PropheT Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gegeor ( 1 Σεπ. 2004 , 23:28) Απο απλή περιεργεια και επeιδη ξεφυλισα το manual....Που στο καλό , σε ποια σελίδα το λεει.??? thanks Πλάκα πλάκα, έχεις δίκιο, δεν το λέει πουθενά. Είχα την εντύπωση ότι το έλεγε γιατί δεν θυμάμαι να το διάβασα πουθενά αλλού, ούτε το έψαξα καθόλου. Στην σελίδα 16 του Αγγλικού λέει ότι άμα πατήσεις το "more" θα σου βγάλει διάφορες επιλογές σχετικά με την κλήση. Είχες δίκιο όμως, sorry :worry: :o Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 telika apo ton septemvrio kapios eixe pei oti tha mporoume na kanoume update to logismiko apo to pc mas ???? h mparoufes? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wyclef Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Kalhmera... Molis agorasa thn Vodafone Live ekdosh tou K700.. Mhpws xerete ean mporw na to paw se SE Service Center sthn Thessaloniki na to kanoun anaba8mish?? Yparxei analogo upgrade gia to K700 Live? Einai dwrean? Sorry ean exoun xanarwthsei prin gia auto... Euxaristw poly... Παράθεση Samsung Galaxy S running Slim ICS 3.5 + Semaphore ICS 1.2.2s kernel Android 4.0.4 ICS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος wyclef ( 2 Σεπ. 2004 , 14:30) Molis agorasa thn Vodafone Live ekdosh tou K700.. Mhpws xerete ean mporw na to paw se SE Service Center sthn Thessaloniki na to kanoun anaba8mish?? Μην μπεις στον κόπο, δεν υπάρχει ακόμα καινουργια αναβαθμιση για live εκδοση. Μίλησα με τα κεντρικά τους και μου είπαν για το τέλος του Σεπτέμβρη. Και - φυσικά - θα είναι τζάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 ( 2 Σεπ. 2004 , 19:23) Δεν ειναι μαγκια να πρεπει να πατας δυο και περισσοτερα κουμπια για να ανοιξεις την ανοικτη ακροαση Mαγκιά μπορεί να μην είναι αλλά είναι σίγουρα πιο ασφαλές όπως έχει ξαναεξηγηθεί :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Κατ'αρχην να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Pokara για τις συμβουλές του με το sp στα XP . 1.- Λοίπόν καλό ειναι να σταμτήσουμε τις διενέξεις για τα κινητα μιας και το θέμα του φόρουμέίναι το Κ700 και όχι το Κ700 σε σύγκριση με όλα τα άλλα Nokia 2.- Στα χέρια μου έχουν περάσει έτσι απο χόμπι πολλά κινητα τα οποία και τα χρησιμοποίησα αρκετό καιρό το καθένα . Πολλά απο αυτά ήταν Nokia και ειδικότερα το 6600 που τόσο το Θαυμάζουν οι Nokiades . Δεν θα αναφερθώ στα κολλήματα και στο απολύτως αίσχος μενου του , στην ελάχιστη αυτονομία αλλά και στα ατελείωτα restat klp αλλα θέλω να πώ ότι το Κ700 αν και δεν είναι smart (γιατί είναι τα άλλα???) είναι απείρως καλλιτερο τόσο απο το Ν6600 όσο και απο το SX1 συγκρίνοντάς . Προκαλώ να τα δοκιμάσετε 1α και μετα να μιλάτε !!!! και όχι μια μέρα απο μηνα και πάνω οκ ? 3.- Τέλος ένα φιλαράκι μου με ενημέρωσε ότι στην Γερμανία όλοι οι Τουρκοι χρησιμοποιούν Nokia . αυτο δεν είναι τυχαιο ε (φημίζονται για την εξυπνάδα τους οι γείτονες ) 4.- Επιτέλους .. απευθύνομαι στις εταιρίες να βγάλουν επιτέλους ένα πραγματικό smart phone και ας αφήσουν τα κονσερβοκουτια με αργά λειτουργικα με ελάχιστη αυτονομία, κολήματα κλπ με μόνο στόχο τους να μας πάρουν τα 400 - 500 € ... ελπίζω το s700 να βγεί ένα καλό κινητο 5.- Ελπίζω να τελειώσαμε τις αντιπαραθέσεις εδω μέσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Άντε πάμε για ένα split πριν αρχίσουν να πέφτουν ποινές... Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Ωραία τα είπες domal. Το είπα πολλές φορές και το ξαναλέω, πολλά πράγματα στα κινητά είναι τελείως υποκειμένικα. Ζεις με ότι έχεις συνηθήσει και δεν είναι πάντα εύκολο να αλλάξεις συνήθειες. Εδώ εμένα μου πήρε μερικές μέρες να συνηθίσω το πλήκτρο του κενού στο Κ700, που είναι στο # αντί για το 1 που ήταν στα Τ29s & T68i που είχα πριν. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να αναφέρει την προσωπική του εμπειρία με ένα κινητό, συμπεριλαμβάνοντας και τους λόγους που του άρεσε/δεν του άρεσε, προσέχοντας όμως να μην θάβει την συσκευή που κρίνει. Άλλοστε, στην δική μας για παράδειγμα περίπτωση, δεν λείπει κάτι από το κινητό. Απλά είναι σε άλλο μέρος. Θέμα συνήθειας, σίγουρα όχι λόγος αντιπαράθεσης. Χαλαρά λοιπόν ας συνεχίσουμε χωρίς να σκοτωνόμαστε :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος domal ( 2 Σεπ. 2004 , 19:52) 3.- Τέλος ένα φιλαράκι μου με ενημέρωσε ότι στην Γερμανία όλοι οι Τουρκοι χρησιμοποιούν Nokia . αυτο δεν είναι τυχαιο ε (φημίζονται για την εξυπνάδα τους οι γείτονες ) Elpizw oi geitones mas na mhn blepoun ti grafeis. An kai fanatikos ellhnas kai anti tourkos na sou pw oti den prepei na ypotimas kanena. An htan toso blakes den tha mas esfazan yia tosa xronia kai den tha klaigame yia thn kypro. Ezhsa konta tous gia ligo anagastika kai kserw ti lew. As perioristoume se oti afora ta kinhta mas edw kai oxi se ratsismous patritismous sobinismous politika sxoleia h kai gw den kserw ti. To ti kinhto exei o kathenas den dhlwnei kai to dhkth IQ tou. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Παιδιά επειδή νιώθω πως με την τελευταία παράθεση μου (απάντηση στον PS2000) όξινα κάπως τα πράγματα με αποτέλεσμα να σβηστούν κάποια post που περιείχαν αυτές τις αντιπαραθέσεις, ζητώ συγνώμη από όλα τα μέλη και δηλώνω πως δεν είχα τέτοιο σκοπό. Απλά ήθελα να δηλώσω πως ήταν άδικη η σύγκριση που έκανε, χωρίς να αναφερθώ σε καλύτερο - χειρότερο ανάμεσα στα κινητά που σύγκρινε. Οι περισσότεροι είμαστε ικανοί πιστεύω να τα δούμε αλλά και να εκφραστούμε αντικειμενικά ως προς αυτά χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαστε κολλημένοι ;) :) Πάμε παρακάτω... :cool: Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Πάμε για δεύτερο split. Επίσης domal, αντιγράφω από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης του forum με τους οποίους συμφώνησες κατά την εγγραφή σου στο site: Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή. Όπως καταλαβαίνεις το 'σχόλιο σου' είναι αντίθετο με τους Όρους και δεν πρέπει να επαναληφθεί. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 καποιος ειχε πει σε αυτο το forum αν θυμαμαι οτι ειχε βρει πατεντα σε live συκευες να παιζει ηχο κλησης mp3.αν ισχυει ας με ενημερωσει καποιος πως το εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 ti egine ti pextike svistikan ta prohgoumena posts mou ? :( d pirazei igeia igeia :D kati eixa rotisei pedia tha mporoume na kanoume apo dw kai pera update to firmware apo to net ? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos ( 2 Σεπ. 2004 , 23:36) καποιος ειχε πει σε αυτο το forum αν θυμαμαι οτι ειχε βρει πατεντα σε live συκευες να παιζει ηχο κλησης mp3.αν ισχυει ας με ενημερωσει καποιος πως το εκανε Στο site της SE για developers, υπαρχει h εφαρμογή DRM (Digital Right Management) η οποία προσθέτει ηλεκτρονική υπογραφη στα αρχεία που είναι να στειλεις στο κινητό και αυτά γίνονται read only. Δηλαδή αφού τα περάσεις στην συσκευή, εμφανίζεται δίπλα τους το κλειδάκι και δεν μπορείς να τα στείλεις πουθενά, ούτε να τα τραβίζεις απο το pc. Μόνο να τα δείς και να τα σβήσεις μπορείς! Για παράδειγμα πάρε την παρακάτω φωτο. Η κατάληξη είναι διαφορετική αλλα είναι φωτό. Αυτό που θα πορέπει να μάθουμε έιναι οι ρυθμίσεις και το είδος του κλειδώματος που χρησιμοποιεί η vodafone.wiredcat.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Καλησπέρα σε όλους. Σκέπτομαι να αποκτήσω το SE k700 μέσω Vodafone (νέα σύνδεση), γνωρίζω όμως ότι η εν λόγω συσκευή βγαίνει μόνο σε Vodafone Live, μέσω Vodafone, και έχει το μενού Vodafone Live και το λογότυπο Vodafone Live στην πρόσοψη. Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλω το κινητό μου να έχει όυτε logo ούτε menu Vodafone Live αλλά θέλω να το αγοράσω μέσω νέας σύνδεσης από κατάστημα Vodafone για ευνόητους λόγους (π.χ. ανανέωση συσκευής κάθε χρόνο, κ.λ.π.). Έχω ακούσει για κάποιες "λύσεις" που προσφέρουν διάφορα καταστήματα όπου σβήνουν το μενού Vodafone Live και περνάνε το standard ενώ έχουν ακουστεί και "λύσεις" από ιδιώτες/χρήστες κινητών για την απαλοιφή του λογότυπου Vodafone Live από την πρόσοψη του κινητού! Γνωρίζει κανείς να δώσει κάποια πληροφορία ή κατεύθυνση για τα παραπάνω? Θα το εκτιμούσα πολύ! Υ.Γ. Μένω στα Βορειοανατολικά της Αττικής, οπότε αν οι πληροφορίες σας είναι σχετικές με την περιοχή ακόμα καλύτερα! Ευχαριστώ! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wyclef Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Telika re paidia pio einai to kalytero meso pou 8a mporousa na xrhsimopoihsw gia metafora dedomenwn kai oxi mono apo PC sto K700... Bluetooth Adaptor, Infrared, Synchronisation Stand h USB Cable??? :o Kai pio apo auta 8a kanei douleia oson anafora to online update se logismiko tou kinhtou otan 8a yparxei apo thn selida ths SE sto mellon? Euxaristw.. Παράθεση Samsung Galaxy S running Slim ICS 3.5 + Semaphore ICS 1.2.2s kernel Android 4.0.4 ICS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Για μεταφορά δεδομένων bluetooth. Για online update χρειάζεται καλώδιο (απο Ρ900 νομίζω). Για να έχειςκαι τα 2 δεν νομίζω να γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wyclef Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Euxaristw paokara... Dhladh me ta USB Cable pou kykloforoun sthn agora den 8a mporesw na kanw metafora dedomenwn (onomata, katalogous, midi arxeia ktl) me to programma pou sou dinei h SE mesa sto koutaki tou K700?? Rotaw gia na mhn parw bluetooth....kai meta otan 8a mporoume na kanoume online upgrade tou logismikou mesa apo to site ths SE pane tzampa ta 60 eurw! Παράθεση Samsung Galaxy S running Slim ICS 3.5 + Semaphore ICS 1.2.2s kernel Android 4.0.4 ICS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 OXI! Δεν με κατάλαβες! Απλά με το bluetooth δεν μπλέκεις με καλώδια, η σύνδεση είναι πιο ευκολή, η ταχύτητα νομίζω μεγαλύτερη, γενικά είναι πιο ευκολο στην χρήση. Ενοείται πως το καλώδια κάνει μεταφορά δεδομένων! Όσο για το online update μην τρελένεσαι! Δεν θα το κάνεις και κάθε μέρα! Άντε να βγεί ακομα 1 το πολύ 2 εκδόσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος treasure ( 3 Σεπ. 2004 , 10:55) Καλησπέρα σε όλους. Σκέπτομαι να αποκτήσω το SE k700 μέσω Vodafone (νέα σύνδεση), γνωρίζω όμως ότι η εν λόγω συσκευή βγαίνει μόνο σε Vodafone Live, μέσω Vodafone, και έχει το μενού Vodafone Live και το λογότυπο Vodafone Live στην πρόσοψη. Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλω το κινητό μου να έχει όυτε logo ούτε menu Vodafone Live αλλά θέλω να το αγοράσω μέσω νέας σύνδεσης από κατάστημα Vodafone για ευνόητους λόγους (π.χ. ανανέωση συσκευής κάθε χρόνο, κ.λ.π.). Έχω ακούσει για κάποιες "λύσεις" που προσφέρουν διάφορα καταστήματα όπου σβήνουν το μενού Vodafone Live και περνάνε το standard ενώ έχουν ακουστεί και "λύσεις" από ιδιώτες/χρήστες κινητών για την απαλοιφή του λογότυπου Vodafone Live από την πρόσοψη του κινητού! Γνωρίζει κανείς να δώσει κάποια πληροφορία ή κατεύθυνση για τα παραπάνω? Θα το εκτιμούσα πολύ! Υ.Γ. Μένω στα Βορειοανατολικά της Αττικής, οπότε αν οι πληροφορίες σας είναι σχετικές με την περιοχή ακόμα καλύτερα! Ευχαριστώ! Είναι πολύ απλό: μην το πάρεις από κατάστημα Vodafone. Μη δένεσαι με την εν λόγω εταιρία για αυτόν τον λόγο και μόνο. Έχεις 2 λύσεις: 1. Άλλη εταιρία (η ΤΙΜ έχει και λίγο μεγαλύτερη επιδότηση) 2. Να το πάρεις από άλλο μαγαζί με σύνδεση Vodafone (αλλά πρώτα να βεβαιωθείς 100% ότι θα μπορείς να παίρνεις από αυτούς συσκευή όταν έχεις επιδότηση) Και κάτι ακόμα: οι "ευνόητοι λόγοι" (βλ. bolt) γιατί σε οδηγούν σε κατάστημα Vodafone; Ίσα ίσα αυτοί είναι μερικοί πολύ καλοί λόγοι για να αποφύγεις ένα κατάστημα Vodafone. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 3 Σεπ. 2004 , 13:22) 2. Να το πάρεις από άλλο μαγαζί με σύνδεση Vodafone (αλλά πρώτα να βεβαιωθείς 100% ότι θα μπορείς να παίρνεις από αυτούς συσκευή όταν έχεις επιδότηση) Καλέ φίλε Lewton, σε ευχαριστώ κατ'αρχήν για την άμεση ανταπόκρισή σου! Το θέμα είναι ότι εαν δεν το πάρεις από κατάστημα Vodafone τότε δεν δικαιούσαι επιδοτήσεων και αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα!!! Παρακαλώ εαν μπορείτε, βοηθείστε με στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχω γιατί κάθε άλλη λύση - όπως αυτές που πολύ εύστοχα και καλοπροαίρετα παρέθεσε ο φίλος Lewton - δυστυχώς δεν με βοηθάει! Ευχαριστώ! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος treasure ( 3 Σεπ. 2004 , 13:38) Το θέμα είναι ότι εαν δεν το πάρεις από κατάστημα Vodafone τότε δεν δικαιούσαι επιδοτήσεων και αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα!!! Είσαι σίγουρος; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος treasure ( 3 Σεπ. 2004 , 13:38) Καλέ φίλε Lewton, σε ευχαριστώ κατ'αρχήν για την άμεση ανταπόκρισή σου! Το θέμα είναι ότι εαν δεν το πάρεις από κατάστημα Vodafone τότε δεν δικαιούσαι επιδοτήσεων και αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα!!! Παρακαλώ εαν μπορείτε, βοηθείστε με στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχω γιατί κάθε άλλη λύση - όπως αυτές που πολύ εύστοχα και καλοπροαίρετα παρέθεσε ο φίλος Lewton - δυστυχώς δεν με βοηθάει! Ευχαριστώ! Προς το παρόν ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε και στο εξωτερικό έχουν καταφέρει να βγάλουν τα vodafone customizations από το Κ700i. Είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς αλλά δεν έχει βρεθεί λύση. Μόνη εξαίρεση ένα κατάστημα στην Αμερική για το οποιο διάβασα σε ένα φορουμ, το οποιο υποστήριζε ότι σου άλλαζε το firmware αλλά παίζει να ήταν απλά φήμη. Δυστυχώς δεν βλέπω κάποια άμεση λύση για σένα.. Ή το παίρνεις από Vodafone και ελπίζεις ότι κάποια στιγμή θα μπορέσεις να του αλλάξεις το firmware, ή πας σε άλλη εταιρία. Εγώ το έχω με Cosmote 90 και είμαι πολυ ικανοποιημένος :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αγαπητέ φίλε Prophet, Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Σου είναι εύκολο να μου λύσεις μερικές απορίες σχετικά με το K700 ? Με ενδιαφέρει ας πούμε να ξέρω : - πόσο περίπου κρατάει η μπαταρία του K700? Το Τ630 κρατούσε για 2-3 ημέρες περίπου. - το σήμα είναι δυνατό ? Ακόμα και σε καλυμμένα μέρη (π.χ. υπόγεια, κ.λ.π.) - η ποιότητα του ήχου που ακούς από το ακουστικό είναι καλή? - το μενού «τρώει» κολλήματα (πάει αργά, κ.λ.π.) όπως ίσως το Τ630 καμιά φορά ή είναι ΟΚ? - μπορείς να ηχογραφήσεις δικούς σου ήχους και να τους βάλεις για ringtones αργότερα, όπως διάβασα σε ένα αγγλόφωνο thread ? - οι πολυφωνικοί του ήχοι (40 στον αριθμό) είναι ποιοτικοί (όπως ας πούμε των Nokia, Panasonic) ή είναι ψιλοπρωτόγονοι-αραφινάριστοι ? Προσωπικά – και παρόλο που είμαι φανατικός (Sony)Ericssonάκιας – γέλασα ΠΟΛΥ όταν άκουσα τους ήχους του Τ630, γνωρίζοντας ότι είναι πολυφωνικοί!!! - ο ήχος του μεγαφώνου όταν σε καλούν ακούγεται καλά (π.χ. όταν το έχεις σε τσέπη, ή κάπου ελάχιστα σκεπασμένο) ή πρέπει να έχεις το αυτί του Batman για να τ’ακούσεις ? - έφτιαξαν επιτέλους αυτό το γελοίο θέμα με το Σ μικρό τελικό όταν δεν χρησιμοποιείς το Τ9 ή πάλι τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου ?!? - έχεις προλάβει να εισάγεις δικές σου λέξεις στο Τ9 του Κ700 ? Εγώ όταν εισήγαγα δικές μου στο Τ630 τις έπαιρνε σωστά μα όταν έπεφτε καμιά φορά, μετά «έτρωγε» κόλλημα και τις έχανε από την μνήμη του με αποτέλεσμα ΠΑΛΙ ΑΠ’ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!! - το ευρετήριο είναι παρόμοιο με Τ630 ? Θα με διευκόλυνες απεριόριστα αν απαντούσες στις παραπάνω απορίες μου. Μόνο έτσι θα καταλάβω αν το Κ700 θα με καλύψει! Ευχαριστώ! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος treasure ( 3 Σεπ. 2004 , 14:59) Αγαπητέ φίλε Prophet, Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Σου είναι εύκολο να μου λύσεις μερικές απορίες σχετικά με το K700 ? Οκ, ας τα πάρουμε ένα ένα :) Σου απαντάω από προσωπική εμπειρία 1 μηνα. Σημείωσε ότι ΔΕΝ έχω κάνει το update που φτιάχνει αρκετά προβλήματα. - πόσο περίπου κρατάει η μπαταρία του K700? Το Τ630 κρατούσε για 2-3 ημέρες περίπου. Στις πρώτες φορτίσεις το κινητο δεν αντεχε γενικά πάνω απο 15-20 ώρες. Τώρα κρατάει 2 με 3 μέρες άμα δεν ακούω MP3 και δεν χρησιμοποιώ πολύ την κάμερα και το Bluetooth. Άμα ακούσω μερικές ώρες mp3 και ράδιο και χρησιμοποιήσω ΒΤ και κάμερα κρατάει πάνω κάτω μια γεμάτη μέρα (20 ώρες). Ρεκόρ λειτουργίας ήταν 3 γεμάτες μέρες (από τις 7 το πρωί την πρώτη μέρα μέχρι το τέλος της 3ης αργά το βράδυ) χώρις να το κλείσω τα 2 βράδια. - το σήμα είναι δυνατό ? Ακόμα και σε καλυμμένα μέρη (π.χ. υπόγεια, κ.λ.π.) Γενικά το σήμα του με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο αφού πιάνει σε μέρη που με άλλα κινητά δεν είχα καθόλου σήμα. Δεν είναι τέλειο, σε μερικά δύσκολα σημεία ζορίζεται, αλλά δεν φταίει αυτό. Αναλογικά με τα παλιότερα Ericsson μου (T29s, T68i) είναι πολύ καλύτερο. - η ποιότητα του ήχου που ακούς από το ακουστικό είναι καλή? Εδώ για μένα είναι ένα από τα μελανά σημεία του κινητού. Εγώ χρησιμοποιώ συνέχεια το hands-free το οποιο έχει πολύ καλη ποιότητα & ένταση ήχου. Το ηχειάκι του ακουστικού από την άλλη δεν είναι και top. Έχει καλή ποιότητα ήχου, αλλά λόγο της μικρής επιφάνιας του πρέπει να το έχεις ακριβώς πάνω από το αυτί σου για να ακούς, ειδικά σε θορυβώδη περιβάλλοντα. - το μενού «τρώει» κολλήματα (πάει αργά, κ.λ.π.) όπως ίσως το Τ630 καμιά φορά ή είναι ΟΚ? Κατηγορηματικό ΟΧΙ :) - μπορείς να ηχογραφήσεις δικούς σου ήχους και να τους βάλεις για ringtones αργότερα, όπως διάβασα σε ένα αγγλόφωνο thread ? Βεβαίως! - οι πολυφωνικοί του ήχοι (40 στον αριθμό) είναι ποιοτικοί (όπως ας πούμε των Nokia, Panasonic) ή είναι ψιλοπρωτόγονοι-αραφινάριστοι ? Προσωπικά και παρόλο που είμαι φανατικός (Sony)Ericssonάκιας γέλασα ΠΟΛΥ όταν άκουσα τους ήχους του Τ630, γνωρίζοντας ότι είναι πολυφωνικοί!!! Εγώ χρησιμοποιώ midi και mp3 για ringtones, μάλιστα το κινητό έχει μερικά καλά mp3 προεγκατεστημένα. Αλλά και μερικά άλλα midi που βρήκα και δοκίμασα ακουγόντουσαν αρκετά καλά. Έχει και το musicDJ για να φτιάξεις δικά σου :) - ο ήχος του μεγαφώνου όταν σε καλούν ακούγεται καλά (π.χ. όταν το έχεις σε τσέπη, ή κάπου ελάχιστα σκεπασμένο) ή πρέπει να έχεις το αυτί του Batman για να το ακούσεις ? Ανάλογα με τον ήχο. Το ηχειάκι είναι δυνατό (άλλοστε έχει και ανοιχτη ακρόαση & μπορεις να παιζεις και mp3/radio απο εκεί), αλλά μερικοί ήχοι ακούγονται δυνατότερα από άλλους. Είναι καλό αλλά όχι τέλειο. - έφτιαξαν επιτέλους αυτό το γελοίο θέμα με το Σ μικρό τελικό όταν δεν χρησιμοποιείς το Τ9 ή πάλι τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου ?!? Οχι. Δεν έχω το update αλλά τελικό ς υπάρχει μόνο στο Τ9. Εγώ Τ9 χρησιμοποιώ πάντως :) - έχεις προλάβει να εισάγεις δικές σου λέξεις στο Τ9 του Κ700 ? Εγώ όταν εισήγαγα δικές μου στο Τ630 τις έπαιρνε σωστά μα όταν έπεφτε καμιά φορά, μετά «έτρωγε» κόλλημα και τις έχανε από την μνήμη του με αποτέλεσμα ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!! Έχω εισάγει λέξεις στο Τ9 και τις κρατάει κανονικά. Το μόνο περίεργο είναι ότι μερικές φορες το Μ στις λέξεις που έχω εισάγει εγώ στα ελληνικά το αναγνωρίζει και στο 5 και στο 6 :p Μαρέσει πολύ το Τ9 γιατί δεν αργεί όπως στο παλιό μου Τ68i. - το ευρετήριο είναι παρόμοιο με Τ630 ? Δεν ξέρω πώς είναι το ευρετήριο του Τ630. Λογικά δεν πρέπει να έχουνε μεγάλες διαφορές. Πάντως είναι πλήρες, με μπόλικα πεδία για πληροφορίες, εικόνες για να βλέπεις ποιος σε καλεί και personalized ring-tones. Αυτά :) Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν έχεις άλλες απορίες τα λέμε το βράδυ, πάω να γράψω τώρα (Εξεταστική :p) :happy: Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts