Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση. Η έκπτωση του γερμανού ισχύει με απόσυρση μόνο παλιού se, ή οποιασδήποτε μάρκας κινητού;

Πάντως με την έκπτωση πάει γύρω στα 175 ευρώ. Ψιλοπολλά τα βρίσκω για δεύτερο κινητό και με δεδομένο ότι για την αναβάθμιση αργότερα θα βγει από την τσέπη στάνταρ κανα 200άρι και. Μήπως είναι καλύτερα να πάρω το 500 ή το 300 (και ποιό; ) ή την αξίζει τη διαφορά (που φαντάζομαι θα είναι σημαντική) το 700 ;

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την απάντηση. Η έκπτωση του γερμανού ισχύει με απόσυρση μόνο παλιού se, ή οποιασδήποτε μάρκας κινητού;

Πάντως με την έκπτωση πάει γύρω στα 175 ευρώ. Ψιλοπολλά τα βρίσκω για δεύτερο κινητό και με δεδομένο ότι για την αναβάθμιση αργότερα θα βγει από την τσέπη στάνταρ κανα 200άρι και. Μήπως είναι καλύτερα να πάρω το 500 ή το 300 (και ποιό; ) ή την αξίζει τη διαφορά (που φαντάζομαι θα είναι σημαντική) το 700 ;

Έχω το Κ700 περίπου ένα χρόνο. Εχθές αγόρασα το Κ500 για την αδερφή μου με μόλις 104,85 €!!! Δέν μπορώ να πώ ότι μου λείπει κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με το δικό μου! Εντάξει, μπορεί να μήν έχει ίδια ανάλυση, bt, ραδιόφωνο και 42MB αλλα έχει τα ίδια καταπληκτικά χρώματα της οθόνης, αρκετή μνήμη, ίδα υποστήειξη αρχείων (mp3, 3gp, mp4 κλπ) και λειτουργιών (ανοιχτή ακρόαση, mp3 ringtone unlocked IR, java κ.α.), και προφανώς καλύτερη αυτονομία (ίδια μπαταρία με μπικρότερη οθόνη...!)

Για δεύτεο κινητό νομίζω είναι το ιδανικό

Υ.Γ.: Βασικά πήρα το Κ508 που απλά αλλέζει ο χρωματισμός του κινητού (απο ασημι σε μαύρο) και μαζί με αυτό όλο το τηλέφωνο! 1000 φορές πιο όμορφο!!!

Υ.Γ.2: Όλες οι παλιές συσκευές κάνουν, απλά θα πρέπει να είναι σε νορμάλ εξωτερική εμφάνιση και να φένεται καθαρά το IMEI. Εγω τους έδωσα ένα pf768 χωρίς να ανοίγει καν, χωρίς το πορτάκι του και όλα πήγαν ΟΚ!

Αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειχες καποιο παλιο κινητο, θα σου ελεγα να το παρεις. Τελος παντων, αν το θες τοσο πολυ, παω πασο και με γεια το νεο σου κινητακι. :) :)

Χωρις να ειμαι σιγουρος, μπορεις να το παρεις χωρις live απο Πλαισιο και Γερμανο. Γιατι δεν πας να ρωτησεις, να εισαι και σιγουρος?

γιατι μενω σαλονικα χαριλαου-πυλαια και το πλαισιο ειναι στο κεντρο.γερμανο δεν ξερω που κοντα εχει αλλα αν δω θα ρωτησω!

Αγόρασα το K700i χτές από Γερμανό στη Θεσσ/νίκη.

Για το αρχείο το πήρα 42Ε στο Cosmote 120 με απόσυσρση παλιού κινητού.

ΔEN είναι φυσικά το Vodafone Live! To firmware του είναι το R2AE033.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Καταχωρώ ένα τηλέφωνο στον κατάλογο. Οταν δέχομαι κλήση από τον συγκεκριμένο αριθμό εμφανίζεται το αντίστοιχο όνομα και εφόσον έχω επιλέξει εμφανίζεται και ειδική φωτό και παίζει και ειδικό ringtone για την συγκεκριμένη επαφή. Ως εδώ καλά. Όμως αν καταχωρήσω δεύτερο αριθμό στο ίδιο όνομα στον κατάλογο το τηλέφωνο δεν αναγνωρίζει πλέον την ταυτότητα του καλλούντος είτε αυτός με καλεί από το πρώτο τηλέφωνο που καταχωρήθηκη (σταθερό) είτε από το δεύτερο (κινητό). Έτσι χάνω την δυνατότητα να έχω personalized ήχους και εικόνες όταν με καλούν!

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; (Sorry παιδιά αλλα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα μηνύματα για να τα διαβάσω όλα, διάβασα ήδη όλο το thread για το firmware update του τηλεφώνου)

Γνωρίζετε κάποια λύση;

Thanks.

Καταχωρώ ένα τηλέφωνο στον κατάλογο. Οταν δέχομαι κλήση από τον συγκεκριμένο αριθμό εμφανίζεται το αντίστοιχο όνομα και εφόσον έχω επιλέξει εμφανίζεται και ειδική φωτό και παίζει και ειδικό ringtone για την συγκεκριμένη επαφή. Ως εδώ καλά. Όμως αν καταχωρήσω δεύτερο αριθμό στο ίδιο όνομα στον κατάλογο το τηλέφωνο δεν αναγνωρίζει πλέον την ταυτότητα του καλλούντος είτε αυτός με καλεί από το πρώτο τηλέφωνο που καταχωρήθηκη (σταθερό) είτε από το δεύτερο (κινητό). Έτσι χάνω την δυνατότητα να έχω personalized ήχους και εικόνες όταν με καλούν!

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; (Sorry παιδιά αλλα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα μηνύματα για να τα διαβάσω όλα, διάβασα ήδη όλο το thread για το firmware update του τηλεφώνου)

Γνωρίζετε κάποια λύση;

Thanks.

]Απο ποιο καταστημα γερμανου?{να ξερω να μην το παρω απο εκει}Οταν λεσ εκανεσ αποσυρσυ τι κινητο εδωσες?Η εκπτωση 20% ισχυει και για συνδεση?

Γνωρίζετε κάποια λύση;

Thanks.

Μοι... Δέν ξέρω κάποια λύση όμως... :cry:

Γνωρίζετε κάποια λύση;

Thanks.

Kαι σε μενα το κανει φιλε...Εχω απηυδησει πια..

Με καλουν και δεν ξερω ποιος ειναι...Τι να πεις...:(

Μαλλον καλα εχω κανει τοτε που δεν εχω κανει κανενα update απο τοτε που πηρα το κινητο(εδω και 1 χρονο).Με εξαιρεση καποια σπανια μικροκολληματα,δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα απο παρα πολλα που προαναφερθηκαν.

ποσο λες να πιασει??

Για το Κ750 (και όχι μόνο)δείτε τιμές στο

http://en.toppreise.ch/shop_232.html?oid=2260468&a=57728

Ενδεικτικά πάντα.

Για να ξέρουμε κατα πόσο μας κ.....πιάνουν στο Ελλαδιστάν!!!

>Undead<

Η τιμη του κινητου πρεπει να κυμαινεται γυρω στα 230 ευρω, αναλογως την αλυσιδα καταστηματων.

Μπορεις ομως, αν εχεις ενα παλιο SE τηλεφωνο (οτιδηποτε), να πας στον Γερμανο και το παιρνεις με 20% εκπτωση σκετο, χωρις συνδεση.

Εχω το Τ610(2 χρονια)

Οταν λες οτιδηποτε εννοεις και σε οποιαδηποτε κατασταση?

Η προσφορα(-20%) μεχρι ποτε θα ισχυει?

Η συσκευή πρέπει απλά να λειτουργεί. Ας είναι καταγρατζουνισμένη.

Εμένα έτσι μου είπαν. Τους έδωσα ένα Sony Z1 που η μπαταρία διαρκεί μισή μέρα και το δέχτηκαν.

Όσον αφορά το πρόβλημά μου που ανέφερα παραπάνω, τελικά πήγα τη συσκευή στην SE service στην Δωδεκανήσσου μετά από τηλεφωνική συνεννόηση όπου μου είπαν ότι το πρόβλημα με το τηλεφωνικό ευρετήριο είναι γνωστό και θα λυθεί με update σε μισή ώρα. Τους το πήγα τελικά στις 2 το μεσημέρι χτες. Όταν όμως το πήγα μου είπαν ότι είναι περίεργο το πρόβλημα αφού η συσκεθή μου είχε ήδη το τελευταίο firmware (R2AE0033). Δοκίμαζαν να το κάνουν update (δεν ξέρω με τι firmware) μέχρι που με διώξαν στις 3:30 λέγοντάς μου ότι το κινητό κολλάει πάνω στο update και να τους το αφήσω μια μέρα. Σήμερα που τους πήρα το πρωί μου είπαν ότι "μάλλον" δεν γίνεται τίποτα και ότι πρέπει να κατέβει στην Αθήνα για να το ελέγξουν εκεί και μάλλον θα γίνει αντικατάσταση. Αυτό θα διαρκούσε 1,5 βδομάδα. Πάω στο Γερμανό που το πήρα και αφού γίναμε κώ**ς αποφάσισαν να μου αλλάξουν την συσκευή με Panasonic X700 και να πληρώσω την διαφορά (περ. 60Ε), δεν δέχτηκα βέβαια να μου το αντικαταστήσουν με άλλο K700i αφού την προηγούμενη μέρα ανοίξαμε άλλα 4-5 κομμάτια με το ίδιο πρόβλημα!!! Πάω πίσω στην SE παίρνω το κινητό πίσω με το πρόβλημα (μου το δώσαν με μεγάλη χαρά), το πάω στο Γερμανό και μετά από όλο αυτό το τρέξιμο είμαι χαρούμενος με το Panasonic μου.

Έστειλα βέβαια ανάλογο complaint με όλο το γεγονός στο international support της SE και φυσικά άμα με ξανακάνουνε πελάτη να γίνω π***της.

Πιο ξεφτίλα εταιρία δεν έχω ξαναδεί. Να δίνουν τα τηλέφωνα χωρίς τον ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ έλεγχο. Είχα και άλλα τηλέφωνα με προβλήματα στο software αλλά ήταν βαθιά κρυμμένα και δύσκολο να τα αναπαράγεις. Να μην τσεκάρουν ούτε το phonebook????

Και να ήταν σε κανένα τηλέφωνο entry level των 100Ε πάει και έρχεται...

Καλή σας τύχη με τα δικά σος. Ελπίζω να μην περάσετε ότι πέρασα...

Εχω το Τ610(2 χρονια)

Στο πρωτο σου απαντησε ο mouridis και να συμπληρωσω οτι θελουν και τον φορτιστη.

Αν δεν κανω λαθος, ισχυει μεχρι τις 5 Ιουνιου.

Στο πρωτο σου απαντησε ο mouridis και να συμπληρωσω οτι θελουν και τον φορτιστη.

Αν δεν κανω λαθος, ισχυει μεχρι τις 5 Ιουνιου.

Ευχαριστω παιδια....αγορασα το K700 μολις 172ευρω δινωντας μονο το T610 χωρις φορτιστη και σε αθλια κατασταση.Παντος το ταπεινο X70 δεν το αλλαζω παρα μονο με ενα καινουριο πανασονικ.Μπορει να μην εχει τις δυνατοτητες του K700 αλλα περα απο ανωτερη κατασκευη ειναι πολυ πιο πρακτικο και πιο γρηγορο στα βασικα.

Γνωρίζετε κάποια λύση;

Thanks.

ειχα και εγω αυτο το προβλημα η λυση σε μενα (μετα απο ποοοολυ ψαξιμο) ηταν η εξης. επρεπε να κανω μια καταχωρηση τη φορα και να βγαινω απο το μενου

δηλαδη αν ηθελα να κανω καινουργια καταχωρηση με 2 αριθμους εβαζα πρωτα το ονομα και τον ενα αριθμο εβγαινα τελειως απο το μενου και ξαναεμπαινα για να βαλω και τον 2ο αριθμο. το ιδιο προβλημα ειχα και αν ηθελα να αποθηκευσω ενα νουμερο που π.χ μου ερχοταν σε μηνυμα η απο μια κληση. για να ηταν ολα οκ επρεπε πρωτα ονομα και μετα ενας ενας αριθμος (manual οχι αποθηκευση σε υπαρχουσα επαφη και τετοια) μου βγηκε ο πατος να τα αλλαξω σχεδον ολα (γιατι σε μενα και μια επαφη να ειχε ''μπει'' στραβα ειχα προβλημα) αλλα τωρα ολα οκ. και για μια επαφη η αλλαγη επαφης μια στο τοσο υποφερεται αυτη η διαδικασια

ελπιζω να βοηθησα

Παιδία πουλάω το MA-700 της Mobile Action (USB Bluetooth dongle) 30 EURO.Όποιoς ενδιαφέρετε PM.

Check it:

http://global.mobileaction.com/product/product_Bluetooth_700.jsp

The Bride Is Back For The Final

Παιδία πουλάω το MA-700 της Mobile Action (USB Bluetooth dongle) 30 EURO.Όποιoς ενδιαφέρετε PM.

Check it:

Ποιο; Το ΜΑ-700; Α, χα!

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Check it:

Με 30 ευρω παιρνεις καινουργιο και οχι αυτη την αηδια που λεγεται ΜΑ-700.

Sorry φιλε μου, αλλα ειχα πολλα προβληματα με αυτο το bluetooth (οπως και αλλοι) και για αυτο με βλεπεις να μιλαω ετσι.

Παντως εβγαλαν καινουργια εκδοση για το προγραμμα που το συνοδευει.

Check it:

και τσαμπα να το δωσεις φιλος δεν πυστευω να φιλοτημηθει να το παρει κανεις!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια εχω αγορασει το κινητο σε live εκδοση αλλα δεν το εχω ακομα παρει στα χερια μου και με αυτα που διαβασα στο forum εχω ξενερωσει τρελα. ειναι τοσα πολλα τα μειωνεκτηματα της βονταφον live εκδοσης?

Παιδιά πηγα χθες να αγοράσω το k700i (μένω Θεσσαλονίκη), πήγα πρώτα στο "πλαίσιο" γιατί έιχα δει μια καλή προσφορά με 2 δώρα. Εκεί μου είπαν πως έχει καταργηθεί σαν μοντέλο και τώρα κυκλοφορεί το k750. (σε στυλ που μου το συνέστηνε). Μετά πήγα σε έναν "Γερμανό" και εκεί μετά από δυσκολία, είναι η αλήθεια, το βρήκαν αφού έκαναν 3 τηλέφωνα. Φαίνεται πως το κινητό έχει εξαντληθεί, γι'αυτό όσοι σκοπεύουν να το αγοράσουν ας κινητοποιηθούν αυτές τις μέρες γιατί εγώ χθες ανησύχησα. Πάντως η συσκευή είναι φανταστική και τα αξίζει τα λεφτά της! :cool:
:) How i wish you were here... by Pink Floyd

παιδια εχω αγορασει το κινητο σε live εκδοση αλλα δεν το εχω ακομα παρει στα χερια μου και με αυτα που διαβασα στο forum εχω ξενερωσει τρελα. ειναι τοσα πολλα τα μειωνεκτηματα της βονταφον live εκδοσης?
Δεν τρέχει και τίποτα φίλε μου.Μπορείς να βγάλεις το live menu και να το κάνεις ένα κανονικό :) k700i
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Δεν τρέχει και τίποτα φίλε μου.Μπορείς να βγάλεις το live menu και να το κάνεις ένα κανονικό :) k700i

και πώς βγάζεις το live menu ρε φιλαράκι;

και πώς βγάζεις το live menu ρε φιλαράκι;
Μια ματιά στα προηγούμενα threads αυτού του forum θα σου έλυνε κάθε απορία.Υπάρχουν μαγαζιά που το κάνουν αυτό.Το κόστος γύρω στα 20 ευρό και γλυτώνεις μια για πάντα.Σου στέλνω pm με πληροφορίες.
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

file ponstan an boreis na steileis k se mena PM me plirofories. Gnorizo gia to 9volto alla vriskomai thessaloniki. Kapoio katastima pou na to kanei k edo??
"Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something."

iparxei kapio antistixo programa gia to K700i opos ine to ir remote gia ta series 60? afto diladi pou mporis na xrisimopiiseis to kinito sou gia remote control tis tileorasis/hi-fi ktl

an iparxei na mou anafere to onoma tou kai pou mporo na to vro an kserete

efxaristo

• The title was changed to Sony Ericsson K700i