Itchrist86 Δημοσιεύτηκε June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 11, 2012 (edited) iOS 6 It will take your iPhone, iPad, and iPod touch in entirely new directions ______________________________________ Ημερομηνίες: Ανακοίνωση: 11 Ιουνίου 2012 Κυκλοφορία: 19 Σεπτεμβρίου 2012 Περιγραφή: iOS 6 gives you more features to make the things you do every day even better. It’s coming this fall, and it’s free and easy to upgrade wirelessly on your iPhone, iPad, or iPod touch — the moment it’s available. Νέα χαρακτηριστικά: Apple Maps με "turn by turn" πλοήγηση, Flyover και "real-time" συνθήκες κίνησης Ενσωμάτωση Facebook Βελτιωμένο Siri και ενσωμάτωση του στο iPad 3rd Gen Shared photo streams Lost Mode Passbook Βελτιωμένη αναζήτηση στις Επαφές Βελτιωμένο Mail App, Safari, Phone App, Alarm with song Βελτιωμένα Stores (iTunes Store, App Store και iBookstore) Βελτιωμένα privacy controls Custom vibrations for alerts Νέα χαρακτηριστικά για την αγορά της Κίνας Διαθέσιμο για: iPhone 3GS / 4 / 4S / 5 iPad 2 / 3rd Gen / 4th Gen / Mini iPod Touch 4th Gen / 5th generation ______________________________________ What's new in iOS 6? http://www.pocket-lint.com/news/46068/ios-6-features-explored Σελίδα υποστήριξης 6 νέες δυνατότητες του iOS 6 Οι εφαρμογές έχουν κολλήσει στο download Edited October 5, 2013 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Περσυ το 5 δεν ειχε κυκλοφορισει σχεδον αμεσως? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Όχι. Ακολουθήθηκε η ίδια τακτική. Δοκιμαστικές εκδόσεις (beta builds) μέσα στο καλοκαίρι και επίσημη το φθινόπωρο μαζί με το νέο iPhone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Όχι. Ακολουθήθηκε η ίδια τακτική. Δοκιμαστικές εκδόσεις (beta builds) μέσα στο καλοκαίρι και επίσημη το φθινόπωρο μαζί με το νέο iPhone. Έχω μία μικρή υποψία πως... θα το τρέχω σε μερικές ώρες! ;) Υ.γ. Εαν ισχύει η περσινή διαδικασία, τότε μάλλον, δεν έχει παρέλθει το ένα έτος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Έτρεξα την iOS6 beta 1 για 3-4 ώρες... Δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι διαφορετικό. Θα πρέπει να δουλέψει πολύ στο customisation η Apple εαν θέλει να προλάβει τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Και εγώ μόλις πριν λίγες ώρες αναβάθμισα στην ios 6 και μπορώ να πω πως μου αρέσει πολύ η νέα integration του facebook και twitter με την δυνατότητα αποστολής tweet, post από το Notification center. Ακόμα στα διάφορα menu είναι πολύ καλύτερο το implementation με τα εικονίδια παρά με τις τεράστιες λίστες. Τώρα όσον αφορά σε σταθερότητα ναι έχει κάποια σταθερά bugs αλλά πέρα από αυτά δεν έχω δει τπτ ως τώρα γενικότερα στην λειτουργία του. Περιμένω πως και πως βέβαια τον επόμενο μήνα για να αξιοποιήσω τις λειτουργίες του νέου iCloud με το os x mountain lion και τότε θα έχω διαμορφώσει πλήρη άποψη για το λειτουργικό! Όσον αφορά την μπαταρία είναι δυστυχώς σε επίπεδα ios 5.0.1 αλλά no worries είναι ακόμη πολύ νωρίς! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ευχάριστη είδηση αποτελεί το γεγονός πως πλέον όλες οι επιλογές σύνδεσης βρίσκονται ένα tap μακριά, μαζεμένες στη αρχική οθόνη των ρυθμίσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Και επιστροφή του διακόπτη για 3g στην iOS 6 beta 2 [ATTACH]25814[/ATTACH] Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Lke9av1Jq-M&feature=player_embedded]iOS 6 Beta 2: Guided Access Demo - YouTube[/ame] Beta 2 Improvements Everything feels snappier system-wide Maps has been improved in key areas Passbook shows more information about how to use it 3G Toggle is back for iPhone 4, Not for 4S Volume slider in music app no longer overlaps the airplay icon when in range The camera connection kit works again New Features Twitter icon updated system-wide Gears rotate while updating OTA Shared Photo Streams toggle now available Sending a tweet via Siri has a new design Calendar events in Notification Center show ending times and dates Guided Access now works Smart banners are now functional Maps now automatically offers you directions to your home from your current location Photos allows the option to always add a new album, instead of selecting a picture, then choosing New Album Selecting a news item in Stocks app allows you to add to your Safari Reading List Photos and Camera storage usage appears in the Usage tab in Settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_than09 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 καλημερα!! εχω ενα iphone 4 απο αμερικη κ δεν λειτουργει με την ελληνικη sim.. επειδη ειμαι ασχετος απο κινητα μηπως μπορει καποιος να μου πει τι να κανω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 καλημερα!! εχω ενα iphone 4 απο αμερικη κ δεν λειτουργει με την ελληνικη sim.. επειδη ειμαι ασχετος απο κινητα μηπως μπορει καποιος να μου πει τι να κανω;;;; Καλημέρα, H κατάλληλη ενότητα για το θέμα που σε απασχολεί είναι η παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222442&page=25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 το ios 6 θα κυκλοφορησει τελικα 12 σεμπτεμβρη ? γιατι καπου διαβασα για οκτωμβρη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 το ios 6 θα κυκλοφορησει τελικα 12 σεμπτεμβρη ? γιατι καπου διαβασα για οκτωμβρη ! Σύμφωνα με φήμες 21 Σεπτεμβρίου μαζί με το λανσάρισμα του iPhone 5 στην αγορά (παρουσίαση στις 12). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Και εγώ μόλις πριν λίγες ώρες αναβάθμισα στην ios 6 και μπορώ να πω πως μου αρέσει πολύ η νέα integration του facebook και twitter με την δυνατότητα αποστολής tweet, post από το Notification center. Ακόμα στα διάφορα menu είναι πολύ καλύτερο το implementation με τα εικονίδια παρά με τις τεράστιες λίστες. Τώρα όσον αφορά σε σταθερότητα ναι έχει κάποια σταθερά bugs αλλά πέρα από αυτά δεν έχω δει τπτ ως τώρα γενικότερα στην λειτουργία του. Περιμένω πως και πως βέβαια τον επόμενο μήνα για να αξιοποιήσω τις λειτουργίες του νέου iCloud με το os x mountain lion και τότε θα έχω διαμορφώσει πλήρη άποψη για το λειτουργικό! Όσον αφορά την μπαταρία είναι δυστυχώς σε επίπεδα ios 5.0.1 αλλά no worries είναι ακόμη πολύ νωρίς! πως το αναβαθμισες ?:O Σύμφωνα με φήμες 21 Σεπτεμβρίου μαζί με το λανσάρισμα του iPhone 5 στην αγορά (παρουσίαση στις 12). ευχαριστω πολυυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 πως το αναβαθμισες ?:O Την beta έκδοση έχει περάσει. http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57450616-285/how-to-install-ios-6-developer-preview/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Την beta έκδοση έχει περάσει. http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57450616-285/how-to-install-ios-6-developer-preview/ μπορω κ εγω δηλαδη ? συγνωμη αλλα ειμαι ασχετη.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 μπορω κ εγω δηλαδη ? συγνωμη αλλα ειμαι ασχετη.. :O Και εγώ άσχετος είμαι. Φυσικά και μπορείς, ακολούθησε τις οδηγίες παρακάτω. http://www.gadgeta.me/?p=1143 http://greek-technews.blogspot.gr/2012/06/ios-6-iphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) κατεβασα απο εδω http://greek-technews.blogspot.gr/2012/06/ios-6-iphone.html για iphone (4 gsm) εχω iphone 4 αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο το firmware ,οταν το συνδεω στο itune σαν ονομασια εχει 3gs και ξερω οτι το 4 cdma δεν κανει για ελλαδα ,τελικα ποιο κατεβαζουμε? edit τελικα εχουν κανει λαθος στο αρχειο και εχουν βαλει το ιδιο που ειναι για το 4cdma ,το σωστο ειναι στο gadgeta αλλα θελει 8 ωρες για να κατεβει και δεν το βρηκα αλλου.αν το εχει κανεις ανεβασμενο αλλου ας το βαλει Edited September 4, 2012 by giorgosstamatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 http://imzdl.tumblr.com/ Θα το βρεις εδώ! Προτείνω το torrent γιατί είναι επικά γρήγορο! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Εγώ προτείνω να περιμένει γιατί το iOS6 θα κυκλοφορήσει σύντομα για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Ναι αλλα δεν χρειάζεται ας το εγκαταστήσει τώρα με την beta 4. Και στις 12 θα του έρθει μετα η gm(εμπορικά διαθέσιμη) έκδοση σαν ota update Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Ναι αλλα δεν χρειάζεται ας το εγκαταστήσει τώρα με την beta 4. Και στις 12 θα του έρθει μετα η gm(εμπορικά διαθέσιμη) έκδοση σαν ota update εμπορικά διαθέσιμη θελες να πεις οτι θα κοστιζει? και ποσο μπορει να κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Δεν χρεώνεται η αναβάθμιση βρε παιδιά. Είναι δωρεάν στους κατόχους iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Εννοώ διαθέσιμη στο ευρύ κοινό!! Η gm είναι η golden master η οποία είναι η ολοκληρωμένη έκδοση του λειτουργικού που δίνεται στους developer πριν από τους κανονικούς καταναλωτές για να βεβαιωθούν πως οι εφαρμογές τους τρέχουν σωστά στην τελική έκδοση του λειτουργικού! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Ειπα και γω σαν καινουργιος κατοχος του 4s και αρχαριος, νομισα οτι τωρα πληρωνουμε τις αναβαθμησεις :D το κινητο μου δεν το εκανα ακομη Jailbreak λετε να περιμενω η να το κανω κιολας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts