MCGITYS Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 hard reset κανεις οπςσδηποτε μετα αμα θες κανεις κ πριν...το ιδιο ειναι η με ota h kies..εγω την εβαλα με odin... hard reset με κωδικο η επναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εντάξει λεγαμε και διαβαζαμε διάφορα, αλλά απ'ο,τι βλέπω η κοσμοτε έβγαλε την τελευταια εκδοση ακόμα και σε σχέση με αλλες χώρες Γαλλία κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 hard reset με κωδικο η επναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ; Ο κωδικός δεν δουλεύει πλέον . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 αρα με επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων ε Μιχαλη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 αρα με επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων ε Μιχαλη ; Ναι ,πάρε ενα backup πρώτα αυτά που θελεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) ok μιχαλη το εκανα εχθες ... σε ευχαριστω παντως .... Εκανα την εγκατασταση και πηγαν ολα καλα.οταν πηγα να κανω επαναφορα backup απο το kies μου ζητησε να το αναβαθμισω στο 3 το εκανα και αυτο και μου αναγνωρισε αμεσως το τηλ ομως οταν ζητησα να επαφερει το backup εκανε εκει τα "δικα" του και μετα επανεκκινηθηκε το κινητο μονο του.Ελα ομως που δεν βρηκα μετα την επανεκκινηση τπτ.Εκανα για αλλη μια φορα επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων.οτα εβαλα το λογαριασμο μου σε google και samsung account το google play μου αρχισε να μου κατεβαζει ολες τις εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει με την 4.1.2.Για επαφες δεν ανησυχω γιατι τις εχω συγχρονισει με gmail.Θα το δουλεψω και θα σας αναερω οτι δω.καλες εγκαταστασεις και καλο λιωσιμο.Byezzzz. Edited January 14, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 εκανα την αναβαθμιση και απο εκει που εκανε καποια πραγματα σωστα, εστω με αργους ρυθμους το κινητο, πλεον δεν λειτουργει ουτε σαν τηλεφωνο! μπραβο σαμσουνγκ παει και χειροτερα!εχω χασει το μετρημα απο το ποσες φορες εχω κανει restart απο κολλημα σε λιγες ωρες.ακομα και τωρα που γραφω το σχολιο με πηρε καποιος τηλ και με το που εκλεισε το κιν κολλησε η οθονη παλι Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) μια ερωτηση με την καινουργια ρομ οταν πατατε το κουμπι επιστροφης σας βαζει την πλαινη μπαρα που ειχε με την 4.1.2 ; εμενα οχι παντως. ακυρο το βρηκα ειναι τα πολλαπλα παραθυρα .το βρηκα στις ρυθμισεις - εμφανιση. Edited January 14, 2014 by MCGITYS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoan Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Σε εμένα έκανε κανονικά συγχρονισμό το Κιες με το Outlook με τα την αναβάθμισή . Έχει μια επιλογή που πρέπει να μαρκάρεις για να γίνει . Σε ποια επιλογή που πρέπει να μαρκάρω αναφέρεσαι; Αν εννοείς τις επιλογές των Επαφών, Προγράμματος και Εκκρεμών Εργασιών, ασφαλώς και τις επιλέγω και εγώ. Όμως για κάποιο λόγο δεν "βλέπει" όλους τους φακέλους στα αντίστοιχα πεδία. Εσύ ποια επιλογή εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis4111 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 ρε παιδια για πεστε εντυπωσεις απο την 4.3 να ξερουμε τελικα και εμεις..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magi13 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Στο στοκ κινητο της γυναικας μου jimis4111, μαπα ακομα και μετα απο reset κλπ. Ανεξηγητα υψηλη καταναλωση μπαταριας και αρκετα παγωματα. Παμε για downgrade... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μου φαίνεται περίεργο να διαβάζω ότι σε μερικούς δεν παίζει σωστά με την 4.3. Προσωπικά, έχοντας βάλει αρχικά την MK6 και έπειτα την ML2 (όχι της Cosmote), με hard reset πριν και μετά κάθε εγκατάσταση, έχω στα χέρια ένα πολύ καλύτερο τηλέφωνο από κάθε άποψη σε σχέση με τις 4.1.2 ROMs. Σε κάποια σημεία είναι το ίδιο με πριν, σε κάποια απλά βελτιωμένο και σε κάποια αρκετά. Έλεγα να το πουλήσω να πάρω ένα από τα τρέχοντα μοντέλα, αλλά πλέον, δεν έχω πρόβλημα να περιμένω τη νέα γενιά συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Η 4.3 της Cosmote πάει πολύ καλά. Βέβαια μόλις το έχω στήσει, αλλά καμία σχέση με αυτά που διάβαζα για τις άλλες 4.3. Ένα μείον που είδα στα γρήγορα είναι ότι έχουν βγάλει τον κάδο από τα μηνύματα και πρέπει να τα σβήνεις ένα ένα. Πάντως είναι πολύ παραμετροποιήσιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis4111 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Στο στοκ κινητο της γυναικας μου jimis4111, μαπα ακομα και μετα απο reset κλπ. Ανεξηγητα υψηλη καταναλωση μπαταριας και αρκετα παγωματα. Παμε για downgrade... σ ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση να εισαι καλα...... απλα ειναι μπερδεμενα τα πραγματα, ασ το σκεφτοθμε λιγακι πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Σε ποια επιλογή που πρέπει να μαρκάρω αναφέρεσαι; Αν εννοείς τις επιλογές των Επαφών, Προγράμματος και Εκκρεμών Εργασιών, ασφαλώς και τις επιλέγω και εγώ. Όμως για κάποιο λόγο δεν "βλέπει" όλους τους φακέλους στα αντίστοιχα πεδία. Εσύ ποια επιλογή εννοείς; Εγώ μάρκαρα την επιλογή, Επαφές , ημερολόγιο κλ[ που ορίζεις την διαδρομή που θα ακολουθήσει . Είναι η δεύτερή επιλογή που έχει σε όλα τα πεδία . ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο στοκ κινητο της γυναικας μου jimis4111, μαπα ακομα και μετα απο reset κλπ. Ανεξηγητα υψηλη καταναλωση μπαταριας και αρκετα παγωματα. Παμε για downgrade... Μετά την εγκατάστασής της αρχικής 4.3 και την εγκατάστασή της νέα 4.3 είχα υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας. Στα πλαίσια της εγγύησης το πήγα για έλεγχο της μπαταρίας και του φορτιστή . Τελικά μου έκαναν αναβάθμισή όπως μου είπαν (την ίδια ΡΟΜ με αυτή που φορούσα) και τελικά άλλαξε το τηλ στο θέμα μπαταρίας αυξάνοντας την διάρκεια με την ίδια χρήση 60%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 εγώ πάντως με 4.3 mk6 σε xef βλέπω 1)σχεδόν ίδια διαχείρηση ram 2)καλύτερα χρώματα 3)λιγότερα lags 4)αισθητά καλύτερος stock browser 5)αρκετά καλύτερος dialer 6)χειρότερη μπαταρία όλα τα παραπάνω σε σύγκριση με 4.1.2 mg4 stock unrooted πριν και μετά την 4.3 factory reset/wipe cache προσωπικό συμπέρασμα ύστερα από 3 μέρες περίπου με 4.3 : αρκετά ικανοποιημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theke Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλημερα παιδια.εχω ενα θεμα με το s3 τησ κοπελας μ.χθες τησ ηρθε η 4,3 και σημερα που το συνδεσα με το pc να του την κανω,ενω βρισκει στην αρχεη το κινητο και ξεκιναει να κατεβαζει την ενημερωση,οταν τελειωνει το κατεβασμα βαζει το κινητο σε downloading mode και μ λεει δεν βρισκει το pc το κινητο..τι παιζει??ξερει κανεισ? Παράθεση Samsung Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλημερα παιδια.εχω ενα θεμα με το s3 τησ κοπελας μ.χθες τησ ηρθε η 4,3 και σημερα που το συνδεσα με το pc να του την κανω,ενω βρισκει στην αρχεη το κινητο και ξεκιναει να κατεβαζει την ενημερωση,οταν τελειωνει το κατεβασμα βαζει το κινητο σε downloading mode και μ λεει δεν βρισκει το pc το κινητο..τι παιζει??ξερει κανεισ? Κλείσε antivirus/firewall ,κανε reinstall το kies και δοκίμασε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλημερα παιδια.εχω ενα θεμα με το s3 τησ κοπελας μ.χθες τησ ηρθε η 4,3 και σημερα που το συνδεσα με το pc να του την κανω,ενω βρισκει στην αρχεη το κινητο και ξεκιναει να κατεβαζει την ενημερωση,οταν τελειωνει το κατεβασμα βαζει το κινητο σε downloading mode και μ λεει δεν βρισκει το pc το κινητο..τι παιζει??ξερει κανεισ? Απεγκατέστησε το kies τελείως και κατέβασε και εγκατέστησε το kies 3 .. το απλό kies δεν μπορεί να συνδεθεί με το κινητό μετά την αναβάθμιση σε android 4.3 .. Άρα πιθανώς να είναι εκεί το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 εγώ πάντως με 4.3 mk6 σε xef βλέπω 1)σχεδόν ίδια διαχείρηση ram 2)καλύτερα χρώματα 3)λιγότερα lags 4)αισθητά καλύτερος stock browser 5)αρκετά καλύτερος dialer 6)χειρότερη μπαταρία όλα τα παραπάνω σε σύγκριση με 4.1.2 mg4 stock unrooted πριν και μετά την 4.3 factory reset/wipe cache προσωπικό συμπέρασμα ύστερα από 3 μέρες περίπου με 4.3 : αρκετά ικανοποιημένος! Έτσι φίλε.... Μακράν χειρότερη μπαταρία και το χειρότερο απ'ολα είναι οτι θέλει για να ξυπνήσει τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα. Εννοείται πως έγινε "καθαρη" εγκατάσταση. Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Καλησπέρα, Πρν απο 7 μέρες εκανα αναβάθμιση , μέσω ΟΤΑ, στην 4.3. Δεν έκανα Factory reset, ουτε πριν ουτε μετά. Ολα καλά, κανένα πρόβλημα, η δε μπαταρία με την χρηση που κάνω, απο Μαξιμουμ σε 1,5 μέρα, ξεπέρασε τις 3 !!!!! Το μόνο που παρατηρώ είναι οτι η χρήση της μνήμης, ξεπερνάει τα 600Μβ. Αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται στο οτι δεν έκανα Factory reset. Το Τ/Φ πετάει, οποτε δεν το πειράζω. Με πάνω απο 200 εφαρμογές, δεν θέλω να κάνω Factory reset. Αγορασμένο απο Vodafone στην Γερμανία, Χωρίς επιδότηση. Φοράει τώρα την XXUGML2. Edited January 18, 2014 by intech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλησπέρα, Πρν απο 7 μέρες εκανα αναβάθμιση , μέσω ΟΤΑ, στην 4.3. Δεν έκανα Factory reset, ουτε πριν ουτε μετά. Ολα καλά, κανένα πρόβλημα, η δε μπαταρία με την χρηση που κάνω, απο Μαξιμουμ σε 1,5 μέρα, ξεπέρασε τις 3 !!!!! Το μόνο που παρατηρώ είναι οτι η χρήση της μνήμης, ξεπερνάει τα 600Μβ. Αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται στο οτι δεν έκανα Factory reset. Το Τ/Φ πετάει, οποτε δεν το πειράζω. Με πάνω απο 200 εφαρμογές, δεν θέλω να κάνω Factory reset. Αγορασμένο απο Vodafone στην Γερμανία, Χωρίς επιδότηση. Φοράει τώρα την XXUGML2. Δηλαδη το δικό σου δεν αργεί να ξυπνήσει με το πάτημα του κουμπιού;; Οσο για την μπαταρία απο 1,5 σε 3 ημέρες νομίζω πως είναι λιγάκι υπερβολικό. Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Δηλαδη το δικό σου δεν αργεί να ξυπνήσει με το πάτημα του κουμπιού;; Οσο για την μπαταρία απο 1,5 σε 3 ημέρες νομίζω πως είναι λιγάκι υπερβολικό. Οχι "ξυπναει" αμέσως. Οσο για την μπαταρια, απλά ετσι είναι. πχ. τωρα με βαρειά χρήση (οχι παιχνιδια..) ειναι 59% 23 ώρες. Wifi gps κλπ ανοιχτά, 2 ωρες συνομιλία Skype. 3 ωρες facebook. Δεν εχω κανένα λόγο να τα αναφέρω, απλα το οτι η XXUGML2, είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Οχι "ξυπναει" αμέσως. Οσο για την μπαταρια, απλά ετσι είναι. πχ. τωρα με βαρειά χρήση (οχι παιχνιδια..) ειναι 59% 23 ώρες. Wifi gps κλπ ανοιχτά, 2 ωρες συνομιλία Skype. 3 ωρες facebook. Δεν εχω κανένα λόγο να τα αναφέρω, απλα το οτι η XXUGML2, είναι οκ. Μπας και φοράς άλλη μπαταρία?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παρότι δεν φοράω επίσημο firmware αλλά custom βασισμένο σε αυτό, δεν έχω δεί κανένα σημείο στη λειτουργία του κινητού που να μην είναι τουλάχιστον το ίδιο καλό με την 4.3. Μάλιστα με λίγο πείραγμα (omega rom + boeffla kernel) η διαφορά έχει εκτοξευθεί. Η μπαταρία κρατάει πάνω από το διπλάσιο από ότι πριν. Με stock kernel η διαφορά ήταν +33% (από 30 ώρες σε 40). Με boeffla ξεπερνά εύκολα τις 2+ μέρες. Πάντα με την ίδια χρήση η πρόβλεψη (estimate) του battery monitor widget pro είναι πάνω από 60 ώρες. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts