stispan1 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 καλημερα θελω να μου απαντησει καποιος φιλος που ειχε το σ2 και μετα πηρε το σ3. Εχει μεγαλυτερη διαρκεια η μπαταρια του σ3? Κατά την γνώμη μου έχει τουλάχιστον 30% μεγαλύτερη διάρκεια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 λοιπον παιδια βρηκα ακρη με το battery drain που ειχα απο τη καταναλωση του cell stand by λογω του σηματος. ειναι χαρακτηριστηκο ολων σχεδων τον εργοστασιακων s3 και οφειλεται στο οτι το power_profile.xml αρχειο στο framework ειναι γραμμενο λαθος απο τη samsung και φαινεται οτι διαβαζει 34 mA ενω στη πραγματικοτητα ειναι 3,4 φτιαχνεται με 2 τροπους ενας ειναι να πειραξεις το αρχειακι του framework.apk με το winzip και να αλλαξεις την τιμη ή δευτερος τροπος φλασαρεις ενα ζιπακι αρχειο κ εισαι ετοιμός . το αρχειο ειναι αυτο http://www.mediafire.com/?x7lhcpjjr9pg4mb εφτιαξε κατευθειαν . τα ευσημα πανε φυσικα στους τυπαδες στο xda εδω και το σχετικο αρθρο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1732722 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 πρεπει να ειναι root η συσκευη για να περασουμε το ζιπακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 πρεπει να ειναι root η συσκευη για να περασουμε το ζιπακι; ναι να ειναι root και να εχεις και cwm αλλιως με τη πρωτη μεθοδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 πρεπει να ειναι root η συσκευη για να περασουμε το ζιπακι; Ναι. Άλλα προσοχή, δεν παίζουμε με framework αρχεία από odexed roms εκτός κι αν είναι ίδια με τη δικιά μας rom... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Με xxblg8 stock το mod επαιξε μια χαρα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 τσεκαρετε κ αυτο http://www.noticeorange.com/StoryBody?id=473803525&siteKey=agxub3RpY2VvcmFuZ2VyDQsSBFNpdGUY2pTyFww&font_size=9 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Ρε παιδιά, είναι display πρόβλημα, όχι πραγματικό. Δεν νιώθω άνετα να πειράζω framework. Διάφορα στην κατανάλωση ΔΕΝ θα δείτε Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Ρε παιδιά, είναι display πρόβλημα, όχι πραγματικό. Δεν νιώθω άνετα να πειράζω framework. Διάφορα στην κατανάλωση ΔΕΝ θα δείτε εγω θεωρω οτι ειναι πραγματικο το προβλημα , υπαρχει battery DRAIN επισημαινω γιατι σε ολες τις διεθνης κοινοτητες το παραταρησαν οπως κ εγω , μετα το φλασαρισμα εχει ηρεμισει το κινητο και εχει ερθει στα ισα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 εγω θεωρω οτι ειναι πραγματικο το προβλημα , υπαρχει battery DRAIN επισημαινω γιατι σε ολες τις διεθνης κοινοτητες το παραταρησαν οπως κ εγω , μετα το φλασαρισμα εχει ηρεμισει το κινητο και εχει ερθει στα ισα του Δεν είναι πραγματικό πρόβλημα. Είναι μονο το αρχείο καταγραφής κατανάλωσης. Εγώ δεν το έχω πειράξει (δεν με ενοχλεί) και η αυτονομία είναι επαρκέστατη. Με 2 ώρες πλοήγηση GPS, αρκετά τηλέφωνα, μηνύματα what's up, λίγο σερφάρισμα, email (3), όλα ανοιχτά να συγχρονίζουν, βγάζει άνετα 24ωρο και περισσεύει. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 απο εχτες ειμαι με νεα αναβαθμιση μαμα αυτην εδω IMM76D. I9300BUBLG3 εχει ερθει σε ολους σας εχετε δει καποια διαφορα ; το θεμα με την μπαταρια που λεγαμε ποιο πανω εχει λυθει ; εγω παντως το βλεπω καπως ποιο αργο η ειναι η ιδεα μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 παιδια μου κανουν εντυπωση αυτα που λετε γισ την αυτονομια της μπαταριας σας.... εγω με μετρια προς λιγο παραπανω χρηση, με 3 μαιλ που δεν συγχρονιζουν συνεχεια αλλα καθε μια ωρα το ενα και το 4ωρο τα αλλα 2...λιγακι facebook και whatsup το κινητο δεν βγαζει παραπανω απο μια μερα....(το ανοιγω το πρωι μετα απο φορτιση στις 9 και περιπου στις 9 το βραδυ ειναι με 10%..... σας φαινεται λογικο;! (δεν ειμαι ροοτ...και φωτεινοτητα αυτοματη...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 παιδια μου κανουν εντυπωση αυτα που λετε γισ την αυτονομια της μπαταριας σας.... εγω με μετρια προς λιγο παραπανω χρηση, με 3 μαιλ που δεν συγχρονιζουν συνεχεια αλλα καθε μια ωρα το ενα και το 4ωρο τα αλλα 2...λιγακι facebook και whatsup το κινητο δεν βγαζει παραπανω απο μια μερα....(το ανοιγω το πρωι μετα απο φορτιση στις 9 και περιπου στις 9 το βραδυ ειναι με 10%..... σας φαινεται λογικο;! (δεν ειμαι ροοτ...και φωτεινοτητα αυτοματη...) Όχι δεν είναι λογικό,μήπως κάτι τρέχει στο background??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Σαν τι ? Δεν εχω κατι αλλο περαν αυτων που ανεφερα...εμαιλ, facebook whatsup και τις υπολοιπες εφαρμογες που δεν κανουν ανανεωση κλπ.... Μαλλον με βλεπω για factory reset ε? Θα στρωσει? Υπαρχει αλλος τροπος να δω τι παιζει? Ειδικα χτες με χρηση 3G παντα...εβλεπα το κινητο να πεφτει 20% μεσα σε μιση ωρα...(εβλεπα κατι youtube βεβαια και γενικα χαζευα...) Αλλα 20% ???? *Ασχετο αλλα οταν ερθει η jB θα γινει ρεσετ το κινητο και στησιμο απο την αρχη? Το ρωταω ωστε να μην στηνω 2 φορες το κινητο! να περιμενα λιγακι.... Edited August 23, 2012 by harrissot Προσθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Σαν τι ? Δεν εχω κατι αλλο περαν αυτων που ανεφερα...εμαιλ, facebook whatsup και τις υπολοιπες εφαρμογες που δεν κανουν ανανεωση κλπ.... Μαλλον με βλεπω για factory reset ε? Θα στρωσει? Υπαρχει αλλος τροπος να δω τι παιζει? Ειδικα χτες με χρηση 3G παντα...εβλεπα το κινητο να πεφτει 20% μεσα σε μιση ωρα...(εβλεπα κατι youtube βεβαια και γενικα χαζευα...) Αλλα 20% ???? *Ασχετο αλλα οταν ερθει η jB θα γινει ρεσετ το κινητο και στησιμο απο την αρχη? Το ρωταω ωστε να μην στηνω 2 φορες το κινητο! να περιμενα λιγακι.... Δοκίμασε με κάποια εφαρμογη απο το play να δεις τι γίνεται π.χ (BetterBatteryStats ) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Υπάρχει κάποια λίστα με εφαρμογες που αποδεδειγμένα "τρώνε" μπαταρία έστω κι αν τις εχουμε κλειστές? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 παιδια μου κανουν εντυπωση αυτα που λετε γισ την αυτονομια της μπαταριας σας.... εγω με μετρια προς λιγο παραπανω χρηση, με 3 μαιλ που δεν συγχρονιζουν συνεχεια αλλα καθε μια ωρα το ενα και το 4ωρο τα αλλα 2...λιγακι facebook και whatsup το κινητο δεν βγαζει παραπανω απο μια μερα....(το ανοιγω το πρωι μετα απο φορτιση στις 9 και περιπου στις 9 το βραδυ ειναι με 10%..... σας φαινεται λογικο;! (δεν ειμαι ροοτ...και φωτεινοτητα αυτοματη...) Και γω το ίδιο...... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 παιδια μου κανουν εντυπωση αυτα που λετε γισ την αυτονομια της μπαταριας σας.... εγω με μετρια προς λιγο παραπανω χρηση, με 3 μαιλ που δεν συγχρονιζουν συνεχεια αλλα καθε μια ωρα το ενα και το 4ωρο τα αλλα 2...λιγακι facebook και whatsup το κινητο δεν βγαζει παραπανω απο μια μερα....(το ανοιγω το πρωι μετα απο φορτιση στις 9 και περιπου στις 9 το βραδυ ειναι με 10%..... σας φαινεται λογικο;! (δεν ειμαι ροοτ...και φωτεινοτητα αυτοματη...) Παιζει μεγαλο ρολο το ποση ωρα μενει ανοιχτη η οθονη. Ολη τη μπαταρια την τρωει η οθονη. Εγω που ειμαι ολη μερα με ενα κινητο στο χερι μπορει να το φορτισω και δυο φορες την ιδια μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
to_kladeutiri Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Η οθονη παντα τραβαει μπαταρια.Σε γενικες γραμμες ομως το galaxy παει πολυ καλα σε μπαταρια. Παράθεση www.to-kladeutiri.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εμενα παντως με μια πληρη μονον αρχικη φορτιση η μπαταρια μου βγαζει μια ημερα χαλαρα. Ειδα πως περιπου 4 ωρες βγαζει η οθονη, μιας και το εχω λιωσει στο ιντερνετ στην παραλια και στα βιντεο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Με το κινητο μαμα Baseband XXLFB, MSN, gtalk, email, facebook, browser μονιμα ανοιχτο το Wifi και sync να παιζουν συνεχεια και παιχνιδι Sims να παιζει καθε μερα για τουλαχιστον μιση ωρα και γενικα να μην ξεκολλαει το χερι απο το κινητο μου βγαζει την μερα χαλαρα αλλα με ανοιχτο το Power saving. Αν του κανω root και του περασω το patch για το battery drain που λετε παραπανο θα μου βγαζει περισσοτερο; ή με την εκδοση που εχω εχει διορθωθει; Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Όσοι έχετε ανοιχτούς τους ήχους για το κλείδωμα-ξεκλείδωμα της οθόνης, απενεργοποιήστε τους, φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα του ice cream sandwich ακόμα κι όταν η οθόνη είναι σβηστή, αρχίζουν το audioout_1 wakelock που δεν αφήνει το τηλέφωνο να κοιμηθεί. Δεν είδα να το αναφέρει κανείς οπότε είπα να το πω. Επίσης να υπενθυμίσω το Better Battery Stats, το καλύτερο προγραμματάκι που υπάρχει όσον αφορά τη μπαταρία.... :) (Υπάρχει και τζάμπα έκδοση για μέλη του XDA). Edited September 1, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Και μιας και μπήκαμε σε αυτή τη συζήτηση, προσοχή όταν χρησιμοποιείτε το usb on the go. Πριν από μερικές μέρες το τηλέφωνο μου είχε κολλήσει στα 200 Mhz και δεν έμπαινε με τίποτα σε deep sleep. Με το better battery stats διαπίστωσα ότι είχε κολλήσει και δούλευε συνέχεια το unmount usb storage ενώ η αφαίρεση είχε γίνει κανονικά. Ένα reboot το έστρωσε. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Και μιας και μπήκαμε σε αυτή τη συζήτηση, προσοχή όταν χρησιμοποιείτε το usb on the go. Πριν από μερικές μέρες το τηλέφωνο μου είχε κολλήσει στα 200 Mhz και δεν έμπαινε με τίποτα σε deep sleep. Με το better battery stats διαπίστωσα ότι είχε κολλήσει και δούλευε συνέχεια το unmount usb storage ενώ η αφαίρεση είχε γίνει κανονικά. Ένα reboot το έστρωσε. Σωστός Μάκη. Αν αφαιρέσεις το usb μέσω του notification bar δε βγαίνει κανονικά και κάνει wakelock. Παρ'όλα αυτά, αν πας από settings-storage και το αφαιρέσεις από κει, δεν το κάνει, οπότε όλα καλά και δε χρειάζεται reboot. Ελπίζω να διορθωθούν αυτά με το jelly bean. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Μια ερώτηση και από νέο κάτοχο. Θέλω να βάλω live wallpaper στο κινητό, αλλά φοβάμαι ότι θα τρώει πολύ μπαταρία! Ισχύει ή να βάλω άφοβα;:worry: Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts