vaskef69 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Όλες τις επίσημες τις περνάμε μέσω odin. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Τελικα εχει κανεις δοκιμασει kernel που να τον εχει ευχαριστησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npalavras Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Στις ρυθμίσεις, μπαταρία, μου βγάζει 100% σύστημα Android. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Αραγε μπορουμε να βρουμε καπου το modem της v33.3 και να το flashαρουμε στην v34??? Ααααα το βρηκα στα omega files... :p Edited December 11, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Την omega την είχα στο SII και σκότωνε. Στο SIII δεν την έβαλα ακόμα, από μπαταρία πως τα πάει; Εγώ έχω συνέχεια data on και το χρησιμοποιώ αρκετά το τηλέφωνο για Internet. Πόση ώρα προβολή οθόνης βγάζει περίπου; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Μου φαίνεται πολύ περίεργο φίλε μου που ενώ γνωρίζεις την ποιότητα της Omega από το GS2 δεν προχώρησες άμεσα μαζί της και στο GS3. Δεν ξέρω να σου πω πόση ώρα θα βγάζει η οθόνη σου αλλά σίγουρα θα είσαι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι με stock rom. Οπότε γιατί να το σκέφτεσαι; Βάλε Omega! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Μου φαίνεται πολύ περίεργο φίλε μου που ενώ γνωρίζεις την ποιότητα της Omega από το GS2 δεν προχώρησες άμεσα μαζί της και στο GS3. Δεν ξέρω να σου πω πόση ώρα θα βγάζει η οθόνη σου αλλά σίγουρα θα είσαι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι με stock rom. Οπότε γιατί να το σκέφτεσαι; Βάλε Omega! Η αλήθεια είναι ότι το πήρα χτες, φόραγε την WanamLite, από τον προηγούμενο που μου δείχνει αρκετά καλή. Μάλλον όμως με βλέπω πάλι με omega σύντομα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) τελικά εκτός απο μικροαλλαγές στην κεντρική οθόνη και το πρόγραμμα andvances έχει κάποιες ουσιώδες αλλαγές η v.34 από την 33.2?? και μπορώ να αλλάξω μόνο τον κέρνελ?? αν ναι από που? Edited December 11, 2012 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Κερνελ αλλαζεις απο το Omega files jb...Πρωτα κατεβαζεις την Κερνελ που θες κ μετα την φλασαρεις με τον γνωστο τροπο Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 καλησπερα παιδια, φοραω την 33.2 και θελω να παω στην 34, ποια διαδικασια πρεπει να κανω ωστε να μην στησω ξανα ολο το κινητο απο την αρχη??εχω και το τιτανιουμ αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 καλησπερα παιδια, φοραω την 33.2 και θελω να παω στην 34, ποια διαδικασια πρεπει να κανω ωστε να μην στησω ξανα ολο το κινητο απο την αρχη??εχω και το τιτανιουμ αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω.. ευχαριστω Απλά κάνε ένα nadroid backup καλού κακού κ πέρνα τη ρομ από πάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Η αλήθεια είναι ότι το πήρα χτες, φόραγε την WanamLite, από τον προηγούμενο που μου δείχνει αρκετά καλή. Μάλλον όμως με βλέπω πάλι με omega σύντομα. εγω που εχω ολα τα data συνεχεια ανοιχτα δεν κραταει η μπαταρια πανω απο μια μερα με λιγη χρηση, με την στοκ ηταν πολυ καλυτερα η μπαταρια τουλαχιστον σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Αντιμετωπιζει καποιος το προβλημα οτι δεν κανει screen capture??? Αυτο το ειχα και με την v33.3 και ειπα να αλλαξω σε v34 αλλα το εχω και τωρα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1miroquai Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Καλησπέρα παιδιά Μόλις πήρα (ξανά) το galaxy s 3. Το έκανα root όμως παρατήρησα ότι δεν βάζει πλέον το clockworkmod recovery ώστε να βάλω την omega. Τι μου προτείνετε? Να εγκαταστήσω (αγοράσω) το Mobile odin ή να βάλω το clockworkmod μέσω odin. Εκτός από το προφανές (θα χάσω 5 ευρώ περίπου) είναι κάποιο καλύτερό από τα 2 ώστε να το προτιμήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npalavras Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά Μόλις πήρα (ξανά) το galaxy s 3. Το έκανα root όμως παρατήρησα ότι δεν βάζει πλέον το clockworkmod recovery ώστε να βάλω την omega. Τι μου προτείνετε? Να εγκαταστήσω (αγοράσω) το Mobile odin ή να βάλω το clockworkmod μέσω odin. Εκτός από το προφανές (θα χάσω 5 ευρώ περίπου) είναι κάποιο καλύτερό από τα 2 ώστε να το προτιμήσω? Όποιον τρόπο και να επιλέξεις θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Εγώ προσωπικά επέλεξα το odin( μέσω Η/Υ ) για το ''πέρασμα'' του clockworkmode recovery χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Είναι θέμα δικής σου επιλογής. Edited December 12, 2012 by npalavras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Συγκεκριμένα μου βγάζει σφάλμα στο συγχρονισμό ημερολογίου. Συγκεκριμένα: Ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή κάποια προβλήματα. Θα επανέλθει σύντομα. Τι παίζει????? Καμιά ιδέα κανείς??????? Please..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Με το που έβαλα την v34 σταμάτησα να έχω αναγνώριση κλήσης... Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; πριν τη βάλω έκανα full wipe. Οι επαφές μου είναι μια χαρά, στο αρχείο κλήσεων αναγνωρίζει τους αριθμούς και τους αντιστοιχεί στις επαφές, αλλά όταν με καλεί κάποιος και κατά τη διάρκεια της κλήσης φαίνεται μόνο ο αριθμός.... Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 καλησπερα παιδια, φοραω την 33.2 και θελω να παω στην 34, ποια διαδικασια πρεπει να κανω ωστε να μην στησω ξανα ολο το κινητο απο την αρχη??εχω και το τιτανιουμ αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω.. ευχαριστω Εχτές ακολούθησα τις οδηγίες Και μετά το φλασαρισμα δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα άλλο Είχα την 33,2 και έβαλα την 34. Μετά από αυτό άλλαξα και κερνελ. Κάνε όμως ένα nandroid backup για σιγουριά και ασφάλεια Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Εχτές ακολούθησα τις οδηγίες Και μετά το φλασαρισμα δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα άλλο Είχα την 33,2 και έβαλα την 34. Μετά από αυτό άλλαξα και κερνελ. Κάνε όμως ένα nandroid backup για σιγουριά και ασφάλεια που ειναι αυτες οι οδηγιες??οταν λες οτι αλλαξες και τον κερνελ τι εννοεις? ο κερνελ δεν ειναι αυτος που εχει επιλεξει ο ομεγα για την ρομ του δηλ ο κερνελ που εχει χτισει πανω την 34? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Κουραστηκα με το θέμα μπαταρία... Είχα 32 φοράω από πανω την 33.2 , τραγική μπαταρία ούτε μια μέρα έβγαζε. την περνάω ξανα με full wipe, έστρωσε περνάω από πανω 34. Πάλι τραγική μπαταρία, δε γινεται καθε βδομάδα να κανω full wipe. γιατι τρώει τοση πολύ μπαταρία;;;; στο 'μπαταρια' δε βλέπω κάτι ύποπτο, που αλλού να κοιτάξω; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Κουραστηκα με το θέμα μπαταρία... Είχα 32 φοράω από πανω την 33.2 , τραγική μπαταρία ούτε μια μέρα έβγαζε. την περνάω ξανα με full wipe, έστρωσε περνάω από πανω 34. Πάλι τραγική μπαταρία, δε γινεται καθε βδομάδα να κανω full wipe. γιατι τρώει τοση πολύ μπαταρία;;;; στο 'μπαταρια' δε βλέπω κάτι ύποπτο, που αλλού να κοιτάξω; Ειχα και εγω θεματακι στην 34 και διαβασα στο xda οτι αν αλλαξεις το Modem (απο OMEGA FILES) και βαλεις το DDDLJ1 στρωνει κάπως η κατασταση και νομιζω οτι ετσι εγινε. Υ.Γ εγω παντως γυρισα στην 33.3 με siyah 1.8.4+ που ημουν ευχαριστημενος απο αποδοση μπαταριας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Παιδια αληθευει οτι με Siyah δεν εχεις ραδιοφωνο κ αν ναι πως αντιμετωπιζεται(μιας κ το ραδιοφωνο ειναι απαραιτητο για μενα).... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Παιδια αληθευει οτι με Siyah δεν εχεις ραδιοφωνο κ αν ναι πως αντιμετωπιζεται(μιας κ το ραδιοφωνο ειναι απαραιτητο για μενα).... ΟΧΙ δεν συμβενει κατι τετοιο Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 που ειναι αυτες οι οδηγιες??οταν λες οτι αλλαξες και τον κερνελ τι εννοεις? ο κερνελ δεν ειναι αυτος που εχει επιλεξει ο ομεγα για την ρομ του δηλ ο κερνελ που εχει χτισει πανω την 34? η ρομ της ομεγα που θα βάλεις έχει κερνελ. απλά κάπου ε'ιδα ότι ο κερνελ siyah είναι καλύτερος (προσωπικά δεν είδα διαφορά) Πάντως δεν χρειάζεται - δεν επιβάλεται να αλλάξεις κερνελ απλά περνας την ρομ οι οδηγίες είναι εδω: http://kitchen.indieroms.net/blog/?page_id=770 Η ρομ είναι εδω: http://kitchen.indieroms.net/blog/?page_id=763 αυτά είναι που χρειάζεσαι:) και καλό παιχνίδι:rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 ΟΧΙ δεν συμβενει κατι τετοιο Έχω τον Siyah και έχω κανονικά κι εγώ ραδιόφωνο. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts