Jump to content

spi_ros_sd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spi_ros_sd

  • Ημ. Γέννησης 16/01/1991

spi_ros_sd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορούν να δουλέψουν και οι δύο sim ταυτόχρονα στο p40 pro? Μια για mb και μια κανονικά για τηλέφωνο?
  2. Καλησπέρα. Σήμερα μετά από πολλά χρόνια με το p10 plus πήρα το P40 pro. Ποιος είναι ο ποιο καινούργιος τρόπος να περάσω Google service μιας και γενικά με το p10 έκανα τα πάντα απο το κινητό. Πληρωμές nfc ibank Gmail maps. Όλα από εκεί. Και κάποια εφαρμογή για notification Led που να έχει δουλέψει κάποιος?
  3. Μετα το root θα πρεπει να σβησω καποια εφαρμογη κατι αλλο απο το κινητο για να μην εχω θεματα???
  4. ok μια χαρά μέχρι εδώ Ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση για να μπορέσω να την κάνω root? Aν και χτες το βραβυ εβαλα μια αλλη rom και το phone info μου εβγαλε οτι ειναι γερμανικο το κινητο.
  5. http://s7.postimg.org/78pmazw6v/Screenshot_2014_11_03_16_42_39.jpg Αυτα μου βγαζει για το csc
  6. Ναι άλλα ποια έκδοση να περάσω για να μπορώ να ρουταρω χωρίς θέμα μετα?? Το csc μου γράφει ATT και δεν μπορώ να βρω χωρά προελεύσεις. Μπορείτε να με βοηθήσετε και με αυτο??
  7. Καλημέρα παιδιά Λοιπόν έχω το κινητακι εδώ και ένα μήνα με custom rom. Αυτήν την στιγμή όμως θέλω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση άλλα rootαρισμενο.. Ο Knox δεν έχει γράψει και δεν θέλω να γράψει Τι μου προτείνετε?
  8. Με ποιον kernel την περνατε την rom?? το ir σας δουλευει???
  9. knox bootloader?? Και πως το βλέπω αυτό??? Από όσο θυμάμαι έχω παλιό bootloader. Και κάτι ακόμα Εάν βάλω την Goldfinger θα γράψει ο knox?
  10. Και με το θεμα του knox τι γινετε?? Γραφει η οχι.... Μετα θα μπορω να κανω root η ειναι prerooted αυτη?? Και κατι ακομα εαν δεν μου κατσει σωστα, θα μπορεσω να ξανα αλλαξω η μετα απο αυτο γραγει ο knox???
  11. Καλημέρα παιδιά... λοιπόν έχω ένα galaxy s4 root σε stock κατάσταση με 4.2.2 χωρίς να έχω ενεργοποίηση τον knox. Το έχω έτσι από την ήμερα που το πήρα πριν ένα χρόνο και δεν έχω αλλάξει κάτι πάνω στο κινητό Επειδή όμως το βαρέθηκα και είπα να ξεκινήσω πάλι τα πειράματα θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με το ποια rom να περάσω και πως?? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...