Jump to content

kobourk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kobourk

  1. Καλησπέρα Κάποιος γνώστης παρακαλώ θα μπορούσε να δώσει ένα σχετικό σχόλιο επιλογής μεταχειρισμένου μεταξύ Midea 60.000 btu και Hitachi 48.000 btu καναλάτα inverter R410 και τα δύο (αρκετά ακριβότερο το Hitachi)
  2. Ευχαριστώ, δεν κατάφερα τελικά να τις ξαναβρώ. Στο μεταξύ και στο itunes ήταν επιλεγμένος ο συγχρονισμός σε icloud, οπότε δεν υπήρχε προηγούμενο back up. Κατάλαβα πάντως ότι δεν είμαι ο μόνος που του έχει συμβεί και ότι υπάρχει κάποιο bug. Όπως και να χει, ξαναπέρασα τις περισσότερες με το χέρι αλλά με προβληματίζει ότι στο icloud δεν φαίνονται.
  3. sos!!! όποιος ξέρει, παρακαλώ ας βοηθήσει. Αναβάθμισα σε 5.1 χθες και έκανα copia στο icloud. Κατόπιν αναβάθμισα και το 3gs χωρίς icloud (ίδιο ID άλλο περιεχόμενο) Κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα, 24 ώρες μετά, που έχασα τις επαφές μου οι οποίες αντικαταστάθηκαν από τις περισσότερες που υπήρχαν στο 3gs. Τι μπορώ να κάνω για ανάκτηση; Η όλη ζημιά έγινε όταν πέρασα μια φωτογραφία σε επαφή.
  4. kobourk

    iPhone 4S

    sos!!! όποιος ξέρει, παρακαλώ ας βοηθήσει. Αναβάθμισα σε 5.1 χθες και έκανα copia στο icloud. Κατόπιν αναβάθμισα και το 3gs χωρίς icloud (ίδιο ID άλλο περιεχόμενο) Κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα, 24 ώρες μετά, που έχασα τις επαφές μου οι οποίες αντικαταστάθηκαν από τις περισσότερες που υπήρχαν στο 3gs. Τι μπορώ να κάνω για ανάκτηση; Η όλη ζημιά έγινε όταν πέρασα μια φωτογραφία σε επαφή.
  5. Οι αγορεύσεις των "δικηγόρων" των εταιριών και των ληστρικών χρεώσεων συνεχίζονται. Οι εταιρίες συμβιβάζονται όπως βλέπετε (είναι δεδομένο ότι υπάρχει bug) αλλά συνεχίζουμε να μιλάμε για άσχετους χρήστες.
  6. Άντε πάλι. Φως φανάρι ότι κάτι συμβαίνει αλλά επιμένουμε ότι ο φταίχτης είναι ο χρήστης. Δεν έχει νόημα, ο καθένας έχει την άποψή του. Θα παρακαλέσω λοιπόν, κάποιον να μου δώσει μια απάντηση στις απλούστατες ερωτήσεις που έθεσα και στις οποίες δεν γνωρίζω την απάντηση, να εμπεδώσω κι εγώ την ασχετοσύνη μου. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι ούτε γκουρού της κινητής τεχνολογίας ούτε και στραβάδι. Ο "μέσος χρήστης" είμαι, όπως οι περισσότεροι. Με τη διαφορά ότι δεν επιτρέπω να μου φέρονται σαν το "μέσο χρήστη" οι Χ. Υ εταιρίες. τεσπα, ξέφυγα.
  7. Χρήσιμο όντως, αλλά εκείνο που χρειάζομαι είναι κάποιο app που να μου δείχνει real time τι όγκος κατεβαίνει και από που συγκεκριμένα. Θέλω δηλαδή να συνδεθώ και να παρακολουθήσω τι γίνεται εκείνη τη στιγμή. Βασικά ο σκοπός είναι να βγάλω άκρη για το ποιές εφαρμογές κατεβάζουν όγκο δεδομένων αυτόματα μέσω data, αν τυχόν αναβαθμίζεται μόνο του το λογισμικό και αν είναι δυνατόν που συνδέεται αυτόματα στο web (σε ποια sites) το τηλέφωνο χωρίς εγώ να κάνω τίποτα. Ο λόγος έχει να κάνει με τρελό λογαριασμό που είχα και που οφειλόταν (πέρα από τη wind) στο ότι ακριβώς κάτι από τα παρακάτω συνέβαινε με το τηλέφωνο και το οποίο συνεχίζει να συμβαίνει όποτε ενεργοποιήσω 3g/data.
  8. Καμία σχέση. Εγώ με iPhone την πάτησα. Τέτοια θέλουν να ακούν οι εταιρίες για να συνεχίζουν το βιολί τους. Γράφει ο άνθρωπος από πάνω ότι με συνοπτικές διαδικασίες βρήκε το δίκιο του (όπως και θα το βρουν πλέον ΌΛΟΙ όσοι το κυνηγήσουν) και επιμένουμε να μιλάμε για άγνοια και άσχετους. Για πες μου φίλε, στη συγκεκριμένη περίπτωση που θα βοηθήσει το manual? Τι είδους ενημέρωση και από ποιόν θα πάρουν ώστε να μην την πάθουν; Ας μου εξηγήσεις εσύ φίλε ή όποιος άλλος μπορεί γιατί το δικό μου κινητό για 9 μήνες δεν είχε το παραμικρό θέμα με μόνιμα ενεργοποιημένα 3g/data και ξαφνικά μουρλάθηκε. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί η μοναδική λύση είναι απενεργοποίηση της υπηρεσίας είτε από τον πάροχο είτε από το τηλέφωνο; Ας μου κάποιος ποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα. Μπορεί; όχι. Ας μου πει κάποιος που μπαίνει το κινητό 20 ώρες την ημέρα μέσω gint. Μπορεί; Όχι. Ούτε η εταιρία μπορεί (μπορεί με ανασκαφές δηλαδή, αλλά δε μπαίνει στη διαδικασία) . Καταλάβετέ το, όπως φαίνεται κι εγώ λάθος ήμουν μέχρι τώρα. Καμία συνευθύνη δεν υπάρχει. 100% ευθύνη της εταιρίας είναι και ΤΕΛΟΣ. Ας κόψουν το λαιμό τους οι εταιρίες να βρουν λύση, αλλιώς ας προστατέψουν τους πελάτες τους με όποιο τρόπο μπορούν. Τρελαίνομαι με τον ραγιαδισμό και με το "μαζί τα φάγαμε".
  9. Το τι στέκει σαν επιχείρημα και τι όχι είναι σχετικό. Όπως επίσης και ο τρόπος που χρησιμοποιεί κάποιος ένα επιχείρημα έχει μεγάλη σημασία. Ο μέσος χρήστης φυσικά και δεν κάνει τέτοια χρήση που αναφέρεις. Όπως και ο μέσος λογαριασμός είναι πολύ χαμηλότερος από 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά από κάποια παλαιότερη έρευνα. Αλλά ας φύγουμε από τους μέσους όρους. Εδώ υπάρχει στατιστική σειρά για κάθε χρήστη. Όταν κάθε μήνα επί 2 χρόνια πληρώνει λογαριασμό με εύρος από 50 - 100 και ξαφνικά του έρχεται χιλιάρικο, προφανώς υπάρχει θέμα. Και όλα αυτά φαίνονται στον αναλυτικό λογαριασμό (ο οποίος δείχνει σημεία και τέρατα) . Και διαχρονικά. Όπως και να χει, μίλησα για συνευθύνη. Όντως σε μεγάλη κλίμακα η εταιρία δε μπορεί να γνωρίζει τι κάνει ο καθένας ξεχωριστά με το κινητό του. Αλλά όταν έχει εντοπιστεί ένα πρόβλημα προσπαθείς να το λύσεις και δεν κλείνεις τα μάτια περιμένοντας τα θύματα να σκύψουν το κεφάλι και να πληρώσουν. Είναι από τις περιπτώσεις που ξέρεις ότι έχεις δίκιο, ξέρεις ότι δεν ήταν κάτι στο χέρι σου, ξέρεις ότι και η άλλη πλευρά δεν πρόκειται να δεχθεί ευθύνη, ξέρεις ότι άκρη δεν θα βγάλεις και τρελαίνεσαι. όμως εδώ, από τη στιγμή που δεν είναι θέμα συγκεκριμένου κινητού, λογισμικού ή εφαρμογής τότε είναι καθαρά ευθύνη που άπτεται στα συστήματα της εταιρίας. Ούτε τρελαθήκαμε όλοι να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο στο ιντερνετ από το κινητό και μάλιστα με 3g ούτε άσχετοι είμαστε όλοι.
  10. Ο πάροχος σου παρέχει μια υπηρεσία η οποία έχει ξεφύγει από τον έλεγχό του ως προς τον τρόπο που χρησιμοποιείται εν αγνοία του χρήστη από τις νέου τύπου συσκευές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το μεγάλο πρόβλημα παρατηρείται σε συνδρομητές της συγκεκριμένης εταιρίας. Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι είναι και η μόνη εταιρία που δεν παρέχει προστασία στον πελάτη της (και εδώ υπάρχει μεγάλη ευθύνη της) . Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι οι πωλητές της wind τελευταία συστήνουν σε όποιους παίρνουν smart phones να έχουν κλειστή την επιλογή data/3g κατά την καθημερινή χρήση. Τα κινητά συνδέονται στο Internet και κατεβάζουν δεδομένα (και άγνωστο τι είδους, πιθανότατα κάνουν συνεχές update σε διάφορες εφαρμογές) χωρίς να έχει ο πελάτης ανοιχτό κάποιον browser ή εφαρμογή. Αυτό πλέον το γνωρίζουν οι εταιρίες, αλλά προφανώς η κατάσταση αυτή εξυπηρετεί. Υπάρχουν πολλά προφανή θέματα τα οποία ο χρήστης αγνοεί αλλά η εταιρία τα γνωρίζει και δεν κάνει απολύτως τίποτα για άμεση ή έμμεση προστασία του πελάτη. Δε λέω ότι ο φίλος θα δικαιωθεί. Πιστεύω ότι αν το χειριστεί με σύνεση και χωρίς υπερβολές και κραυγές δεν έχει κάτι άλλο να χάσει και ίσως κερδίσει στο τέλος κάτι ώστε να μειωθεί η ζημιά του. Τέλος και κρατήστε το αυτό, σε λίγο καιρό αυτό που σήμερα χρεώνουν με 900άρια και 1000άρια σαν το λογαριασμό του φίλου, θα το δίνουν δωρεάν όλοι.
  11. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει τον όγκο δεδομένων που κατεβαίνουν με 3g και (κυρίως) από που;
  12. Φίλε πρόσεξέ με λίγο, αν και έχω απαντήσει πιο πίσω στο νήμα καθώς υπήρξα ομοιοπαθής. Καταρχήν μην ακούς τα εξυπνίστικα ότι φταις εσύ. Ή αποκλειστικά εσύ. Απορώ πραγματικά με μερικούς φίλους οι οποίοι ενώ βλέπουν ένα σημαντικό πρόβλημα το οποίο έχει πάψει προ πολλού να θεωρείται μεμονωμένο, συνεχίζουν να κουνάνε το δάχτυλο σε αυτούς που την πατήσανε. Πραγματικά εύχομαι να μην τους έρθει κάποτε αντίστοιχη κεραμίδα. Για το μόνο που φταις είναι που έδειξες εμπιστοσύνη. Θα σου το πω απλά: Νομικά έχεις άδικο, ηθικά έχεις δίκιο. Και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό οι εταιρίες. Υπάρχει λοιπόν μια μαγική λέξη που λέγεται "συνευθύνη". Συνεπώς, εκείνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας (όχι με την εξυπηρέτηση πελατών) , με σωστό τρόπο και να αποδεχθείς το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί ζητώντας τη συνδρομή της εταιρίας για μια μέση λύση. Παράλληλα θα κοινοποιήσεις το θέμα στην ΕΕΤΤ. Η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη, τουλάχιστον μέχρι να προκύψει δικαστική δικαίωση συνδρομητή, αλλά τα σοβαρά τεκμηριωμένα θέματα τα αξιολογεί κατάλληλα και πολλές φορές βρίσκονται και κοινά αποδεκτές λύσεις.
  13. Συγγνώμη, αλλά η συγκεκριμένη άποψη είναι εντελώς τραγική για καταναλωτή. Για να μην πω επικίνδυνη. Στο θέμα, υπάρχουν πράγματα που είναι πέρα από τα συστήματα και είναι εντελώς προφανή. Κανένας δεν κάνει χρήση ιντερνετ 500 και 1000 ευρώ πόσο μάλλον από το κινητό. Ούτε καν 100 και λιγότερο πιστεύω εγώ. Τουλάχιστον εν γνώσει του. Είναι καθαρά θέμα ΣΩΣΤΗΣ επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης. Με τον σωστό τρόπο τις περισσότερες φορές έστω και σε κάποιο βαθμό θα υπάρξει δικαίωση. Αρκεί να καταφέρει ο καθένας να ξεφύγει από τις τυποποιημένες απαντήσεις του υπερευγενικού cust care και να γνωρίζει ότι δεν φταίει μόνο ο άλλος, έστω και αν η δική του ευθύνη είναι η μικρότερη ή και σχεδόν μηδενική. Η μαγική λέξη λέγεται "συνευθύνη". Επίσης, υπάρχουν φορείς όπως η ΕΕΤΤ οι οποίοι όταν καταλαβαίνουν ότι μια καταγγελία είναι σοβαρή και υπεύθυνη τη λαμβάνουν υπόψη και προχωρούν σε ενέργειες.
  14. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό τόπικ, ήδη έχω ποστάρει στο σχετικό θέμα που αφορά τη wind. Το βάζω και εδώ μήπως είναι θέμα τηλεφώνου ή ios. Αν είμαι σε λάθος χώρο παρακαλώ κάποιον mod να το μεταφέρει όπου πρέπει. Ευχαριστώ Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με χρεώσεις δεδομένων που δεν έγιναν ή έγιναν εν αγνοία του, παρακαλώ ας ενημερώσει... Το θέμα μου αφορά χρέωση από τη wind 130 ευρώ περίπου ΌΛΑ σε data και που συνολικά ο λογαριασμός ανήλθε σε 240 ευρώ (2 γραμμές, πάγια, φπα, τέλη κλπ) . Κατέβασα τον αναλυτικό από το site της wind (e-bill) , όπου με φρίκη διαπίστωσα χρεώσεις δεδομένων, το τηλέφωνο υποτίθεται κάποιες μέρες ήταν σχεδόν επί 24 ώρες On-line (σπασμένο σε 4ωρα) . Το πιο κουφό επίσης είναι ότι φαίνεται να γίνονται συνδέσεις στο facebook, τη στιγμή που ΔΕΝ έχω facebook, δεν έχω καν εγκατεστημένη την εφαρμογή του appstore (και δεν υπάρχει περίπτωση χρήσης του κινητού από άλλον) . Έχω ενργοποιημένα 3g και δεδομένα χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα. Χρησιμοποιώ τα τηλέφωνα που κατά καιρούς είχα με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον 2 χρόνια, χωρίς ΠΟΤΕ να χρεωθώ ούτε σεντ (λόγω πακέτου WIND M δωρεάν mb τα οποία προφανώς και δεν ξεπερνούσα). Το δε iPhone 3GS που έχω από τον Οκτώβρη επίσης το χρησιμοποιώ με τον ίδιο τρόπο και κατά 90% με συνδέσεις wi-fi (και από αυτές πάλι κατά 90% στο σπίτι όπου έχω πάλι wind double play) και μέχρι τον προηγούμενο μήνα δεν χρεώθηκα ποτέ. Επικοινώνησα σήμερα με wind τους έθεσα το θέμα, τους είπα ότι δεν αναγνωρίζω αυτές τις χρεώσεις και προωθήσανε το θέμα στους αρμόδιους. Είμαι βέβαιος ότι θα απαντήσουν βάζοντας τη γνωστή κασέτα που παίζει συνήθως σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Φυσικά, επειδή πληρώνω με πιστωτική ήδη το ποσό χρεώθηκε οπότε δε μπορώ να κάνω κάτι επ' αυτού. Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κι άλλος αλλά είναι βέβαιο ότι κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ. Αν κάποιος μπορεί να υποψιαστεί κάτι, θα βοηθούσε.
  15. Παρόμοια περίπτωση και η δική μου, όπου μου ήρθε χρέωση 130 ευρώ περίπου ΌΛΑ σε data και που συνολικά ο λογαριασμός ανήλθε σε 240 ευρώ (2 γραμμές, πάγια, φπα, τέλη κλπ) . Κατέβασα τον αναλυτικό, όπου με φρίκη διαπίστωσα χρεώσεις δεδομένων, το τηλέφωνο υποτίθεται κάποιες μέρες ήταν σχεδόν επί 24 ώρες On-line. Το πιο κουφό επίσης είναι ότι φαίνεται να γίνονται συνδέσεις στο facebook, τη στιγμή που ΔΕΝ έχω facebook, δεν έχω καν εγκατεστημένη την εφαρμογή του appstore (και δεν υπάρχει περίπτωση χρήσης του κινητού από άλλον) . Σε αντίθεση με το φίλο παραπάνω, εγώ έχω ενργοποιημένα 3g και δεδομένα. Χρησιμοποιώ τα τηλέφωνα που κατά καιρούς είχα με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον 2 χρόνια, χωρίς ΠΟΤΕ να χρεωθώ ούτε σεντ (λόγω πακέτου WIND M με δωρεάν mb τα οποία προφανώς και δεν ξεπερνούσα). Το δε iPhone 3GS που έχω από τον Οκτώβρη επίσης το χρησιμοποιώ με τον ίδιο τρόπο και κατά 90% με συνδέσεις wi-fi (και από αυτές πάλι κατά 90% στο σπίτι όπου έχω πάλι wind double play) και μέχρι τον προηγούμενο μήνα δεν χρεώθηκα ποτέ. Επικοινώνησα σήμερα με wind τους έθεσα το θέμα, τους είπα ότι δεν αναγνωρίζω αυτές τις χρεώσεις και προωθήσανε το θέμα στους αρμόδιους. Είμαι βέβαιος ότι θα απαντήσουν χειρότερα από ότι απάντησαν στον φίλο, καθώς εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι έχω απενεργοποιημένες τις επιλογές 3g/δεδομένα. Φυσικά, επειδή πληρώνω με πιστωτική ήδη το ποσό χρεώθηκε οπότε δε μπορώ να κάνω κάτι επ' αυτού. Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κι άλλος αλλά είναι βέβαιο ότι κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ.
  16. Ξανακάνω τις ερωτήσεις μήπως και κάποιος μπορεί να βοηθήσει πόσο μάλλον που θα πρέπει επειγόντως να γλιτώσω από την 4.3.1 Και το λέω αυτό γιατί είναι με διαφορά η χειρότερη version ios από όσες έχω προλάβει. Η αυτονομία του τηλεφώνου μειώθηκε περίπου κατά 30% χωρίς να αυξηθεί η χρήση (μην πω και με μειωμένη χρήση) . Επίσης, το τηλέφωνο έγινε πιο αργό, ενώ παρατήρησα και άλλα μικροπράγματα (πχ σπάνια μεν, αλλά το κάνει, κολλάει το unlock slider)
  17. Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση έκδοσης κανονικά (η διαδικασία διακόπτεται λίγο πριν ξεκινήσουν οι ρυθμίσεις στη συσκευή) με αποτέλεσμα το 3GS να χρειάζεται restore για να επαναλειτουργήσει. Δε βγάζει κάποιο μήνυμα timeout. Αυτό συνέβη τόσο με την 4.2.1 όσο και με την 4.3.1 και είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν όλα τα μουσικά αρχεία και οι εφαρμογές. Για να sync δε από το back up (σύνολο περίπου 7 giga) τα συγκεκριμένα αρχεία και apps μου παίρνει πάρα πολύ χρόνο (περίπου 10 ώρες). Επίσης, όταν θέλω να προσθέσω μουσική, για κάποιο λόγο όταν συγχρονίζει τα ξαναπερνάει όλα από την αρχή, δεν προστίθενται μόνο τα νέα tracks. Τι δεν πάει καλά; Τι κάνω λάθος; Είναι θέμα σύνδεσης, συστήματος, itunes ή κάτι άλλο; Αν ξέρει κάποιος, θα βοηθούσε πολύ μια καθοδήγηση (δεν είναι jailbroken το τηλ) . Ευχαριστώ
  18. kobourk

    Nintendo DS

    ok. Ευχαριστώ! Η υποδοχή για micro sd δεξιά χρησιμεύει για αποθήκευση λοιπών δεδομένων (μουσική, φωτογραφίες) ή και για παιχνίδια;
  19. kobourk

    Nintendo DS

    Καλημέρα. Πήρα της μικρής ένα dsi και ψάχνω στο φόρουμ να δω με ποιο τρόπο θα φορτωθούν επάνω παιχνίδια. Μπερδεύτηκα λίγο με τα θέματα καρτών για τις διάφορες εκδόσεις, ενώ δε βρήκα και κάποιον "οδηγό" για αρχάριους. Πέρα από την micro sd (αλήθεια, πόσα gb θεωρούνται ικανοποιητικά ? ) σε ποια λύση R4 θα πρέπει να στραφώ? Απαιτούνται και οι δύο κάρτες ταυτόχρονα ή γίνεται δουλειά μόνο με μια εκ των δύο; Ευχαριστώ
  20. Τα ίδια (και ακόμη περισσότερα κι εδώ) . To pc suite εκγαθίσταται κανονικά αλλά Δεν αναγνωρίζεται το κινητό. Η μόνη επιλογή που φαίνεται να είναι προσβάσιμη είναι η "μουσική" και ψάχνοντας κάτι λέει ότι για να γίνει περαιτέρω λειτουργικό του suite πρέπει να έχει κανείς εγκαταστήσει το service pack 2.... Που νομίζω το έχω κιόλας! Έχω το κινητό 4 μήνες και μόλις χθες επιχείρησα να το συγχρονίσω, βασικά για να περάσω φωτός και βίντεο, αφού εδώ και λίγες μέρες δεν μπορεί να τραβήξει άλλες εμφανίζοντας το μήνυμα "Σφάλμα" σε κάθε απόπειρα λήψης. Αν και τα σώζω στην κάρτα, για έναν ανεξήγητο λόγο οι κοινή μνήμη του τηλεφώνου εμφανίζεται να χρησιμοποιείται κατά 90% αρχικά και κατά 70% αφού έκανα διαγραφή όλων... Το πρόβλημα παραμένει!!! Καμιά ιδέα;
  21. Η κάμερα είναι λίγο αργούτσικη;
  22. Βασικά υπάρχει σχετική κουβέντα στο adslgr http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=369161 Φίλε soublaki πραγματικά δεν οφείλω να κάνω τίποτα από αυτά που λες. Τα έγραψα και σα κανα δύο χρήστες στο adslgr που είπαν τα ίδια. Οφείλω να είμαι τυπικός στις υποχρεώσεις μου και είμαι με το παραπάνω. Απλήρωτους δεν τους άφησα ποτέ. Το πρόβλημα το είχαν εκείνοι με την είσπραξη. Η κάρτα μου ήταν διαθέσιμη και ενεργή. Εκείνοι όφειλαν να με ενημερώσουν ότι υπάρχει πρόβλημα και θα λυνόταν το θέμα σε δευτερόλεπτα. Επέλεξαν άλλο δρόμο και εγώ βούκινο δεν κάνω το ότι έχουν πρόβλημα στις διαδικασίες της κάρτας. Με γειά τους με χαρά τους, δεν είναι και τόσο σπουδαίο. Εγώ εστιάζω στην απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο με τη διακοπή τον εξερχόμενων ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΣΕ ΚΑΤΙ όσο περισσότερο στην αντιμετώπιση από το customer service. Φίλε rigasnic συμφωνώ σε όλα με όσα έγραψες. Ούτε εγώ είχα προβλήματα ιδιαίτερα ή ουσιώδη και δεν είμαι και ο ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης σε θέματα ποιότητας κλήσεων και ταχύτητες. Αυτό που είπες. Πλήρωνα για κάτι και δούλευε. Προβλήματα υπήρξαν και λύθηκαν. Όλα αυτά μέχρι που φτάσαμε στα τελευταία γεγονότα όπου πραγματικά είδα ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ. Και επαναλαμβάνω, το θέμα δεν είναι αν υποστηρίζουν ή όχι σωστά τις πάγιες εντολές μέσω καρτών. Το θέμα ήταν η αλλαγή στάσης, πολιτικής και συμπεριφοράς των ανθρώπων της εταιρίας προς τον πελάτη τους. Δεν ξέρω αν το περιστατικό είναι μεμονωμένο, αλλά ως καταναλωτής καταθέτω την αρνητική εμπειρία μου. Όπως κατέθεσα τη θετική μου εμπειρία στις αρχές, έτσι τώρα εκφράζω την αποστροφή μου προς την εταιρία αυτή.
  23. Δεν παίζονται... μετά το μήνυμα αυτό εδώ και αλλού, πήγαν να κάνουν κι άλλη μαγκιά, να μου κόψουν και τις εισερχόμενες!!! Το έκαναν δηλαδή, αλλά εκεί η αντίδραση ήταν ακαριαία, όπως και η αναδίπλωση σε dt. Καμία σχέση η εταιρία και η συμπεριφορά προ διετίας με σήμερα. Μέρα με νύχτα τουλάχιστον... Εννοείται ότι ΕΕΤ θα παίξει κανονικότατα.
  24. ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Πριν 2 χρόνια περίπου άνοιξα αυτό το τόπικ. Το οποίο διαπίστωσα ότι είναι ουσιαστικά ανενεργό καθώς η προηγούμενη δημοσίευση ήταν από τον Αύγουστο του 2009. Και σήμερα κατάλαβα το γιατί... Προφανώς έχουν αποφασίσει ότι δεν θέλουν πελάτες. Επιτρέψτε μου να πω δυό λόγια και την προτροπή μου σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για πάροχο να στραφεί σε κάποια από τις υπόλοιπες εταιρίες που δόξα τω θεώ υπάρχουν σε αφθονία. Οι άνθρωποι πραγματικά είναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ... Δεν θα μακρυγορήσω. Ήμουν στο εξωτερικό όταν ενημερώθηκα από τη σύζυγό μου ότι δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εξερχόμενες κλήσεις και την προέτρψα να μιλήσει με το customer service (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) στο πενταψήφιο 13860 για να λυθεί το πρόβλημα (υπέθεσα ότι θα είναι κάποιο τεχνικό θέμα ή κάτι απλό, όπως πχ το προ έτους περιστατικό ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ να μου πουν ότι υπήρχε πρόβλημα στην εξόφληση μέσω πιστωτικής και όπως τελικά απεδείχθη ΕΊΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΈΝΑ ΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ) . Να μη μπω σε λεπτομέρειες για το ύφος και τον τρόπο που εξυπηρέτησαν, η απάντηση ήταν ότι μας "έκοψαν" το τηλέφωνο γιατί δεν έχουν πληρωθεί οι τελευταίοι λογαριασμοί. Με πήρε η σύζυγος μου είπε τι της είπαν και μου γύρισαν τα μάτια, καθώς πληρώνω με πιστωτική κάρτα από την πρώτη στιγμή!!!! Τους ξαναπήρε και εν τέλει της είπαν με ύφος και ειρωνία (ΆΚΟΥΣΟΝ!ΆΚΟΥΣΟΝ!!!!) ότι η κάρτα μου έχει λήξει από τον Οκτώβριο (και προφανώς ανανεωθεί, όπως συμβαίνει με όλες τις πιστωτικές κάρτες με τον ίδιο ακριβώς αριθμό) . Ως γνωστόν η πάγια εντολή στην ΙΔΙΑ ΚΑΡΤΑ συνεχίζει να ισχύει και κάθε σοβαρή εταιρία λαμβάνει τη νέα ημερομηνία λήξης με σχετικές διαδικασίες που ισχύουν και ΥΠΑΡΧΟΥΝ (όπως πχ γίνεται με τους λογαριασμούς κινητής που εξοφλούνται μέσω πιστωτικής) . Οι κύριοι λοιπόν αφού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ή έχουν κάποια ΚΕΝΑ στις διαδικασίες τους γενικότερα, απαιτούν από τους πελάτες τους να τους κάνουν τη δουλειά τους!!! Και αν ο πελάτης όταν η κάρτα του λήξει τολμήσει να μην τους πάρει ο ίδιος να τους ενημερώσει (!!!!!) του κόβουν το τηλέφωνο. Είστε τρομεροί!!! Σπίρτα!!!! Άξιοι!!! Από εκεί και πέρα, επέστρεψα και επικοινώνησα σήμερα (το τηλ είναι κομμένο από 25/2) με το αστείο τμήμα customer service το οποίο με εξέπληξε με την άγνοια και την αμάθεια, την απρεπή συμπεριφορά και την επιμονή να με κοροϊδεύουν και να επιμένουν ότι έχουν δίκιο ΕΝΩ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΌΤΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ!!!! Εννοείται ότι βγήκα από τα ρούχα μου και έβαλα στη θέση της την "κυρία" χωρίς να ξεφύγω από τα πλαίσια και το αποτέλεσμα ήταν το απίστευτο και αμίμητο για customer sarvice dept ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ επειδή επέμενα ότι δεν θα ακούσω το τι έχει να μου πει άλλο, αλλά ότι θα με ακούσει εκείνη και ότι οφείλουν άμεσα να επαναφέρουν τη σύνδεσή μου. Εντάξει είναι προφανές ότι η κυρία αυτή για λόγους που αυτή θα ξέρει (και τους αντιλαμβανόμαστε όλοι) απολαμβάνει ασυλία, γιατί είναι νομίζω σαφές ότι για πολύ λιγότερο απρεπείς συμπεριφορές έχει χάσει κόσμος τη δουλειά του (και δεν επιθυμώ ούτε η συγκεκριμένη να την χάσει) . Η συγκεκριμένη κυρία όμως δεν φάνηκε να έχει τέτοιο φόβο και αν δεν συμβαίνει το παραπάνω που υπονόησα τότε συμβαίνει το πολύ χειρότερο ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΈΤΣΙ. Ξαναπήρα, μίλησα με κάποια άλλη κοπέλα (καθώς "υπεύθυνος" και καλά δεν υπήρχε) τα ξαναείπα από την αρχή και ενώ αρχικά πήγε και αυτή να κάνει τα ίδια στο τέλος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι δεν φταίω εγώ και φταίει Ο... ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Ούτε εγώ φταίω, ούτε η εταιρία ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Εγώ βέβαια είμαι χωρίς τηλέφωνο (και μάλιστα σε ημέρες που ήταν άκρως απαραίτητο) Της είπα ότι όπως και να έχει εφόσον υπήρχε πρόβλημα όφειλαν να με ενημερώσουν είτε τηλεφωνικά είτε με προσωπική επιστολή, είτε με οποιονδήποτε τρόπο ότι υπάρχει πρόβλημα και κάτι μου μάσαγε για κάποιο μήνυμα στον λογαριασμό (ποιόν λογαριασμό;;;; είμαι δυό χρόνια πελάτης και έχω πάρει 3 φορές λογαριασμό. Που και να έπαιρνα δηλαδή, τι θα άλλαζε; ) και ότι γιατί δεν πρόσεξα ότι δεν χρεωνόταν η κάρτα μου... ΈΛΕΟΣ!!!! ΈΛΕΟΣ!!!! Στην τελική τους είπα, οκ δεν έχετε διαδικασία... Δεν πειράζει! Πάρτε με τηλέφωνο να σας δώσω τη νέα ημερομηνία λήξης της κάρτας να τελειώνουμε. Κι εσείς αντί να κάνετε το πιο απλό και προφανές κατεβάζετ το διακόπτη; Με τιμωρείτε; Για ποιό πράγμα; Τι είναι αυτά; Υπάρχει σοβαρή εταιρία που λειτουργεί έτσι στις μέρες μας; Και ρε σεις... Η Netone είστε!!! Δεν έχετε και πολλούς πελάτες για να διώχνετε και τους υπάρχοντες.... Το άλλο αστείο ήταν ότι τελικώς από μόνη της με ενημέρωσε για το τι χρειάζεται για να διακόψω τη συνεργασία κάτι βέβαια που πλέον ήταν φανερό ότι θα ζητούσα... Και φυσικά το σχετικό φαξ θα σταλεί άμεσα στις αρχές της εβδομάδας. Αν αυτό το διαβάζει κάποιο από τα "κεφάλια" και οι υψηλά ιστάμενοι της εταιρίας και αμφισβητούν κάτι από τα παραπάνω, οι ηχογραφημένες συνομιλίες (αφού μας ενημερώνουν ότι οι συνομιλίες καταγράφονται για λόγους... ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ) είναι στη διάθεσή τους. Ένα τελευταίο έχω να πω!!!! Δεν υπάρχει netone...
×
×
  • Create New...