galanakop Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδιά την δοκίμασε κανείς???Περιμένουμε εντυπώσεις.. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Την έβαλα εγώ πριν λίγο. Σε πρώτη ματιά δείχνει πολύ γρήγορη και χωρίς προβλήματα... :bow: Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1miroquai Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Παρατήρησα με την stock rom πως δεν μπορείς πλέον να συνδέσεις το κινητό σου ως mass storage device με τον υπολογιστή. Με την omega μπορεί να συνδεθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Παρατήρησα με την stock rom πως δεν μπορείς πλέον να συνδέσεις το κινητό σου ως mass storage device με τον υπολογιστή. Με την omega μπορεί να συνδεθεί? Μόνο για την εξωτερική κάρτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1711009 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Την έβαλα εγώ πριν λίγο. Σε πρώτη ματιά δείχνει πολύ γρήγορη και χωρίς προβλήματα... :bow: Η γνώμη σου για την custom εγκατάσταση? Και η ανανέωση του Omega files? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Γιάννη η custom εγκατάσταση είναι κορυφή. Τι καλύτερο από το να μπορείς να επιλέγεις άλλωστε;; Την κουζίνα την έψαξα για λίγο λόγο έλλειψης χρόνου και το μόνο που έκανα ήταν η επαναφορά του boot sound. Δείχνει special όμως όπως λένε και οι κουμπάροι εδώ κάτω. Γενικά το μόνο που χρειάστηκε να αλλάξω ήταν το πείραγμα του TouchWiz. Υ.Γ. (δεν αντέχω να μην ρωτήσω): Ετοιμάζεις ή θα ετοιμάσεις και OMEGA theme? Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 εκανα ρουτ για να περασω την ρομ απλα την πεταω μεσα κ κανω την εγκατασταση? θα χασω προφραμματα μεσα απο το κινητο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μπαίνεις σε recovery mode και κάνεις την εγκατάσταση. Δεν είναι ούτε πέντε λεπτά υπόθεση. Δεν χρειαζόταν καν να κάνεις root. Θα το αποκτούσες μόλις έμπαινε η OMEGA. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 την περασα υπαρχει καποιο προγραμμα για να αφαιρεσω καποιες εφαρμογες απο την samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Νέα έκδοση Omega v5.1 Περισσότερα στα πρώτα post :) Edited June 16, 2012 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Νέα έκδοση Omega v5.1 Περισσότερα στα πρώτα post :) Γιάννη απο οτι βλέπω αν οχι πρώτη αλλα απο τις ελάχιστες φορες που δίνεις ρομ με άλλον κερνελ εκτος του cf... Τοσο καλος είναι ο νεος syiha Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Γιάννη απο οτι βλέπω αν οχι πρώτη αλλα απο τις ελάχιστες φορες που δίνεις ρομ με άλλον κερνελ εκτος του cf... Τοσο καλος είναι ο νεος syiha Εσυ τώρα πες μου αλήθεια.. Περιμένεις να σου απαντήσει σε αυτό τώρα βρε..?? Μάλλον πλάκα με κάνεις.. (χιούμορ κάνω.. με ξέρεις και εσυ..) Για να το κάνει μαλον, κάτι θα ξέρει.. Για να δούμε τί.. (??) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1709686 Ριξε μια μάτια.. Και το συζητάμε και παρακάτω το θεματακι. Αν και στο S3 πιστεύω ότι το Turkboy θα πάρει το χαμένο αίμα του πίσω.. Έχει μεγάλη εμπειρία ο επιστήμονας.. Αλλά Turkboy είναι αυτό.. Και πάνω κάτω γνωστό το παρελθόν του.. Για να δούμε ρε τον Μόρτης που θα μας πάει, γιατί το ξεκίνημα του δεν με άφησε αδιάφορο.. Εσάς...? Edited June 16, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Γιαννη καλημερα μετα το sgs2 τωρα και με to sgs3, αψογη ρομ οπως παντα,μονο που εχω ενα θεμα απο δικια μου βλακεια εκανα επαναφορα με τιτανιουμ ολες τισ εφαρμογες αλλα μετα εκανα επαναφορα και ολα τα τσεκαρισμενα με πρασινο χρωμα,ολα καλα μεχρι εδω οταν ομως με επερνε η γυναικα μου τηλεφωνο μου εβγαζε σφαλμα com.android phone διακοπηκε τι πατατα εχω κανει δεν ξερω.Το μπακ απ ειχε γινει στο σ2 αλλα δεν επανεφερα κατι που δεν επρεπε νομιζω:(αυτα απο μενα καλη αρχη και ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Γιαννη καλημερα μετα το sgs2 τωρα και με to sgs3, αψογη ρομ οπως παντα,μονο που εχω ενα θεμα απο δικια μου βλακεια εκανα επαναφορα με τιτανιουμ ολες τισ εφαρμογες αλλα μετα εκανα επαναφορα και ολα τα τσεκαρισμενα με πρασινο χρωμα,ολα καλα μεχρι εδω οταν ομως με επερνε η γυναικα μου τηλεφωνο μου εβγαζε σφαλμα com.android phone διακοπηκε τι πατατα εχω κανει δεν ξερω.Το μπακ απ ειχε γινει στο σ2 αλλα δεν επανεφερα κατι που δεν επρεπε νομιζω:(αυτα απο μενα καλη αρχη και ευχαριστω πολυ. Αν με το Titanium επανέφερες και τις εφαρμογές (τα .apk δηλαδή) τότε πρέπει σίγουρα να ξαναφλασάρεις την Rom... Αν επανέφερες μόνο τα data τότε πάλι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να έχεις conflicts μια και το ICS του SIII μπορεί να διαχειρίζεται αλλιώς τα data από το ICS του SII... Όπως και να έχει καλύτερο είναι να κάνεις Clean Install (με όλα τα Wipes - data/factory reset, cache, dalvik-cache) την ROM από την αρχή... Να την στήσεις manual όπως θες... Και μετά να πάρεις Backups με το Titanium που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αργότερα για Restore, στην ίδια πλέον συσκευή... Έτσι θα σου δουλεύουν όλα σίγουρα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 πολύ καλή η 5.1 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 μαγκες αν κανω custom install κ επιλεξω δυο-τρια πραγματακια που θελω τα bloatware δεν φλασαρωνται ετσι δεν ειναι? δηλαδη με το cunstom install διαγραφοντε παλι τα bloatware αλλα μπορεις να περασεις και οτι αλλο θες εσυ... ετσι ειναι η κανω καπου λαθος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 πολύ καλή η 5.1 Γιώργο ευχαριστώ για το report :) μαγκες αν κανω custom install κ επιλεξω δυο-τρια πραγματακια που θελω τα bloatware δεν φλασαρωνται ετσι δεν ειναι? δηλαδη με το cunstom install διαγραφοντε παλι τα bloatware αλλα μπορεις να περασεις και οτι αλλο θες εσυ... ετσι ειναι η κανω καπου λαθος? Είναι όπως τα γράφεις :) Και αν κάτι δεν βάλεις και το θελήσεις αργότερα είναι στο Omega files έτοιμο για εγκατάσταση. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 να σαι καλα γιαννη....πολυ καλη η ρομ και το μονο που δεν καταφερα ειναι το mass storage... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) να σαι καλα γιαννη....πολυ καλη η ρομ και το μονο που δεν καταφερα ειναι το mass storage... Γιωργαρα αν και σε βάζω σε μπελάδες, ριξε μια μάτια και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1652004 + http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961956 Δεν εχω προλάβει να δοκιμάσω τίποτα, μόλις παω σπίτι θα το κάνω.. Και θα σου πω και για την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rafoid.multimountsdcard.widget&hl=el που μας γράφει μια σελίδα πιο πίσω ο άλλος ο Γιωργαρας ο tora33 μόνο για την sdcard.. Είμαι έξω τώρα και εγώ.. Edited June 16, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 disable scrolling cache μπορουμε να εχουμε στην 5.0? δεν βλεπω πουθενα στην κουζινα το mod (μονο ενα θεμα or something εχει στο "mods") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 disable scrolling cache μπορουμε να εχουμε στην 5.0? δεν βλεπω πουθενα στην κουζινα το mod (μονο ενα θεμα or something εχει στο "mods") στην 5.0 , νομίζω όχι στην 5.1 ναι Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Παίδες υπάρχει κάπου η κουζίνα της omega κάπου προχειρα σε apk??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Παίδες υπάρχει κάπου η κουζίνα της omega κάπου προχειρα σε apk??? οριστε το apk απο την 5 στην 5.0 , νομίζω όχι στην 5.1 ναι ε δεν πειραζει τοτε, μια χαρα ειναι και ετσι :lol: δεν εχω ορεξη να φλασαρω καθε 1-2 μερες :p Edited June 16, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felipe_grr Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Γιάννη απο οτι βλέπω αν οχι πρώτη αλλα απο τις ελάχιστες φορες που δίνεις ρομ με άλλον κερνελ εκτος του cf... Τοσο καλος είναι ο νεος syiha Αληθεια και εγω αυτο αναρωτιεμαι,ειναι καλος τελικα ο νεος κερνελ του τουρκου στην παρα πολυ καλη ομεγα ? Εκανε και update κι ολας σε 1.1. Μπραβο Γιαννη και συγχαρητηρια,εχεις κανει για αλλη μια φορα,μια παρα πολυ καλη δουλεια. Το ντονατε το δικαιουσαι και απο εμενα,δεσμευομαι σε λιγο για αυτο. Edited June 16, 2012 by felipe_grr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 καλησπέρα, θα είχες την καλοσύνη να γράψεις στο αρχικό post κάποια λόγια για τις διαφορές που έχουν οι εκδόσεις που έχεις φτιάξει? είμαι νέος στο χώρο του android, περιμένω το s3 και διαβάζω για να είμαι έτοιμος! να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts