Theodore41 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Εχω ενα τηλεφωνο Γερμανιας,και εχω βαλει την πρωτη αναβαθμιση ...LF6.Θυμηθηκα ομως,οτι μου πεταγε επι σειρα ημερων,ενα παραθυρακι,στα Γερμανικα ομως,που κατι ελεγε για καποιον σερβερ,και εδινε δυο επιλογες. Επειδη ομως δεν καταλαβαινα τι ελεγε,δεν πατησα καμια,και κατοπιν τουτου,το μηνυμα,δεν ξαναφανηκε. Εχει καποιος αλλος,με τηλεφωνο,ομοιως απο τη Γερμανια,λαβει αυτο το μηνυμα,και τι εκανε επ'αυτου; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Τελικά με την τελευταία αναβάθμιση,την ΟΤΑ εννοώ,έχουμε κάποια αξιοσημείωτη διαφοροποίηση σε κάποιον τομέα π.χ. μπαταρία,ταχύτητα,αλλαγές στο μενου κλπ ???? Αξίζει τον κόπο να την κάνει κανείς?Το σκέφτομαι και περιμένω κάποια απάντηση δεδομένου ότι είμαι root και δεν θέλω να μπω στον κόπο να ξανασετάρω τη συσκευη αν,επι της ουσίας,δεν υπάρχει λόγος. Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Τελικά με την τελευταία αναβάθμιση,την ΟΤΑ εννοώ,έχουμε κάποια αξιοσημείωτη διαφοροποίηση σε κάποιον τομέα π.χ. μπαταρία,ταχύτητα,αλλαγές στο μενου κλπ ???? Αξίζει τον κόπο να την κάνει κανείς?Το σκέφτομαι και περιμένω κάποια απάντηση δεδομένου ότι είμαι root και δεν θέλω να μπω στον κόπο να ξανασετάρω τη συσκευη αν,επι της ουσίας,δεν υπάρχει λόγος. Μόνο και μόνο που βελτιώνει την πολύ χαμηλή φωτεινότητα στο αυτόματο αξίζει. Πέρασε την τελευταία έκδοση μέσω odin και δεν θα χάσεις τίποτα από τη συσκευή σου εκτός του CF-Root το οποίο απλά θα ξανακάνεις και θα δουλεύουν όλα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Μόνο και μόνο που βελτιώνει την πολύ χαμηλή φωτεινότητα στο αυτόματο αξίζει. Πέρασε την τελευταία έκδοση μέσω odin και δεν θα χάσεις τίποτα από τη συσκευή σου εκτός του CF-Root το οποίο απλά θα ξανακάνεις και θα δουλεύουν όλα κανονικά. Δηλαδη εαν περασω μεσω odin απο την le8 στην τελευταια εκδοση δεν θα χρειαστει ξανα στησιμο απο την αρχη ολο το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 ρε παιδια μολις το αγορασα και προσπαθησα να φλασαρω την τελευταία μεσο odin αλλα δεν την παιρνει?? τι κανω?? γραφει αυτα και εχω κανει ολα τα βηματα.. <ID:0/007> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> MD5 hash value is invalid <OSM> I9300XXBLFB_I9300EURBLG1_I9300XXLFB_HOME.tar.md5 is invalid. <OSM> End... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Φαίνεται πως έχει κάποιο πρόβλημα το αρχείο οπότε προσπάθησε να το κατεβάσεις ξανά και κάνε όλη την διαδικασία από την αρχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δηλαδη εαν περασω μεσω odin απο την le8 στην τελευταια εκδοση δεν θα χρειαστει ξανα στησιμο απο την αρχη ολο το κινητο?? Όχι, δεν κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εχω το s3 απο Γερμανια (DBT) και εχω την XXLF5 ποτε θα ερθει η νεοτερη ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εχω το s3 απο Γερμανια (DBT) και εχω την XXLF5 ποτε θα ερθει η νεοτερη ξερουμε? Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagoulas12 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Γιασας παιδιά καινούργιος εδώ στο forum. Θa ήθελα λίγο τις γνοσισας. Πρώτων πήρα προχτές ένα samsung s3, μόλις το έβαλα στο pc και άνοιξα το kies μου έβγαλε ειδοποίηση αναβάθμιση υπολογισμικου έχετε την έκδοση αυτή PDA:LF5/PHONE:LF5/CSC:LE3(EUR) και η καινούργια είναι αυτή PDA:LFB/PHONE:LFB/CSC:LG1(EUR). Να την περασω η θα έχω προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Γιατί να έχεις πρόβλημα; Κάνε κανονικά την αναβάθμιση. Το LFB είναι το τελευταίο Ελληνικό Firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Απευθύνομαι σε όσους έχουν βάλει το τελευταίο ελληνικό firmware. Εχουν διαπιστωσει κάτι σημαντικό στη λειτουργία της συσκευής; Αυτονομία,απόκριση; Root γινεσαι εύκολα μετα;Κάπου διάβασα προβλήματα... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Όπως έγραψα σε παλαιότερο μήνυμα η συσκευή μου είναι από T mobile. AP: I9300XXALE8 CP: I9300BOLE5 CSC: I9300DTMLE3 Δυστυχώς δεν παίρνει την αναβάθμιση. Μετά την επανεκίνηση ανοίγει το clockworkmod recovery και μου βγάζει τις εξής επιλογές -reboot system now -install zip from sd card -wipe data / factory reset -wipe cache partition -backup and restore -mounts and storage -advanced Aπό τα παραπάνω πατάω το reboot γιατί δεν ξέρω τι άλλο να επιλέξω. Το μήνυμα που βγάζει είναι το παρακάτω Ε: Invalid command argument Finding update package... Opening update package... Verifying update package... E: failed to verify whole-file signature E: signature verification failed Installation aborted. Παιδιά καμμιά βοήθεια γιατί δεν ξέρω τι να κάνω για να παρει την αναβάθμιση; Ευχαριστώ. Edited July 20, 2012 by konv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi_ros_sd Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Παιδιά πήρα και εγώ το s3 χθες... πως μπορώ να μάθω για ποιαν χωρά είναι η προέλευση του??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Πολυ καλη μπαταρια. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Παιδιά πήρα και εγώ το s3 χθες... πως μπορώ να μάθω για ποιαν χωρά είναι η προέλευση του??? *#1234# Και google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nice_kid Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Ice cream sandwich firmwares: (Σε παρένθεση η ημερομηνία παραγωγής) XXALE8 Eλληνικό firmware 4.0.4 (12 Μαΐου)XXALF5 Eλληνικό firmware 4.0.4 (13 Ιουνίου) ΒUALE6 Vodafone ελληνικό firmware 4.0.4 (13 Μαΐου) ΒUALF1 Vodafone ελληνικό firmware 4.0.4 (5 Iουνίου) XXΒLFB Eλληνικό firmware 4.0.4 (25 Ιουνίου) (ο κωδικός αποσυμπίεσης αν ζητηθεί, είναι samfirmware.com) Εγω που εχω παρει το τηλεφωνο απο Αμερικη, ποιο πρεπει να κατεβασω για Upgrade;;;;;;; Υ.Σ.1: Παντως εγω οταν κλεινω το κινητο, το κανω DOWNLOAD MODE, και μετα συνδεω το τηλεφωνο με το καλωδιο στην θυρα USB, στο ODIN το κουτακι ΔΕΝ γινεται Γαλάζιο. Περιμενω περιμενω τιποτα... Παρα μονο αν συνδεσω το κινητο στην θυρα USB αναμμενο ομως, αλλα και παλι τοτε αν πατησω START στο ODIN, δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια.... Ολο καντηλια ριχνω στο κινητο με τα γ******να Firmwares..... http://s7.postimage.org/3nf8zd4ll/image.jpg Υ.Σ.2: Μηπως δεν κατεβαζω την σωστη εκδοση Firmware; Πως θα βρω για το τηλεφωνο που πηρα απο Αμερικη ποιο σωστο Firmware πρεπει να κατεβασω;;;; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 4.1.4 για παραδειγμα... Γιατι αν περιμενω απο το Samsung Kies χαιρετα μου τον πλάτανο... Edited July 21, 2012 by nice_kid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Όπως έγραψα σε παλαιότερο μήνυμα η συσκευή μου είναι από T mobile. AP: I9300XXALE8 CP: I9300BOLE5 CSC: I9300DTMLE3 ... Παιδιά καμμιά βοήθεια γιατί δεν ξέρω τι να κάνω για να παρει την αναβάθμιση; Ευχαριστώ. Γιατί δεν περνάς μόνος σου την XXΒLFB σύμφωνα με τον οδηγό για να ξεμπερδεύεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Εννοείς τον οδηγό στην αρχή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ναι, ποιον άλλον;:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ξέρει κανείς πως ακυρώνουμε το download mode στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ξέρει κανείς πως ακυρώνουμε το download mode στο κινητό; Κράτα πατημένο το power button μέχρι να κάνει reeboot ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Τώρα που εγκατέστησα την XXΒLFB από την XXALE8 που είχα, ξέρει κανείς να μου πει τι αλλαγές θα έχω στο τηλέφωνο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Φαντάζομαι θα έχουν διορθωθεί τίποτα bugs. Συνήθως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Πιο εύκολο δεν ήταν να την περάσεις μόνος σου απ' το να περιμένεις το update της Samsung;;) Edited July 21, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Thanks a lot... πλέον AP: I9300XXBLFB CP: I9300XXLFB CSC: I9300EURBLG1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts