Τέλειο.....

Τι εννοεις τσιμπας την οθονη? Δεν μου βγαζει καπως συγκεντροτικα και τις 7 για τα "πεταξω" τις αδειες.

στη home οθόνη με τα δυο δάκτυλα κάνεις σμίκρυνση και αφαιρείς με σύρσιμο στον κάδο

Thanks. Αυτο ηταν!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Eδώ η ΕΠΙΣΗΜΗ rom της Samsung για το N8000 που δόθηκε στις γύρω χώρες και θα δοθεί και στην Ελλάδα όπου να'ναι. Όποιος θέλει να δοκιμάσει ζελεδοφάσουλα, την περνάει άφοβα:

Ν8000XXCMA2 4.1.2 Jellybean

Η αντίστοιχη για το Ν8010 υπάρχει στην πρώτη σελίδα.

ΕDIT: Λίγες ώρες μετά δόθηκε και στην Ελλάδα. Ανανεώθηκε το link και στην πρώτη σελίδα.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Παιδιά Καλησπέρα. Λύστε μου σας παρακαλώ την απορία. Οταν βγάζετε το πενάκι αλλάζει σε χειρόγραφο το πληκτρολόγιο αυτόματα? Εχω βάλει και την ελληνική και την γερμανική 2.1.2 και μου κάνει τα ιδια. Μόνο όταν ειχα δοκιμάσει την ρομ για το 8000 δούλευε κανονικά. Στα settings εχω βάλει τικ στο εντοπισμός πένας. Εχετε να προτείνετε κάποια λύση? Ας το επιβεβαιώσει κάποιος να μην ψάχνομαι άδικα.

με το app 2 sd δεν μπορουμε να μεταφερουμε στην sd προγραμματα?ευχαριστω.(Ν800)

σαν sd βλέπει την εσωτερική μνήμη, την κάρτα μνήμης την βλέπει σαν extsd

ωραια εκει μπορω να τις μεταφερω?

από ότι ξέρω όχι, εκτός αν είσαι root με το link2sd (αλλά δεν το έχω ψάξει)

Edited by jgk31

Χθες τηλεφώνησα στο service της Samsung και μιλάω με ένα παλικάρι και με ρωτάει ποιο είναι το πρόβλημα μου και του λέω αν θα με ειδοποιήσουν για το πότε πρέπει να στείλω τη συσκευή για σέρβις και μου λέει μας ξανά καλέσατε?και του λέω όχι πρώτη φορά είναι... και μου λέει πως κάνατε αίτηση για επισκευή?? Και του λέω από το σιτε... και μου λέει δεν γίνεται...!!του λέω πως δεν γίνεται και με ρωτάει που βρήκα τη λειτουργία...του λέω από υποστήριξη και λέει νομίζω αίτηση επισκευής συσκευών μου ήρθε και μαιλ του λέω και λέει αααα αυτή η λειτουργία είναι σε δοκιμαστικό στάδιο...

Μια ώρα έφαγα να συμπληρώσω την κωλολιστα .....έκανα πόση ώρα για να βρω με ποιο τρόπο πρέπει να βάλω το όνομα της συσκευής ...Επίσης ο κύριος που το σήκωσε το τηλέφωνο ήταν εντελώς άσχετος 10 λεπτά έφαγα για να καταλάβει για ποια συσκευή μιλάμε και άλλο τόσο για να καταλάβει την υπηρεσία ...

Σορρυ για τις ότι να'ναι λέξεις πριν χρησιμοποιώ το Swype beta και θέλει λίγο βελτίωση στο auto correct άλλη φορά θα το κοιτάω!!

** Aπο Ομάδα Διαχείρισης: Σε παρακαλώ να ελέγχεις τα μηνύματά σου πριν τα στείλεις. Τέτοιου είδους δυσανάγνωστα μηνύματα θα διαγράφονται.

Edited by ntinoscrypton

Χθες τηλεφώνησα στο service της Samsung και μιλάω με ένα παλικάρι και με ρωτάει ποιο είναι το πρόβλημα μου και του λέω αν θα με ειδοποιήσουν για το πότε να στείλω τη συσκευή για σέρβις και μου λέει μας ξανά καλέσατε και του λέω όχι πρώτη φορά είναι και μου λέει πως κάνατε αίτηση για επισκευή?? Και του κυβ από το σιτε και μου λέει δεν γίνεται...του λέω πως Χρημ γίνεται και με ρωτάει που βρήκα τη λειτουργία...του λέω δρουν υποστήριξη και λέει νομίζω αίτηση επισκευής συσκευών μου ήρθε και μαιλ του λέω και λέει αααα αυτή η λειτουργία είναι σε δοκιμαστικό στάδιο...

Μια ώρα έφυγα να συμπληρώσω την κωλολιστα ......ηκρρτ

Δεν καταλαβα τιποτα! Μα τιποτα!:what:

Χθες τηλεφώνησα στο service της Samsung και μιλάω με ένα παλικάρι και με ρωτάει ποιο είναι το πρόβλημα μου και του λέω αν θα με ειδοποιήσουν για το πότε να στείλω τη συσκευή για σέρβις και μου λέει μας ξανά καλέσατε και του λέω όχι πρώτη φορά είναι και μου λέει πως κάνατε αίτηση για επισκευή?? Και του κυβ από το σιτε και μου λέει δεν γίνεται...του λέω πως Χρημ γίνεται και με ρωτάει που βρήκα τη λειτουργία...του λέω δρουν υποστήριξη και λέει νομίζω αίτηση επισκευής συσκευών μου ήρθε και μαιλ του λέω και λέει αααα αυτή η λειτουργία είναι σε δοκιμαστικό στάδιο...

Καλή φάση....

Τελικά μάθαμε αν θα γίνει το παιχνίδι? :)

** Aπο Ομάδα Διαχείρισης: Σε παρακαλώ να ελέγχεις τα μηνύματά σου πριν τα στείλεις. Τέτοιου είδους δυσανάγνωστα μηνύματα θα διαγράφονται.

οποιος ξερει γιουγκοσλαβικα ας το μεταφρασει...!πλακα κανω φιλε, ομως διορθωσε το

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με κολπάκια και features της jelly bean. Τυχεροί εσείς που την έχετε, ανυπόμονοι εμείς με τα Ν800 που την περιμένουμε...

Ξερει κανεις τα mame32?αυτα τα καταπληκτικα παλια παιχνιδια που παιζαμε μικροι?υπαρχει καποιος τροπος να κατεβουν κ να παιχτουν στο ταμπλετ?χλωμο ε?

Ρε παιδιά μια ερώτηση κι από μένα.

Μήπως τώρα με την αναβάθμιση υπάρχει δυνατότητα να φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας στη status bar?

κάτι τέτοιο γίνεται και στο S2 και στο S3

Edited by nikostzach

Μετάφραση από ntinoscrypton

Τηλεφώνησα χθές στο service της SAMSUNG και μίλησα μ' ένα παληκάρι.

: "Ποιό είναι το πρόβλημα σας;" ntinoscrypton: Θα ήθελα να μ' ενημερώσετε για το πότε μπορώ να στείλω το τάμπλετ S.G.N 10.1 στο τμήμα σέρβις.

Υπ: "Έχετε επικοινωνήσει ξάνα μαζί μας;" ntinoscrypton: "όχι πρώτη φορά είναι"

Υπ: "πως κάνατε την αίτηση για επισκευή;" ntinoscrypton: Από το site.

Yπ: Δεν μπορεί να την κάνατε από το site. ntinoscrypton: Πώς δεν γίνεται;

Υπ:Που βρήκατε την εξής υπηρεσία; ntinoscrypton: Από την υποστήριξη, βρήκα την αίτηση και μου' ρθε μάλιστα και mail επιβεβαίωσης!

Υπ: Ααα!Αυτή η υπηρεσία είναι ακόμα beta. ntinoscrypton: Γ. ..το και έφαγα μια ώρα να συμπληρώνω την κ...λιστα!

Τελικά, έγινε η δουλειά σου ntinoscrypton;

Σου είπαν πότε μπορείς να το στείλεις για επισκευή;

Edited by spiros2021

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Μετάφραση από ntinoscrypton

Τηλεφώνησα χθές στο service της SAMSUNG και μίλησα μ' ένα παληκάρι.

Κάπως έτσι πρέπει να εξελίχθηκε ο διάλογος

Yπ: "Ποιό είναι το πρόβλημα σας;"

ntinoscrypton: Θα ήθελα να μ' ενημερώσετε για το πότε μπορώ να στείλω το τάμπλετ S.G.N 10.1 στο τμήμα σέρβις.

Υπ: "Έχετε επικοινωνήσει ξάνα μαζί μας;"

ntinoscrypton: "όχι πρώτη φορά είναι"

Υπ: "πως κάνατε την αίτηση για επισκευή;"

ntinoscrypton: Από το site.

Yπ: Δεν μπορεί να την κάνατε από το site.

ntinoscrypton: Πώς δεν γίνεται;

Υπ:Που βρήκατε την εξής υπηρεσία;

ntinoscrypton: Από την υποστήριξη, βρήκα την αίτηση και μου' ρθε μάλιστα και mail επιβεβαίωσης!

Υπ: Ααα!Αυτή η υπηρεσία είναι ακόμα beta.

ntinoscrypton: Γ. ..το και έφαγα μια ώρα να συμπληρώνω την κ...λιστα!

Τελικά, έγινε η δουλειά σου ntinoscrypton;

Σου είπαν πότε μπορείς να το στείλεις για επισκευή;

Απλα, υποκλίνομαι! Το εχεις, 100%!! :cool:

Τωρα, βεβαια δεν καταλαβαινω το ρολο της αίτησης αυτης, εκτος, παρα μονον για να στειλουν να παραλαβουν το προς επισκευη μηχάνημα απο το χωρο μας( Kαποιο κουριερ ισως? Οπως εκανε η LG?)

Παιδιά Καλησπέρα. Λύστε μου σας παρακαλώ την απορία. Οταν βγάζετε το πενάκι αλλάζει σε χειρόγραφο το πληκτρολόγιο αυτόματα? Εχω βάλει και την ελληνική και την γερμανική 2.1.2 και μου κάνει τα ιδια. Μόνο όταν ειχα δοκιμάσει την ρομ για το 8000 δούλευε κανονικά. Στα settings εχω βάλει τικ στο εντοπισμός πένας. Εχετε να προτείνετε κάποια λύση? Ας το επιβεβαιώσει κάποιος να μην ψάχνομαι άδικα.

Ρε παιδιά ας επιβεβαιώσει κάποιος. Έχετε το ίδιο πρόβλημα ή ειναι μόνο στο δικό μου? Μου έχει σπάσει τα νεύρα.Μην παω για full wipe χωρίς λόγο.

Ρε παιδιά ας επιβεβαιώσει κάποιος. Έχετε το ίδιο πρόβλημα ή ειναι μόνο στο δικό μου? Μου έχει σπάσει τα νεύρα.Μην παω για full wipe χωρίς λόγο.

Το ιδιο κάνει και σε μένα

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)