giannik Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπέρα, Μόλις πούλησα το s2 και θα αγοράσω το s3,μπορει να μου πειτε πως απο το IMEI μπορω να δω την χωρα κατασκευης? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπέρα, Μόλις πούλησα το s2 και θα αγοράσω το s3,μπορει να μου πειτε πως απο το IMEI μπορω να δω την χωρα κατασκευης? Ευχαριστώ Διάβασε το θέμα [ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ]. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Διάβασε το θέμα [ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ]. Στο δευτερο post της αρχικης σελιδας αναφερει λιστα χωρων προελευσης του κινητου οχι χωρες κατασκευης Τα κουτια που εχω δει γραφουν made by Samsung,υπαρχει κατι πανω στην συσκευασια που να πιστοποιειι οτι εχει κατασκευασθει Κορέα(ειναι η χωρα κατασκευης που με ενδιαφερει)? Ευχαριστώ Edited January 14, 2013 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Στο δευτερο post της αρχικης σελιδας αναφερει λιστα χωρων προελευσης του κινητου οχι χωρες κατασκευης Τα κουτια που εχω δει γραφουν made by Samsung,υπαρχει κατι πανω στην συσκευασια που να πιστοποιειι οτι εχει κατασκευασθει Κορέα(ειναι η χωρα κατασκευης που με ενδιαφερει)? Ευχαριστώ Πάνω στη συσκευασία όχι. Πρέπει να ανοίξεις τη συσκευή για να το δεις αυτό. Αν φαίνεται από το IMEI ή το serial number (που πολύ αμφιβάλλω), μόνο η Samsung θα μπορεί να σου το πει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 τελικα ειναι branded ta κινητα της vodafone με περιορισμους η να παρω απο πλαισιο που λογικα θα ειναι Unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 τελικα ειναι branded ta κινητα της vodafone με περιορισμους η να παρω απο πλαισιο που λογικα θα ειναι Unbranded? Τα branded κινητα δεν εχουν καμια διαφορα απο τα unbranded περα απο μερικες ισως εφαρμογες και κανα bootanimation (και αυτα ξηλωνονται ευκολα :)). Απο οσα εχω δει φιλων παντως σιγουρα δεν εχουν περιορισμους.... Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AOYE Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Κάτοχος εδώ και 5 ημέρες ! Το τηλέφωνο το έφερα από Σόφια από Βουλγαρία. Είχα έκπτωση από μεγάλο κατάστημα στη Σόφια και το πήρα από εκεί γλιτώνοντας κάποια χρήματα... Τσεκάροντας το S/N είδα ότι όντως η χώρα είναι η Βουλγαρία. Έχοντας και την απόδειξη αγοράς ελπίζω μην έχω κανά μελλοντικό θέμα εγγύησης χτύπα ξύλο. Πραγματικά είναι διαμάντι! ΥΓ: Αγοράζοντάς το την ίδια μέρα με έναν φίλο από Ελλάδα, προσέξαμε ότι το δικό μου φοράει πιο αναβαθμισμένο Hardware... Ίδωμεν... :D Edited January 16, 2013 by AOYE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Καλημέρα σε ολους, Αυριο θα χρησιμοποιησω την αναβαθμιση μου και θα παρω το s3 απλώς δεν εχω αποφασίσει το χρώμα,μπλε η λευκό? Σίγουρα είναι υποκειμενικό αλλά ποιό θεωρείτε οτι του πάει καλύτερα και θα ταιριάζει με διαφορετικές θήκες?Εχω διαβάσει οτι στο μπλέ φαίννονται εντονα γρατζουνιές... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AOYE Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Όπως είπες είναι καθαρά υποκειμενικό! Αναλόγως τα γούστα... Στα δικά μου τα μάτια δεν μου άρεσε καθόλου το μαύρο γιατί δε φαινότανε ότι αυτό που έβλεπα ήταν το S3. Έπρεπε να το κοιτάξω επίμονα. Από μακριά μου έμοιαζε κατι σαν ένα φτηνό LG ή Samsung. Καθαρά προσωπική μου άποψη! Άλλοι βλέπουν το άσπρο σαν "φτηνό πλαστικό" και το μπλε σαν χρώμα επειδή είναι μεταλλικό, να δίνει την όψη ότι το κινητό είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό. Προσωπικά μιλώντας το άσπρο πάλι το θεωρώ το ομορφότερο από όλα και πιο ουδέτερο... Όπως και να έχει πήγαινε σε ένα μαγαζί που τα έχει δίπλα δίπλα και σύγκρινέ τα. Αυτό που θα σου κάνει το "κλικ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Όπως είπες είναι καθαρά υποκειμενικό! Αναλόγως τα γούστα... Στα δικά μου τα μάτια δεν μου άρεσε καθόλου το μαύρο γιατί δε φαινότανε ότι αυτό που έβλεπα ήταν το S3. Έπρεπε να το κοιτάξω επίμονα. Από μακριά μου έμοιαζε κατι σαν ένα φτηνό LG ή Samsung. Καθαρά προσωπική μου άποψη! Άλλοι βλέπουν το άσπρο σαν "φτηνό πλαστικό" και το μπλε σαν χρώμα επειδή είναι μεταλλικό, να δίνει την όψη ότι το κινητό είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό. Προσωπικά μιλώντας το άσπρο πάλι το θεωρώ το ομορφότερο από όλα και πιο ουδέτερο... Όπως και να έχει πήγαινε σε ένα μαγαζί που τα έχει δίπλα δίπλα και σύγκρινέ τα. Αυτό που θα σου κάνει το "κλικ". Εχω αναβάθμιση απο cosmote οπότε δεν διαθέτει το μαύρο,μονο μπλέ,λευκό και titanium grey που για μένα ειναι μακράν το χειρότερο.. Οντως το γκρι απο μακριά εμοιαζε σαν φτηνό LG.. Tελικά δεν ειχε αδικο το σχεδιαστικο τμήμα της και γιαυτό δεν λάνσαρε το μαύρο απο την αρχη,τα πολύ σκούρα χρώματα το θάβουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Το άσπρο δείχνει πιο νεανικό και χαρούμενο, για κάποιους άλλους πιο φτηνό. Το μπλέ δείχνει πιο σοβαρό και πιο ακριβό ίσως, νομίζω όμως ότι ταιριάζει και καλύτερα με το φωτισμό των πλήκτρων, κάνει έτσι σαν αντίθεση. Μπλέ από μένα αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Αν δεν υπηρχε το μπλε..δεν ξερω αν θα το επερνα που λεει ο λογος! Απλα δεινει αλλη πνοη στην εικονα του τηλεφωνου. Παντα επι προσωπικου μιλαω.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Το άσπρο δείχνει πιο νεανικό και χαρούμενο, για κάποιους άλλους πιο φτηνό. Το μπλέ δείχνει πιο σοβαρό και πιο ακριβό ίσως, νομίζω όμως ότι ταιριάζει και καλύτερα με το φωτισμό των πλήκτρων, κάνει έτσι σαν αντίθεση. Μπλέ από μένα αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό Kαι μένα το μπλέ είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου απλώς κάτι με σπρώχνει στο λευκό:wacko:\Ισως το οτι μπορεί να συνδυαστεί καλύτερα με θήκη και το οτι μου αρέσει καλύτερα το< like inox> bezel περιμετρικά της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Καλημέρα σε ολους, Αυριο θα χρησιμοποιησω την αναβαθμιση μου και θα παρω το s3 απλώς δεν εχω αποφασίσει το χρώμα,μπλε η λευκό? Σίγουρα είναι υποκειμενικό αλλά ποιό θεωρείτε οτι του πάει καλύτερα και θα ταιριάζει με διαφορετικές θήκες?Εχω διαβάσει οτι στο μπλέ φαίννονται εντονα γρατζουνιές... Ευχαριστώ Φαινονται γρατζουνιες και δαχτυλιες.Αν σε βοηθαει εγω εχω απο τα πρωτα ασπρα και δεν το μετανιωσα.Χωρις να σημαινει οτι και το μπλε δεν ειναι πολυ ομορφο Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Φαινονται γρατζουνιες και δαχτυλιες.Αν σε βοηθαει εγω εχω απο τα πρωτα ασπρα και δεν το μετανιωσα.Χωρις να σημαινει οτι και το μπλε δεν ειναι πολυ ομορφο Τυχών γρατζουνιές στο πίσω μέρος, αλλάζεις καπάκι και τελείωσε. Η οθόνη μπροστά με ένα πανάκι και φαίνεται καμπάνα. Εγώ με το μπλε απλά είμαι ερωτευμένος. .. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Kαλημέρα σε όλη την παρέα! Εδώ και καιρό ενδιαφέρομαι για την αγορά του Galaxy S III και κοιτάζω τις τιμές στα διάφορα ηλεκτρονικά μαγαζιά,η οποία το τελευταίο διάστημα κυμαίνεται στα 470 ευρώ περίπου(με έξοδα αποστολής) στην καλύτερη. Επειδή θα αγοράσω με πιστωτική και με άτοκες δόσεις κατέληξα στα εξής 2 καταστήματα: -City Shop -Digital Master Ποιές είναι οι γνώμες και οι εμπειρίες σας με τα εν λόγω καταστήματα..?Τί πρέπει να προσέξω εκτός του να αναγράφεται το IMEI στην απόδειξη? Γενικά έχω δει καλές κριτικές και για τα 2 οπότε οποιαδήποτε βοήθεια για να αποφασίσω ευπρόσδεκτη!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Έχει ακουστεί τίποτα για s3 απο Κόσοβο 150€???! Μου είπε ένας φίλος μου ψιλοάσχετος με τον χώρο οτι θα του φέρουν με 150€ και θέλω να τον προστατέψω μην του φέρουν καμιά απομίμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Kαλημέρα σε όλη την παρέα! Εδώ και καιρό ενδιαφέρομαι για την αγορά του Galaxy S III και κοιτάζω τις τιμές στα διάφορα ηλεκτρονικά μαγαζιά,η οποία το τελευταίο διάστημα κυμαίνεται στα 470 ευρώ περίπου(με έξοδα αποστολής) στην καλύτερη. Επειδή θα αγοράσω με πιστωτική και με άτοκες δόσεις κατέληξα στα εξής 2 καταστήματα: -City Shop -Digital Master Ποιές είναι οι γνώμες και οι εμπειρίες σας με τα εν λόγω καταστήματα..?Τί πρέπει να προσέξω εκτός του να αναγράφεται το IMEI στην απόδειξη? Γενικά έχω δει καλές κριτικές και για τα 2 οπότε οποιαδήποτε βοήθεια για να αποφασίσω ευπρόσδεκτη!:) Εγω ψωνισα απο digital master και ημουν ευχαρστημενος απλα θα σου ελεγα να τους πιεσεις υπερβολικα για να σου εχουν προτυπωμενο το ΙΜΕΙ στην αποδειξη γιατι εγω ταλαιπωρηθηκα λιγο και τελικα μου το βαλανε χειρογραφα κατα τ αλλα ολα καλα. .. Γερμανικο κινητο πηρα κλειστο στο κουτι του και με την πιστωτικη ολα ΟΚ... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Έχει ακουστεί τίποτα για s3 απο Κόσοβο 150€???! Μου είπε ένας φίλος μου ψιλοάσχετος με τον χώρο οτι θα του φέρουν με 150€ και θέλω να τον προστατέψω μην του φέρουν καμιά απομίμηση Καλάσνικοφ μπορεί να του φέρουν με 150 ευρώ. S3 όχι :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkos7 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εχει αγορασει καποιος απο εδω; ''http://www.gsmshop.gr" ειναι αξιοπιστο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλάσνικοφ μπορεί να του φέρουν με 150 ευρώ. S3 όχι :D Και εμενα ενας φιλος πηρε απο internet με 300 ευρω και οταν του ηρθε ουτε samsung δεν εγραφε μπροστα..Τρελο μαι*****!! Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitspas Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρα επειδή θα πάει ενας γνωστός Ταϊλάνδη ειπα να ρωτησω, αν αγοράσει το s3 απο εκει, ξέρει κανείς αν θα ειναι συμβατό με Ελλάδα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 δεν ξέρω αν θα παίζει, λογικά ναι αλλά παίζει να είναι πιο ακριβό εκεί απ ότι εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρα επειδή θα πάει ενας γνωστός Ταϊλάνδη ειπα να ρωτησω, αν αγοράσει το s3 απο εκει, ξέρει κανείς αν θα ειναι συμβατό με Ελλάδα; Ευχαριστώ. Μόνο αν είναι το i9300 International Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitspas Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μόνο αν είναι το i9300 International Αναφέρεται στην συσκευασία ή θα πρεπει να το ζητησω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts