Jump to content

Turbo-X Tablets (by Πλαίσιο)


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest qwerty221

καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το κόστος πολλές φορές είναι απαράδεκτο. Απλά θα πρέπει (γιατί δε μιλάω για το Πλαίσιο μόνο) θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τη παροχή εγγύησης δλδ άλλο κάλυψη στη Ελλάδα και άλλο στα χωράφια τσαγιού στη Κίνα το ότι το κινέζικο eshop είναι απλά ένα eshop χωρίς προσωπικό η με προσωπικό των 100 δολλαρίων το μήνα και πουλάει παγκόσμια χωρίς μεσάζοντες παρά μόνο να παραλαμβάνει τη πραμάτεια από το εργοστάσιο. ( πήγαινε έλα 20-30 μέρες και παίζει να σκάσεις και τα μεταφορικά σε κάποιες περιπτώσεις ).

Επαναλαμβάνω...στο aliexpress (που συνήθως θα πρέπει να αγοράσεις μερικά κομμάτια , μεμονωμέα δε μπορείς πάντα , θα βρεις το breeze 3 ως όνομα ΧΧΧ το οποίο πωλείται παγκόσμια άρα γιαυτό έχει και την άδεια της Google. Το breeze 3 ως Turbo-x δε θα τα έχει γιατί πολύ απλά δε πουλάει πολύ. Παιδιά η τακτική αυτή της Google είναι σχεδόν από τη πρώτη στιγμή του Android. Δεν είναι από το κεφάλι μου και οφείλουμε να το αποδεχθούμε άρα να ψαχτούμε καλύτερα κατά την αγορά μας.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 828
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε νομίζω ότι καλύπτομαι απ τις απαντήσεις σου φίλε μου qwerty, για μένα είναι άστοχες και νομίζω ότι το θέμα το κουράζουμε άδικα. Οι καταναλώτές βλέπουν.

To Vero έχει και μάρκετ και root και δε πούλαει 10.εκ κομμάτια.

 

Τα αμάξια με την τεχνολογία είναι ίδια κ εμένα μου έχουν καλύψει εγγυήσεις σε άλλες χώρες ενώ είχα αγοράσει από Ελλάδα. Το ότι στην Ελλάδα δεν τηρούμε την πολιτική για να προωθήσουμε το μονοπώλιο αυτό είναι άλλο θέμα. Οι εταιρίες κεντρικά κοιτάν αν μια συσκευή πουλήθηκε νόμιμα κ ελέγχουν το serial number.

 

Δε με νοιάζει αν η συσκευή είναι DOA η επισκευασμένη. Άλλο πράγμα είναι να σου δίνω εγγύηση γιατί αυτό που σου πουλάω κάθε μήνα θα ναι χαλασμένο κ θα πηγαινοέρχεσαι κ άλλο να σου δώσω εγγύηση και να μη τη χρειαστείς ποτέ. Κανείς δε με αποζημιώνει για τη δουλειά που βάζω στα κακής ποιότητας προιόντα, τα αρχεία που χάνω και τις δικλείδες ασφαλείας. Και 100 χρόνια άμεση αντικατάσταση να μου δώσουν, αν είναι κάθε μήνα να πηγαινοέρχομαι δε θέλω. Ακόμη κ αν δίνει εγγύηση το κάθε Πλαίσιο η ζημία υφίσταται γ αυτό και ό,τι δίνεις παίρνεις. Οπότε εκεί για μένα Κινέζος καλύτερα από Πλαίσιο γιατί δε δίνει την ίδια εγγύηση αλλά πουλάει στο μισό. (αν το στείλεις Κίνα σου ρχεται πάντως άλλο).

 

Η Samsung και η Sony δίνουν root και unlock αν όχι απ το site, τότε σίγουρα κατόπιν αίτησης για όλες τις συσκευές από μιά ημερομηνία πώλησης κ μετά. Γίναν δικαστήρια γ αυτό, η συσκευή ανήκει στον καταναλωτή και πρέπει να έχει δικαιώματα να αλλάξει το λογισμικό ειδάλλως θα πρέπει να αναφέρεται ξεκάθαρα στους όρους πώλησης αγοράς συμβολαίου. Κανείς δε μπορεί να σε αναγκάσει να χρησιμοποιείς το λογισμικό του. Αγοράζεις και το hardware και το software. Αν δε θες κάτι απ τα δύο έχεις δικαίωμα να βάλεις δικό σου κ ας καταστρέψεις τη συσκευή. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όμως πρέπει να σου δώσουν τρόπο αλλαγής firmware αν ζητηθεί, καθώς και drivers αλλιώς παραβιάζουν τον κανονισμό πώλησης. Δεν αναφέρεται λπν τίποτα τέοιο στις συσκευές του Πλαισίου. Όλες διαφημίζονται ως "συσκευές με το τελευταίο Android".

 

Δε χρειάζεται να βάλεις TurboX firmware και να πουλάς Mini Pearl. Μπορείς να πουλάς Teclast P89 με την παγκόσμια fimrware και τα δικαιώματά της. Το TurboX Mini Pearl το εφεύρεις για διαφημιστικούς σκοπούς. Για να γράφει παντού TurboX και Πλαίσιο. To TecLast μπορείς να το πουλάς στην ίδια, μη σου πώ και σε μικρότερη τιμή. Logo και Wallpapers δε χρειάζεται να τα περνάς σαν custom firmware μπορείς να τα περνάς νόμιμα στην κινέζικη fw. Έτσι έχει κάνει η Octabit γ αυτό και δουλεέυει το root. Έχει την original TecLast Fw μέσα και όχι Branded Octabit με Google Δικαιώματα όπως λες.

 

Κ φυσικά μπορείς αν δε θές να το βάλεις το google Play μαζί με το firmware να το γράφεις στο φυλλαδιάκι όπως διαφημίζεις το KinsoftOffice. Ούτε certification χρειάζεται, ούτε root, Κατεβάζεις την εφαρμογή και την περνάς, κανένα μα κανένα πρόβλημα δεν έχει με βιβλιοθήκες. Δουλευει. "Εσύ - Πλαίσιο" επιμένεις απ την άλλη ότι δε μπαίνει και δούλεψε το Slide me.

 

Φυσικά και ούτε παρεξηγήθηκα ούτε θίχτηκα. Εγώ ασχολούμαι με την τεχνολογία για πάνω από 20 χρόνια φίλε μου. Εσύ είπες ότι σου τη δίνει και αυτό με πείραξε. Εμένα ούτε μου τη δίνει που λέγονται γνώμες ούτε που το παίζουν παντογνώστες. Κερδος είναι κάθε άποψη. Οι κατασκευάστριες Hardware και Software δίνουν πολλούς τρόπους ελιγμών ανάλογα με την πολιτική της κάθε εμπορικής εταιρίας να διαλέξει και αν στόχος είναι η εξυπηρέτηση του καταναλωτή σε ικανοποιητική τιμή βρίσκεται δρόμος, αλλά αν στόχος είναι το γρήγορο κέρδος και η διαφήμιση αλλάζει το πράγμα.

 

Οι μισθοί των υπαλλήλων του Πλαισίου δε δικαιολογούν διπλάσιες τιμές σε Κινέζικα κλειδωμένα branded προιόντα αλλά τακτικές κέρδους εις βάρος όλων. Οι κινέζοι φυσικά κ έχουν πιάσει όπως λες το νόημα και ταυτόχρονα το πιάνουν κ οι Έλληνες καταναλωτές. Το E-shoping κρύβει παγίδες, αλλά ένα e-shop που θέλει να σταθεί δε στήνει παγίδες όπως ακριβώς και ένα μαγαζί. Εγώ αγοράζω χιλιάδες προιόντα από ένα κάρο e-shops και τα παράπονά μου είναι μπορώ να πώ λιγότερα από αυτά που έχω από τα καταστήματα.

 

Πλέον πολλοί βλέπουν το τάμπλετ στο "πλαίσιο", και το αγοράζουν απ το ίντερνετ φτηνότερα από ανταγωνιστές εντός και εκτός Ελλάδος, αξιόπιστους με πληροφόρηση μέσα από το πλήθος των καταναλωτών μεταξύ τους όπως πχ πολύ ωραία κάνουμε σ αυτό εδώ το φόρουμ. Τα καταστήματα έχουν 2 επιλογές: Ή θα συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις των καταναλωτών ή θα βουλιάξουν κάτω από τον Παγκόσμιο πλέον ανταγωνισμό. Το παραμύθιασμα στο μαγαζί πλέον πεθαίνει.

 

Φιλικά πάντα όλα.

Link to comment
Share on other sites

Guest qwerty221

Προφανος διαλογο κανουμε γιαυτο και περνουμε μερος στην συζήτηση.

Το Vero προφανος εχει αυτά που λες γιατι η OKTABIT πουλαει διαβαλκανικα!

Το αμαξι φιλε μου αμα πας και του πειράξεις τον εγκεφαλο θα σου βγει εκτος εγγυησης θες δε θες, γιατι απλα δε σου δινει το δικαιωμα η εταιρια του να το κανεις, ουτε καποιος νομος που να σου λεει ότι μπορεις να το κανεις και αμα παθεις κατι εσυ η το αμαξι εισαι οκ. Το ιδιο είναι και με το Android. Άλλο η συσκευη άλλο το λειτουργικό. Το android θελοντας και μη ανήκει στο Google η οποια αρχισε και καινουργια νταβατζιλικια και θα απαιτει από τους κατασευαστες να γραφουν στην συσκευη η στο booting «Powered by Android» …ε αυτό δε το λες και ελευθερο λογισμικο. Γιατι εάν δε το κανεις αυτό ουτε Google play ουτε gmail apps ουτε τιποτα. Θα ερθει προφανώς και ο καιρος όπως με τη Microsoft που θα αρχίσει να ελεγχει πιο εχει πληρωσει για να εχει Google play και ποιος όχι και θα ριχνει τρελα ακυρα.

Για την λειτουργικοτητα παρε ένα κινεζικο καλο και μετα από ψάξιμο καλο και όχι καποιο Turbo-X που είναι 100€ πιο ακριβο από το αντιστοιχο Chinese.

Όσον αφορα τα unlock root firmware κλπ. Ότι λες απότι βλεπω δεν ισχυει αλλιως το μισο forum των XDA δεν θα υπηρχε ουτε θα είχε όρους χρησης η εκάστοτε εταιρια για τη χρηση της συσκευης. Ο καταναλωτης είναι υποχρεωμενος να διαβαζει τους ορους χρησης της συσκευης πριν τη παρει. Προφανώς και είναι δικαιωμα σου να κανεις rooting και overclock αλλα αμα σκασει το κινητο στο αυτι επειδη η μπαταρια εχει παρει φωτια δε θα σε καλυψει κανεις νομικα.

Και μη ξεχνας όλα τα android ειναι custom made. Σε καποια μπορεις να βαλεις το Play γιατι έτσι το εφτιαξε ο κατασκευαστης του Tablet που δεν είναι νομιμο και σε καποια όχι. Τα Nexus εχουν καθαρό android και είναι πληρως παραμετροποιησημο.

Το να βαλει μια εταιρια στις συσκευες Google play Με τους τροπους που λες είναι παρανομο εάν δεν εχει ΠΑΡΕΙ δικαιωματα από τη Google. Ως εκ τουτου μπορει να κινηθει νομικα οποιοσδήποτε απεναντη της.

Πραγματικα όμως προτιμώ τα κινεζικα γιατι με ιδιες δυνατοτητες περνεις πολύ πιο φθηνα πραγματα εάν όμως ψαχτεις καλά. Το Πλαίσιο από την άλλη δε κανει εις βαρος τιποτα και σε κανενα. Ο καταναλωτης οφείλει να ψαχνεται και να βρισκει το συμφερον του και όχι να πηγαινει με κλειστα τα ματια και να αγοραζει ότι του σερβιρουν. Για το Πλαισιο ευχομαι παντως να ανοιξει τα ματια του καποια στιγμη και να ξεκολησει από την υποστηρηξη του εταιρικου πελατη και της πωλησης προιοντων στη γιαγια της διπλανης πορτας που δε ξερει τιποτα και να αναγνωρισει ότι και η Ελλαδα έχει πελατες που ψαχνονται και θελουν να είναι πιο ευέλικτοι με τα προιοντα που αγοραζουν βλεπε rooting κλπ Μακαρι ολοι αυτοι που περνουν από το ιντερνετ και όχι από το Πλασιο να διπλασιαστουνε μπες και Ξυπνησει ο Κος Γεραρδος .

Link to comment
Share on other sites

Στο παρόν θέμα θα συζητάμε για τα Turbo-X tablet του Πλαισίου.

 

Έχω το Turbo-X Hive II, με Android 4.0.3 και θέλω να το αναβαθμίσω σε νεότερη έκδοση. Από το ΠΛΑΙΣΙΟ μου είπαν ότι δεν γίνεται.

Καμιά ιδέα ή βοήθεια ?

Link to comment
Share on other sites

Φίλε τα λινκ λειτουργουν κανονικά.Και του playstore αλλά και του root browser lite.Το ταμπλετ το χαρίζουν με το κιλό απο τα ικέα; :lol:

Γιατι και ο φίλος που είχε αυτό που δούλεψα,απο εκει το πήρε δώρο.

 

Καλησπερα, εχω το turbo x pearl 8,9 , θελω να ξερω αν λειτουργει και για το δικο μου tablet καιεπησεις δεν καταλαβαινω τι ειναι το κουμπι mount r/w. Παω να κανω επικοληση το αρχειο στο system και δε γινεται επειδη "read only file system' ...

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα,εχω δεί για να αγοράσω ίσως το turbo-x rainbow 7.85" που φυσικά δεν έχει play store....

 

για το συγκεκριμένο tablet ποιά είναι η συνολική διαδικασία αν ξέρει κανείς σας, να περαστεί το play store,ευχαριστώ.

 

ο μόνος δισταγμός μου είναι αυτός,αλλιώς αν γίνετε και μπαίνει play store πιθανώς να το αγοράσω και γι αυτό ρωτάω εσάς να μου πείτε!

 

πρέπει να είναι root? αν ναι,πως?

 

αξίζει το tablet γενικά?

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα,εχω δεί για να αγοράσω ίσως το turbo-x rainbow 7.85" που φυσικά δεν έχει play store....

 

για το συγκεκριμένο tablet ποιά είναι η συνολική διαδικασία αν ξέρει κανείς σας, να περαστεί το play store,ευχαριστώ.

 

ο μόνος δισταγμός μου είναι αυτός,αλλιώς αν γίνετε και μπαίνει play store πιθανώς να το αγοράσω και γι αυτό ρωτάω εσάς να μου πείτε!

 

πρέπει να είναι root? αν ναι,πως?

 

αξίζει το tablet γενικά?

 

Δεν εχει ακουστει τιποτα για αυτο φιλε μου. Εγω σου προτεινω αν θες google να μη το παρεις.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στην παρέα...είμαι κάτοχος ενός turbo-x calltab iii 7'' 3g phone (link: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/turbo-x-tablet/Turbo-X-CallTab-III-7-3G-Phone.htm ), ψάχνω απεγνωσμένα κάλυμμα για τη ταμπλέτα όπως και ζελατίνα για την οθόνη το πλαίσιο το ίδιο την ταμπλέτα αυτή δεν την υποστηρίζει ούτε με κάλυμμα πλάτης που ψάχνω αλλά ούτε και ζελατίνα :(

 

Ακούω γνώμες και προτάσεις....ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Ορίστε και οδηγός για root και εγκατάσταση play store για το νέο Turbo-X Rubik....

Σας τον προσφέρω με πολύ αγάπη! :p Οδηγός!

Edited by manos20082
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά περιμέντε γιατί ΜΟΛΙΣ κατάφερα να το φλασάρω χειροκίνητα με την TECLAST ROM και μου δούλεψε, ξεκίνησε. Τώρα το κάνω root.

Θα χρειαστεί να σας γράψω οδηγίες όμως μια και το flashtool που έχει μέσα δε το κάνει κ έτσι πρέπει να κατεβ΄λασετε απλα΄τη ROM και τους drivers και να τρέξετε μία μία τις εντολές με το χέρι..

 

Ναί παιδιά δούλεψε, manually repartitioning και flashing της TECLAST P89 mini ROM από ΕΔΩ

 

Μετά απ αυτό ακολουθεί το rooting το οποίο πλέον δουλεέυει σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες κανονικά.

Το Tablet πλέον είναι root και λέγεται TECLAST P89 χωρίς πλαίσιο χωρίς τπτ.

 

Έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές που βγαίνουν φυσικά, το Μενού υποστηρίζει και Ελληνικά και στο Interface και στο πληκλτρολόγιο. Μένει λπν το customization..

 

Άντε μεγιά μου λπν και έχω και backup της ROM πλέον..

 

Καλησπέρα,

Τελικά,υπάρχει κάποιο πρόχειρο guideline για rootάρισμα στο Pearl?

Εγώ κατάφερα να περάσω το Playstore παρόλο που δεν είναι ρουταρισμένο αλλά πολλές εφαρμογές δε μου τις θεωρεί συμβατές με τη ταμπλέτα π.χ. alpha bank app web banking κ.α.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Τελικά,υπάρχει κάποιο πρόχειρο guideline για rootάρισμα στο Pearl?

Εγώ κατάφερα να περάσω το Playstore παρόλο που δεν είναι ρουταρισμένο αλλά πολλές εφαρμογές δε μου τις θεωρεί συμβατές με τη ταμπλέτα π.χ. alpha bank app web banking κ.α.

 

Δεν εγραψα οδηγο.

Ακολουθεις τις οδηγιες για firmware flashing που υπαρχουν για το techlast.

 

Απλα αφου περασεις το phone flash tool δε φλασαρεις μ αυτο.

Ανοιγεις το αρχειο flash.xml, βρισκεις ολες τις σειρες με τη λεξη fastboot κ τις τρεχεις απο command prompt μια μια μ το χερι προσαρμοζοντας το path κ μ το αναλογο αρχειο. Δε προλαβαινω να γραψω κατι αλλο εγω οποιος προλαβαινει κ καταλαβε ας βοηθησει.

Link to comment
Share on other sites

Μετά από ώρες αναζήτησης κατάφερα να κάνω root το ICE iii και να εγκαταστήσω CWM και τελικά play store.

Το έχω 3 μέρες που το δοκιμάζω και δουλεύει μια χαρά (αν εξαιρέσουμε το άθλιο wifi)

Το μυστικό είναι ότι το συγκεκριμένο tablet φοράει chipset Rockchip RK3188 για το οποίο υπάρχει αρκετό υλικό στο δίκτυο.

 

Περιγράφω τα βήματα που ακολούθησα:

1. Για να γίνει root το μηχάνημα

http://goo.gl/O5NF5h

2. Εγκατάσταση του ClockWord Mod

http://goo.gl/iJuKBO

Το συγκεκριμένο tablet δεν έχει κουμπιά για volume +/- αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και το CWM δουλεύει με την οθόνη αφής.

3. Εγκατάσταση του Google apps (από το CWM)

http://goo.gl/eyacZo

Εδώ δεν έψαξα και πολύ. Βρήκα το πρώτο gapps που προτείνει το xda για android 4.2.2. και το πέρασα.

Αφού δούλεψε το άφησα.

 

Η κάθε ιστοσελίδα έχει όλα τα βήματα αναλυτικά

Στις επόμενες ημέρες θα ψάξω να δω τι γίνεται με custom rom και θα επανέλθω.

 

Μανωλη εγω το εκανα root και περασα μονο το google play store - χωρις να βαλω cwm και gapps.

Ερωτηση...........παιζει να υπαρχει καποιο νεοτερο f/w 4.3 ή 4.4.2?

Εψαξα αλλα χλωμο το κοβω να υπαρχει κατι

Edited by cyx09
Link to comment
Share on other sites

Έχει να κάνει με το είδος του wi-fi της συσκευής. Αν είναι b/g μόνο όπως τα (αρκετά) παλιότερα κινητά, δεν πιάνει καλά παρά μόνο αν είσαι στο ίδιο δωμάτιο με το router ή έστω στο διπλανό. Αν είναι όμως και n, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες να πιάνει καλά μέσα σε ολόκληρο το σπίτι. Εξαρτάται πάντως και από το router. Μια βλακεία turbox που είχα εγώ δεν έπιανε με τίποτα στο δωμάτιό μου γιατί ήταν μόνο b/g. Τη στιγμή που το κινητό μου δουλεύει μια χαρά, έστω και αν δεν έχει φουλ σήμα, αλλά δεν συναντάς το παραμικρό πρόβλημα. Δυστυχώς δεν αναγράφει κάτι στις προδιαγραφές που σου ανακοινώνει στο site. Οπότε για αν σιγουρευτείς θέλει να κάνεις έρευνα, να ψάξεις αρκετά στο net να δεις ποιος είναι ο πραγματικός κατασκευαστής του στα βάθη της Κίνας, και αν είσαι τυχερός και αναγράφει τις προδιαγραφές θα τις δεις.

 

Γενικά πάντως από την ενός μηνός περίπου περιπέτειά μου με ένα turbox κατάλαβα πως πρόκειται για απίστευτα χαμηλής ποιότητας συσκευή, από τις χειρότερες κινέζικες που μπορεί να σου τύχουν. Χείριστης ποιότητας οθόνη, μπαταρία κλπ. Δεν ξέρω αν τα ακριβά τους μοντέλα είναι πιο προσεγμένα, αλλά τα πολύ οικονομικά με τιμές κράχτη θα πρέπει να αποφεύγονται.

Link to comment
Share on other sites

Δεν εγραψα οδηγο.

Ακολουθεις τις οδηγιες για firmware flashing που υπαρχουν για το techlast.

 

Απλα αφου περασεις το phone flash tool δε φλασαρεις μ αυτο.

Ανοιγεις το αρχειο flash.xml, βρισκεις ολες τις σειρες με τη λεξη fastboot κ τις τρεχεις απο command prompt μια μια μ το χερι προσαρμοζοντας το path κ μ το αναλογο αρχειο. Δε προλαβαινω να γραψω κατι αλλο εγω οποιος προλαβαινει κ καταλαβε ας βοηθησει.

 

Άνοιξα το .xml αρχείο αλλά πώς θα τις περάσω από command prompt? adb commands εννοείς?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Άνοιξα το .xml αρχείο αλλά πώς θα τις περάσω από command prompt? adb commands εννοείς?

Ευχαριστώ.

 

Πάς όπως είπαμε ΕΔΩ

1) Από το "Update ROM" κάνεις τα βήματα 1,2,3 απ το preparation και το βήμα 1 απ το flashing.

2) Κάνεις extract τη ROM σε ένα φάκελο πχ C:\P89mini_E2W6

3) Κάνε copy τα αρχεια partition.tbl droidboot.img recovery.img logo.img system.img.gz και boot.bin από το C:\P89mini_E2W6 παραπάνω στο φάκελο εγκατάστασης του PhoneFlashTool συνήθως "C:\Program Files\Intel\Phone Flash Tool"

4) Σβήσε το ταμπλετ, άναψέ το με το Power και το Vol - πατημένα μέχρι να βγάλει την οθόνη DroidBoot και να γράφει στο τέλος FASTBOOT CMD WAITING

5) Σύνδεσέ το στο pc και περίμενε να βρεί τους drivers

6) Πάνε στην Έναρξη τρέξε cmd και στην κονσόλα κάνε cd "C:\Program Files\Intel\Phone Flash Tool"

7) Τρέξε τις εντολές παρακάτω είτε μία μία είτε βάλτε σε .bat αρχείο (ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΚΕΛΟ) και τρέξτο.

 

fastboot oem start_partitioning

fastboot flash /tmp/partition.tbl partition.tbl

fastboot oem partition /tmp/partition.tbl

fastboot erase factory

fastboot erase system

fastboot erase cache

fastboot erase config

fastboot erase logs

fastboot erase spare

fastboot erase data

fastboot oem stop_partitioning

fastboot flash fastboot droidboot.img

fastboot flash recovery recovery.img

fastboot flash splashscreen logo.img

fastboot flash system system.img.gz

fastboot flash boot boot.bin

fastboot continue

 

Αν δε βγάλει ΚΑΜΙΑ λάθος τότε κάνεις reboot και ξεκινάει σε κινέζικο μενού, πας στις ρυθμίσεις και το αλλάζεις σε Ελληνικό.

(Αργεί να ξεκινήσει λίγο τη πρώτη φορά, αν δείς το Logo της Intel τότε όλα πάνε καλά)

8) Ακολουθείς τις οδηγίες απ το original site για να το κάνεις root. Όπως τις λέει, ενεργοποιείς το USB debugging κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε lousou76,το κατάφερα με τον πολύ ωραίο και αναλυτικότατο tip σου.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πολύ καλή δουλειά. Μια χαρά όλα,είναι πλέον ένα teclast...

Link to comment
Share on other sites

Φίλε lousou76,το κατάφερα με τον πολύ ωραίο και αναλυτικότατο tip σου.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πολύ καλή δουλειά. Μια χαρά όλα,είναι πλέον ένα teclast...

 

Να σαι καλά, μεγιά μας :)

Link to comment
Share on other sites

Για το turbox slice ll τι ξερουμε,το εχει κανεις κανεις να μας πει εντυπωσεις?ροοτ γινεται?ρομς?

 

μου το κανανε δωρο σήμερα. ψαχνω να βρω ακρη.εαν ξερει κανεις κατι ας βοηθησει.drivers δεν βρισκω

Link to comment
Share on other sites

μου το κανανε δωρο σήμερα. ψαχνω να βρω ακρη.εαν ξερει κανεις κατι ας βοηθησει.drivers δεν βρισκω

 

λοιπον το slice II ήταν ηδη rootαρισμένο.το μονο θεμα που έχω ειναι οτι δεν δουλευει το google play.

 

και μια ερώτηση ακόμα: ξέρουμε εαν μπορουμε να βάλουμε επιλογη επανεκκινησης οταν παταμε το κουμπι της τροφοδοσιας ετσι ωστε να μην το επανεκκινουμε χειροκινητα?

Edited by gieboue
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

Έχει αγοράσει ένας φίλος μου το rubik 7" αλλά ενώ έχει android δεν έχει playstore.

Μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος επειδή οταν πάω να κατεβασω το apk απο το google play online, μου βγαζει ότι δεν υπάρχει καμία συσκευή.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά..έχω πάρει το Turbo-X Intel Tablet Pearl 8,9"

Είναι ακριβός το ίδιο με το Ramos i9...Το έχω κάνει root αλλά θέλω να βάλω το firmware

του Ramos i9 για να μπορέσω να έχω και το Play store. Κατέβασα το τελευταίο firmware του Ramos, έκανα αντιγραφή το update.zip στον κεντρικό φάκελο του Pearl κάνω update from USB storage, ξεκινάει η διαδικασία αλλά μου βγάζει το γνωστό assert failed getprop ro.product.device και πάει λέγοντας ,και σταματάει η διαδικασία...μπήκα και έσβησα στο updater-script την πρώτη σειρά assert(getprop("ro.product.device") == "Ramosi9" || αλλά πάλι τίποτα...αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα...το μηχάνημα είναι σφαίρα αλλά χωρίς Playstore άχρηστο...Ευχαριστώ

 

Καλησπερα σε ολους..Μολις εγινα κατοχος ενος pearl!Θα μπορουσεσ καποιοσ να με βοηθησει στελνοντας μου τον οδηγο για να βαλω το play store...?Ευχαριστω πολυ!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...