Jump to content

vangelisgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vangelisgr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

vangelisgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δεν το εχω πλεον αυτο το κινητο αλλα το ειχα παλια....ειναι μια πατατα και μιση οποτε ξεφωρτοσου το αν εχεις την οικονομικη δυναμη! πιθανοτατα δεν κανει πλεον καλη επαφη η μπαταρια οποτε μια προχειρη λυση χωρις χρηματα ειναι να διπλωσεις ενα χαρτακι και να το σφηνωσεις απο την κατω μερια τις μπαταριας ωστε να πιεζεται προς τα πανω στα πινακια.....ελπιζω να καταλαβες,και μετα κλεισε το καπακι και δες αν κανει διαφορα! απο κει και περα ισως πλακετα....αλλα δεν αξιζει να δωσεις ουτε ευρω!!!και μετα πανε σε samsung εγω μετα απο αυτο εφυγα απο sony και πηρα samsung γιατι ολο προβληματικα μου εβγαιναν!
  2. Αν και τα εγραψα πιο πανω....κωδικος μοντελου: gt-i8190n εκδοση android : 4.1.2. εκδοση βασικου φασματος : i8190nxxamd3 τωρα που το συνδεσα (σημειωση ειναι ροοτ ακομα) δεν βλεπω κανα τριψηφιο συγνωμη δεν ξερω που μου λες να δω.....επισης μου γραφει.....η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση λογισμικου μεσω κιες , η τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου : PDA:MD3/PHONE:MD3/CSC:MH1 (KOR) δεν ξερω αν εννοεις το (κορ) παναγη! παιδες σας ευχαριστω για την μεχρι τωρα προθυμια σας να με βοηθησετε! αν θυμαμαι καλα ειχα δοκιμασει να το κανω update, πριν το κανω ροοτ,μεσω κιες και παλι δεν γινοταν και το παρατησα :O
  3. παταω αποδεχομαι τους ορους κλπ και μου βγαζει μηνυμα ¨αποτυχια επεξεργασιας¨ και αναγαστικα εχει να πατησω μονο το οκ και τελος δεν κανει κατι αλλο.... το κινητο το πηρα απο σκρουτζ απο ενα μαγαζι ας μην πω ονομα και ειναι ευρωπαικο οπως ολα που αγοραζεις απο ιντερνετ. με κιες δεν δοκιμασα...ειδες? αλλα δεν ηξερα οτι γινεται και ουτε ξερω πως να το κανω αλλα θα το βρω. με το σουπερ συ μπορω να το κανω ανροοτ ετσι? μετα το επαναφερω παλι απο το σουπερ συ σε ροοτ? δεν ξερω καν τι αναβαθμιση ειναι ,λογικα θα γινει i8190nxxamd4 ετσι?απο 3 που ειναι.
  4. φιλε μου σου λεω οτι απο τοτε που το αγορασα και χωρις να ειναι ροοτ το δοκιμαζα και δεν γινοταν.....αυτο ειναι το προβλημα....γιατι δεν γινοταν....παιζει επειδη ειναι ευρωπαικο?
  5. καλησπερα παιδες! οταν κατεβαζω την μπαρα μου βγαζει ενημερωση λογισμικου....παταω αποδεχομαι τους ορους κλπ και μου βγαζει μηνυμα ¨αποτυχια επεξεργασιας¨ και παπαλα παταω οκ και βγαινει....να προσθεσω οτι αυτο το προσπαθησα οταν το αγορασα και δεν γινοταν ουτε τοτε....ουτε τωρα που ειναι ροοτ. και ερωτηση πανω σ΄αυτο: αν ειναι ροοτ το κινητο μπορω να κανω update? κωδικος μοντελου: gt-i8190n εκδοση android : 4.1.2. εκδοση βασικου φασματος : i8190nxxamd3
  6. κατι παρομοιο μου ετυχε εχθες και με επανεκινηση λυθηκε!συν του οτι σε εμενα το σημα στην οθονη πανω μια το βλεπω φουλ μια ουτε μια παυλα αλλα και χωρις παυλα κανω τα παντα.ακομα δεν ξερω τι γινεται.....αν το ψαξω θα σε ενημερωσω....ελπιζω και εσυ το ιδιο.
  7. το πρωτο το εχω και γω το προβλημα και εβαλα να χτυπαει σε τρεις διαφορετικες χρονικεσ στιγμες το πρωι ανα τεταρτο και μονο η πρωτη μου το κανει αυτο....δεν δοκιμασα να κατεβασω ακομα απο το play store. οποτε με βλεπω να συμβιβαζομαι για τωρα....οσο για το αλλο....δλδ? πατας συνεχομενα το εικονιδιο και το πας πχ δεξια και δεν σου γυρναει σελιδα για να το βαλεις? ακομα δεν μπορουμε να μεταφερουμε εφαρμογες ειναι δεν ειναι ροοτ! δυστυχως, ιιιισως στα επομενα update
  8. μεχρι να το βρεις κατεβασε ενα αλλο ξυπνητηρι.......εμενα δουλειει παντως....παιξε και λιγο με τους ηχους στις ρυθμισεις.....εγω επειδη βαζω 3 ξυπνητηρια στην σειρα το πρωι δεν ξερω γιατι αλλα το πρωτο κανει ενα μπλικ και σταματαει....τα επομενα βαραν κανονικα παρατα το καλυτερα και βαλε ενα αλλο απο το play store...μπορει να το κανω και γω στο μελλον :P
  9. ε ρε μαν πανε στο ρολοι που εχει στο μενου πισω που εχει ολες τις εφαρμογες και εκει πατα για να βαλεις αφυπνιση και εκει θα το δεις και αυτο...διαλεγεις οτι ηχο θες
  10. Καλησπερα παιδια , πηρα το μινι που μονο μινι δεν ειναι και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα. ομως εχω 2 θεματα. 1ον εχω vodafone και το σημα στο εικονιδιο και οχι στην πραγματικοτητα φαινεται χαλια δλδ μια ειναι φουλ και μια χωρις καμια παυλα...τοτε δοκιμαζω να παρω τηλ και ολα οκ επισης ολα οκ και οταν με παρουν.κανενας ομοιοπαθης? οχι οτι με χαλαει ιδιαιτερα....εφοσον μπορω να κανω κλησεις απροβληματιστα. (η σιμ ειναι αλλαγμενη με καινουρια πριν 10 μηνες) 2ον ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ: μου βγαζει στις ειδοποιησεις οτι εχω ενημερωση λογισμικου.....παταω αποδεχομαι τουσ ορουσ και επιβεβαιωση και μου βαζε μηνυμα ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ και να πατησω οκ και τπτ αλλο.... :O ειδικα για το δευτερο ρε παιδια καποιος να δωσει τα φωτα του ρε παιδια σας παρακαλω πολυ!
  11. καλησπερα παιδια! ειμαι παθων απο δυο αλλα κινητα παραεισαγωγης με τα οποια εχανα κλησεις ,επισης δεν στελνοταν ολα τα μηνυματα στους απο δεκτες και επρεπε και να κατεβαζω το handcent για να εχω 160 χαρακτηρες! τεσ πα οι τιμες στο σκρουτζ παιζουν απο 171 μεχρι 320 ευρω, να παρω με την σειρα τηλεφωνα να δω αν ειναι παραεισαγωγης? ειλικρινα φοβηθηκε το ματι μου αλλα τι να κανω....αγορες απο το ιντερνετ συμφερουν καποιες φορες οποτε....για πειτε καποια γνωμη...να το αγορασω? και αν ναι απο που?να αρχισω τα τηλ? η να μην το παρω ? για τα λεφτα του τωρα καλο ειναι νομιζω. :cool:
  12. δεν διαβασες το σημειο που λεω οτι το αφηνω και μετα απο ωρες με παιρνουν τηλ και μου λενε το κινητο ειναι κλειστο.....ολες αυτες τις ωρες που ΔΕΝ το πειραζα προσπαθουσαν στο αλλο!συμφωνω με τον προλαλησαντα το κινητο εχει πολλα προβληματα.
  13. το δικο μου προβλημα ειναι λιγο διαφορετικο....μπορει να μιλαω και μετα να το αφησω το κιν.....μετα απο ωρες θα με παρουν στην αλλη σιμ που ειναι στο ιδιο τηλεφωνο και θα μου που σε καλεσα ποσες φορες στο αλλο και φαινεται κλειστο πανε πετατο χαχαχαχα. μετα λεω εναν διπλανο μου ρε συ παρε με τηλ λιγο και χτυπαει :P αν δεν χτυπησει που σχεδον παντα το κανει τοτε παιρνω τηλ με αυτο που φαινεται κλειστο και μαλλον ενεργοποιειται! αλλα απλως βαρεθηκα να ασχολουμε με τετοια!ειναι κουραστικο μετα απο καμποσο καιρο!
  14. καλα τα'πες να προσθεσω για τα brand που ειπες ομως οτι ο καθενας δεν ξερει απο φλασαρισματα. οποτε ειτε ξερεις ειτε δεν ξερεις καλο ειναι να τα αποφευγεις γιατι εχουν και πολλες κλειδωμενες εφαρμογες κλπ για να το αγοραζουν πιο φθηνα και να δελεαζουν ετσι καποια προβατακια σαν και εμας που το βρισκουμε φθηνοτερα αλλα τελικα εχουν λογο που ειναι φθηνοτερα επισης αν γραφει EL οπως ειπες τοτε εισαι οκ και αυτο πρεπει να προσεχεις και να αγοραζεις για να χρισημοποιεις στην ελλαδα γιατι αυτο το κινητο φτιαχτηκε για τα δεδομενα της ελλαδας! τελος δεν ξερω αν φταιει τελικα ο επεξεργαστης η τα σηματα. αλλα πιστευω παλι πως αν αγορασεις κινητο με το el στο κουτι τοτε παλι θα εισαι ενταξει! ετσι νομιζω δλδ. γιατι τα gsm του κλπ θα ειναι ρυθμισμενα για ελλαδα. Ερωτηση: που μπορω να ενημερωθω για τα καλυτερα κινητα τιμης-αποδοσης κλπ? (απλα και συμαζεμενα) ευχαριστω
  15. καλημερα παιδες :) επιτελους σουκου!φιλε μου ιδιαιτερα δεν ψαχνομαι για απαντησεις αλλα ευχαριστω γιαυτα που καθησες και εγραψες. εχω να σου πω ομως τα εξης: 1)αυτα που γραφω με τα παραεισαγωγης ισχυουν για μενα απο προσωπικη εμπειρια απο ενα παραεισαγωγης κινεζικο που το αλλαξα για να παρω ντεμεκ καλυτερο και χωρις προβληματα και πηρα μη σου πω αν οχι χειροτερη αλλα την ιδια πατατα. και τα δυο παραεισαγωγης οοοοοοοποιο προγραμα για sms και να βαλεις θα εχεις παλι προβλημα και δεν λυνεται 100% οπως λες.....δεν θα τα στελνει ολα τα μηνυματα σου και θα πρεπει να το κοιτας αν σταλθηκε αλλιως πρεπει να το ξανα στειλεις. το ιδιο και στις κλησεις. με καλουν στο ντεμεκ καλυτερο και φαινεται κλειστο μερικες φορες(συχνα και μονο η μια καρτα που εχω μεσα απο τις δυο). 2)το ενα ηταν κινεζικο οποτε δεκτα τα παλαβα που εκανε.ομως το σονυ τιπο?αρα βλεπεις οτι ειναι σα να παιρνεις το ελληνικο σου κινητο στην κινα.....πιθανοτατα θα εχει προβλημα! και αυτο με τα σηματα υπηρχε παντα.... αν πας σε αλλη χωρα και αγορασεις κινητο το οποιο ειναι για εκεινη την χωρα κατασκευασμενο τοτε ναι δεν θα εχεις προβλημα οπως λες αλλα εγω δεν ειπα αυτο!
×
×
  • Create New...