PropheT Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Guys, θέλω να πάρω μια καρτούλα για το 8020 μου... Σκέφτομαι την Sandisk 512mb Mini SD που βρήκα στο e-shop gia 52.4 ευρώ... http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.569601 Το μόνο που με απασχολεί είναι η ταχύτητά της, στο site δεν γράφει τίποτα, όπως δεν γράφει και στο site της Sandisk... Ξέρει κανείς σε τι ταχύτητα δουλεύει; Θέλω να μεταφέρω και να βλέπω videos [εκτός των άλλων] οπότε με ενδιαφέρει λιγάκι να μην είναι slow-mo... Νομίζω πάντως ότι είναι πολύ καλή τιμή και το e-shop στέλνει και με αντικαταβολή ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 sto eksoteriko epesan oi high speed x66 SD 2GB konta sta 200euro kai oi CF 4GB sta 250euro... antistoixes times... sto price check tis ipografis mou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Sony 2GB Memory Stick PRO Duo, Γνωρίζει κανείς που θα την βρώ ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 des tin ipografi mou... megalitera gramata de mporousa na valo!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 des tin ipografi mou... megalitera gramata de mporousa na valo!!! thanxx!!!! αλλά 390 ευρώ την βρήκα :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Παιδιά κανένας που να ξέρει που θα βρούμε 512 Transcend ή Kingston στη Θεσσαλονίκη; Όλοι έχουν μέχρι 256 -αν εξαιρέσουμε τις γνωστές αλυσίδες- και κανένας πάντως τις προαναφερθείσες μάρκες... Θα κάναμε παραγγελία μέσω Διαδικτύου αλλά καλύτερα να τις δοκιμάσουμε από κοντά... Ποτέ δεν ξέρεις..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 thanxx!!!! αλλά 390 ευρώ την βρήκα :( :( :( em... sony den itheles?.. memory stick den itheles?... plirone tora! :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Παιδιά κανένας που να ξέρει που θα βρούμε 512 Transcend ή Kingston στη Θεσσαλονίκη; Όλοι έχουν μέχρι 256 -αν εξαιρέσουμε τις γνωστές αλυσίδες- και κανένας πάντως τις προαναφερθείσες μάρκες... Θα κάναμε παραγγελία μέσω Διαδικτύου αλλά καλύτερα να τις δοκιμάσουμε από κοντά... Ποτέ δεν ξέρεις..... Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε μνήμη τύπου MStick, έτσι; Transcend φέρνει αποκλειστικά το ΠΛΑΙΣΙΟ, οπότε μόνο εκεί θα βρεις. Σίγουρα πήγες και δεν είχε; Στο internet ίσως να μην έχει, αλλά πριν 1 μήνα που πήρα μία 256 ΜΒ, είχε σίγουρα και 512. Για τί συσκευή ενδιαφέρεσαι; thanxx!!!! αλλά 390 ευρώ την βρήκα :( :( :( Aν αγόραζες 2 ΜStick από 1 GB στην τιμή των 130 ευρώ θα ήταν καλύτερα; Σίγουρα δεν είναι πρακτικό όσο 1 Mstick 2GB, αλλά άλλο 390 ευρώ και άλλο 260! Aν ενδιαφέρεστε, κοιτάξτε εδώ. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πάρα πολύ αξιόπιστο, αν δεν θέλετε να μπλέξετε με παραγγελία μέσω διαδικτύου, μπορείτε απλά να πάρετε τηλέφωνο, θα σας εξυπηρετήσει αμέσως. Δεν κάνω διαφήμιση, απλά όσες φορές χρειάστηκε να αγοράσω κάτι αντίστοιχο, βρήκα άμεση εξυπηρέτηση και πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Ξερει κανενας που μπορω να βρω MMC-RS DV καρτα για το 6630 μου; Θελω μια 256mb και εχω ρωτησει οτι μαγαζι με κινητα υπαρχει και μου λενε οτι ολοι το περιμενουνε απο στιγμη σε στιγμη. Η 128 εχει γυρω στα 30ευρω που ρωτησα και για την 256 πιστευουν γυρω στα 45 με 50 ευρω! Εκτος απο το http://www.play247.gr ξερει κανεις καπου αλλου που θα βρω μια 256;;; Δεν μπορω αλλο με την 64αρα... :cry: ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!! :fool: Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
behos Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Ξερει κανενας που μπορω να βρω MMC-RS DV καρτα για το 6630 μου; Θελω μια 256mb και εχω ρωτησει οτι μαγαζι με κινητα υπαρχει και μου λενε οτι ολοι το περιμενουνε απο στιγμη σε στιγμη. Η 128 εχει γυρω στα 30ευρω που ρωτησα και για την 256 πιστευουν γυρω στα 45 με 50 ευρω! Εκτος απο το http://www.play247.gr ξερει κανεις καπου αλλου που θα βρω μια 256;;; Δεν μπορω αλλο με την 64αρα... :cry: ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!! :fool: ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ SITE http://WWW.SCROUTZ.GR KAI ΓΡΑΨΕ MINI SECURE DIGITAL . ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ ΠΗΓΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Ναι αλλά στο 6630 δε μπαίνουν sd ... :/ Γράψε απλός mmc dv rs Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
behos Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Ναι αλλά στο 6630 δε μπαίνουν sd ... :/ Γράψε απλός mmc dv rs ΣΩΣΤΟ. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΝΙ SCURE DIGITAL ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΡΑ ΓΡΑΨΕ ΜΙΝΙ MULTIMEDIA CARD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Wirelessly posted (SonyEricssonP900/R102 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 Rev/MR4) tin ftinoteri ms duo pro 512mb xerete pou boro na tin vro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε μνήμη τύπου MStick, έτσι; Transcend φέρνει αποκλειστικά το ΠΛΑΙΣΙΟ, οπότε μόνο εκεί θα βρεις. Σίγουρα πήγες και δεν είχε; Στο internet ίσως να μην έχει, αλλά πριν 1 μήνα που πήρα μία 256 ΜΒ, είχε σίγουρα και 512. Για τί συσκευή ενδιαφέρεσαι; Thanks φίλε, για SD μιλούσα, απλά παρέλειψα να το αναφέρω, συγγνώμη. Στο Πλαίσιο έψαξα αλλά είχε τις παλιές που είναι αργές.(Αν θυμάμαι καλά 10άρες μου είπαν ότι είναι, να υποθέσω 10Χ ;;;..) Την χρειάζομαι για χρήση σε ψηφιακή κάμερα και φωτογραφική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ SITE http://WWW.SCROUTZ.GR KAI ΓΡΑΨΕ MINI SECURE DIGITAL . ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ ΠΗΓΗ emena den to a :wacko: noigei to site Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 emena den to a :wacko: noigei to site http://www.skroutz.gr/ με k ... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Thanks φίλε, για SD μιλούσα, απλά παρέλειψα να το αναφέρω, συγγνώμη. Στο Πλαίσιο έψαξα αλλά είχε τις παλιές που είναι αργές.(Αν θυμάμαι καλά 10άρες μου είπαν ότι είναι, να υποθέσω 10Χ ;;;..) Την χρειάζομαι για χρήση σε ψηφιακή κάμερα και φωτογραφική. Την Παρασκευή είδα στο κατάστημα της Αργυρούπολης, SD Trascend 80x... Εγώ έχω την 60X και πάει πολύ γρήγορα. 7Mb/sec read και γύρω στα 4,5Μb/sec write (αν και νομίζω ότι λόγω του reader μου περιορίζεται). Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ρε παιδια βρηκα απ'το skroytz it(απιστευτη δουλεια... :D :!: )καρτα sd 512mb με 0 ευρω!!! :alien: :wacko: :blink: Μηπως εχουν κανει λαθος?Για κοιταχτε κι εσεις...http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=778&idcat=5&idsubcat=83&idsubsubcat=-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noman Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ρε παιδια βρηκα απ'το skroytz it(απιστευτη δουλεια... :D :!: )καρτα sd 512mb με 0 ευρω!!! :alien: :wacko: :blink: Μηπως εχουν κανει λαθος?Για κοιταχτε κι εσεις...http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=778&idcat=5&idsubcat=83&idsubsubcat=-1 Η έχουν κάνει λάθος, ή το σύστημα που χρησιμοποιούν απλά αναγράφει μηδενική τιμή σε όποιο προϊόν περιλαμβάνεται μεν στον κατάλογό τους, αλλά δεν είναι διαθέσιμο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Παιδιά μετά από αρκετό ψάξιμο στο Διαδίκτυο και έρευνα αγοράς, πήρα από την γνωστή αλυσίδα, κάρτα SD Transcend 512 MB και ταχύτητας 80X για χρήση σε ψηφιακή φωτογραφική και κάμερα (δυστυχώς όχι για το μικρό μου 6230 που είναι ερωτευμένο με τις MMC).Τιμή: αναγραφόμενη 52 ευρώ,πραγματική 49. Εντυπώσεις -αν ενδιαφέρουν κάποιους από σας, σύντομα...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 kali karta se kali timi edo ATP Secure Digital SD Memory Card 1GB High Speed 60x Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Η έχουν κάνει λάθος, ή το σύστημα που χρησιμοποιούν απλά αναγράφει μηδενική τιμή σε όποιο προϊόν περιλαμβάνεται μεν στον κατάλογό τους, αλλά δεν είναι διαθέσιμο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. :alien: Ή απλά σε κάποια προιόντα το κατάστημα επιλέγει να μην αναγράψει την τιμή, ενθαρρύνοντας τους υποψήφιους πελάτες να πάρουν τηλέφωνο για να μάθουν την τιμή (Call! :w00t: ) Άρα μάλλον πρόκειται ή για πολύ φτηνή ή για πολύ αλμυρή τιμή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noman Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Ή απλά σε κάποια προιόντα το κατάστημα επιλέγει να μην αναγράψει την τιμή, ενθαρρύνοντας τους υποψήφιους πελάτες να πάρουν τηλέφωνο για να μάθουν την τιμή (Call! :w00t: ) Αυτό βέβαια, για όσους δεν το ξέρουν, σημαίνει σοβαρές κυρώσεις από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες... :shifty: Όποιος έχει διάθεση, μπορεί να πάρει ένα τηλεφωνάκι στο 1520 και να μάθει (και φυσικά να το καταγγείλει)! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Το πιο φθηνό Memory Stick Duo Pro 512 megabyte (για να εξοπλίσω το PSP-άκι μου) που μπορώ να το βρω; Καλύτερα εντός Αθηνών, γιατί βαριέμαι να δίνω την πιστωτική μου :Ρ Για πείτε :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Το πιο φθηνό Memory Stick Duo Pro 512 megabyte (για να εξοπλίσω το PSP-άκι μου) που μπορώ να το βρω; Καλύτερα εντός Αθηνών, γιατί βαριέμαι να δίνω την πιστωτική μου :Ρ Για πείτε :) Από που πήρες το PSP ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts