hraklhs57 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Μετα την απολυτα επιτυχημενη slim ics ο Καναδος αρχισε να υλοποποιει και την slim jb :) Φοβερα νεα, απο τωρα την φανταζομαι με τον νεο semaphore jb και μου τρεχουν τα σαλια :p;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Πολυυυυυυυυ αργή η CM10. Προφανώς φταίει που είναι σε εντελώς αρχικό στάδιο. Μπορεί να λειτουργούν όλα όσα χρειάζονται σε daily use, είναι όμως τόσο αργή που δεν παλεύεται. Το butter το καταλαβαίνεις πάντως. Ακόμα και ο trebuchet ανοιγοκλείνει το app drawer χωρίς κανένα σκάλωμα. Α! εγώ δοκίμασα την 20120717. Βλέπω βγήκε και 20120718. Αυτή ίσως να τα πάει καλύτερα.... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) Τελικά μήπως φταίει που δεν υπάρχει το datadata; Μακάρι να είναι αργή επειδή είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα σε λίγο καιρό θα την στρώσει ο Pawitp. Edited August 7, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Τελικά μήπως φταίει που δεν υπάρχει το datadata; Μακάρι να είναι αργή επειδή είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα σε λίγο καιρό θα την στρώσει ο Pawit. Επειδή την CM9 την έχω στήσει κάποια φορά και χωρίς datadata, δεν ήταν τόσο αργή Νίκο. Ευχάριστη προσθήκη για όσους βολεύονται το πληκτρολόγιο του android, στο πληκτρολόγιο του JB υπάρχει κουμπάκι για άμεση αλλαγή γλώσσας χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε παρατεταμένα το space και να ανοίξει ο διάλογος επιλογής. Επισης το voice search δουλεύει πολύ καλά (στα αγγλικά βέβαια). Ενώ σε παλαιότερες εκδόσεις άλλα έλεγα και άλλα καταλάβαινε, στην JB παρά την κακή προφορά μου δεν έκανε το παραμικρό λάθος. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Γιατί αργή καλέ? Εγώ μια χαρά την βρίσκω :p Ο browser δεν την παλεύει μόνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Πολυυυυυυυυ αργή η CM10. Α! εγώ δοκίμασα την 20120717. Βλέπω βγήκε και 20120718. Αυτή ίσως να τα πάει καλύτερα.... Κι εγώ την 20120717 δοκίμασα και είπα ότι ήταν αργή αλλά και για την 20120718 δεν αναφέρεται βελτίωση σε ταχύτητα. Θέλω να πιστεύω ότι η επίσημη CM10 θα πετάει. Κάτι που παρατήρησα στο λίγο χρόνο που την είχα στο κινητό ήταν ότι μου εμφάνιζε στο gallery διπλά όλα τα αρχεία φώτο και βίντεο. Το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό; Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Κι εγώ την 20120717 δοκίμασα και είπα ότι ήταν αργή αλλά και για την 20120718 δεν αναφέρεται βελτίωση σε ταχύτητα. Θέλω να πιστεύω ότι η επίσημη CM10 θα πετάει. Κάτι που παρατήρησα στο λίγο χρόνο που την είχα στο κινητό ήταν ότι μου εμφάνιζε στο gallery διπλά όλα τα αρχεία φώτο και βίντεο. Το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό; Και στην 20120718 που δοκίμασα το μεσημέρι υπάρχει πολύ lag. Το κινητό είναι 2-3 φορές πιο αργό απο τη CM9. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δυστυχώς το θέμα με την ταχύτητα/απόκριση στην alpha cm10 είναι υπαρκτό και θα επιλυθεί, αν επιλυθεί, με δυσκολία και μαγκιές από τον pawitp. Η εξήγηση: Η μνήμη του κινητού μας χωρίζεται σε δύο μέρη: Το ένα είναι η γρήγορη NAND: OneNAND, Single-level cell, μέγεθος 512MB. Είναι ακριβή μνήμη, πολύ γρήγορη και η samsung την επέλεξε για να στεγάσει το /system. Το άλλο είναι η πιο αργή NAND: MoviNAND, multi-level cell, μέγεθος 8GB. Είναι φτηνότερη μνήμη, πιο αργή και η samsung την επέλεξε για να στεγάσει όλα τα άλλα. Τα παρακάτω τα παραθέτω μεταφρασμένα από post του pawitp στο xda: " Στην cm7 και στην cm9 την γρήγορη NAND μοιράζονται τα /system, /cache και /datadata. Την πιο αργή NAND μοιράζονται τα /data και η /sdcard. Πριν από καιρό, οι αρχικοί διαχειριστές της συσκευής (codeworkx, atinm κλπ) διαπίστωσαν ότι το /data είναι αργό και προκαλεί lag. Για να το αντιμετωπίσουν δημιούργησαν το /datadata στη γρήγορη NAND για να αποθηκεύσουν το /data/data και να μειώσουν το lag. Το /datadata εξάλειψε σχεδόν το lag αλλά ήταν και αυτό αργό. Επίσης, επειδή δεν ήταν συμβατό με τα κανονικά πρότυπα έβγαζε μηνύματα χαμηλής μνήμης ακόμα και όταν ο χρήστης ήξερε ότι είχε κενό 1gb. Με την εισαγωγή της ics το /system γέμισε σχεδόν αλλά δεν θέλαμε να θυσιάσουμε το /datadata, οπότε θυσιάσαμε σχεδόν όλη την /cache (η οποία δεν είχε και χρησιμότητα) για να κάνουμε χώρο στο /system. Τώρα, με την εισαγωγή της Jellybean, το /system γέμισε ακόμα περισσότερο οπότε αναγκαστήκαμε να θυσιάσουμε το /datadata, ελπίζοντας να βρούμε αργότερα ένα άλλο τρόπο για να μειώσουμε τα lags." Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν τα lags στην cm10 δεν έχουν σχέση με την ίδια την rom αλλά με την αδυναμία την cm team να χρησιμοποιήσει την γρήγορη nand (η οποία έχει γεμίσει σχεδόν από το /system) για τις εφαρμογές. Ελπίζω ο pawitp να κάνει για άλλη μια φορά τα μαγικά του και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση αλλά ακόμα και αυτός δεν μπορεί να δημιουργήσει γρήγορη μνήμη εκ του μηδενός. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Αρχισε ο Στρατος τα μαγικα του και στην jb με τον νεο semaphore jb 2.0.0a1 :D:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Αρχισε ο Στρατος τα μαγικα του και στην jb με τον νεο semaphore jb 2.0.0a1 :D:) Πάνω που γύρισα σε ICS :( πφφφ θα περιμένω λίγο καιρό και θα ξαναπάω σε JB :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Και στην 20120718 που δοκίμασα το μεσημέρι υπάρχει πολύ lag. Το κινητό είναι 2-3 φορές πιο αργό απο τη CM9. Δεν ξερω τι αλλαγες εκανε αλλα στην 20120720 εχει βελτιωθει πολυ η ταχυτητα και ο broswer Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Λοιπόν, είπα πριν φύγω για διακοπές να δοκιμάσω την JB. Μόλις την εγκατέστησα και επαναφέρω τις εφαρμογές με το Titanium. Το πρώτο που παρατήρησα είναι το πόσο ομαλή είναι η μετάβαση μεταξύ των παραθύρων που ανοίγουν και όταν κάνεις κύλιση στον Appdrawer. Βέβαια κάποια πράγματα δεν λειτουργούν όπως το μενού Advance στις Ρυθμίσεις το οποίο κάνει FC και επίσης δεν έχει τις συντομεύσεις στην μπάρα όπως έχουμε συνηθίσει. Αν κάποιος την περάσει να τον ενημερώσω πως κατά την πρώτη εκκίνηση το Bootanimation έχει τρομερό lag και το κινητό αργεί να ανοίξει οπότε μην πανικοβληθείτε. Μόλις περάσω τις εφαρμογές και δουλέψω λίγο το κινητό θα επανέλθω με περισσότερα σχόλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firefrog Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Μία ψυχή από το φόρουμ που επικοινώνησε με ανώτερα κλιμάκια από XDA, μου σφύριξε ότι η jb μάλλον θα έχει ραδιόφωνο...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Μία ψυχή από το φόρουμ που επικοινώνησε με ανώτερα κλιμάκια από XDA, μου σφύριξε ότι η jb μάλλον θα έχει ραδιόφωνο...:cool: Μας εφτιαξες πρωινιατικα φιλε !! Μακαρι να επιβεβαιωθει η μαρτυρια σου :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Μία ψυχή από το φόρουμ που επικοινώνησε με ανώτερα κλιμάκια από XDA, μου σφύριξε ότι η jb μάλλον θα έχει ραδιόφωνο...:cool: Αυτη που κυκλοφορει τωρα στους xda (που νομιζω οτι ειναι η v6 αν δεν κανω λαθος) δεν ειχει ραδιοφωνο...?Γιατι δεν την εχω βαλει και δεν ξερω...Παντως το παρακολουθω το θεμα γιατι σιγουρα θα την δοκιμασω οταν βγει σε καλο σταδιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Μαλλον πρεπει να γραφει κι ενας οδηγος για την slim jb καθως ανακοινωσε ο Καναδος της v1.0 η οποια φαινεται...δελεαστικη :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Μαλλον πρεπει να γραφει κι ενας οδηγος για την slim jb καθως ανακοινωσε ο Καναδος της v1.0 η οποια φαινεται...δελεαστικη :p Θα το έκανα εγώ αλλά μετά θα βαριέμαι να ανανεώνω τον οδηγό :lol: Edit: Άντε μπορεί να το κάνω, πάω να την βάλω να δω τι παίζει και θα δω... Edited July 25, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Για την CM10 θα ετοιμάσω εγώ όταν περάσει το στάδιο των unofficial. Τελικά το Galaxy S είναι αθάνατο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Σχεδόν έτοιμο τον έχω για την Slim, αλλά δε ξέρω θα το σκεφτώ αύριο να τον ποστάρω :p Πρέπει να τον ελέγξω καλά μην έχει ατέλειες γιατί είμαι πρωτάρης με τους οδηγούς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Σχεδόν έτοιμο τον έχω για την Slim, αλλά δε ξέρω θα το σκεφτώ αύριο να τον ποστάρω :p Πρέπει να τον ελέγξω καλά μην έχει ατέλειες γιατί είμαι πρωτάρης με τους οδηγούς :lol: Κάνε c/p τον δικό μου και άλλαξε τα links και τα ονόματα βρε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Σε cm10 25/07 με semaphore a2 (αλλά και με τον αντιστοιχο devil) δεν δουλεύει το advanced στα settings. Ανοίγει η "σελιδα" αλλά δεν έχει τίποτα μέσα και μετά απο λίγο βγάζει μήνυμα η εφαρμογή δεν ανταποκρινεται κλπ κλπ. Τελείως στοκ δεν έχω κανένα πρόβλημα... Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα πρόβλημα στο συγκεκριμένο μενού το οποίο θα διορθωθεί σε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Βρήκα 2-3 ηλίθια bugs στην SlimBean 1.0. 1) Αν επιλέξω 24ωρο ρολόι, εξαφανίζονται τα λεπτά από την notification bar ακόμα και αν το βάλω στο κέντρο... Δείχνει μόνο ώρα και όχι λεπτά! 2) Επίσης η γραμμή που μπορείς να βάλεις για την μπαταρία πάνω από την notification bar, αν επιλέξεις να είναι center-mirror δεν πέφτει στο κέντρο. Στην αρχή νόμιζα πως έφταιγαν τα DPI γιατί: 3) όταν είναι στα 182 ακόμα και η lockscreen δεν είναι στο κέντρο της οθόνης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Το πρώτο bug φτιάχνει αν πας στο am-pm και επιλέξεις regular am-pm. Σε μένα δουλεύει και το παλιό theme για την 3.5 και το Ubuntu ics font. Έχει ένα θέμα με το play store σε διάφορετικο dpi-225 για μένα- και συχνά fc της κάμερας. Επίσης το πολύ εκνευριστικό αδύναμο σήμα wifi πού έχουν νομίζω όλες οι jb roms. Τελικά είναι πιο γρήγορη με kernel με datadata η χωρίς? Εγώ δεν κατάλαβα διάφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την cm10 (29/7) που έβαλα το πρωί είναι πολύ καλές.Το κινητό είναι πολύ smooth και πολύ σπάνια μπορεί να κάνει κάποιο lag.Πραγματικά πολύ καλή δουλειά, σε σχέση με την slim που είχα πριν είναι περίπου το ίδιο γρήγορο και όλα αυτά με την ''παλιά'' nand που λένε στο xda ότι είναι πιο αργή, αν βέβαια ισχύουν αυτά που λένε εκεί..., καθώς το κινητό μου είναι κατασκευασμένο ιούνιο 2010.Επίσης πέρασα τον semaphore b1 για δοκιμή και όλα δουλεύουν ρολόι, χίλια μπράβο στον Στράτο!Για την μπαταρία ούτε λόγος ακόμα, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Edited July 29, 2012 by mitsos1 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts