Jump to content

Galaxy S III : Πλήρης οδηγός για root

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Με όποιον απο τους 2 τρόπους αν το κάνω root θα εμφανίζει το ίδιο recovery? Επίσης έχω ένα S3 απο Αγγλία αν το κάνω root και του περάσω άλλη rom θα παίζει κανονικά με την ελληνική κάρτα sim? και τέλος ο counter τι ρόλο παίζει? Ελπίζω να μην σας κούρασα.. :)

Καλησπέρα! Με όποιον απο τους 2 τρόπους αν το κάνω root θα εμφανίζει το ίδιο recovery? Επίσης έχω ένα S3 απο Αγγλία αν το κάνω root και του περάσω άλλη rom θα παίζει κανονικά με την ελληνική κάρτα sim? και τέλος ο counter τι ρόλο παίζει? Ελπίζω να μην σας κούρασα.. :)

ναι στο πρώτο,ναι στο δεύτερο.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπέρα παιδιά..από οτι ψιλοκαταλαβα το sIII δεν θα πάρει την 4.4 λέω να κάνω και εγώ root απλά θέλω να μου πείτε τι πιθανότητες υπάρχουν ώστε να είναι επιτυχές το root η μάπα..γιατί με ψιλοφοβοζει διότι πριν απ το sIII είχα το LG L5 και το root άρα...και μια μια τα το έκλεισα και δεν ξανά άνοιξε...και έτσι φαντάστηκα ότι θα φταίει το root οπότε παρακαλώ πείτε μου αν τελικά πρέπει να το κάνω...

Ευχαριστώ

The big pain

Δεν θα εχεις πρόβλημα ,μια χαρά θα πάνε όλα .

Samsung galaxy s21+

Άν ακολουθήσεις τις οδηγίες όπως πρέπει,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Και πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις...

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

• 3 weeks later...
καλημερα σε ολους μολισ πηρα το s3 747i της at&t απο κινα αλλα δεν μπωρω να παρω την αναβαθμιση απο at&t γιατι το κινητο ηρθε root με περασμενη την 4.3 Ι9300ZSENA1 μηπως μπωρει να με βοηθηση καποιος πωσ να το αναβαθμισω εχει 2g ram ευχαριστω

• 1 month later...
Καλησπερα και απο εμενα..θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.. πριν λιγο προσπαθησα να κανω root το κινητο.ολα γινονται οπως γραφεται στο post αλλα οταν τελειωνει η διαδικασια μου γραφει πανω αριστερα failed καποια γνωμη για το τι πρεπει να κανω?

Καλησπερα και απο εμενα..θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.. πριν λιγο προσπαθησα να κανω root το κινητο.ολα γινονται οπως γραφεται στο post αλλα οταν τελειωνει η διαδικασια μου γραφει πανω αριστερα failed καποια γνωμη για το τι πρεπει να κανω?

μηπως δεν το τρεχεις σαν administrator;

Μάλλον προσπαθείς να rootάρεις την 4.3 που θέλει διαφορετικό αρχείο στο Odin από αυτό που αναγράφεται στον οδηγό της πρώτης σελίδας.. λίγες σελίδες πιο πίσω θα το βρεις και θα το περάσεις με τον ίδιο τρόπο.. :)

Εάν εγκαταστήσουμε μια νέα ROM στο κινητό μας, όπως το Android 4.4.4 Kit Kat, θα χρειαστεί να τό ξανακάνουμε root. Όμως, από το 4.3 Jelly Bean και μετά, το root έγινε δυσκολότερο, καθώς το SuperSU μπλοκάρεται από το ΚΝΟΧ όποτε πάει να τρέξει. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε (αφού έχουμε εγκαταστήσει το νέο Android) είναι τα εξής:

1. Uninstall the existing SuperSU (e.g. using Play Store).
  2. Root using CF-Auto-Root ( autoroot.chainfire.eu ) and Odin (included in the CF-Auto-Root zip package). "PASS!". SuperSU has been installed again now, but, after boot, the message "SuperSU διακόπηκε." popups. (SuperSU is blocked by Knox whenever it tries to run.)
  3. Download the latest SuperSU zip package: UPDATE-SuperSU-vx.xx.zip ( download.chainfire.eu/supersu ). Unzip, and upload the file Superuser.apk, included in the subfolder "common", into your phone.
  4. Install the Superuser.apk manually. (Do not forget to tick "Unknown Sources" option under Security settings of your device.) (Σημείωση: Πρέπει να εγκαταστήσουμε το SuperSU με αυτόν τον τρόπο, και όχι μέσω του Play Store, διότι διαφορετικά θα μπλοκαριστεί από το KNOX και δεν θα μάς δώσει την επιλογή να απενεργοποιήσουμε το τελευταίο.)
  5. Now launch the SuperSU app on your phone and it will ask you whether or not you want to disable KNOX: "Samsung Knox has been detected. This might limit root capabilities and cause annoying popups. Try to disable KNOX."
  6. Click OK. It will then tell you that KNOX has been successfully disabled.

Αυτό ήταν!

Edited by GreekWarrior

• 4 weeks later...
Καλησπέρα σ'όλους! Το s3 μου κυριολεκτικά σέρνεται και σκέφτομαι να το κάνω root ή ακόμη και να περάσω και custom rom. Η εγγύηση έληξε τον προηγούμενο μήνα. Επειδή δε γνωρίζω αρκετά και φοβάμαι μη κάνω καμιά πατατιά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Λάρισα που αναλαμβάνει να το κάνει ή κάποιο μέλος του forum με το αζημίωτο εννοείται? Ευχαριστώ.

Βοηθεια!

προαπαθω να λανω root το s3 μου που εχει ηδη εργοστασιακη 4.3 με ολους τους τροπους!

εχω κατεβασει odin 3.09 και samsung kies και usb drivers samsung οπως λενε οι οδηγιες αλλα και το αρχειο cf- root v6.4 tar.

το θεμα ειναι οταν μεσα απο το odin παταω την επιλογη AP, μου ζηταει να ανεβασω καποιοα αρχειο με καταληξη tar, προφανως αυτο που εχω ηδη κατεβασει.

Αλλα απλα δεν μου εμφανιζει αυτο το αρχειο ωστε να το περασω στο κινητο, δηλαδη εβω το αρχειο το εχω στον υπολογιστη μου γα καποιον λογο δεν μου το εμφανιζει για το περασω στο κινητο!

βοηθεια!

Symbian, Die hard

γεια σας παιδες προτεινετε μου μια λαιτ ρομ δεν θελω φρου φρου και αρωματα και πως περναω ρεκοβερι

ευχαριστω!!! εχει 4.3

συγνομη για το οφ τοπικ

Edited by geoar

παιδια γεια σας συγχαρητηρια για τις οδηγιες σας θελω να ρωτησω κατι εχω το εν λογο κινητο φοραει εκδοση android 4.3 και GNA8 με ποιον odin και CF-Αuto-Root πρεπει να το ρουταρω συμφωνα με τις οδηγιες του πρωτου ποστ και απο που τα κατεβαζω ευχαριστω εκ των προτερων

παιδια γεια σας συγχαρητηρια για τις οδηγιες σας θελω να ρωτησω κατι εχω το εν λογο κινητο φοραει εκδοση android 4.3 και GNA8 με ποιον odin και CF-Αuto-Root πρεπει να το ρουταρω συμφωνα με τις οδηγιες του πρωτου ποστ και απο που τα κατεβαζω ευχαριστω εκ των προτερων

με αυτα που σου βγαζει εκει που λεει

εδω

εγω το εκανα εχθες και ολα οκ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γεια σας παιδες προτεινετε μου μια λαιτ ρομ δεν θελω φρου φρου και αρωματα και πως περναω ρεκοβερι

ευχαριστω!!! εχει 4.3

συγνομη για το οφ τοπικ

ρεκοβερι περασα οκ

που εννοεις εδω ? στο πρωτο post?

Κατεβάζεις το Odin 3.04 από εδώ. Το ξεζιπάρεις και το αφήνεις, θα σου χρειαστεί σε λίγο.

Κατεβάζεις το CF-Αuto-Root 1.0 από εδώ. Μόλις κατέβει το ξεζιπάρεις για ευκολία στον ίδιο φάκελο με το Οdin που κατέβασες προηγουμένως (θα μείνεις με ένα .tar.md5 αρχείο). Το auto-root δεν αλλάζει το recovery, είναι ΜΟΝΟ root, ό,τι πιο καθαρό και πιο κοντά σε άθικτο σύστημα. Απλά εγκαθιστά το su και την εφαρμογή supersu.

Ο Chainfire δεν υποστηρίζει πια μόνιμο custom recovery. Με την εφαρμογή του Mobile Odin μπορείς να περάσεις ό,τι .zip θέλεις, καθώς και να φλασάρεις επίσημες roms απ'ευθείας χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.

εγω αυτα εκανα

Κατεβάζεις το Odin 3.04 από εδώ. Το ξεζιπάρεις και το αφήνεις, θα σου χρειαστεί σε λίγο.

Κατεβάζεις το CF-Αuto-Root 1.0 από εδώ. Μόλις κατέβει το ξεζιπάρεις για ευκολία στον ίδιο φάκελο με το Οdin που κατέβασες προηγουμένως (θα μείνεις με ένα .tar.md5 αρχείο). Το auto-root δεν αλλάζει το recovery, είναι ΜΟΝΟ root, ό,τι πιο καθαρό και πιο κοντά σε άθικτο σύστημα. Απλά εγκαθιστά το su και την εφαρμογή supersu.

Ο Chainfire δεν υποστηρίζει πια μόνιμο custom recovery. Με την εφαρμογή του Mobile Odin μπορείς να περάσεις ό,τι .zip θέλεις, καθώς και να φλασάρεις επίσημες roms απ'ευθείας χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.

εγω αυτα εκανα[/QUOT

ευχαριστώ πολυ τα καταφερα

• 2 weeks later...

Σε ένα Galaxy S IIΙ (I9300) με το τελευταίο επίσημο ελληνικό Firmware, (Android 4.3), ακολούθησα τις οδηγίες του αρχικού post, με εξαίρεση δύο πράγματα.

Οι Drivers και το Orbin που χρησιμοποίησα είναι στις νεότερες εκδόσεις τους.

Drivers v1.5.49.0 (πηγή) & Orbin v3.09 (πηγή).

Όλα έγιναν με την πρώτη προσπάθεια, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, όπως γράφονται στον αρχικό οδηγό. ;)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Στις νεότερες εκδόσεις Orbin, έχουν αλλάξει οι ονομασίες των κουμπιών αλλά όχι η διάταξή τους.

Οπότε για Root που μας ενδιαφέρει εδώ ή π.χ. για αλλαγή Firmware,

επιλέγουμε (τσεκάροντας πάντα και το αντίστοιχο κουτάκι αριστερά) το AP, αντί του PDA που φαίνεται στη φώτο του οδηγού.

Η διαδικασία έγινε σε Windows 8.1 64-bit, με εκτέλεση του Orbin ως διαχειριστής, (καλού κακού).

Επίσης, δεν είχα εγκατεστημένους άλλους οδηγούς πριν, ώστε να χρειαστεί να τους κάνω πρώτα απεγκατάσταση και επανεκκίνηση του υπολογιστή...

Peace... Love... Freedom...

• 2 weeks later...
Γεια σας παιδια έχω ενα πρόβλημα έχω περάσει cyanogenmod custom rom στο s3 ξέχασα να κάνω back up το oficial android και έχω κολλήσει με το cyanogenmod επίσης βρήκα το oficial android αλλά δεν δέχεται το κινητο στο pc.έχω εγκαταστήσει drivers και μου λέει συνέχεια not regonized κάτι τετοιο :/

• 2 weeks later...

Καλησπερα παιδια, καλη χρονια σε ολους!

Λοιπον εδω και 2 χρονια σχεδον εχω ενα sgs3 στην κατοχη μου και εχει αρχισει να γινετε αρκετα κουραστικο πλεον! Ενας φιλος μου εριξε μια ιδεα π ειχα ξεχασει η αληθεια ειναι τον τελευταιο καιρο, να το routαρω και να περασω μια custom rom! Εριξα μια ματια στα threads εδω και βρηκα αρκετα κατατοπιστηκους οδηγους. Επομενος τους ακολουθω πιστα η εχει αλλαξει κατι μετα απο 2 χρονια σχεδον που αναρτηθηκαν? (Για ρουτ αρχικα και στο καπακι ρομ)

Τρ οσο για custom rom, εσεις οι πιο σκληροπυρηνικοι εχετε να μου προτεινετε κατι καλο? Ενδιαφερομαι κυριος για ταχυτητα-Ανετη χρηση του τηλεφωνου μου χωρις να φτασουμε στ αρκα βεβαια την καταναλωση!!!! ...

flashing droid μου ακουστηκε ενδιαφερον μιας και μιλαμε για overclock κλπ! Καμια γνωμη?!

Να τονισω οτι υπαρχει μια μικρη εμπειρια στο θεμα, αλλα χωρις πρακτικη εφαρμογη!!!!!

Γεια σας παιδια έχω ενα πρόβλημα έχω περάσει cyanogenmod custom rom στο s3 ξέχασα να κάνω back up το oficial android και έχω κολλήσει με το cyanogenmod επίσης βρήκα το oficial android αλλά δεν δέχεται το κινητο στο pc.έχω εγκαταστήσει drivers και μου λέει συνέχεια not regonized κάτι τετοιο :/

Έχεις δοκιμάσει να μπεις σε download mode και μετά να συνδέσεις το κινητό στο pc;

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.