pgothor Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 πως πάμε σε download mode πάντως nokisas δεν μπορώ να το βάλω σε fastboot η κάτι άλλο δεν ξέρω τι έπαθε. δεν το βλέπει καν το pc ενώ ανοίγει το κινητό και δείχνει το πράσινο ανθρωπάκι καμια ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 dead οταν λες τι εννοείς? εφ όσων εχει εκινο το πράσινο ανθρωπάκι δεν ειναι dead στην προκειμένη περίπτωση το γυρνάς σε download mode και κάνεις την δουλεια σου , επιδη εχω κάψει κινητό γιαυτό στο λεω . οχι κανεις λαθος γιωργο το πρασινο το android το εβγαζε κ σε εμενα αλλα σε fastboot δεν εμπεναι. κατι αλλο που ειχα παρατηρησει οταν το κινητο ειναι ενταξη απο πλευρας hardware την ωρα που τον συνδεουμε στο pc κανει ενα χαρακτηριστικο ηχο που συνδεουμε κατι στο pc μας αμεσως μετα αν δουλευει σε fastboot κανει αλον εναν ηχο λογικα επειδη ειναι σε fastboot ,σε εμενα τον δευτερο ηχο δεν τον εκανε γιατι κατι επαθε το hardware ,γιαυτο κ στο σερβις ειπαν θα αλαξουν πλακετα στο κινητο. Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 πως πάμε σε download mode πάντως nokisas δεν μπορώ να το βάλω σε fastboot η κάτι άλλο δεν ξέρω τι έπαθε. δεν το βλέπει καν το pc ενώ ανοίγει το κινητό και δείχνει το πράσινο ανθρωπάκι καμια ιδέα?? ωχ.... μια απο τα ιδια πιστευω θα επαθες τη προσπαθησες να περασεις? δοκιμασε κ σε καποιο αλο pc πρωτα. Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) πως πάμε σε download mode πάντως nokisas δεν μπορώ να το βάλω σε fastboot η κάτι άλλο δεν ξέρω τι έπαθε. δεν το βλέπει καν το pc ενώ ανοίγει το κινητό και δείχνει το πράσινο ανθρωπάκι καμια ιδέα?? βγαλε την μπαταρια βαλτη πατα power+volume- με το που δονηθει συνεχισε να πατας το volume- για 10 δευτερολεπτα το πρασινο ανδροιδ θα βλεπεις αλλα θα ειναι σε fastboot mode κατευασε αυτο http://www.4shared.com/file/sSw-6rRd/system.html μετα αυτο http://www.4shared.com/zip/Qnrn7SRL/root_recovery_files.html στο φακελο recovery files εχει το αφτοματο instaler εχει μεσα οδηγιες εσυ το μονο που εχεις να κανεις αν εχεις recovery καλο ειναι να βγαλεις τη recovery.img απο μεσα και να βαλεις τη system.img αν δεν εχεις recovery κρατα τη. μολις τωρα κοιτουσα στο cm forum 3 θεματα ανοιξα κ ουτε μια απαντηση...θα περιμενουμε πολυ καιρο αυτη την απαντηση..αλλωστε ολοι το λενε,φτηνο κινητο δεν εχει υποστηριξη Edited November 15, 2012 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 http://www.netimes.com/shop/bmz_cache/e/e249ac40965dd504d0d8a856f2b7e41a.image.400x267.jpg αυτο εδω σας λεει κατι? οταν λεω για download mode δεν εννοω το fastboot mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 τι usb ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) εγω ξερω τη ειναι το δοκιμασα στο δικο μου πριν το στειλω πηγα αγορασα αντισταση 301κ ,εκοψα καλωδιο miniusbhttp://4.bp.blogspot.com/-BsQxkQ3Ahsc/TdKVcDVeDyI/AAAAAAAABks/QPpEB_OjGx0/s1600/Samsung+Galaxy+S+Download+mode+JIG.jpg αλλα τιποτα λογικα δεν εχουν το ιδιο ακριβως hardware οπως τα samsung γιαυτο δεν εγινε κατι .γιωργο ζει το κινητο ? του αλου παιδιου ειναι ενταξη το εφτιαξε η τιποτα ακομη? Edited November 15, 2012 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 ειχες κανει αλαγη του bootloader.img η του boot.img ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 τελικα το κινητο σου πως δουλευει ακομα δεν μας ειπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) ειχες κανει αλαγη του bootloader.img η του boot.img ? boot.img και μετα περασα overclock kernel δεν το αφησα να δω αν θα ανοιξει πρωτα .ε και μετα απο κει επαψε να λειτουργει. παιζει ομως να ειχα πειραξη κ κατι στο bootloader .δεν θυμαμε γιωργο να σου πω με σιγουρια. Edited November 15, 2012 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) boot.img και μετα περασα overclock kernel δεν το αφησα να δω αν θα ανοιξει πρωτα .ε και μετα απο κει επαψε να λειτουργει. παιζει ομως να ειχα πειραξη κ κατι στο bootloader .δεν θυμαμε γιωργο να σου πω με σιγουρια. κοιτα δεν μας λεει..ποσες φορες τον ειπα και δεν μας λεει τιποτα..απο τι κινητο δοκιμασε τι αλλαξε τιποτα..αμα ολοι οι τυποι που ασχολουνται λιγο με κινητα ηταν σαν κ αυτον ουτε custom rom θα υπηρχαν ουτε cm ουτε cwm ουτε τιποτα. μοστραρει και τις φωτο να το δουν μερικοι ασχετοι και να πουν αφου το κανε αυτος θα το κανω και εγω ποσο δυσκολο να ειναι?και παπαλα κινητακι. τελος εγω δεν ξανασχολουμε μ αυτο το ατομο αν θες εσυ συνεχισε και μιλα Edited November 15, 2012 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 αν στο δωσει οπως εδωσα το recovery εγω κ το παρεις κατευθειαν στα χερια που λεμε :happy: υπομονη ασε να τεσταρει μονος του λιγο ,καταλαβα τη εχει φλασαρει περιπου !!!! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 και δεν μπορει να μας πει εστω δυο λεξεις να μην ψαχνομαστε[λιγο υπομονη gyes] θα εφτανε..τεσπα τι περιπου καταλαβες?και το recovery εγω το δοκιμασα δουλεβει μονο την πρωτη φορα οποιος μου το ζητησε τον ρωταω αν εχει λυση αν δεν εχει δεν το δινω,δικιο εχεις σ'αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 εμενα μετά το crashαρισμα διάβαζε κανονικά τον driver και έτσι πέρασα εργοστασιακή rom και παλι και ειναι ολα good. ακόμη είμαι σε beta στάδιο δεν μπορώ να σας πάρω στον λαιμό μου.. και λίγο με νιαζί ασχοληθείς δεν ασχοληθείς με την πάρτι μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 εμενα μετά το crashαρισμα διάβαζε κανονικά τον driver και έτσι πέρασα εργοστασιακή rom και παλι και ειναι ολα good. ακόμη είμαι σε beta στάδιο δεν μπορώ να σας πάρω στον λαιμό μου.. και λίγο με νιαζί ασχοληθείς δεν ασχοληθείς με την πάρτι μου. :) οκ γιωργο απλα υποτιθεται εδω ειμαστε μια ομαδα που ασχολουνται με αυτο το κινητο οτι βρισκει ο ενας το λεει στον αλλο και προχωραμε ειδες? δεν ηταν και τοσο δυσκολο να μας πεις τι και πως για να μην βγαζουμε και μεις αυθαιρετα συμπερασματα και σορυ για πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 τελος παντον, παιδια οποιος εχει linux θελω να ανοιξει το boot.img και να μου στιλει τα αρχεια που εχει για να ασχολιθω με το overclock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) απο windows δεν γινεται? εχω ενα σωρο οκ Edited November 15, 2012 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 πολυ ζόρι ειναι τα παρατισα καλυτερα απο linux που ειναι και δικο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgothor Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 έχω προσπαθήσει όλα αυτά τα παραπάνω αλλα τίποτα το κινητό με vol - kai power but, όταν το συνδέω στο pc δεν κάνει τίποτα, άμα το βάλω έτσι απλά κλειστό ακούγεται από τα windows αλλα βγάζει σφάλμα στα driver, χάλασε όταν προσπάθησα να περάσω νέο recovery me roodie, δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 έχω προσπαθήσει όλα αυτά τα παραπάνω αλλα τίποτα το κινητό με vol - kai power but, όταν το συνδέω στο pc δεν κάνει τίποτα, άμα το βάλω έτσι απλά κλειστό ακούγεται από τα windows αλλα βγάζει σφάλμα στα driver, χάλασε όταν προσπάθησα να περάσω νέο recovery me roodie, δεν ανταποκρίνεται καθόλου. εχει κολησει στο πρασινο android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgothor Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 ναι ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 ναι ........ ωχ τα ελεγα εγω, αλλα ο δημητρης δε με πιστευε . το βλεπει σαν αγνωστη συσκευη pgothor? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgothor Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) αν το βαλω απλα κλειστο, με vol- και power δεν το βλεπει καθολου Edited November 15, 2012 by pgothor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 οταν το συνδες σου κανει δυο ηχους το pc ααλλα ιδιους? λογικα τα εχεις δοκιμασει ολα τα κουμπια .ξαναδοκιμασε δεν εχεις να χασεις κατι.αν στο βλεπει σαν συσκευη android interface στην διαχειρηση συσκευων ειναι ενταξη ακομη .αλλα αν αγνωστη δυστηχως . κοιταξε κ πεσμας. Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgothor Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 την βλεπει σαν adb αλλα με θαυμαστικο και λεει στις ιδιοτητες "Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. (Κωδικός 10)" τα adb drives οταν το εβαλα τα εδωσα εγω και τα πειρε αλλα μου εβγαλε το παραπανω μηνυμα.... ελπιζω να βγαλουμε ακρη.... ευχαριστω παντως παιδια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts