Jump to content

AOYE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

AOYE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. AOYE

    Lenovo K3 Note

    Ναι, αυτή είναι
  2. AOYE

    Lenovo K3 Note

    Καλημέρα! Σε συνέχεια των παραπάνω, δεν άντεξα να μείνω σταθερός στη συγκεκριμένη ROM με τα παραπάνω προβλήματα και ύστερα από λίγα reviews έβαλα την MultiLanguage Lollipop 5.1 ROW: VIBEUI_V2.8_1527 Το τηλέφωνο πετάει χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι η καλύτερη ΡΟΜ από ότι κι αν έχω δοκιμάσει. Θα μείνω για πολύ καιρό και δεν το ξαναρισκάρω να δοκιμάσω οτιδήποτε άλλο για αρχή γιατί τα νεύρα αρχίσανε να σπάνε χωρίς να έχω ευχαριστηθεί κινητό.
  3. AOYE

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα! Κάτοχος εδώ και 1 εβδομάδα σας διαβάζω και ύστερα από προσπάθειες κατάφερα και το έκανα root και πέρασα την SenSation. Γενικά μου φαίνεται καλή η έκδοση, εκτός από 2-3 θεματάκια και σας ρωτώ μήπως έχετε άποψη... - Κατά την πληκτορλόγηση SMS, δεν έχω εμφάνιση πλήθος χαρακτήρων που απομένουν και δεν ξέρω πόσα SMS στέλνω - Έχοντας αποθηκευμένα τα τηλέφωνά μου με πρόθεμα +30..., όταν με καλούν δεν έχω αναγνώριση επαφών. (Εδώ να πω ότι στην εργοστασιακή του ROM, αλλάζοντας στις ρυθμίσεις την αναγνώριση των digits από 11 se 7 είχε διορθωθεί, αλλά στη Sensation δε βρίσκω πως να το επιλέξω αυτό - και αν φταίει αυτό) - Επιλέγοντας ring tones δεν με αφήνει να επιλέξω κάποιο mp3 και μου λέει ότι αρχείο δεν υποστηρίζεται. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. Σε ευχαριστω πολυ! Εννοεις τη Smartec? Σε ρωταω γιατι το ειχε παρει απο Wind. Ειναι καλυτερα να παει κατ ευθειαν εκει?
  5. Φιλος αλλαξε παροχο και τη νεα του sim την εκοψε μονος και την εκανε σε διαστασεις micro. Εγω του επεσημανα οτι πρεπει να την λειανει και να την κανει πιο λεπτη, δε μ ακουσε ομως. Την σφηνοσε, στη συνεχεια δεν ανοιγε, και αναγκαστηκε με βελονα να την τραβηξει εξω με αποτελεσμα να χαλασει την υποδοχη της sim. Ειναι σιγουρο οτι δεν καλυπτει η εγγυηση, αλλα μηπως εχει τυχει σε κανεναν και γνωριζουμε κοστος στο σερβις; Ευχαριστω προκαταβολικα!
  6. Όπως είπες είναι καθαρά υποκειμενικό! Αναλόγως τα γούστα... Στα δικά μου τα μάτια δεν μου άρεσε καθόλου το μαύρο γιατί δε φαινότανε ότι αυτό που έβλεπα ήταν το S3. Έπρεπε να το κοιτάξω επίμονα. Από μακριά μου έμοιαζε κατι σαν ένα φτηνό LG ή Samsung. Καθαρά προσωπική μου άποψη! Άλλοι βλέπουν το άσπρο σαν "φτηνό πλαστικό" και το μπλε σαν χρώμα επειδή είναι μεταλλικό, να δίνει την όψη ότι το κινητό είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό. Προσωπικά μιλώντας το άσπρο πάλι το θεωρώ το ομορφότερο από όλα και πιο ουδέτερο... Όπως και να έχει πήγαινε σε ένα μαγαζί που τα έχει δίπλα δίπλα και σύγκρινέ τα. Αυτό που θα σου κάνει το "κλικ".
  7. Αυτό που έβαλες είναι από Αμερική. Τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι παραπάνω από την τιμή του και δεν νομίζω να τα έχει υπολογίσει. Άρα το συνολικό ποσό σου βγαίνει κανά 40άρι ευρώ στην πόρτα σου.Επίσης θα κάνει κανά 20ήμερο να έρθει. (αν ήταν πιο ακριβό θα είχες και τελωνείο) Κοίτα καλύτερα εδώ από Αγγλία. Με τα μεταφορικά σου έρχεται στα 22ευρώ στην πόρτα σου σε καμιά εβδομάδα. http://www.ebay.co.uk/itm/Full-Housing-Case-Cover-Replacement-For-Samsung-Galaxy-S-III-S3-i9300-/261105265351?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item3ccb162ac7
  8. Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει περίπτωση να έχει έρθει η αναβάθμιση στα P3110(WiFi) και όχι στα P3100 (3G&WiFi)?
  9. Φίλε Αντώνη δεν έρχεται massive το update προς όλους? (Εννοώ εκτός Vodafone φυσικά)
  10. Είμαι κάτοχος λίγο ημερών της έκδοσης 3G (P3100), με έχει εξυπηρετήσει πραγματικά αφάνταστα... Το μόνο λίγο που με χαλάει, είναι ότι σαν κάτοχος του Galaxy S3 και έχοντάς τα δίπλα δίπλα, το Tab μεονεκτεί στην οθόνη...:lol: Η αγορά έγινε από επιδότηση από WIND και προσπαθώντας να κάνω ενημέρωση από το υπάρχων Android 4.0.3, συνέχεια μου βγάζει: "Καμιά διαθέσιμη ενημέρωση" Έχουμε κανά νέο για πότε θα προχωρήσουμε προς 4.1?
  11. Κάτοχος εδώ και 5 ημέρες ! Το τηλέφωνο το έφερα από Σόφια από Βουλγαρία. Είχα έκπτωση από μεγάλο κατάστημα στη Σόφια και το πήρα από εκεί γλιτώνοντας κάποια χρήματα... Τσεκάροντας το S/N είδα ότι όντως η χώρα είναι η Βουλγαρία. Έχοντας και την απόδειξη αγοράς ελπίζω μην έχω κανά μελλοντικό θέμα εγγύησης χτύπα ξύλο. Πραγματικά είναι διαμάντι! ΥΓ: Αγοράζοντάς το την ίδια μέρα με έναν φίλο από Ελλάδα, προσέξαμε ότι το δικό μου φοράει πιο αναβαθμισμένο Hardware... Ίδωμεν... :D
  12. ρε παιδια μπαινω τον Μαιο και περιμενω το χαρτι μου.καλα οσα λετε αν ειναι για τις 9,10,11-Μαιου να μπουμε νωρις να τελειωνουμε, αλλα δε θα επρεπε να κατατεθει πρωτα η 2005 Β/ΕΣΣΟ?ακομα δεν εχει κατατεθει απο το υπουργειο.αφου κατατεθει στελνονται αργοτερα και τα σημειωματα καταταξης. ελπιζω να περασει ομορφα ο καιρος με καλη παρεουλα σειρουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολοι στην ιδια μοιρα θα μαστε με μεσα και μη!
×
×
  • Create New...