ddr2 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 εγω θυμαμαι ολα τα iphone που ειχα παντα σε sleep σε πεταει το wifi και χρεωνεσαι μεσο data μετα(αμα εχεις). σε android παντα το wifi ειναι on.:X Δεν ειχα ποτε παρατηρησει κατι τετοιο, ουτε σε αιφον, ουτε σε αιπαντ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 το wifi απενεργοποιείται οταν κλειδώνεις το τηλέφωνό..για να μένει ανοιχτό συνέχεια, απαιτείται jailbreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 λογικο ειναι αφου ειναι κλειδωμενο ποιος ο λογος να μενει ανοιχτο το wifi? ειναι και η καταναλωση της μπαταριας. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 λογικο ειναι αφου ειναι κλειδωμενο ποιος ο λογος να μενει ανοιχτο το wifi? ειναι και η καταναλωση της μπαταριας. Για να μην καταναλωνεις data ας πουμε? (προσωπικα δε με ενδιαφερει, αλλα δεν εχουν ολοι προγραμμα με 1,5 γιγα). Επισης, το κατεβασμα δεδομενων μεσω wifi τρωει λιγοτερη μπαταρια, σε σχεση με το δικτυο του κινητου. Το εχω τσεκαρει πολλες φορες. ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 π.χ αμα ακους radio μεσο wifi και το βαλεις σε sleep μετα απο 20δευτερα σε πεταει σε data και σου τρωει απο εκει μετα δεδομενα.στο ipad wifi δεν εχω προβλημα τρεχει συνεχεια μεσο wifi.:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Για να μην καταναλωνεις data ας πουμε? (προσωπικα δε με ενδιαφερει, αλλα δεν εχουν ολοι προγραμμα με 1,5 γιγα). Επισης, το κατεβασμα δεδομενων μεσω wifi τρωει λιγοτερη μπαταρια, σε σχεση με το δικτυο του κινητου. Το εχω τσεκαρει πολλες φορες. ;) καθηστε βρε παιδια, επειδη εχω ριξει μαυρη πετρα στο iphone (οχι και στο Ipad, εκει οτι ταμπλετα δοκιμασα -και τις δοκιμασα ολες- γυρισα στο αιπαντελι) παιζει τετοιο πραγμα? Δηλαδη να κλεινει το wifi υποχρεωτικα σε sleep mode? Επειδη δεν το παρακολουθω, δεν υπαρχει η σχετικη επιλογη να μενει awake? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 καθηστε βρε παιδια, επειδη εχω ριξει μαυρη πετρα στο iphone (οχι και στο Ipad, εκει οτι ταμπλετα δοκιμασα -και τις δοκιμασα ολες- γυρισα στο αιπαντελι) παιζει τετοιο πραγμα? Δηλαδη να κλεινει το wifi υποχρεωτικα σε sleep mode? Επειδη δεν το παρακολουθω, δεν υπαρχει η σχετικη επιλογη να μενει awake? Βαγγελη, λιγο πιο πανω και εγω γραφω οτι δεν ειχα ποτε διαπιστωσει τετοιο πραγμα. Αλλα για να το λενε οι κατοχοι, κατι θα ξερουν παραπανω. (μαλλον) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Εμένα το wifi έκλεινε ΣΕ ΟΛΑ τα iPhones που είχα/έχω μέχρι τώρα και ΣΕ ΟΛΑ τα iOS... Υπάρχουν αρκετοί που λένε ότι δεν τους το κάνει αυτό. Τώρα ποιος ξέρει τι ακριβώς ισχύει.... Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Και σε εμένα το ίδιο απο το 2g μεχρι το 5! Ολα κλείνουν το wifi! Αλλα οχι μόνιμα! Αν το σήμα ειναι πολυ καλο τοτε δεν το κλείνουν καθολου! Διαφορετικά ανοίγει μονο του ανα διαστήματα για να παίρνει τα push και τα email! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Βρε παιδιά τόσα χρόνια είχαμε iphones και δεν έκλεινε το wifi όταν κλειδωνε το τηλέφωνο!! Από κατέβασμα εφαρμογών, αρχείων μέχρι ειδοποιήσεις, push κτλ.. Και στο ipad επίσης δεν έκλεινε :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Βρε παιδιά τόσα χρόνια είχαμε iphones και δεν έκλεινε το wifi όταν κλειδωνε το τηλέφωνο!! Από κατέβασμα εφαρμογών, αρχείων μέχρι ειδοποιήσεις, push κτλ.. Και στο ipad επίσης δεν έκλεινε :confused: Παιδια, εχουν περασει ολα τα μοντελα απο τα χερια μου (εκτος απο το 5αρι), συνολικα καμια 30αρια συσκευες (καποια τα πηρα πολυ περισσοτερες απο μια φορες). Ποτε δεν εκλεινε το wifi οταν ηταν σε standby mode. Αν αλλαξε κατι στο 5αρι, δεν το γνωριζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syngi Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Υπαρχει bug στην ios 6 οπου μερικες φορες δεν αφηνει το wifi ανοικτο. Γενικα εχει καποια θεματακια με το ιντερνετ και wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές για να διυλευει το wifi ...τι να πω;;όπως το stay awake η το Thor ...εμένα προσωπικά στην iOS που βρίσκομαι με βολεύει το insomnia που τρέχει στο background με πολυ μικρή κατανάλωση μπαταρίας κ μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) Παιδια, εχουν περασει ολα τα μοντελα απο τα χερια μου (εκτος απο το 5αρι), συνολικα καμια 30αρια συσκευες (καποια τα πηρα πολυ περισσοτερες απο μια φορες). Ποτε δεν εκλεινε το wifi οταν ηταν σε standby mode. Αν αλλαξε κατι στο 5αρι, δεν το γνωριζω... Και στο μινι ipad που εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη, δεν κλεινει το wifi. Αλλα επειδη ειναι το μοντελο wifi only, ισως να παιζει καποιο ρολο αυτο. Edited December 16, 2012 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) Κι στο μινι ipad που εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη, δεν κλεινει το wifi. Αλλα επειδη ειναι το μοντελο wifi only, ισως να παιζει καποιο ρολο αυτο. Γιαννη επισης στα Ipad ποτε δεν ειδα κατι τετοιο. Φυσικα δεν παιζει ρολο που ειναι wifi only model, παντα ετσι ηταν. Edited December 16, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) Γιαννη επισης στα Ipad ποτε δεν ειδα κατι τετοιο. Φυσικα δεν παιζει ρολο που ειναι wifi only model, παντα ετσι ηταν. Σιγουρα καποια ρυθμιση θα ειναι Βαγγελη. Εμενα το ipad με τελευταιο sw γιατι δουλευει οκ? το ιδιο sw ειναι σε ολα τα ios. Edited December 16, 2012 by sakiss Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Παρατηρώ στην 6, όταν χρησιμοποιώ ένα app(π.χ tune in radio) που χρησιμοποιεί data μέσω wifi, όταν κλείνω την οθόνη δεν το γυρνάει μόνο του σε 3G..όταν κλείνω την εφαρμογή, τότε το γυρνάει σε 3G! Όλα αυτά χωρίς να το χω στην πρίζα... Σε ολα τα ios iphone το wifi κλεινει σε sleep mode..βλακεια για μενα γιατι τρωει περισσοτερη μπαταρια με data on...στο ios6 εχω ρισκαρει να κατεβασω μεσω wifi παιχνιδι η μουσικη η ακουω ραδιοφωνο και μετα κλεινω την οθονη χωρις ομως τελικα να γυρναει σε 3g... Αμα δε χρησιμοποιω καμια εφαρμογη τοτε γυρναει σε 3g...αμα την πατησω ποτε, θα σας ενημερωσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Σε ολα τα ios iphone το wifi κλεινει σε sleep mode..βλακεια για μενα γιατι τρωει περισσοτερη μπαταρια με data on...στο ios6 εχω ρισκαρει να κατεβασω μεσω wifi παιχνιδι η μουσικη η ακουω ραδιοφωνο και μετα κλεινω την οθονη χωρις ομως τελικα να γυρναει σε 3g... Αμα δε χρησιμοποιω καμια εφαρμογη τοτε γυρναει σε 3g...αμα την πατησω ποτε, θα σας ενημερωσω :) Δηλαδη συγγνωμη, να ρωτησω κατι? αν το κινητο το εχεις σε προφιλ αεροπλανου και εχεις ανοιξει μονο το wifi. Αν κλεισεις την οθονη, κεσυνδεεται το wifi και (δεδομενου οτι ειναι σε προφλ πτησης) δενψεχει καμια συνδεση? δηλαδη αν ακους ραδιο μεσω ιντερνετ, σταματαει να παιζει??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Σορρυ αλλα το airplay mode ειναι αχρειαστο σε μενα :) ολα ανοιχτα τα χω παντα μερα νυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Σορρυ αλλα το airplay mode ειναι αχρειαστο σε μενα :) ολα ανοιχτα τα χω παντα μερα νυχτα Σου λεω να το κανεις σαν δοκιμη. 3 λεπτα θα σου παρει. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Λοιπον, airplane mode μονο με wifi, παλι απενεργοποιειται απο μονο του μετα απο 10sec, ανοιγω tune in radio, κλεινω οθονη κατευθειαν, συνεχιζει και παιζει απροβληματιστα(3 λεπτα το αφησα)..το πιο ενδιαφερον ομως ειναι οτι αφου εκλεισα ολες τις εφαρμογες, κλεινω και οθονη, στελνω ενα imessage απο το iphone της κοπελας μου στο δικο μου και ηρθε αμεσως!! Πριν τα δοκιμασω αυτα ανοιγωεισα 4-5 φορες την οθονη για να επιβεβαιωσω οτι χανοταν το wifi 100%(με το παταγα να ανοιξει η οθονη εμφανιζοταν το wifi μετα απο μισο sec)..οταν επαιζα με tune in radio, η ενδειξη του wifi δεν εφυγε ποτε οσες φορες ανοιγοκλεισα οθονη...αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Λοιπον, airplane mode μονο με wifi, παλι απενεργοποιειται απο μονο του μετα απο 10sec, ανοιγω tune in radio, κλεινω οθονη κατευθειαν, συνεχιζει και παιζει απροβληματιστα(3 λεπτα το αφησα)..το πιο ενδιαφερον ομως ειναι οτι αφου εκλεισα ολες τις εφαρμογες, κλεινω και οθονη, στελνω ενα imessage απο το iphone της κοπελας μου στο δικο μου και ηρθε αμεσως!! Πριν τα δοκιμασω αυτα ανοιγωεισα 4-5 φορες την οθονη για να επιβεβαιωσω οτι χανοταν το wifi 100%(με το παταγα να ανοιξει η οθονη εμφανιζοταν το wifi μετα απο μισο sec)..οταν επαιζα με tune in radio, η ενδειξη του wifi δεν εφυγε ποτε οσες φορες ανοιγοκλεισα οθονη...αυτα... Απο αυτα που λες, εγω καταλαβαινω οτι το wifi δεν εκλεινε, μονο η ενδειξη εφευγε. Θα μπορουσες ισως να δοκιμασεις να σου στείεις ενα email για να δεις αν θα το λαμβανες. (Που θα το λαμβανες, δεν υπαρχει θεμα). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Όπως το εξήγησα και πιο πίσω το wifi αποσυνδέεται και ελέγχει ανά τακτά διαστήματα για κινήσεις που απαιτούνται! Δηλαδή αν έχεις κλείσεις και ανοίξεις το κινητό κλείνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα κλειστό! Αν υπάρχουν εφαρμογές που απαιτούν WiFi ανοίγει ανά τακτά διαστήματα και ελέγχει ή και μένει μόνιμα ανοιχτό αν το απαιτήσει η εφαρμογή! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Όπως το εξήγησα και πιο πίσω το wifi αποσυνδέεται και ελέγχει ανά τακτά διαστήματα για κινήσεις που απαιτούνται! Δηλαδή αν έχεις κλείσεις και ανοίξεις το κινητό κλείνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα κλειστό! Αν υπάρχουν εφαρμογές που απαιτούν WiFi ανοίγει ανά τακτά διαστήματα και ελέγχει ή και μένει μόνιμα ανοιχτό αν το απαιτήσει η εφαρμογή! Απ΄'οτι διαβάζω και στο iOS 5 εβγαινε off σε lock screen κάτι που το θυμάμαι και στο δικό μου 4αρι. This is how iOS has always functioned. iOS 4 changed things slightly so that Wi-Fi would remain on if cellular data was completely unavailable for some reason. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 υπάρχει θέμα με την καταναλωση μπαταριας στο τελευταιο update 6.0.1 ή είναιη ιδέα μου σε μια μέρα απο 100% φτάνει στο 15% αργα το βράδυ με 3g ανοιχτο και μονίμως 4s Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts