eosid Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 20 € για 5' δουλειά! Ούτε γιατροί να ήτανε! Αυτοί τουλάχιστον έχουν κάνει και 10 χρόνια σπουδές. Σε λίγο θα θέλουν και για τα ξεκλειδώματα φακελάκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Διαβαζοντας την προηγουμενη σελιδα, εκανα μια σκεψη... Εδω και καιρο λεμε ολο οχι στις live! συσκευες, οτι ειναι μαπα κλπ κλπ. Γιατι ομως??? :X Με ποια δικαιολογια? Δεν ξερω για αλλα κινητα, αλλα το Κ700 live! το μονο κακο που εχει ειναι καποια χαζοκλειδωματα στα mp3 (που παρακαμπτονται ως γνωστον) και το μενου που δεν μπορει να φυγει απο το δεξι softkey. Δηλαδη τι μας φταιξαν πια τα live!??? Ενταξει, τωρα αν καποιος δε θελει για καποιο λογο να υπαρχει το συγκεκριμενο μενου παω πασο, αλλα στην τελικη σιγα κιολας πολυ κακο για το τιποτα :O Sorry για το off-topic! τα ειπα και ησυχασα...! [edit] και μηπως τελικα την ολη ιστορια την εχουν ξεκινησει τιποτα μαγαζια (ονοματα δε λεμε) για να τσεπωνουν τα 20ευρα?? :mad: Πείραξε που υποστήριξα την άποψή μου; ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν είναι βολικό το Vodafone live. Για τους άλλους δεν ξέρω τι είναι και δε με νοιάζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 koita mia xara einai to live !! ki ego live to exo !! alla isos to anoniko dn einai toso spastiko!! mou tn pilospaei to koumpaki tou live pou to patao merikes fores katalathos kei me tn mia mpainei sto live !! kata ta alla ektoa spo kati kleidomata sta mp3 einai apsogo!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powered Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 20 € για 5' δουλειά! Ούτε γιατροί να ήτανε! Αυτοί τουλάχιστον έχουν κάνει και 10 χρόνια σπουδές. Σε λίγο θα θέλουν και για τα ξεκλειδώματα φακελάκι.. Δεν έχω σχέση με το εν λόγο κατάστημα, αλλά δεν ξέρεις πόσο μαγκιά θέλει για να κάνεις αυτή την δουλίτσα των 5 λεπτών, και δεν εννοώ εκείνη την στιγμή αλλά ο τρόπος να το κάνεις, και ακόμα περισσότερο να επέμβεις στο firmware και να αλλάξεις τον ήχο των μηνυμάτων κτλ. Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Εγώ πάντως τους παραδέχομαι στο 9volto. Κάνουν τα πάντα πάνφθηνα. Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας σας! Και 20 ημέρες με 300 ευρώ που λέει λόγος, θα πήγαινα ασυζητητί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Εγώ πάντως τους παραδέχομαι στο 9volto. Κάνουν τα πάντα πάνφθηνα. Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας σας! Και 20 ημέρες με 300 ευρώ που λέει λόγος, θα πήγαινα ασυζητητί. Χμμμ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 ki ego tous paradexomai !! ta kanoun ola!! einai apo ta liga h mporei kai to monadiko magazi edo stn athina(peiraia ) to opoio asxoleitai me to logismiko tn kiniton anavathmiseis ktl !! dn leo oti einai panfthna alla ti tha sou pei 5 euro gia tn anavathmish !! dn leei !! kai pragmatika an dn ithele magkia tha to ekane o kathenas !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 geia se olous. gia to zhthma twn mp3 sta sms skeftomoun an ginetai tipota me kanena f. update h mhpws an perasw to software tou k750i me kapoio tropo(px 9volto) alla3ei tipota. euxristw prokatabolika! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 geia se olous. gia to zhthma twn mp3 sta sms skeftomoun an ginetai tipota me kanena f. update h mhpws an perasw to software tou k750i me kapoio tropo(px 9volto) alla3ei tipota. euxristw prokatabolika! Λες; Και νά 'χουμε RDS στο ραδιόφωνο και μενού γενεθλίων στον τηλεφωνικό κατάλογο; :cool: Σαν πολλά όμως δεν ζητάμε; :X Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Αν περάσεις το λογισμικό του Κ750 στο Κ700 αποχαιρέτα το το κινητάκι σου! Μόνο mid αρχεία μπορείς να περάσεις πηγαίνοντας στο 9volto πληρώνοντας (δεν ξέρω πόσο) και αν το κάνεις αυτό θα πάψει φυσικά να ισχύει η εγγύηση του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 thanx k700i_maniakos.dhl anagastika pame gia neo kinito logika.Toulaxiston exei polla 8etika akomh opws h karta kai h kamera to k750 h w800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Τότε πάρε το W800i. Κλάσεις ανώτερο του Κ750! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Τότε πάρε το W800i. Κλάσεις ανώτερο του Κ750! ki egw auto skeftomoun.polu kalutera to w800 alla perimenw na dw kai thn timh tou prwta.epishs mou th dinei na xw to idio kinhto me olous opws exei katanthsei me to k700 kai nomizw 8a ginei kai me to k750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalymgr Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Υπάρχει το K700 Little Helper όπου παίρνει αντίγραφα εφεδρείας του καταλόγου (εκτός των εικόνων) και του ημερολογίου. Θα το βρεις στη διεύθυνση http://k700.hitziger.net/download.php?fileid=105 το χρησιμοποίησα και έκανε backup περίπου 19 kb καταλόγου (γύρω στα 167 τηλέφωνα). Ελπίζω να είναι λογικό μέγεθος. Βέβαια, όταν τα ανοίγω από τον υπολογιστή, δε δείχνει πολύ σωστά τα ονόματα των επαφών, αλλά δε νομίζω να είναι αυτό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Διαβαζοντας την προηγουμενη σελιδα, εκανα μια σκεψη... Εδω και καιρο λεμε ολο οχι στις live! συσκευες, οτι ειναι μαπα κλπ κλπ. Γιατι ομως??? :X Με ποια δικαιολογια? Δεν ξερω για αλλα κινητα, αλλα το Κ700 live! το μονο κακο που εχει ειναι καποια χαζοκλειδωματα στα mp3 (που παρακαμπτονται ως γνωστον) και το μενου που δεν μπορει να φυγει απο το δεξι softkey. Δηλαδη τι μας φταιξαν πια τα live!??? Ενταξει, τωρα αν καποιος δε θελει για καποιο λογο να υπαρχει το συγκεκριμενο μενου παω πασο, αλλα στην τελικη σιγα κιολας πολυ κακο για το τιποτα :O Sorry για το off-topic! τα ειπα και ησυχασα...! [edit] και μηπως τελικα την ολη ιστορια την εχουν ξεκινησει τιποτα μαγαζια (ονοματα δε λεμε) για να τσεπωνουν τα 20ευρα?? :mad: Kαλα αυτο το πιστευεις???Οτι φερνουν μονο λαιβ συσκευες πια..οτι αναγκαζουν τους συνδρομητες να παιρνουν ΜΟΝΟ κλειδωμενες συσκευες???Δινω 300 και ευρω και περιμενω να ειναι ακριβως οπως ειναι απο την αρχη.Ουτε κλειδωμενο ουτε αλλαγμενη προσοψη!Τι φασιστικη νοοτροπια ειναι αυτη??Για να κατεβαζω τις μελωδιες του ρουβα τις βονταφον??ΕΠΕΙΔΗ τα κλειδωνει ολα??Μην τρελα8ουμε..λογικο ειναι να τρελαινετε ο κοσμος και τα μαγαζια να κανουν χρυσες δουλειες. Και καλα κανουν.Το οτι επιλεγω εταιρια κινητης τηλεφωνιας,δεν σημαινει οτι 8α μου λεει και ΤΙ χρηση 8α κανω στο κινητο μου,και 8α συμβιβαζομαι με την αλλαγη στο εξωτερικο του κινητου..επειδη πολυ απλα..Ετσι το επιβαλλει..!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με το K700i Vodafone live αν δεν του έβαζε η Vodaone όλες αυτές τις μ*λ*κ*ες. Ναι, εμένα μου τη δίνει να κλειδώνω τα αρχεία μόνο και μόνο επειδή το θέλει η Vodafone. Ναι, μου τη σπάει αφάνταστα το δεξί πλήκτρο που είναι καπαρωμένο απ΄τη συντόμευση του Vodafone live. Ναι, μου τη δίνει να προσπαθώ να μπω σε κάποια άλλη ιστοσελίδα και να μου εμφανίζεται το Vodafone live! Και τέλος το σηματάκι της Vodafone είναι κι αυτό μια βλακεία (να μήν πω τίποτα χειρότερο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 το χρησιμοποίησα και έκανε backup περίπου 19 kb καταλόγου (γύρω στα 167 τηλέφωνα). Ελπίζω να είναι λογικό μέγεθος. Βέβαια, όταν τα ανοίγω από τον υπολογιστή, δε δείχνει πολύ σωστά τα ονόματα των επαφών, αλλά δε νομίζω να είναι αυτό πρόβλημα. Σωστά είναι, απλά χρησιμοποιεί unicode κωδικοποίηση μέσα σε ascii αρχείο και γι' αυτό δεν μπορείς να τα διαβάσεις στον υπολογιστή. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 παιδια χθες βρεθηκα για κατι δουλειες στα Ιωαννινα..σκεφτηκα δεν παω μια βολτα απο το service της ericsson.πηγα λοιπον και βρηκα εκει τον υπευθυνο και του ειπα τα σχετικα οτι το κινητο επανεκκινει μονο του και οτι δεν χτυπαει ο τονος οταν λαμβανω μυνηματα.το παιδι εκει μου ζητησε το αποκομμα της αποδειξης παραγμα που δεν το ειχα και τελικα μου αποφασισε να κανει την αναβαθμιση μεσω εγγυησης.το αφησα και πηγα και το πηρα μετα απο 1 ωρα,μου ειπε οτι περασε καινουργιο software και οτι δουλευει κανονικα,το πηρα να το χειρηστω και δεν εμπαινε στην camera,εβγαζε error.τελικα του το εδωσα να το ξανακανει αναβαθμιση.εγινε και η δευτερη αποπειρα αναβαθμισης και το κινητο ηταν στην αρχικη του κατασταση.οπως μου εξηγησε ο τεχνικος...μου ειπε οτι την καινουργια εκδοση μια την παιρνει και μια δεν την παιρνει το κινητο.τελικα μου ειπε να το αφησω εκει και να το στειλουν στα κεντρικα service στην πατρα και φυσικα με εξοδα δικα τους..το αποτελεσμα "πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενος Υ.Γ. τελικα ισχυει κατι τετοιο η οι τεχνικοι δεν ηξεραν καλα τι εκαναν και τα κανανε "σαλατα"!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Για 195488521η φορά: α) Αν έχεις Vodafone live! στο κινητό θα πρέπει να κλειδώσεις το αρχείο με το DRM Packager της SonyEricsson αλλιώς δεν μπαίνουν για ήχοι κλήσης β) Αν δεν είναι Vodafone live! μπαίνουν κανονικότατα χωρίς να κλειδώσεις και να κάνεις τίποτα. Εντάξει; epeidn eimai asxetos kai eilikrina to na diavasw 291 selides einai paaara polles sou einai afkolo na mou peis pws kleidwneis to arxeio DRM packager? kai ti akrivws einai afto? Vasika exw to k750i unbranded edw kai 3 meres apo dwro kai exw na parw kai mia epidotnsn kai skeftomai na parw kai to k700 simera alla tha einai vodafone live, alla thelw na exw mp3 nxous klnseis. Boreis na mou exigiseis please n' opoios allos borei? Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Παιδιά, ξέρετε αν έχει καταστήματα SE για την αναβάθμιση στην Αθήνα στην Ομόνοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 epeidn eimai asxetos kai eilikrina to na diavasw 291 selides einai paaara polles sou einai afkolo na mou peis pws kleidwneis to arxeio DRM packager? kai ti akrivws einai afto? Vasika exw to k750i unbranded edw kai 3 meres apo dwro kai exw na parw kai mia epidotnsn kai skeftomai na parw kai to k700 simera alla tha einai vodafone live, alla thelw na exw mp3 nxous klnseis. Boreis na mou exigiseis please n' opoios allos borei? Το προγραμματάκι που χρειάζεσαι είναι το DRM Packager και μπορείς να το βρεις σε briefcases χρηστών στο Pathfinder ή σε οποιοδήποτε Ρ2Ρ. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 epeidn eimai asxetos kai eilikrina to na diavasw 291 selides einai paaara polles sou einai afkolo na mou peis pws kleidwneis to arxeio DRM packager? kai ti akrivws einai afto? Vasika exw to k750i unbranded edw kai 3 meres apo dwro kai exw na parw kai mia epidotnsn kai skeftomai na parw kai to k700 simera alla tha einai vodafone live, alla thelw na exw mp3 nxous klnseis. Boreis na mou exigiseis please n' opoios allos borei? Δώσε μου το mail σου να σου το στείλω! Θα σου περιγράψω και την διαδικασία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Εγώ πάντως τους παραδέχομαι στο 9volto. Κάνουν τα πάντα πάνφθηνα. Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας σας! Και 20 ημέρες με 300 ευρώ που λέει λόγος, θα πήγαινα ασυζητητί. 'Όταν κάνεις μιαν εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, φαντάζεσαι τι μαγκιά χρειάζεται; Όταν λοιπόν σου ζητάει ο γιατρός φακελάκι των χ χιλιάδων ευρώ, εσύ μάλλον θα σκέφτεσαι ότι είναι φυσιολογικό... Έλα όμως που στο εξωτερικό κάνουν την ίδια δουλειά και χωρίς φακελάκι... Επιπλέον το θεωρούν και προσβολή. Σύγκρινε τώρα τις 2 επεμβάσεις, της καρδιάς και του κινητού, υπολόγισε το κόστος σπουδών για κάθε επάγγελμα και πες μου πόσο θα έπρεπε να κοστίζει η εργατοώρα για την οποιαδήποτε αναβάθμιση κινητού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, είπα ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ!!! Τι σχέση έχει η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς με την αναβάθμιση του κινητού; Απλώς θέλω να τονίσω ότι στο 9volto είναι ΟΛΟΙ τους αυθεντίες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, είπα ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ!!! Τι σχέση έχει η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς με την αναβάθμιση του κινητού; Απλώς θέλω να τονίσω ότι στο 9volto είναι ΟΛΟΙ τους αυθεντίες!!! Δε μου λες Maniake, μπας και είσαι μέτοχος στο 9βολτο; Γιατί αν είσαι, να μιλήσουμε σε άλλη βάση! Δεν αμφισβήτησα ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους! Κι εσένα τώρα τι σ'έπιασε και κάνεις σαν να σου προσβάλανε τη γυναίκα σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts