Jump to content

idom2010

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About idom2010

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

idom2010's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. φιλε δεν καταλαβες ο λογαριασμος ηρθε 950 ευρω και μετα απο διακανονισμο το κανανε 500!!!!εγω ομως ουσιαστικα ΔΕΝ ζηταω διακανονισμο ζηταω να πιστωθει το DATA που ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!!!!! Παιδια σκεφτομαι να τουσ βγαλω σε ολα τα περιφημα blogs(σαροτικο,τρομακτικο)αν δεν μου πιστωσουν ΟΛΟ το data!!!!!!!!!!!!!!1
  2. Καλημερα και παλι παιδες και χρονια πολλα!!!!!!ευχομαι οτι καλυτερο για τον καθενα μας!!!!!ας παμε ομωσ παλι στο θεμα μας ο αναλυτικος μου ηρθε στο ποσο των 950 ευρω περιπου.ναι καλα διαβασες 950 ευρω εστειλα ετοιμα αμφισβητησεις και σημερα μου στειλανε μηνυμα οτι θα πιστωθω 423 ευρω.δηλαδη να πληρωσω γυρω στα 500 ευρω!!!!! και ρωταω εγω,αν πληρωσω δεν αποδεχομαι ουσιαστικα την χρεωση??? αφου η χρεωση δεν εχει γινει ρε παιδια, p.s.στον αναλυτικο το data που εχω καταβασει ειναι 574 ευρω 127 το τελος κινητης και 175 το φπα περιμενω να δουμε τι θα κανουμε!!!! Α ξεχασα να σας πω ο ογκος που κατεβασα βαση wind ειναι 1,2 GB, ρεεεεε θα μας τρελανουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Παιδιά και πάλι καλησπέρα!!!από εχθές δεν έχω ηρεμήσει κάθε φορά που το σκεφτομαι τρελαινοναι!!!λοιπόν ξανατσεκαρα το κινητό και σας λέω τα εξής:το iPhone το εχω 2 και κάτι χρόνια ,τα απεσταλμενα είναι 223 mb και τα ληφθεντα είναι 3,2 gb.στα υπόψιν ότι κατεβαζω από wireless συχνά και ότι 2 χρόνια τώραεχω προγράμμα wind large.το κινητό το ΞΑΝΑΨΑΞΑ ΔΕΝ έχει πουθενά περίεργο σάιτ πού να έχει μπει!!!επίσης αν κάποιος είχε μπει και μετά το διέγραψε,τότε θα διαγραφοταν όλο το ιστορικό!!!Πείτε μου τι θα κάνατε στη θέση μου!!!
  4. Σε ευχαριστω φιλε μου!!!αλλα δεν βλεπω φως!!τουσ ξαναπηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εισχυει και πρεπει να περιμενουμε!!!!ειμαι σε προγραμμα το wind large με 420 mb κατεβασμα.πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...
  5. Καλημερα παιδια, Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας γιατι εχω σοβαρο θεμα. χθες το πρωι μου εστηλαν μηνυμα απο τη wind οτι εχω κανει υπερβολικη χρεωση.τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχω χρεωση λογαριασμου ιντερνετ 750 ευρω!!!!!!μου ειπαν οτι η χρεωση εγινε στις 6 του δεκεμβριου και ωρα 9 το πρωι.εγω την συγκεκριμενη ωρα κοιμομουνα!!!!!εντωμεταξυ εψαξα και το κινητο μου,iphone 3gs,στο ιστορικο του ιντερνετ και δεν υπαρχει πουθενα καμια <<περιεργη>> σελιδα.μιλαω ξανα με τη wind και μου λενε οτι πρεπει να περιμενω να εκδοθει ο λογαριασμος και μετα θα δουμε!!!!σκεφτομαι να τουσ παω στον εεττ!!!!!το λετε?????
×
×
  • Create New...