Jump to content

klainmaingr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by klainmaingr

  1. Και μένα λειτούργησε κανονικά... Το είχα ενεργοποιημένο απο bossprefs (sbsettings anyway) αλλα κάτι πείραζα, το έχασα και μετά δεν μπορούσε να επανέλθει με τίποτα... Thnx για την λύση :) Αυτο που προσπαθώ να κάνω είναι προ 3.0 έκδοσης όπου το εικονίδιο της μπαταρίας δεν υπήρχε καθόλου και στη γωνία εκεί είχε μόνο αριθμητικά (Χωρίς το %) το υπόλοιπο της μπαταρίας.. Less is more. :)
  2. Thnx for the quick reply... Dystixos (h eytixos) h kamera einai kati pou theoro arketo shmantiko se ena kinhto.. opote mallon i'll pas... (krima k eixa kanei k oneira :P) Apo thn allh to k850 einai kakasxhmo... ti na po...
  3. Fantazomai den yparxei sygkrish me thn kamera kai ton hxo tou w810i e? Mou arese poly emfanisiaka to w910i alla apo oti diabazo tha einai mallon ypobathmisi h agora tou meta to parapano kin? Kai prepei na apofasiso kai syntoma giati lhgiei h epidothsh...fff :|
  4. Paidia pleon mporoume na apothikeyoume ta sms se wordlike morfh? (oxi memonomena rtf)? Exo xasei ligo (eos poly) epafh kai skopeyo na allakso kin apo bdomada opote thelo na "Adeiaso"... Thnx prokatabolika.. :)
  5. Φυσικά και μπορείς να τα έχεις ως ήχους κλήσης όταν τα έχεις στο φάκελο μπ3... Για δες το λίγο καλύτερα! Ειδάλλως πήγαινε στο Media files\audio και βάζε τα αρχεία σου... Βασικά... Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις bluetooth όταν το usb είναι πολύ πιο γρήγορο!?!?!?!? Προς όλους όσους σκέφτονται να πάρουν το κινητό: Τα προβλήματα με τις κλήσεις και με τον χαμηλό ήχο έχουν διορθωθεί στα κινητά που πλέον κυκλοφορούν... Σε σύγκριση με το 750 πλέον ο ήχος είναι αρκετά πιο δυνατός! Τα καινούρια έχουν την καινούρια έκδοση... και έχω κ την εντύπωση πως υπάρχει και gia update...
  6. Το τηλέφωνο μου ήρθε πρίν απο 2 ημέρες... Για καλή μου τύχη η έκδοση είναι η τελευταία... και πράγματι δεν έχω μέχρι στιγμής κάποιο "μπάμ" πρόβλημα... Με τις κλήσεις την κάμερα κτλ.. όλα πάνε καλά! Κάντε ένα update apo to site να τελειώνετε όσοι έχετε προβλήματα... Πολύ καλά η λειτουργία "usb stick"... Yg: Στην κάρτα υπήρχαν ήδη κάποια αρχεία... Μπορώ να τα σβήσω και να την διαμορφώσω όπως θέλω; Η πρέπει να υπάρχουν ώς απαραίτητα αρχεία; Μου φαίνεται λίγο ανάπηρο να χρειάζεται να πηγαίνω σε φάκελο\υποφάκελο\όντιο (;ρ) για να βάλω εμ πι θρι στο τήλ... Αυτά τα όμορφα... Καλό τριήμερο σε όλους... Δουλεύοντες κ μη δουλεύοντες ;)
  7. Εγώ να γίνω γραφικός και να ρωτήσω γιατί δεν είναι **STICKY** αυτο το thread? και το ψάχνω σαν το μπούφο? Το κινητάκι είναι κάπου στο δρόμο και λογικά απο αύριο μεθαύριο θα το έχω στα χέρια μου... Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα βγεί πατάτα... Αν μπορεί κάποιος να ξαναματα αναφέρει την τελεύταια έκδοση λογισμικού που έχει κυκλοφορήσει και αν υπάρχουν και τις "βελτιώσεις" της έκδοσης αυτής... Άν δεν μπορεί... εδώ είμαστε να το googlaroume... Cheers.... :}
  8. Ο ηλίθιος φίλος μου για να δεί πως παίζει online έκανε ένα πρόχειρο account του στυλ Username : jf;asdfj;ajsd pass: fjasd;fj;askljdf νομίζοντας πως κάνεις πολλά account όπως στο AOM. Τώρα μου λέει πως δεν μπορώ να δημιουργήσω άλλο account με το ίδιο cdkey.... Τι κάνω; :mad: Δέν έχω και το μαμοusername για να μου στείλουν το pass :cry:
  9. Μοι... Δέν ξέρω κάποια λύση όμως... :cry:
  10. Άν απλά κάνεις "mark several" και μετά Send? :}
  11. Να του κόψεις την καλημέρα! Αυτά είναι του διαβόλου.... Ουυυυυυυυυυυ σίξ σίξ σίξ :lol: Πέραν της πλάκας, σβήσε τελείως την καταχώρηση και κάνε νέα. Άν συνεχίσει άρχισε να ανησυχείς για τον φίλο σου :w00t:
  12. To clear up some things... Το k700 me to k700i έχει διαφορές; Αν ναί.. το k700i βγαίνει μόνο σε βόδιαφον; Σκέφτομαι να το πάρω απο βδομάδα... Είδωμεν.
×
×
  • Create New...