Tyxerakias Δημ. October 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Άλλη ερωτηση..όταν αλλάζω το csc πχ στο euro, update θα πάρω πάλι από βοντα η από κάπου αλλου; EUR δεν έχει σχέση με Ευρώπη... αν το αλλάξεις σε EUR δε θα πάρεις από Vodafone αλλά το simfree ελληνικό. To csc της ελληνικής Vodafone είναι VGR. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Οπότε να το αφήσω να euro πιο γρήγορα θα πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Οπότε να το αφήσω να euro πιο γρήγορα θα πάρω Όχι απαραίτητα. Πολλές φορές έχει δώσει πρώτη η Vodafone. Αν θες να παίρνεις αναβαθμίσεις απλά μη βάλεις ελληνική ρομ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Κατάλαβα να βάλω καμιά γερμανική αγγλική και να βάλω το δικό της sale code Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 παιδια ειμαι λιγο ασχετος το κινητο μου ειναι απο vodafone. σε ποια update εχει διαφορα ? θα έχει καμια διαφορά στην jb που θα λαβουμε ? Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 παιδια ειμαι λιγο ασχετος το κινητο μου ειναι απο vodafone. σε ποια update εχει διαφορα ? θα έχει καμια διαφορά στην jb που θα λαβουμε ? Διαφορά σε τι από τι; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Θ ηθελα να με βοηθησετε σε κατι... εγω το sgs3 μ το πηρα απ το birdphone κ δν ειναι της ελληνικης αντιπροσωποιας αλλα ευρωπαικης εισαγωγης... η ερωτηση μ ειναι οτι εγω τν αναβαθμιση σε jb θ τν παρω οταν θ τν παρουν κ τα ελληνικα sgs3 ή εξαρταται απ ποια χωρα εισαγωγης ειναι; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited October 7, 2012 by Superuser SMS Μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Θα πάρεις την αναβάθμιση όταν θα δοθεί για την χώρα προέλευσης του κινητού σου εκτός και αν κάνει κανέναν θαύμα η Samsung και δώσει σε όλες τις χώρες ταυτόχρονα την αναβάθμιση (μην ελπίζεις σε κάτι τέτοιο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Οταν πατησω *#1234# μου εμφανιζει αυτα: ap:i9300xxblh1 cp:i9300xxlh1 csc:i9300eurblh1 μπορειτε να μου πειτε απο ποια χωρα ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Οταν πατησω *#1234# μου εμφανιζει αυτα: ap:i9300xxblh1 cp:i9300xxlh1 csc:i9300eurblh1 μπορειτε να μου πειτε απο ποια χωρα ειναι; Ελλάς :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Πως γινεται να ειναι ελλαδας; αφου στν birdphone μου ειπαν οτι ειναι ευρωπαικης εισαγωγης. Να ρωτησω κατι αλλο; πως κανω παραθεση ενος μυνηματος; πρωτη φορα γραφω σμρ στ φορουμ και δεν το εχω βρει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Πως γινεται να ειναι ελλαδας; αφου στν birdphone μου ειπαν οτι ειναι ευρωπαικης εισαγωγης. Να ρωτησω κατι αλλο; πως κανω παραθεση ενος μυνηματος; πρωτη φορα γραφω σμρ στ φορουμ και δεν το εχω βρει ακομα. E αφού είναι τι να σου πω; Στο κάτω μέρος της απάντησης μου, γράφει παράθεση.Το πατάς και θα το καταλάβεις μόνος σου μετά :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Πως γινεται να ειναι ελλαδας; αφου στν birdphone μου ειπαν οτι ειναι ευρωπαικης εισαγωγης. Να ρωτησω κατι αλλο; πως κανω παραθεση ενος μυνηματος; πρωτη φορα γραφω σμρ στ φορουμ και δεν το εχω βρει ακομα. Η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη εκτός και αν ήταν για άλλη χώρα και αλλάξανε το Firmware στο κατάστημα. Κάτω από κάθε μήνυμα έχει ένα κουμπί που λέει "Παράθεση" και αν θες να κάνεις πολλαπλή παράθεση πατάς σε όσα μηνύματα θες το κουμπί με το +. Προφανώς για να τροποποιήσεις κάποιο μήνυμα πατάς το "Τροποποίηση". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 εχει κανενας ιδεα θα παρουμε την αναβαθμιση η οχι,εχω βαρεθει !!!!!! απαραδεκτο να εχουν παρει τοσες συσκευες και εμεις οχι ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 εχει κανενας ιδεα θα παρουμε την αναβαθμιση η οχι,εχω βαρεθει !!!!!! απαραδεκτο να εχουν παρει τοσες συσκευες και εμεις οχι ακομα! Ποιές είναι οι τόσες; εκτός από το nexus, jellybean στην Ευρώπη έχουν μονάχα οι Πολωνοί και μάλιστα με κάποια προβλήματα απ'όσο διαβάζω..ας μην έχει προβλήματα όταν με το καλό έρθει και ας αργήσει λίγο δεν πειράζει... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 εχει κανενας ιδεα θα παρουμε την αναβαθμιση η οχι,εχω βαρεθει !!!!!! απαραδεκτο να εχουν παρει τοσες συσκευες και εμεις οχι ακομα! Ποιες συσκευές την έχουν πάρει ( εκτός το nexus)???? :confused::confused: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Ποιες συσκευές την έχουν πάρει ( εκτός το nexus)???? :confused::confused: Asus transformer Tf300t,τα 2 nexus και κυκλοφορει το Note2... αυτό δεν είναι θέμα... Το θέμα είναι τι διαφορά κάνουν όλα αυτά τα post "πότε θα βγει για τι δική μας συσκευή?" Χτες γράφανε στο [Επίσημο] Samsung Galaxy S III σήμερα εδώ... και γενικά η ερώτηση γίνεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ρε παιδιά περάστε την πολωνική αν έχετε κουραστεί... αυτό έκανα προσωπικά και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αν αποφασίσετε να περιμένετε τα οποιαδήποτε σχόλεια δεν θα φέρουν την αναβάθμιση πιο γρήγορα. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenomeno89 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Παιδια λιγη βοηθεια γιατι κοντευω να τρελαθω.Ειχα omega 27.2 κ ειπα να βαλω την stock rom(XXBLH1 Ελληνικο firmware 4.0.4).Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και προσπαθησα μεσω odin να βαλω την rom αλλα ενω η διαδικασια ολοκληρωνεται μεσω odin το κινητο κολλαει στο λογοτυπο της samsung και δεν ανοιγει...εκανα την ιδια διαδικασια 2 φορες και το αποτελεσμα ειναι κ τις 2 φορες το ιδιο.Κολλαει στο λογοτυπο.Τι να κανω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Παιδια λιγη βοηθεια γιατι κοντευω να τρελαθω.Ειχα omega 27.2 κ ειπα να βαλω την stock rom(XXBLH1 Ελληνικο firmware 4.0.4).Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και προσπαθησα μεσω odin να βαλω την rom αλλα ενω η διαδικασια ολοκληρωνεται μεσω odin το κινητο κολλαει στο λογοτυπο της samsung και δεν ανοιγει...εκανα την ιδια διαδικασια 2 φορες και το αποτελεσμα ειναι κ τις 2 φορες το ιδιο.Κολλαει στο λογοτυπο.Τι να κανω;;; Οταν σταματήσει στο λογότυπο Μπες σε recovery και κανε wipe data /factory Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenomeno89 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Φιλε μου με την συμβουλη σου το προβλημα διορθωθηκε.Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω.Μηπως ξερεις γιατι ειχα αυτο το προβλημα.σ΄ευχαριστω πολυ και παλι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Φιλε μου με την συμβουλη σου το προβλημα διορθωθηκε.Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω.Μηπως ξερεις γιατι ειχα αυτο το προβλημα.σ΄ευχαριστω πολυ και παλι!!!! Τις περισσότερες φορες που εγώ εχω παρατήρησή να συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι οταν απο custom rom περνάμε σε official . Δυστυχώς δεν γνωρίζω για ποιον λόγο συμβαίνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Φιλε μου με την συμβουλη σου το προβλημα διορθωθηκε.Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω.Μηπως ξερεις γιατι ειχα αυτο το προβλημα.σ΄ευχαριστω πολυ και παλι!!!! Εγώ πάλί νομίζω είναι λόγο του ότι πήγες από JB σε ICS...Το αναφέρανε και κάποιοι στο Xda στο official της πολωνικής όταν επέστρεφα σε ICS... Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Φίλος σήμερα παρέλαβε από oteshop (βασικά από γερμανό του ήρθε τέσπα). Όλα καλά απλά είναι cosmote branded, έχουμε καμιά εικόνα για αναβάθμιση σε jelly bean; Φοράει 4.04 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Update πάλι το KIES σήμερα ('εκδοση 2.5.0.12094_28) αλλά απο JB τίποτα. Αντε να δούμε... Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Ερωτηση:Εχω ελληνικη συσκευη αλλα περασα Πολωνικη JellyBean. Αν αλλαξω και το csc θα παιρνω και ΟΤΑ updates Πολωνιας ?? Edited October 14, 2012 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts