Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτησω κατι να βαλω την νεα

Stock Official Firmwares] I9300XXEMB5 (4.1.2) - United Kingdom (BTU) εχω μεσα την XXELLA . εχει καμια διαφορα΄;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπες σε recovery mode και κανε wipe data /factory .

ευτυχώς μου έκοψε πριν μου απαντήσεις, οπότε γλίτωσα την περαιτέρω φρίκη! Ευχαριστώ πολύ όμως!

πωσ επαναφερω το τηλ με μαμα ρομ...δεν εχβ ουτε ροοτ ουτε custom...εχω βαλει την αγλικη με οdin...θελω να το παω στο service...

καποιοσ?

Edited by epica1977

καλησπερα!λιγο τα φωτα σας παρακαλω για αλλη μια φορα..το κινητο μου ειναι βουλγαριας(MTL).επειδη δεν μπορουσα να περιμενω την 4.1.2 βουλγαριας,με την βοηθεια σας ειχα περασει με odin την 4.1.2 λουξεμβουργου.τωρα βλεπω στο sammobile οτι εχει βγει και η 4.1.2 βουλγαριας(MTL).αλλα το σημα kies ειναι "ξεθοριασμενο",σημαινει κατι αυτο η την κατεβαζω και την περναω κανονικα?μετα θα εχω κανονικα εγγυηση?βασικα μονο για λογους εγγυησης θελω να την περασω οχι οτι εχω καποιο προβλημα.ισα ισα το κινητο λειτουργει πολυ καλα..ευχαριστω

Μία απάντηση παρακαλώ?

kountouraN

Μία απάντηση παρακαλώ?

Περνά την ,δεν θα εχεις πρόβλημα .Αν το τηλέφωνο δεν ειναι root ώστε να πρέπει να μηδενίσεις τον counter ,θα είσαι εντος εγγύησης .

Samsung galaxy s21+

πωσ επαναφερω το τηλ με μαμα ρομ...δεν εχβ ουτε ροοτ ουτε custom...εχω βαλει την αγλικη με οdin...θελω να το παω στο service...

κανεις?

κανεις?

Ή βάζεις το firmware που είναι για την συσκευή σου με odin ή ακολουθας αυτα τα βήματα .

Samsung galaxy s21+

Μολς εβαλα και εγω την νεα εκδοση την mb5 στο s3 μου ναι ειναι smooth αλλα δεν βλεπω καμιά τρελή διαφορά μηπως φταίει το οτι δεν εκανα hard reset και την πέρασα απο πανω γιατί ήταν πολύ μικρό γιατι ρε παιδια 3 update lla mb1 mb5 σε μικρο διάστημα αν και αυτο ειναι καλο βέβαια αλλα βαρέθηκα το στήσιμο ξανά μηπως δεν εκανα καλα ??? ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Με την MB5 υπάρχει διαφορά στο smoothness, καθώς και στην ταχύτητα ανοίγματος των εφαρμοφών dialer και επαφές, αλλά καμία σχέση με ακαριαίο άνοιγμα.

Αυτό που παρατήρησα είναι πως υπάρχει καλύτερη διαχέιριση της μνήμης.

Ρε παιδιά...διαβάζω κάτι ΜΒ4, ΜΒ5 κλπ.

Εμείς που είμαστε με LLA (GR) και το έχουμε root, θα τις "δούμε" κάπως!

:)

Ρε παιδιά...διαβάζω κάτι ΜΒ4, ΜΒ5 κλπ.

Εμείς που είμαστε με LLA (GR) και το έχουμε root, θα τις "δούμε" κάπως!

:)

Δεν χρειαζεται root για να τις "δεις" ,κατέβασε απο εδω αυτήν που θέλεις και πέρνα την με odin .

Samsung galaxy s21+

Δεν χρειαζεται root για να τις "δεις" ,κατέβασε απο εδω αυτήν που θέλεις και πέρνα την με odin .

Αν τι περάσουμε πρεπει να αλλάξουμε και το csc ??τον κωδικό χωρας εννοώ.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Αν τι περάσουμε πρεπει να αλλάξουμε και το csc ??τον κωδικό χωρας εννοώ.

Αν δουλεύει σωστά το τηλέφωνο και δεν θέλεις αναβαθμίσεις με το kies για το firmware που θα βάλεις ,δεν χρειαζεται να το αλλαξεις .

Samsung galaxy s21+

Ποιά CSC έχει κάθε rom που το βρίσκουμε;

Δεν γνωρίζω αν υπαρχουν κάπου ώστε να τα δεις .Μπορείς να πας στην rom >system >sale code.dat > και ανοίγοντας το βλέπεις για ποιες χώρες είναι .

Samsung galaxy s21+

Αν δουλεύει σωστά το τηλέφωνο και δεν θέλεις αναβαθμίσεις με το kies για το firmware που θα βάλεις ,δεν χρειαζεται να το αλλαξεις .

γιατι δεν κανει η μπορει να δημιουργησει προβλημα στο κινητο αμα εχεις eur εκδοση και βαλεις πχ σναδιναβικη με eur csc?

ρωταω, γιατι πχ εγω που εχω 4.0.3 eur, αν οπως ειναι περασω την τελευταια σκανδιναβικη nee, θα εχει προβλημα? αυτοματα δεν αλλαζει και το csc σε nee? ποιος ο λογος να εχεις σκανδιναβικη εκδοση με csc nee και να το κανεις eur κτλ?

Edited by FoT1s

γιατι δεν κανει η μπορει να δημιουργησει προβλημα στο κινητο αμα εχεις eur εκδοση και βαλεις πχ σναδιναβικη με nee?

ρωταω, γιατι πχ εγω που εχω 4.0.3 eur, αν οπως ειναι περασω την τελευταια σκανδιναβικη nee, θα εχει προβλημα? αυτοματα δεν αλλαζει και το csc σε nee? ποιος ο λογος να εχεις σκανδιναβικη εκδοση με csc nee και να το κανεις eur κτλ?

Συνήθως δεν υπάρχουν προβλήματα,το κυριότερο είναι ότι δεν αναγνωρίζεται από το kies όταν υπάρχει διαφορετικό csc .

Τις Περισσότερες φορές δεν αλλάζει με το πέρασμα της Rom , χρειάζεται να γίνει με την εφαρμογή

Samsung galaxy s21+

Εγω προσφατα που αλλαξα σε σκανδιναβικη απο eur 4.0.3 που ειχα με αλλαξε το csc σε nee απο eur οταν ειδα απο ρεκοβερη...επισης και το κιες μια χαρα μου το αναγνωριζε ως σκανδιναβικο και μου ελεγε κιολας πως δεν υπαρχουν ενημρωσεις καινουργιες για το os μου

Γιατι τοση αδιαφορια σε αυτο που εγραψα?

Edited by mindfield
Συνένωση μηνυμάτων

να κάνω μία ερώτηση . θα φέρουν σε ένα

φίλο μου ενα galaxy 3 απο την αμερική

που η ρομ που φοράει έχει μόνο έξι γλώσσες.

θέλει να βάλει ελληνική ρομ . μπορεί να το κάνει ?

περνάει κάποιο πρόγραμμα και προσθέτει την

ελληνική γλώσσα ή περνάει από την αρχή την επίσημη

ρομ την ελληνική ? περνιέτε δύσκολα η ρομ ? πρέπει

να προσέξει κάτι επειδή είναι από Αμερική ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

να κάνω μία ερώτηση . θα φέρουν σε ένα

φίλο μου ενα galaxy 3 απο την αμερική

που η ρομ που φοράει έχει μόνο έξι γλώσσες.

θέλει να βάλει ελληνική ρομ . μπορεί να το κάνει ?

περνάει κάποιο πρόγραμμα και προσθέτει την

ελληνική γλώσσα ή περνάει από την αρχή την επίσημη

ρομ την ελληνική ? περνιέτε δύσκολα η ρομ ? πρέπει

να προσέξει κάτι επειδή είναι από Αμερική ?

Μάλλον δε θα μπορέσει, δυστυχώς. Και να προσέξει πολύ. Οι αμερικάνικες συσκευές είναι οι περισσότερες άλλα μοντέλα, οι roms του international i9300 δεν κάνουν, θα μείνει με τούβλο στο χέρι.

- Alex

Εάν το κινητό είναι gsm ποιος ο λόγος να μην δουλέψει;

Tι θα πει είναι gsm? Aφού είναι άλλο μοντέλο, άλλο τηλέφωνο. Δοκίμασε να βάλεις ένα galaxy S2 firmware σε galaxy S3, και τα 2 gsm... θα δουλέψει λες;

- Alex

Tι θα πει είναι gsm? Aφού είναι άλλο μοντέλο, άλλο τηλέφωνο. Δοκίμασε να βάλεις ένα galaxy S2 firmware σε galaxy S3, και τα 2 gsm... θα δουλέψει λες;

Καλά εντάξει το τράβηξες όσο δεν πάει. Τελείως άκυρο το παράδειγμα σου. Εάν το κινητό είναι gsm μπορεί να λειτουργήσει εδώ με ελληνικά με την κατάλληλη rom. Προσωπικά είχα 2 κινητά έτσι οπότε εάν δεν γνωρίζεις ακριβώς μην τον αποθαρρύνεις.

Καλά εντάξει το τράβηξες όσο δεν πάει. Τελείως άκυρο το παράδειγμα σου. Εάν το κινητό είναι gsm μπορεί να λειτουργήσει εδώ με ελληνικά με την κατάλληλη rom. Προσωπικά είχα 2 κινητά έτσι οπότε εάν δεν γνωρίζεις ακριβώς μην τον αποθαρρύνεις.

μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις τι σου λεει το παιδι παραπανω, ο αμερικανικος γαλαξιας ειναι τελειως διαφορετικο μοντελο απο αυτο που κυκλοφορει στην ευρωπη και στον υπολοιπο(στο μεγαλυτερο μερος) κοσμο

βαζοντας του λογισμικο που δεν απευθυνετε σε αυτο το μοντελο το μονο που θα κανεις ειναι να αποκτησεις ενα ομορφο τουβλο το οποιο κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μπορεις να επαναφερεις.

για να σου δωσω ενα παραδειγμα τι εννοω ειναι σαν να θελεις να περασεις το λογισμικο του galaxy mini 3 στο galaxy 3 (ειναι διαφορετικα μοντελα-δεν θα δουλεψει)

και ο τυχερακιας που στο γραφει ειναι σιγουρα καποιος που ξερει τι λεει........δεν προσπαθει να σε αποθαρυνει ;-)

παντα φιλικα

μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις τι σου λεει το παιδι παραπανω, ο αμερικανικος γαλαξιας ειναι τελειως διαφορετικο μοντελο απο αυτο που κυκλοφορει στην ευρωπη και στον υπολοιπο(στο μεγαλυτερο μερος) κοσμο

βαζοντας του λογισμικο που δεν απευθυνετε σε αυτο το μοντελο το μονο που θα κανεις ειναι να αποκτησεις ενα ομορφο τουβλο το οποιο κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μπορεις να επαναφερεις.

για να σου δωσω ενα παραδειγμα τι εννοω ειναι σαν να θελεις να περασεις το λογισμικο του galaxy mini 3 στο galaxy 3 (ειναι διαφορετικα μοντελα-δεν θα δουλεψει)

και ο τυχερακιας που στο γραφει ειναι σιγουρα καποιος που ξερει τι λεει........δεν προσπαθει να σε αποθαρυνει ;-)

παντα φιλικα

Καταρχήν δεν αναφέρει μοντέλο ο φίλος παραπάνω οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς για ποιο μιλάμε. Είσαι σίγουρος εσύ δηλαδή ότι δεν υπάρχει rom κατάλληλη για κάθε μοντέλο που έχει ελληνικά ε; Με την προϋπόθεση πάντα ότι μιλάμε για gsm μοντέλο. Εάν διαβάσεις προσεκτικά το ποστ του δεν αναφέρει ότι είναι το αμερικάνικο 2πυρηνο.

Edited by ola-kala-einai

• The topic was unpinned