Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρα αν δεν εισαι ιντερνετ δεν έχει gps? Σε αλλα σιτε γραφει a-gps μονο, σε αλλα γραφει κανονικο γπσ. Τελικα δέκτη, να βρισκει δορυφορους κτλ, έχει?

Φίλε μου έχει κανονικά gps και δεν χρειάζεται ιντερνετ για την πλοήγησή σου. Προσωπικά από το gps του είμαι πολύ ευχαριστημένος μιας και έχει λοκάρει σε απίστευτα σημεία, εκεί όπου με άλλες συσκευές που κάναμε κάτι δοκιμές (πχ κινητά ή τα κλασσικά gps που έχουμε στα αυτοκίνητα) δεν "λέγανε" να κλειδώσουν με τίποτα το ταμπλετάκι κλείδωσε.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

okkk Thank you!! Λέω να το χτυπήσω, αλλά περιμένω λίγο να δω που θα κάτσουν οι τιμές μιας και δεν βιαζομαι...Να δω και αν τελικά θέλω wifi ή και 3g!Αναποφάσιστος!!!

Το πηρα απο public στα 299 ( p5110). Ενα ακομα καλο ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις την επιδοτηση που τυχον εχεις απο την wind για την αγορα της συσκευης.

καλημερα σας!

παραγγειλα κι εγω απο το public το 5110 στα €299 και περιμενω ενημερωση, λογικα αυριο, για να παω να το παραλαβω απο το καταστημα.

Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να κανει κανεις βιντεοκληση στο facebook?

Αγορασα το συγκεκριμενο προς αντικατασταση ενος λαπ με windows στο οποιο εμφανιζε τη συγκεκριμενη επιλογη αλλα στο android δεν βρισκω κατι σχετικο, ουτε με την εφαρμογη ουτε μεσω καποιου browser. :-(

Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να κανει κανεις βιντεοκληση στο facebook?

Αγορασα το συγκεκριμενο προς αντικατασταση ενος λαπ με windows στο οποιο εμφανιζε τη συγκεκριμενη επιλογη αλλα στο android δεν βρισκω κατι σχετικο, ουτε με την εφαρμογη ουτε μεσω καποιου browser. :-(

Χμμ μεσω facebook δεν το εχω δοκιμασει ακομα, αλλα μεσω skype η βιντεοκληση λειτουργει κανονικα. Παντως ψαξε μηπως μεσα στις ρυθμισεις του facebook εχει καποια επιλογη που ενεργοποιει την δυνατοτητα βιντεοκλησης. Στο λεω αυτο γιατι και στο skype οταν εγκαθιστας την εφαρμογη δεν μπορεις να κανεις βιντεοκληση κατ'ευθειαν, αλλα θα πρεπει να πας στις ρυθμισεις και να επιλεξεις να μπορει να κανει βιντεοκληση. Οποτε ισως κατι παρομοιο να θελει και το facebook.

Καρτα sd? Εχει καποιος να προτεινει κατι? Στα 16 ή στα 32?

Έχω παραγγείλει από public αυτή http://www.public.gr/prod/sound-and-vision/aksesoyar-photo-video/flash-memory/micro-sd/sandisk-ultra-microsdhc-32gb-android-ci10/prod4010001pp/#.UHHJe6NvF-w η οποία πάει σφαίρα και λογικά είναι συμβατή και με το tablet. Όταν την δοκιμάσω θα σας πω για σίγουρα. ;)

Υποστηρίζει flash player???

αν εννοείς το tablet γενικά, ναι, υποστηρίζει

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι το Tablet (5110) γιατί κάπου διάβασα οτι δεν υποστηρίζει. Λεω να το πάρω (είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε ένα κινεζικο το cube u30gt λόγω τιμης).

Edited by gechro

ναι το Tablet (5110) γιατί κάπου διάβασα οτι δεν υποστηρίζει. Λεω να το πάρω (είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε ένα κινεζικο το cube u30gt λόγω τιμης).

Υποστηρίζει flash player???

υποστηριζει απλα πρεπει να το βρεις απο καποιον που το εχει κρατησει διοτι στο μαρκετ δεν υπαρχει πλεον εδω και καιρο!

αν θες δωσε μου ενα email να στο στειλω!

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4307398#post4307398

υποστηριζει απλα πρεπει να το βρεις απο καποιον που το εχει κρατησει διοτι στο μαρκετ δεν υπαρχει πλεον εδω και καιρο!

Υπάρχει και στο market, το εγκατεστησα προχθες

Υπάρχει και στο market, το εγκατεστησα προχθες

εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα?εγω απο 3 διαφορετικες συσκευες εκανα αναζητηση στο μαρκετ και δεν μου το βγαζει!

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Ευχαριστω nobody4 για την απαντηση. Τελικα ομως μαλλον δεν υποστηριζει το facebook βιντεοκληση σε android αλλα δεν πειραζει.

Οσον αφορα τον flash player τον οποιο θεωρω απολυτως απαραιτητο, ναι υπαρχει στο market αλλα δεν εμφανιζεται στην αναζητηση. Πρεπει να παει κανεις στο site adobe flash player , να επιλεξει install και τοτε αυτο σε παραπεμπει στο google play οπου εμφανιζεται!

Ακομα πιο απλα για flash player απο το market :

http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=4&ved=0CDEQFjAD&url=http%3A%2F%2Fget.adobe.com%2Fflashplayer%2F&ei=KVx0UJAVro_iBJ2jgOAI&usg=AFQjCNFV-EC-o0osKJm2dFwEBoUMPY6T2g

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Δεν έχει android εκει που λες! Δώσε περισσοτερες εξηγήσεις σε παρακαλώ.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Πως δεν εχει? παταω το λινκ απο το ταμπλετ και απο το κινητο και με ρωταει πως θελω να συνεχισω, με το μαρκετ η με τον browser. Επιλεγω μαρκετ και ανοιγει η σελιδα στο μαρκετ με το adobe flash player 11 (εχει μαλιστα και update στις 8 οκτ!).

Αν παρ'ολα αυτα κανω κατι λαθος, απλα googlαρεις "install adobe flash player" και το πρωτο λινκ που βγαζει οδηγει ακριβως στην ιδια διαδικασια !

(Τωρα κοιταω, απο windows δεν εχει την επιλογη που λες!. Πρεπει να το κανεις απο android)

Edited by archman

Οι τιμές ανέβηκαν πάλι στα περισσότερα tablets της samsung (κατά 100€ περίπου). Φαίνεται ήταν κάποια προωθητική ενέργεια της αντιπροσωπείας να μειώσει κατά 100€ τις τιμές των προϊόντων της... όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!
The best is yet to come.... :cool:

Οι τιμές ανέβηκαν πάλι στα περισσότερα tablets της samsung (κατά 100€ περίπου). Φαίνεται ήταν κάποια προωθητική ενέργεια της αντιπροσωπείας να μειώσει κατά 100€ τις τιμές των προϊόντων της... όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!

Γιατί δεν κοιτάς και στο εξωτερικό? Πχ amazon

Το έχω πάρει και εγώ από αρχές Αυγούστου. Έχω παράλληλα και το SII.

Εντυπώσεις:

-Το SΙΙ είναι πιο γρήγορο και πολύ πιο smooth. Το δικό μου 5100 τουλάχιστον μαγκώνει λίγο. Περιέργως είναι κάποιες λίγες φορές που δεν μαγκώνει καθόλου και ρολάρει απαλά όπως το SII! Δεν ξέρω γιατί το κάνει...

- Η μπαταρία κρατά ΠΟΛΥΥΥΥ! Η χρήση που του κάνω βέβαια είναι ελαφριά, αλλά κάποιες φορές που η κόρη μου το τρέλανε στα παιχνίδια και στα βίντεο κράτησε πολύ! Σε αναμονή απλά η μπαταρία δεν τελειώνει. Ξεπερνά τις 2 εβδομάδες!! Πάντα σε flight mode μια που δεν το δουλεύω σαν κινητό.

-Δεν είχε Ελληνικό ή Αγγλικό πληκτρολόγιο!! Δεν θυμάμαι ποιο!! Αν είναι δυνατόν!! Κατέβασα το SWIFT KEY και ΟΚ!

-Η οθόνη του είναι μια χαρά έως πολύ καλή! Κλασικό SAMSUNG!

-Το wifi είναι πιο δυνατό από του SII.

-Δυστυχώς δεν έχει ράδιο. Απαράδεκτο και το χειρότερο είναι ότι δεν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία, μια που κατέβασα το spirit fm & FM RADIO, αλλά δεν...... Στο SII παίζουν.

-Όταν βλέπω φωτογραφίες που έχω φορτώσει στην μνήμη, αργεί σχετικά να τις καθαρίσει. Στην αρχή δηλαδή είναι λίγο θαμπές και μετά από 2'' περίπου καθαρίζουν. Στο SII καθαρίζουν πολύ πιο γρήγορα.

-Θήκη πήρα την παρακάτω μαζί με προστασία οθόνης. Είναι πολύ καλή!

http://www.netimes.com/shop/rotating-armour-case-for-samsung-galaxy-tab-2-101-gtp5100-p-4175.html?cPath=87_903

Δεν ξέρω γιατί, αλλά ενώ έχω κατεβάσει το flash player 11 δεν μου παίζει intrernet radio. Μου βγάζει μήνυμα ''System playback failed''.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Καλησπερα σας παιδια . Καινουργιος κατοχος του tab 2 10.1 P5100 , .Εχω να παρατηρησω οτι ειναι πολυ αργο , εχει ενα θεμα με το lag και την αποκριση , κατα τ'αλλα η μπαταρια του ειναι πολυ καλη . Εχουμε μηπως καμια ανακοινωση για το ποτε θα εχουμε ενημερωση λογισμικου μπας και στρωσουμε το προβλημα του λαγκ?

Με καλοσορίζω (tentatively) στην παρέα του P5100 μιας και μάλλον θα το αποκτήσω αρχές Νοέμβρη για μόλις 49 φράγκα (40€), δώρο με την DSL σύνδεση που θα κάνω στο νέο μου σπίτι.

Τα αξίζει; :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με καλοσορίζω (tentatively) στην παρέα του P5100 μιας και μάλλον θα το αποκτήσω αρχές Νοέμβρη για μόλις 49 φράγκα (40€), δώρο με την DSL σύνδεση που θα κάνω στο νέο μου σπίτι.

Τα αξίζει; :D

Εννοείται :) Τι tentatively, βουρ! Τώρα για τη swisscom δεν ξέρω, αλλά υποθέτω θα τό'χεις ψάξει :)

- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)