Jump to content

Sony Xperia Tipo / Tipo dual

qash75
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους και χρονια πολλαα!θα ηθελα την βοηθεια σας σημερα πρεπει οπωσδηποτε να αγορασω ενα κινητο .ειμαι αναμεσα σε 3!στο Nokia lumia 610 ,στο sony xperia sole και τελος στο Htc desire c.Μπορειτε να βοηθησετε στην επιλογη μου?αν γινεται λιαν συντομωωως!ευχαριστωω πολυ:D

ομως πες μου

σε καποιο update θα αλλαξει αυτο και θα πρεπει να το ξανακανω?και θελω να ρωτησω επισης αν θα υπαρξει καποιο update η κατι γιατι δυστυχως διεκρινα ενα ''κουλο'' προβλημα στη συσκευη μου.....κανει απο μονο του restart. κλεινω την οθονη απο το on/off και μετα απο λιγο ειδα να γραφει xperia να κανει επανεκκινηση κανονικοτατα και να μου ζηταει κωδικους για τις σιμ μου.οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του 2 φορες μου το εκανε αυτο

...αιντε παλι μεχρι να το στρωσω και αυτο το κινητο θα με σκασει

Εξαρτάται το update. Αν από την ICS πας σε JB τότε ναι θα αλλάξει. Αν γίνει κάποιο minor update τότε κατά 90% δεν θα πειραχτεί.

Αν κάνει restart με μεγάλη συχνότητα τότε ίσως είναι καλή ιδέα να κάνεις μια επιδιόρθωση με SEUS.

καλησπερα σε ολους και χρονια πολλαα!θα ηθελα την βοηθεια σας σημερα πρεπει οπωσδηποτε να αγορασω ενα κινητο .ειμαι αναμεσα σε 3!στο Nokia lumia 610 ,στο sony xperia sole και τελος στο Htc desire c.Μπορειτε να βοηθησετε στην επιλογη μου?αν γινεται λιαν συντομωωως!ευχαριστωω πολυ:D

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις ένα καινούριο θέμα εδώ. Σίγουρα θα πάρεις πιο αντικειμενικές γνώμες μιας και οι περισσότεροι εδώ μέσα θα σε προτρέψουν προς το Sony.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

σήμερα έφτασε στα χέρια μου.

είναι η πρώτη μου επαφή με android phone και νομίζω ότι ποιο εύκολα θα μάθαινα γερμανικά χαχαχα...

πλάκα κάνω φυσικά... δεν μασάω, θα το μάθω σιγά σιγά.

καλή σας ημέρα...

Καλώς ήρθες!

Αφού δεν βρίσκεις την επιλογή για εξοικονόμηση κόστους είναι παραεισαγωγής. Λύσεις υπάρχουν όπως αυτή αλλά πρέπει να είσαι root και να έχεις ένα υπόβαθρο. Διαφορετικά εγκατέστησε το handcent sms και είσαι έτοιμος.

πως κανω root στο tipo dual. δηλ εννοω δωσε μου λινκ να κατεβασω αρχειο root και αν χρειαζεται κατι αλλο

ευχαριστω

This is Sparta!!!:nagger:

Καλησπέρα,

ήθελα να ρωτήσω για την λειτουργία με τις δύο sim. έχω καταλάβει ότι όταν μιλάω με την sim 1 αν με καλέσουν στην sim2 θα φαίνεται σαν να είναι κλειστό και αυτό δεν με ενοχλεί. Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι γίνεται στην περίπτωση που είμαι συνδεδεμένος στο internet με την sim1. Θα μπορούν και οι δύο να δεχθούν κλήσεις;

Επίσης, βρήκα το dual σε κατάστημα της wind και μου δίνουν το εκθεσιακό στα 137 ευρώ (υποστηρίζουν οτι δεν έχει πάνω από εβδομάδα εκεί). Τι λέτε;

Κάτι τελευταίο, είδα να αναφέρεται παραπάνω αν η συσκευή είναι "παραεισαγωγής"; Τι είναι αυτό ακριβώς και πώς μπορούμε να το καταλάβουμε πριν το αγοράσουμε; Τι διαφορές υπάρχουν;

Ευχαριστώ πολύ!:)

Edited by Dim_Engel
επιπρόσθετες απορίες

Γεια σας παιδια,ειμαι καινουργιος εδω.!Εχω ενα μικρο προβληματακι,δεν μπορω να δω την εξωτερικη καρτα μνημης.Στην αρχη δοκιμασα με το astro που ειχε απο την μανα του,τα εψαξα ολα αλλα δεν βρηκα τιποτα.Μετα δοκιμασα με το ES Εξερευνηση Αρχειων αλλα παλι τα ιδια.Εχω εικονες και μουσικη εκει μεσα και δεν μπορω να τα δω.Το κινητο ομως τα βλεπει,δηλδαδη στο music player φενεται η μουσικη κανονικα τα κομματια.Ευχαριστω πολυ ελπιζω να βοηθησα με τις πληροφοριες μου :)

Πως γίνεται ρε παιδιά να ανάβει η οθόνη με άγγιγμα και χωρίς να πατάω το κουμπάκι απο πάνω μέσα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή γι'αυτόν το λόγο;

Γεια σας παιδια,ειμαι καινουργιος εδω.!Εχω ενα μικρο προβληματακι,δεν μπορω να δω την εξωτερικη καρτα μνημης.Στην αρχη δοκιμασα με το astro που ειχε απο την μανα του,τα εψαξα ολα αλλα δεν βρηκα τιποτα.Μετα δοκιμασα με το ES Εξερευνηση Αρχειων αλλα παλι τα ιδια.Εχω εικονες και μουσικη εκει μεσα και δεν μπορω να τα δω.Το κινητο ομως τα βλεπει,δηλδαδη στο music player φενεται η μουσικη κανονικα τα κομματια.Ευχαριστω πολυ ελπιζω να βοηθησα με τις πληροφοριες μου :)

το επαθα κι εγω αυτο και μου ειπε ενας φιλος τι να κανω

λοιπον οταν πας με την εφαρμογη ES explorer και φτανεις εκει που δειχνει /sdcard/ απο κατω εχει ενα αστερακι και λεει αγαπημενα

και οταν κανεις κλικ εκει θα σου εμφανισει την καρτα μνημης και την ονομαζει /mnt/ext_card

Πως γίνεται ρε παιδιά να ανάβει η οθόνη με άγγιγμα και χωρίς να πατάω το κουμπάκι απο πάνω μέσα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή γι'αυτόν το λόγο;

φιλε μου δυστυχως δεν γινεται απο οτι εχω διαβασει εκτος αν εχει υπαρξει καποια εφαρμογη και δεν το ξερω, εγω πριν 1 μηνα περιπου

που το πηρα το κινητο και ρωτησα το ιδιο θεμα δεν υπηρχε λυση, οσες και εφαρμογες να κατεβασα καμια δεν με καλυψε, μακαρι να εχει βρει καποιος κατι και να μας τ πει

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

φιλε μου δυστυχως δεν γινεται απο οτι εχω διαβασει εκτος αν εχει υπαρξει καποια εφαρμογη και δεν το ξερω, εγω πριν 1 μηνα περιπου

που το πηρα το κινητο και ρωτησα το ιδιο θεμα δεν υπηρχε λυση, οσες και εφαρμογες να κατεβασα καμια δεν με καλυψε, μακαρι να εχει βρει καποιος κατι και να μας τ πει

Αν κάνουμε root θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι γιατί είναι πολύ σπαστικό αυτό με το κουμπάκι είναι το μεγαλύτερο μείον του κινητού αν δεν λύνεται με κάποιο τρόπο.:mad:

Ισως το μονο που μπορει να σας βολεψει ειναι το WidgetLocker Lockscreen που ξυπνα το τηλεφωνο και με τα πλαινα πληκτρα εντασης. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50ZXNsYWNvaWxzdy53aWRnZXRsb2NrZXIiXQ..

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν κάνουμε root θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι γιατί είναι πολύ σπαστικό αυτό με το κουμπάκι είναι το μεγαλύτερο μείον του κινητού αν δεν λύνεται με κάποιο τρόπο.:mad:

Γιατι ρε παιδια ειναι μειονεκτημα???? Καταρχην νομιζω οτι τα περισσοτερα android (Και ολη η σειρα Xperia) ενεργοποιουν την οθονη με καποιο πληκτρο και οχι με αγγιγμα της οθονης....

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτο ειναι πλεονεκτημα και οχι μειονεκτημα!!!!!!!!

Οι πιθανοτητες να πατησεις καποιο κουμπι καταλαθος ειναι λιγοτερες απο το αγγιξεις την οθονη!!!!!!

Αν ξυπναει η οθονη με ενα αγγιγμα τοτε θα υπαρχει ασκοπη χρηση της συνεχως (ειδικα αν το κινητο βρισκεται σε τσεπη....) που αυτο σημαινει και καταναλωση μπαταριας!!!!!!!!!! Σκεφτητε οτι και την ωρα που καθαριζεται την οθονη αυτη θα αναβει !!!!!!

Γιατι ρε παιδια ειναι μειονεκτημα???? Καταρχην νομιζω οτι τα περισσοτερα android (Και ολη η σειρα Xperia) ενεργοποιουν την οθονη με καποιο πληκτρο και οχι με αγγιγμα της οθονης....

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτο ειναι πλεονεκτημα και οχι μειονεκτημα!!!!!!!!

Οι πιθανοτητες να πατησεις καποιο κουμπι καταλαθος ειναι λιγοτερες απο το αγγιξεις την οθονη!!!!!!

Αν ξυπναει η οθονη με ενα αγγιγμα τοτε θα υπαρχει ασκοπη χρηση της συνεχως (ειδικα αν το κινητο βρισκεται σε τσεπη....) που αυτο σημαινει και καταναλωση μπαταριας!!!!!!!!!! Σκεφτητε οτι και την ωρα που καθαριζεται την οθονη αυτη θα αναβει !!!!!!

Αν χαλάσει το κουμπί τι κάνουμε όμως; (φίλος μου το είχε πάθει)

Edited by zxr

Οι πιθανοτητες να γινει ειναι λιγες. Εκτος απο μακροχρονια χρηση, χρειαζεται και μεγαλη πιεση το κουμπι για να χαλασει.

Κανενα κινητο δεν ξεκλειδωνει ακουμπωντας την οθονη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα.!Μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει να κανω ροοτ στο κινητο μου.Τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα αν ειναι δυνατον.Και επισης αν ειναι ευκολο να γινει και αν υπαρχει καποιο λινκ.Ευχαριστω.

Καλώς ήρθες!

Αφού δεν βρίσκεις την επιλογή για εξοικονόμηση κόστους είναι παραεισαγωγής. Λύσεις υπάρχουν όπως αυτή αλλά πρέπει να είσαι root και να έχεις ένα υπόβαθρο. Διαφορετικά εγκατέστησε το handcent sms και είσαι έτοιμος.

φιλε ZXR μεχρι τωρα εκανα το ''seus'' που μου προτινες και θα δειξει ο καιρος για τις επανεκινησεις που ειχα αν διορθωθηκαν....

τωρα εχω προβλημα με το ροοτ(για να κανω την επομενη προταση σου για τα sms 160 χαρακτηρες)....δεν γινεται ...το φτανω στο τελος και δεν κανει επανεκινηση το κινητο για να μου βγαλει το super user....phra to xda apo edw hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 με αυτη την version αλλα βρηκα και την 15v πιο ευκολη αλλα παλι τα ιδια για να καταλαβεις στο τελος μου γραφει running... [ATTACH]28946[/ATTACH] και περιμενω εφοσον πατισω restore να κανει επανεκκινηση αλλα δεν κανει και γραφει στο κινητο μου η επαναφορα ολοκληρωθηκε [ATTACH]28947[/ATTACH]....σου τα στελνω και συννημενα...μετα το κανω απενεργοποιηση και επανεκιννηση χειροκινητα και μου βγαζει eror :( [ATTACH]28948[/ATTACH]

ισως δεν κατεβαζω σωστο xda γιαυτο αν εχεις εσυ καποιο δοκιμασμενο τοτε στειλτετο μου παρακαλω.....usb debuging κλπ ολα σωστα πιστευω τα ειχα

Κανενα κινητο δεν ξεκλειδωνει ακουμπωντας την οθονη

Τουλάχιστον να ανοίγει με ένα απο τα μπροστινά κουμπιά δέν γίνεται;

Τουλάχιστον να ανοίγει με ένα απο τα μπροστινά κουμπιά δέν γίνεται;

Δυστυχως ειναι καπασιτιβ και "ξυπνανε" μονο οταν ενεργοποιειται η οθονη.

Αυτο που μπορεις να κανεις, τουλαχιστον για να γλιτωσεις πολλα "πατηματα", ειναι να κατεβασεις το screen off and lock και να κλειδωνεις πατωντας στην συντομευση απο το να πατας το κουμπι και για να το κλειδωσεις και για να το ξεκλειδωσεις.

Μπορεις να το βαλεις και σαν επιλογη να υπαρχει στην status bar ωστε να την κατεβαζεις κ να κλειδωνεις απο κει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο που μπορεις να κανεις, τουλαχιστον για να γλιτωσεις πολλα "πατηματα", ειναι να κατεβασεις το screen off and lock και να κλειδωνεις πατωντας στην συντομευση απο το να πατας το κουμπι και για να το κλειδωσεις και για να το ξεκλειδωσεις.

Μπορεις να το βαλεις και σαν επιλογη να υπαρχει στην status bar ωστε να την κατεβαζεις κ να κλειδωνεις απο κει

Το πρόβλημα δεν είναι το κλείδωμα αλλά το άνοιγμα κατέβασα την εφαρμογή όμως δεν είδα να λέει τίποτα για ξεκλείδωμα της οθόνης.

φιλε ZXR μεχρι τωρα εκανα το ''seus'' που μου προτινες και θα δειξει ο καιρος για τις επανεκινησεις που ειχα αν διορθωθηκαν....

τωρα εχω προβλημα με το ροοτ(για να κανω την επομενη προταση σου για τα sms 160 χαρακτηρες)....δεν γινεται ...το φτανω στο τελος και δεν κανει επανεκινηση το κινητο για να μου βγαλει το super user....phra to xda apo edw hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 με αυτη την version αλλα βρηκα και την 15v πιο ευκολη αλλα παλι τα ιδια για να καταλαβεις στο τελος μου γραφει running... [ATTACH]28946[/ATTACH] και περιμενω εφοσον πατισω restore να κανει επανεκκινηση αλλα δεν κανει και γραφει στο κινητο μου η επαναφορα ολοκληρωθηκε [ATTACH]28947[/ATTACH]....σου τα στελνω και συννημενα...μετα το κανω απενεργοποιηση και επανεκιννηση χειροκινητα και μου βγαζει eror :( [ATTACH]28948[/ATTACH]

ισως δεν κατεβαζω σωστο xda γιαυτο αν εχεις εσυ καποιο δοκιμασμενο τοτε στειλτετο μου παρακαλω.....usb debuging κλπ ολα σωστα πιστευω τα ειχα

εγω προσπαθω να κανω root και δεν γινεται, καποιος να δωσει links και να πει την διαδικασια, και μιλαμε για το tipo dual

ευχαριστω

Καλησπέρα, και Χρόνια Πολλά.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορείς να κάνεις επεξεργασία επαφών μέσω του υπολογιστή. Το Sony PC Companion απ' ότι είδα, δεν έχει αυτήν την δυνατότητα.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Το πρόβλημα δεν είναι το κλείδωμα αλλά το άνοιγμα κατέβασα την εφαρμογή όμως δεν είδα να λέει τίποτα για ξεκλείδωμα της οθόνης.

Ναι δεν ειναι για ξεκλειδωμα. Μονο για κλειδωμα. Και στο προτεινα για να μην καταπονηθει το κουμπι κλειδωσε-ξεκλειδωσε. Αλλα απο,τι λες δεν το πατας για να κλειδωσεις οποτε δεν σου χρειαζεται η εφαρμογη. Δυστυχως για ξεκλειδωμα δεν υπαρχει κατι αγαπητε. Με λιγη προσοχη παντως θα αντεξει.

Ο φιλος σου ποιο κινητο εχει και ποσο καιρο?

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορείς να κάνεις επεξεργασία επαφών μέσω του υπολογιστή. Το Sony PC Companion απ' ότι είδα, δεν έχει αυτήν την δυνατότητα.

Χρονια πολλα φιλε μου. Το airdroid σου δινει αυτη την επιλογη αποσο θυμαμαι (και δεν χρειαζεται και καλωδιο.) ισως και το my phone explorer. Πρεπει να κατεβασεις και την αντιστοιχη εφαρμογη στο πισι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

MIA ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ TO SONY TIPO DUAL ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 11,0,Α,1,8 ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η 11,0,Α.6,5 ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Η ΟΧΙ ............ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ :)

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

θα βρεις τις επαφες σου μεσα στις επαφες gmail,αφου πρωτα εχεις συγχρονισει με καποιο λογαριασμο.Απο εκει τις κανεις οτι θες.

Εχω android απο την εκδοση 1,5.Ποτε καμια εκδοση δεν ανοιγει απο οθονη.Ειναι ανωφελο και ανουσιο.Ουτε στο χερι δεν θα μπορουσες να το κρατησεις.

Επισης το τελευταιο μου κινητο (samsung galaxy 3) ανοιγε απο το μεσαιο κουμπι και το ειχα κοντα στα 3 χρονια χωρις το κουμπι να παθει τιποτα.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

MIA ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ TO SONY TIPO DUAL ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 11,0,Α,1,8 ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η 11,0,Α.6,5 ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Η ΟΧΙ ............ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ :)

Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά.Νε την εχω δοκιμασει και ειναι μια χαρα.Βεβαια την οταν το ειχα πρωτο παρει και δεν ειδα καποια διαφορα γιατι ηταν ολοκαινουργιο για μενα.Παντως δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα και απο οτι εχω διαβασει ειναι λιγο πιο γρηγορο απο πριν.Επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι στις ρυθμισεις προστιθενται και μετρητης μηνυματων.Ελπιζω να ηταν χρησιμες οι πληροφοριες μου και να σε βοηθησουν.Καλες Γιορτες.!!:)

Ο φιλος σου ποιο κινητο εχει και ποσο καιρο;

Δεν θυμάμαι ακριβός ποιό ήταν το μοντέλο πάντως ήτανε Sony Ericsson και το κινητό

δεν το είχε πολύ καιρό ίσχυε η εγγύηση και του το αντικατέστησαν με καινούριο.

• The title was changed to Sony Xperia Tipo / Tipo dual