Jump to content

Iceman_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Iceman_7

  1. Τελικά για κάποιο λόγο αφού έκανα ενημέρωση σε ότι υπήρχε, ξεμπλωκαρε και δεν κρασαρει πλέον. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων υπάρχει κάποιος κίνδυνος να υπάρξει πρόβλημα με την ρομ ή να ανακατέψει το recovery που είναι στα κινέζικα και δεν θα μπορώ να ξέρω τι κάνω;
  2. Καλησπέρα! Θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πάω να το κάνω απο τις ρυθμίσεις αλλά όταν πάω να πατήσω το κουμπί μου βγάζει συνέχεια ότι κρασάρει η εφαρμογή ρυθμίσεις. Δοκίμασα επανακιννήσεις και να καθαρίσω τα cached αλλά δυστυχώς τίποτα! Προσπάθησα να μπω απο recovery και να κάνω απο εκεί αλλά διαπίστωσα οτι είναι στα κινέζικα και απο ότι έψαξα δεν γίνεται να αλλάξω γλώσσα.Το twrp ( version 2.8.7.1) δεν το έχω περάσει εγώ,ήταν περασμένο απο τότε που το αγόρασα. Καμία ιδέα το τι μπορώ να κάνω ?
  3. Καλησπέρα! Θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έχω περασμένη την 11s του Ιταλού την οποία δεν την έχω περάσει εγώ, και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνω την επαναφορά θα παραμείνει η ρομ ή θα πρέπει να την ξανά περάσω από την αρχή;
  4. Καλησπέρα! Φοράω την 11s και θα ήθελα να περάσω την 18s, αλλά διαβάζω ότι υπάρχουν κάποια μικρό προβλήματα σε κάποιους, όπως για παράδειγμα με το remote control, και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να το κάνω ή να παραμείνω στην ίδια! Προσωπικά δεν μου έχει προκύψει κανένα θέμα με αυτήν την ρομ και ρολαρει πολύ όμορφα!
  5. καλη επιτυχια σε ολους και καλες γιορτες !! :)
  6. Χρονια πολλα σε ολους και καλη επιτυχια !
  7. Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις σου αλλα δν ξερω πως και γιατι αλλα ξαφνικα εφτιαξε απο μονο του. θα τα εχω υποψην μου σε περιπτωση που ξαναπαθει κριση ;)
  8. Καλησπερα!Εδω και δυο μερες περιπου το κουμπι που ξεκλειδωνει και ενεργοποιει/απενεργοποιει το κινητο δν ανταποκρινεται με τιποτα,μια λειτουργει κανονικα μια οχι (τις περισσοτερες φορες δν λειτουργει).του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δουλευε μια χαρα,το εβαλα να φορτισει σημερα το πρωι γτ εκλεισε απο μπαταρια παλι τα ιδια χαλια.γνωριζεις καποιος καμια λυση,να μπορω να το ξεκλειδωνω με καποιο αλλο κουμπι (πχ. τα πληκτρα της εντασης) ή να το διορθωσω?
  9. Καλησπερα! ξαφνικα ενα απογευμα παρατηρησα οτι το εξωτερικο ηχειο δν δουλευει ενω την προηγουμενη μερα δουλευε κανονικοτατα.Δοκιμασα τα παντα,εκανα ενα σωρο επανεκκινησεις,εκανα ενημερωση καποιων εφαρμογων μηπως παιζει τιποτα με αυτες αλλα τιποτα,μεχρι και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανα αλλα τζιφος! Μηπως ξερεται γιατι δημιουργηθηκε αυτο το προβλημα,ή αν μπορω να κανω κατι για να το διορθωσω?
  10. Καλησπερα! Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο tipo dual μου και παρατηρησα οτι ειναι ακομα ροοτ το κινητο μου αλλα η εφαρμογη που ειχε εγκατασταθει οταν το εκανα ροοτ τωρα εχει σβηστει.πως μπορω να την ξαναεγκαταστησω? υπαρχει και η πιθανοτητα να μην ειναι ροοτ και να μου φενεται εμενα.τι μπορω να κανω για να δω αν ειναι ροοτ ακομα? ευχαριστω! :)
  11. Νταξει με τις εφαρμογες εβγαλα ακρη.Απο οτι διαβασα δεν υπαρχει rom για το dual :/ απο οτι καταλαβα γινεται στο dual αλλα δν θα λειτουργουν και οι δυο καρτες οποτε δεν πειραζει :( σε ευχαριστω παντως
  12. Υπαρχει κανενας πιο ευκολος τροπος για να βαλεις ROM απο αυτην που μου εγραψες 1-2 μηνυματα πιο πανω.? Θελω να κανω φορματ στο κινητο και δν ξερω αν θα φυγει το root. Επισης κατεβασα την εφαρμογη call master και μια αλλη για το χρωμα στο led και κολαγε το κινητο τα ειχε 'παιξει' και μου εβγαζε συνεχεια, η εφαρμογη android.com.phone (καπως ετσι ) σταματησε.(αυτο μου το εβγαζε και πιο παλια αλλα δν ξερω γτ το κανει καμια φορα).τελος παντων τις διεγραψα και τωρα ειναι μια χρα.εχω δοκιμασει και καποιες αλλες εφαρμογες για root συσκευες και ολο δν ανταποκρινοταν.τι μπορει να φταιει? ελπιζω να μην κουρασα
  13. Σε ευχαριστω πολυ.! :) Μου συστηνεις να βαλω αυτην την ROM ή δεν θα με ικανοποιησει? Σε περιπτωση που το μετανιωσω,πως γυριζω πισω στην stock?
  14. Εγινε root επιτυχως !!:D λοιπον τωρα πως μπορω να βαλω custom rom (εχω διαβασει οτι εχει βγει εκδοση 4.1.2 )? Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο.Το unlockphone τι ειναι και σε τι χρησιμευει ?
  15. Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση.! :) Θα ηθελα να ρωτησω,αν οταν παω να το κανω root θα γινει κιολας καποιο format ?Αν οχι καλο ειναι να το εχω κανει ηδη ενα format πριν το κανω root? (εξαλλου ειχα ηδη σκοπο να το εκανα format αυτες τις μερες ) Και κατι τελευταιο.Πως μπορω να καταλαβω οτι ειναι root το κινητο μου και σε περιπτωση που δεν γινει root να ξανα δοκιμασω να το κανω root μετα ? ευχαριστω και παλι :)
  16. Καλησπερα.!Σκεφτομαι αν αξιζει να κανω ροοτ το sony xperia tipo dual και θελω να ρωτησω σε περιπτωση που γινει κατι στραβο αν υπαρχει τροπος να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση ή σε περιπτωση που αξιωθει η sony και βγαλει κανα update. Και αν γινεται καποιος να μου πει πως γινεται να κανω root και μετα τι μπορω να κανω οταν γινει επιτυχως το root.? ευχαριστω ελπιζω να μην ζηταω δυσκολα πραγματα :)
  17. Γνωριζει κανεις πως γινεται να μπω στο 0.facebook που ειναι δωρεαν για τους συνδρομητες της κοσμοτε?εχω δοκιμασει τα παντα.εχω επιλεγμενη την sim της κοσμοτε και τα δεδομενα οταν παω να μπω απο default broswer του κινητου.επισης εχω κανει και της ρυθμισεις για ιντερνετ.δεν ξερω τι αλλο να κανω?HELP.!!:)
  18. εμενα δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα και το εχω απο τα χριστουγεννα.Μου εχει κανει και εμενα το θεμα με τον αντιλαλο αλλα απο οτι καταλαβα στις 2 απο τις 3 περιπτωσεις εφταιγαν τα ακουστικα που ειχε απο την μανα του και την αλλη φορα επειδη ημουνα κοντα σε καποια ηλεκτρονικη συσκευη και μολις απομακρυνθηκα σταμτησε.ευτυχως δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.φτου φτου να μην το ματιαξω :)
×
×
  • Create New...