α2 Δημοσιεύτηκε August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2003 Από ότι παρατήρησα πολλοί γράφουν greeklish... Γιατί ρε παιδιά; Το φόρουμ υποστηρίζει μια χαρά τα ελληνικά...Ποιος ο λόγος να γράφουμε με λατινικούς χαρακτήρες; Τόσο δύσκολο είναι πια να πατήσουμε το αρίστερο alt + shift και να γυρίσουμε το πληκτρολόγιό μας; Ποιος είναι ο λόγος που γράφετε έτσι; Η πιο συχνή δικαιολογία που έχω ακούσει είναι η: Βαριέμαι να βάζω τόνους... :worry: Ε...αν σας κουράζουν, μη βάζετε - πάλι πιο εύκολο θα είναι να διαβάζουμε τα κείμενά σας Φιλικά α^2 Παράθεση Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους! ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Άλλες δυο συνηθισμένες διακιολογίες είναι ότι κάποιοι μένουν στο εξωτερικό και τα πψ στα οποία έχουν πρόσβαση δεν έχουν ελληνικά, και ότι έχουν μάθει να γράφουν greeklish και αν γράφουν ελληνικά θα κάνουν δέκα ώρες να κάνουν ένα post! Ένα τρίτο είναι οτί φοβούντε μήπως κάνουν πολλά ορθογραφικά λάθη, λες και εμείς είμαστε αλάνθαστοι... :o Το δεύτερο ίσχυε και με μένα. Όντως στην αρχή έγραφα με πολύ χαμηλοτέρη ταχύτητα στα ελληνικά, τώρα πλέον πληκτρολογώ εξίσου γρήγορα και στα ελληνικά και στα greeklish... :) Ο επιμένων ελληνικά :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Exeis dikio a^2. H dikia mou dikaiologia einai oti to forum ypostirizei men ellhnika alla oti allo xrhsimopoiw dystyxws den ta ypostirizei,opote... Alla ayto einai apla mia dikaiologia. Safestata einai lathos,omws old habbits die hard :'( :'( :'( Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 :D :D :D me prolabe o Bayern7 kai antekrouse tis dikaiologies mou :blink: Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Χιλιοσυζητημένο θέμα... Εντάξει πέρα από τις δικαιολογίες ο καθένας γράφει όπως θέλει. Αφού δεν το απαγορεύουν οι όροι πρόσβασης και χρήσης ας κάνει ότι θέλει ο καθένας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
α2 Δημ. August 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Εννοείται ότι ο καθένας όπως θέλει γράφει... Σε άλλο φόρουμ οποιοδήποτε ποστ σε greeklish εμφανίζεται έτσι: X ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - pliktrologio pou den ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - ellinika Οπότε δεν έχω συνηθήσει να διαβάζω greeklish και για αυτό το σχολίασα - αν και η απορία μου παραμένει... Παράθεση Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους! ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Εγω παλι ειχα τη δικαιολογια του εξωτερικου... 5 χρονια δεν εχω γραψει ελληνικο κειμενο. Με την ευκαιρια του νεου forum ομως αποφασισα πως ηρθε η ωρα να θυμηθω παλι τα ελληνικα. Για τονους ειναι νωρις. Επιτελους εμαθα το τελικο σιγμα, τωρα παλευω την ορθογραφια. :) Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Χιλιοσυζητημένο θέμα... Εντάξει πέρα από τις δικαιολογίες ο καθένας γράφει όπως θέλει. Αφού δεν το απαγορεύουν οι όροι πρόσβασης και χρήσης ας κάνει ότι θέλει ο καθένας. Απλά λέμε τι είναι καλύτερο, πιο ωραίο πιο ξεκούραστο και τα λοιπά... Δεν θα βάλουμε το πιστόλι στο κρόταφο κανενός αν δεν καταλαβαίνει για ποιους λόγους είναι καλύτερα να γράφει ελληνικά... ;) :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Πιστεύω οτι είναι καλό να γράφουμε ελληνικά κυρίως για λόγους αισθητικής! Ενταξει, όλοι μπορούνε να καταλάβουνε τα greeklish... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Πιστεύω οτι είναι καλό να γράφουμε ελληνικά κυρίως για λόγους αισθητικής! Ενταξει, όλοι μπορούνε να καταλάβουνε τα greeklish... Δεν ειναι δικαιολογια αυτο.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Ρε παιδία εμένα μου ζαλίζουν το κεφάλι.Ο ένας γράφει το η->h και ο άλλος η,ι,υ->i.Meta ante na katal όπα! κάτι έπαθα :wacko:.Μετά άντε να καταλάβεις τι λένε Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Πρεπει να το παρουν αποφαση ολοι και να αρχιζουν να γραφουν Ελληνικα. Αμαν πια η μητρικη μας γλωσσα ειναι... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αμάν πεια με αφτοί τοιν υστοροιά με τα Ελλοινεικά. Δαιν ξαίρουμαι καλύ ωρθώγραφοία ποιράζη; Αιποίσεις οίμασται αργί στυν πλοικτρωλόγεισυ, πυράζυ; (Τέλος μου είναι πιο εύκολο να διαβάσω greeklish παρά ανορθόγραφα Ελληνικά) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Ρε παιδιά είναι ντροπή να μπορούμε να γράψουμε ελλήνικά και να γράφουμε greeklish, δηλαδή τίποτα! Νομίζω δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Δηλαδή στα κινητά πως μαθαίνουμε και γράφουμε σε όλων των ειδών τα πληκτρολόγια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DeathAngel Αμάν πεια με αφτοί τοιν υστοροιά με τα Ελλοινεικά. Δαιν ξαίρουμαι καλύ ωρθώγραφοία ποιράζη; Αιποίσεις οίμασται αργί στυν πλοικτρωλόγεισυ, πυράζυ; (Τέλος μου είναι πιο εύκολο να διαβάσω greeklish παρά ανορθόγραφα Ελληνικά) DeathAngel δεν υπαρχει κανενας που να κανει τοσο σοβαρα ορθογραφικα λαθη ωστε να μην μπορεις να βγαλεις νοημα.Μικρολαθακια κανουμε ολοι και δεν μιλαει κανενας,ισα ισα ειναι προτιμοτερο αυτο παρα posts γραμμενα με greeklish τα οποια εγω αν ειναι μεγαλο το post το προσπερνω αμεσως. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Το άλλο το καλό στη διαφήμιση της fanta το είδατε; Neo boukali, fanta kai pali. ΑΙΣΧΟΣ :mad: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avior Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Ohm nama shivaya... Εμ έτσι είναι.. ο βλαχο-Έλληνας που κατέβηκε από την στάνη θίλει να ίχει προυιούντα μι ιγλέζικα ουνούματα να γίνει κι αυτούς trendy....Ιδού ου Ρουβάς ίγινε Sakis, ου Βαλάντης Sotis και τα λοιπά.. Παράθεση Brave new worlds... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic Το άλλο το καλό στη διαφήμιση της fanta το είδατε; Neo boukali, fanta kai pali. ΑΙΣΧΟΣ :mad: Όντως, χάλια είναι... Υποτίθεται ότι επειδή έγραψαν με Greeklish το σλόγκαν τους έγινε και πιο cool το προϊόν τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mikem4600 Όντως, χάλια είναι... Υποτίθεται ότι επειδή έγραψαν με Greeklish το σλόγκαν τους έγινε και πιο cool το προϊόν τους; Ουστ...... sorry Oust..... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic Το άλλο το καλό στη διαφήμιση της fanta το είδατε; Neo boukali, fanta kai pali. ΑΙΣΧΟΣ :mad: Το είδαμε, το είδαμε. ΑΙΣΧΟΣ. :mad: Άκου εκει "boukali". Μάθετε greeklish ρεε. "Mpoukali " γράφεται. :rolleyes: :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikia9 Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την α^2 Από ότι παρατήρησα πολλοί γράφουν greeklish... Γιατί ρε παιδιά; Το φόρουμ υποστηρίζει μια χαρά τα ελληνικά...Ποιος ο λόγος να γράφουμε με λατινικούς χαρακτήρες; Τόσο δύσκολο είναι πια να πατήσουμε το αρίστερο alt + shift και να γυρίσουμε το πληκτρολόγιό μας; Ποιος είναι ο λόγος που γράφετε έτσι; Η πιο συχνή δικαιολογία που έχω ακούσει είναι η: Βαριέμαι να βάζω τόνους... :worry: Ε...αν σας κουράζουν, μη βάζετε - πάλι πιο εύκολο θα είναι να διαβάζουμε τα κείμενά σας Φιλικά α^2 Grafume etsi giati apandame apo kinito. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Em.. Edw sthn eksoria, xwris internet.. grafoume apo to kinhto. Opote "Den exei ellhnika kardia mou". Pantws exei vgei kai ISO encoding gia ta greeklish.. Psaxte to.. :NiKant@3650: Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Όσοι γράφουν απο το wap συγχωρούνται :p Αλλα μόνο για το καλοκαίρι!!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Μιας και ανοίχτικε και στο Myphone σχετικό tipick να πω και εγώ ότι είμαι κατά και δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε την εκ\λληνική γλώσσα ενώ μπορούμε να γράψουμε και ελληνικά. Καλά όσοι δεν γίνετε δικαιολογούντε. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την johner Όσοι γράφουν απο το wap συγχωρούνται :p Αλλα μόνο για το καλοκαίρι!!! :D :D :D Pali kala! :D Pantws kanonika oute emena mou aresoun ta greeklish (ante, syntoma ellinika kai sto wap ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts