Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μη σε πάρω στο λαιμό μου :) αλλά εδώ και μια βδομάδα; δέκα μέρες; που την έχω και σε συνδυασμό με τον nova όλα δουλεύουν ρολόι.

Αφήνει ελεύθερη και λίγη παραπάνω μνήμη απ'όσο καταλαβαίνω και όλα καλά.

Μπαμπη ουτε και το δικο μου εχει αναβαθμιστει στην MG4 νομιζω(αληθεια που μπορω να το δω αυτο για 100%?) αλλα εμενα δεν ειναι ελληνικο κινητο. Ισως χρειαζεται να την περασω μεσω odin η Kies η εαν ειναι να ερθει θα γινει αυτοματα?:confused:

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια για την 4.3 Που λενε οτι θα βγει....ξερει κανεις τι διαφορα εχει με την 4.2 για παραδειγμα.....

αυτο το λεω διοτι απο τις stock απο θεμα ταχυτητας καμμια δεν σκοτωνει και αναγκαζομαι και βαζω την liquidsmooth η οποια ειναι 120mb rom εκει το κινητο πεταει οντως..

ρε παιδια για την 4.3 Που λενε οτι θα βγει....ξερει κανεις τι διαφορα εχει με την 4.2 για παραδειγμα.....

αυτο το λεω διοτι απο τις stock απο θεμα ταχυτητας καμμια δεν σκοτωνει και αναγκαζομαι και βαζω την liquidsmooth η οποια ειναι 120mb rom εκει το κινητο πεταει οντως..

Με το bloatware που βάζει η Samsung πάλι βαρύ θα είναι το κινητό. Αφού έχεις custom rom τι κάθεσαι και σκας;

Έκανα μάλλον βλακεία και το τηλέφωνο έμεινε με το μνμ ''Firmware upgrade encountered an issue.Please select recovery mode in Kies and try again''.

Το κινητό δεν ήταν root...προσπάθησα να περάσω απλά ξανά το τελευταιο firmware μέσο odin, γιατί αντιμετώπιζα κολλήματα...κόλλησε όμως η εγκατάσταση και όταν αποσύνδεσα κινητό με υπολογιστή, εμφανίστηκε αυτό το μνμ....Πλέον το κινητό, ότι συνδυασμό και αν πατήσω, εμφανίζει αυτό το μνμ.....

Επίσης πλέον το Kies αρνείται πεισματικά να δει το τηλέφωνο μετά από πολλές απεγκαταστάσεις/επαναγκαταστάσεις......

Υπάρχει τρόπος να το επανφέρω????? κάθε βοήθεια παρκαλώ, δεκτή.....

υπόψιν πως δεν ξέρω και πολλά από android και δεν είχα/έχω ανησυχίες για root.....

Edited by legendsat
προσθήκη πληροφοριών

για αρχη απεγκατεστησε το kies.μετα κατεβασε το odin και μια επισημη ρομ.βαζεις το κινητο σε download mode,ανοιγεις το odin,τικαρεις εκει που λεει pda,διαλεγεις το αρχειο που προκυπτει απο την αποσυμπιεση της ρομ που κατεβασες,συνδεεις το κινητο και φλασαρεις.εδω και ενα αναλυτικο βιντεο:http://forums.androidcentral.com/t-galaxy-s-iii-rooting-roms-hacks/294402-s3-error-firmware-upgrade-encountered-issue-please-select-recovery-mode-kies-try-again.html

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Έκανα μάλλον βλακεία και το τηλέφωνο έμεινε με το μνμ ''Firmware upgrade encountered an issue.Please select recovery mode in Kies and try again''.

Το κινητό δεν ήταν root...προσπάθησα να περάσω απλά ξανά το τελευταιο firmware μέσο odin, γιατί αντιμετώπιζα κολλήματα...κόλλησε όμως η εγκατάσταση και όταν αποσύνδεσα κινητό με υπολογιστή, εμφανίστηκε αυτό το μνμ....Πλέον το κινητό, ότι συνδυασμό και αν πατήσω, εμφανίζει αυτό το μνμ.....

Επίσης πλέον το Kies αρνείται πεισματικά να δει το τηλέφωνο μετά από πολλές απεγκαταστάσεις/επαναγκαταστάσεις......

Υπάρχει τρόπος να το επανφέρω????? κάθε βοήθεια παρκαλώ, δεκτή.....

υπόψιν πως δεν ξέρω και πολλά από android και δεν είχα/έχω ανησυχίες για root.....

εβαλες επισημο firmware και σου βγαλε αυτα?

Δεν μπαίνει σε κανένα mode το κινητό παιδιά....με κανέναν συνδυασμό πλήκτρων....πάντα εμφανίζεται αυτό το μνμ....

Με επίσημο firmware μου το έκανε αυτό.....

Τώρα θα κάνω άλλη μια φορά εγκατάσταση του kies...

ποτέ πριν όμως δεν είχα θέμα αναγνώρισης της συσκευής από το kies ή από τον υπολογιστή.

Το λάθος το έκανα εγώ παιδιά....δεν πατούσα για αρκετή ώρα τον συνδυασμό των πλήκτρων...και λογικά δεν έμπαινε σε καμία κατάσταση....

όλα καλά τώρα και το τηλέφωνο είναι όπως πριν....

:!:

-- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by m7ixalis

Καλησπέρα ! Εχω 4.1.2 (cosmote) . Ξερει κανεις ποτε θα γίνει αναβάθμιση ??

Η Samsung.. :P

Αναμένεται η 4.3 μέσα στον Οκτώβριο. Ακριβή ημερομηνία δεν έχουν δώσει.

Καλά οκτώβριο λένε εκείνοι, πότε θα την δώσουν οι δικοί μας είναι άλλο θέμα και ειδικά αν είναι κοσμοτέ, καλά Χριστούγεννα και βλέπουμε. Φυσικά όποιος θέλει την περνάει και μόνος του όταν βγεί με το καλό. ;)

Ας είναι σταθερή η αναβάθμιση και να κάνει το τηλέφωνο μας καλύτερο και όχι χειρότερο για να μας κάνει η Σαμσουνγκ να αγοράσουμε καινούργιο κινητό, και ας αργήσει λίγο.

Ας είναι σταθερή η αναβάθμιση και να κάνει το τηλέφωνο μας καλύτερο και όχι χειρότερο για να μας κάνει η Σαμσουνγκ να αγοράσουμε καινούργιο κινητό, και ας αργήσει λίγο.

Λίγο;;;; Σοβαρά, λίγο;;;;

Περιμένουμε οποιαδήποτε αναβάθμιση από το Πάσχα. Και ακόμα μας έχει στην άκρη... Το μόνο που έχουμε πάρει είναι κάτι ενημερώσεις που δεν αλλάζουν τίποτα στο κινητό, μόνο και μόνο για να λέμε ότι πήραμε κάτι.

Επεσε στα χέρια μου παιδιά κινητό φίλου μου με έκδοση 4.2.2 σφαίρα το κινητο πραγματικά . ΤΟ μοντέλο του ήταν το galaxy s4 LTE που θα αργησει να ερθει Ελλαδα

μετράω 16 Σεπτεμβρίου και το s3 είναι ακόμα με 4.1

επειδή ακούω για samsung και γρήγορες αναβαθμίσεις σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό θέλω να ρωτήσω... οι άλες εταιρίες αναβαθμίζουν εκδόσεις android κάθε 3 χρόνια δηλαδή?

...δεν πειράζει θα σκάσει η samsung σε κάνα 3μηνο leaked 4.3, θα κάνουμε όλοι κολοτούμπες πάλι.

θα πάρει και τα ''καλούδια'' του s4 ακούω παντού και δεν κρατιέμαι ...να σκάσω στα γέλια.

halasy το s2.

δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3

Επεσε στα χέρια μου παιδιά κινητό φίλου μου με έκδοση 4.2.2 σφαίρα το κινητο πραγματικά . ΤΟ μοντέλο του ήταν το galaxy s4 LTE που θα αργησει να ερθει Ελλαδα

Θα αργήσει να έρθει στην Ελλαδά;;;;;;;;;;; Ποιός το λέει αυτό;;;;

Και αυτά που πουλάν τα μαγαζιά τι είναι;;;;; Κάνεις λάθος υπάρχει Ελλάδα εδώ και καιρό

Θα αργήσει να έρθει στην Ελλαδά;;;;;;;;;;; Ποιός το λέει αυτό;;;;

Και αυτά που πουλάν τα μαγαζιά τι είναι;;;;; Κάνεις λάθος υπάρχει Ελλάδα εδώ και καιρό

Ο φιλος αναφερεται στο S4 LTE και οχι το κανονικο το οποιο δεν εχει φτασει στηην Ελλαδα ακομη.

Ο φιλος αναφερεται στο S4 LTE και οχι το κανονικο το οποιο δεν εχει φτασει στηην Ελλαδα ακομη.

Δεν είμαστε στο κατάλληλο φόρουμ και θα το απαντήσω άπαξ, χωρίς συνέχεια παρακαλώ, για να μη γίνει σήριαλ.

Αν θέλετε να το συζητήσετε, μπορείτε να το κάνετε σε άλλα sections.

Δεν υπάρχει S4 που δεν είναι LTE.

επειδη εχω μπερδευτει λιγακι ....

λεω καποια στιγμη να περασω με odin την MG4.

το προβλημα ειναι οτι μετα δεν μπορεις να γυρισεις σε προηγουμενη εκδοση λογο προβληματος με τον φακελο efs?

αρκει πριν περασω την MG4 να τον αντιγραψω στο pc να υπαρχει?

και αν χρειαστει να γυρισω σε παλαιοτερη εκδοση πως περναω παλι τον efs φακελο? παλι με αντιγραφη απο το pc στο τηλεφωνο?

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

επειδη εχω μπερδευτει λιγακι ....

λεω καποια στιγμη να περασω με odin την MG4.

το προβλημα ειναι οτι μετα δεν μπορεις να γυρισεις σε προηγουμενη εκδοση λογο προβληματος με τον φακελο efs?

αρκει πριν περασω την MG4 να τον αντιγραψω στο pc να υπαρχει?

και αν χρειαστει να γυρισω σε παλαιοτερη εκδοση πως περναω παλι τον efs φακελο? παλι με αντιγραφη απο το pc στο τηλεφωνο?

αυτή τη στιγμή πιο firmware έχεις;

Σύμφωνα με το Sammobile, η 4.3 θα δοθεί μέσα στον Οκτώβριο για Galaxy S4, τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου για Galaxy S3 και τέλη Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου για το Note II.

http://www.sammobile.com/2013/09/25/expected-release-date-android-4-3-for-galaxy-s4-galaxy-s3-and-note-ii/

Άντε να δούμε τι θα γίνει....

αυτή τη στιγμή πιο firmware έχεις;

φοράω την ΜΒ5

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Σύμφωνα με το Sammobile, η 4.3 θα δοθεί μέσα στον Οκτώβριο για Galaxy S4, τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου για Galaxy S3 και τέλη Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου για το Note II.

http://www.sammobile.com/2013/09/25/expected-release-date-android-4-3-for-galaxy-s4-galaxy-s3-and-note-ii/

Άντε να δούμε τι θα γίνει....

Άντε να δούμε γιατί απο Φεβρουάριο πήγε Μάρτιο με το S4 μετά Ιούνιο, μετά τέλη καλοκαιριού, μετά μέσα Σεπτεμβρίου, αργότερα αρχές Οκτωβρίο και τώρα αρχές Νοεμβρίου. :wacko: :p Λένε συχνά μπούρδες στο sammobile (όπως με το leak της 4.3 για το s3 που απλά ήταν μια 4.1.2 με πειραγμένο build.prop, μέχρι και ο πιο άσχετος το πήρε πρέφα) οπότε πραγματικό ο Θεός μόνο ξέρει πότε θα βγει.

και τι πιστεύετε πως θα αλλάξει με την 4.3? τίποτα... απλά το android στην μετά 4.1.2 εποχή γίνεται πιο κλειστό και πιο δύσκολο να τροποποιηθεί . Άσε που δεν παίζει flash ο browser του και δεν γίνεται να εγκαταστήσεις το flash apk ...

Οπότε σε αυτό τον τομέα... καλύτερα με την 4.1.2

Ας επιχειρήσουμε...

και τι πιστεύετε πως θα αλλάξει με την 4.3? τίποτα... απλά το android στην μετά 4.1.2 εποχή γίνεται πιο κλειστό και πιο δύσκολο να τροποποιηθεί . Άσε που δεν παίζει flash ο browser του και δεν γίνεται να εγκαταστήσεις το flash apk ...

Οπότε σε αυτό τον τομέα... καλύτερα με την 4.1.2

σορρυ αλλα εχω custom4.3 τωρα με το s3,ειχα 4.3 πριν ενα μηνα με το νεξους και ειχα εγκαταστησει κανονικα το apk του flash χωρις ρουτ και χωρις τιποτα σαν κανονικη εφαρμογη και στα δυο.και βασικα ο chrome δεν παιζει flash.ο στοκ αντροιντ και καμια δεκαρια αλλοι broswers στο μαρκετ παιζουν κανονικα flash.τοση παραπληροφορηση ουτε οι ειδησεις στην τηλεοραση πια....

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• The topic was unpinned