amanwithaplan Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ρε παιδια λιγο βοηθεια. Μετα το jelly bean upgrade μεσω KIES και κανοντας πριν και μετα factory reset, παρατηρησα οτι οταν ανοιγω το gallery για να δω φωτογραφιες ενω πριν με το 4.0.4 τις εβλεπα full screen τωρα σε landscape μου κοβει λιγο απο δεξια, λιγο απο αριστερα και αρκετο απο επανω. Μαλιστα οταν ζουμαρεις και ενω τα κενα αριστερα και δεξια "γεμιζουν" αυτο δεν συμβαινει με το επανω μερος της οθονης το οποιο μενει σταθερα μαυρο. Aυτο συμβαινει και σε portrait. φυσικα εχω κανει ρυθμισεις απο την καμερα να χρησιμοποιει αναλυση 6 MegaPixel Wide. Επισησ το ιδιο συμβαινει και με νεες φωτο που τραβαω.Εχω βαλει την επισημη Cosmote I9300XXDLIH και δεν ειμαι root. το εχει κανεις αλλος αυτο?? απο οτι καταλαβαινω ειναι γενικοτερο προβλημα της JB αυτο σε S3. Εβαλα το QuickPIc σαν photo browser. υπαρχει JB που δεν εχει αυτο το προβλημα με το gallery?? γνωριζει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) αν δεν κάνω κάποιο λάθος είναι : IMM76D.I9300XXBLH1 (Αριθμός κατασκευής) Όχι δεν είναι αυτό... please διάβασε το θέμα των συχνών ερωτήσεων όπως σου είπα, και βάλε το checkfus για να βρεις το product code. Αν έχεις απορίες στείλε μου πμ απο οτι καταλαβαινω ειναι γενικοτερο προβλημα της JB αυτο σε S3. Εβαλα το QuickPIc σαν photo browser. υπαρχει JB που δεν εχει αυτο το προβλημα με το gallery?? γνωριζει κανεις?? Όχι δεν υπάρχει, έτσι είναι όπως τα λες. Αλλά βλέπω βρήκες μόνος σου τη λύση βάζοντας άλλη εφαρμογή αφού δε σ'αρέσει η stock. Εναλλακτικά για root χρήστες, διορθωμένο το app εδώ. Edited November 1, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takadixr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΥΟ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ OFFICIAL 4.1.1 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ? ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ 4.1.1 ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. 2. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ 4.0.4 OFFICIAL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ SAMSUNG.ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited October 31, 2012 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Παιδιά με αναβάθμιση και εγώ και μία ερώτηση παρακαλώ. Εμένα όταν ξεκλειδώνω το κινητό, ή όταν αλλάζω οθόνη κάποια στιγμή, μου αναβοσβήνει γύρω γύρω (σαν κορνίζα) κόκκινο χρώμα. Τι... ιστορία είναι αυτή; Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coldfusion Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 προχώρησα και εγώ σε αναβάθμιση χτες σε 4.1.1 αλλα παρατήρησα πως δεν μου αναγνωρίζει την εξωτερική sd card ανω με 4.0.1 την έβλεπε κανονικά καμία λύση επί του θέματος?(factory reset εχω κανει...) Παράθεση Samsung Galaxy Sιιι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 προχώρησα και εγώ σε αναβάθμιση χτες σε 4.1.1 αλλα παρατήρησα πως δεν μου αναγνωρίζει την εξωτερική sd card ανω με 4.0.1 την έβλεπε κανονικά καμία λύση επί του θέματος?(factory reset εχω κανει...) Από τον υπολογιστή την βλέπεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Παιδιά με αναβάθμιση και εγώ και μία ερώτηση παρακαλώ. Εμένα όταν ξεκλειδώνω το κινητό, ή όταν αλλάζω οθόνη κάποια στιγμή, μου αναβοσβήνει γύρω γύρω (σαν κορνίζα) κόκκινο χρώμα. Τι... ιστορία είναι αυτή; menu/settings/developer options/.... ξετίκαρε το strict mode enabled και κάνε reboot. (Ρυθμίσεις/Επιλογές προγραμματιστή/ αυστηρή λειτουργία) Edited October 31, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Σήμερα βγήκε η Αυστριακή ROM (το τηλέφωνο μου είναι Αυστριακό) με αρθμό PDA I9300XXDLJ1!Πρέπει να είναι η πιο καινούργια έκδοση Jellybean που υπάρχει!Γιά να δούμε... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Σήμερα βγήκε η Αυστριακή ROM (το τηλέφωνο μου είναι Αυστριακό) με αρθμό PDA I9300XXDLJ1!Πρέπει να είναι η πιο καινούργια έκδοση Jellybean που υπάρχει!Γιά να δούμε... Η ελληνική unbranded, όπως και μερικές άλλες είναι πιο καινούριες (DLJ4) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Η ελληνική unbranded, όπως και μερικές άλλες είναι πιο καινούριες (DLJ4) Αυτό σημαίνει ότι η Αυστριακή θα έχει περισσότερα bugs από την ΕΛληνική; Γιατί κάποιοι στο forum παραπονιούνται για bugs με την Ελληνική... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Σκέφτομαι σοβαρά να ξαναγυρίσω πίσω σε branded 4.0.4 Cosmote. Νομίζω ότι ήταν καλύτερη από την branded jb. Επίσης το Google now μεγάλη π@π@ρια. Το μόνο που κάνει είναι να καθυστερεί το Google search. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Σκέφτομαι σοβαρά να ξαναγυρίσω πίσω σε branded 4.0.4 Cosmote. Νομίζω ότι ήταν καλύτερη από την branded jb. Επίσης το Google now μεγάλη π@π@ρια. Το μόνο που κάνει είναι να καθυστερεί το Google search. Συμφωνώ, αλλά από την άλλη το κινητό είναι σίγουρα πιό γρήγορο και πιό smooth.Κάνει πολύ λιγότερα withdraw των widgets και η καινούργια Notification bar είναι σίγουρα καλύτερη. Το μόνο που μου ξυνίζει εμένα και δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο το έκαναν, είναι που στην συλλογή δεν μπορείς να δεις fullscreen τις εικόνες :mad: Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Επίσης το Google now μεγάλη π@π@ρια. Το μόνο που κάνει είναι να καθυστερεί το Google search. Αν δεν σου αρέσει μπορείς απλά να το απενεργοποιήσεις. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Αν δεν σου αρέσει μπορείς απλά να το απενεργοποιήσεις. το εχω κανει ηδη αλλα και παλι μου φαινεται πιο αργο απο πριν (4.0.4). Για να το καλεσω δεν χρησιμοποιω το widget αλλα κραταω παρατεταμενα το αριστερο soft key. Συμφωνώ, αλλά από την άλλη το κινητό είναι σίγουρα πιό γρήγορο και πιό smooth.Κάνει πολύ λιγότερα withdraw των widgets και η καινούργια Notification bar είναι σίγουρα καλύτερη. Το μόνο που μου ξυνίζει εμένα και δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο το έκαναν, είναι που στην συλλογή δεν μπορείς να δεις fullscreen τις εικόνες :mad: ειναι σιγουρα πιο smooth απο πριν. σχεδον iphonίζει. και τα widgets οντως δεν κανουν withdraw. πιο γρηγορο δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι. και με 4.0.4 σφαιρα πηγαινε. H notification bar ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη. αυτο με το fullscreen ειναι μεγαλο φαουλ της Samsung. προφανως προκειται για καποιο bug της εφαρμογης gallery. δοκιμασα το QuicPIc αλλα δεν με ενθουσιασε. νομιζω οτι καθυστερει το rendering των φωτο στο browsing. Edited November 1, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Τα link με τα firmware είναι αργά... αργά .... που θέλει 8 ώρες για donwload 750Mb :cry: Έχουμε άλλο link για την 4.1.1 ? Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Τα link με τα firmware είναι αργά... αργά .... που θέλει 8 ώρες για donwload 750Mb :cry: Έχουμε άλλο link για την 4.1.1 ? Εδώ http://www.sammobile.com/firmware/?page=3 Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Εδώ http://www.sammobile.com/firmware/?page=3 Το ίδιο link ακολουθεί και σε αυτό το site Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 ρε παιδιά εμείς με LH1 ακόμα τίποτα με αναβάθμηση? έχει μήπως σημασία που είμαι root? Πάντως όταν παώ να τσεκάρω από settings για αναβάθμιση μου λέει για σειρά προτεραιότητας...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 ρε παιδιά εμείς με LH1 ακόμα τίποτα με αναβάθμηση? έχει μήπως σημασία που είμαι root? Πάντως όταν παώ να τσεκάρω από settings για αναβάθμιση μου λέει για σειρά προτεραιότητας...! Κάντο από το Kies, από το Odin μόνος σου, ή περίμενε.... δεν έχεις άλλες επιλογές. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Καλησπέρα , μια ερώτηση το έχω root για να περάσω την 4.1 το unroot μόνο με restore γίνεται? Διάβασα σχετικκά με το unroot στην σελιδα του myphone σχετικά με το root και ηταν αρκετά πολύπλοκο σε σχέση με το root που ηταν απλό. Εάν κάνω factory restore = εργοστασιακές ρυθμίσεις κλπ κλπ, δλδ απο την αρχή όλα μετα?! Κάτι ακόμα στην οθόνη κλειδώματος με το root πως αλλάζω τα εικονίδια να βάλω όποια θέλω εγώ. Υ.Γ το κινητό εχει κάνει update την νεα έκδοση πάντως απλα στο install κολλάω γτ με βάζει στο download mode και δεν ξέρω τι να πατήσω εκεί πως βρίσκω ποιο firmware ειχε το κινητό μου? Μπήκα στο samfirmware και βρήκα για Ελλάδα και galaxy s3 και μου έχει διάφροα 4.0.4 με τις διαφορες στα PDA/CSC Edited November 2, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Σε παρακαλώ γίνε πιο ξεκάθαρος με τα βήματα που έχεις ακολουθήσει γιατί ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να σε κατανοήσω. Τι υποψιάζομαι: Φορούσες 4.0.4. Έκανες root για να αναβαθμιστείς σε JB (δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνεις βέβαια καθώς το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο). Στην συνέχεια προσπάθησες να αναβαθμίσεις και κάτι στράβωσε. Και ρωτώ: πως προσπάθησες να αναβαθμίσεις, μέσω kies, odin ή over the air: Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdj2k Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλησπέρα σε όλους..... Χτες έκανα κι εγώ όπως πολλοί άλλοι την official αναβαθμισή σε 4.1.1 Jellybean....Τονίζω ότι η συσκευή μου είναι εντελώς Stock...Και η ROM και δεν το έχω κάνει root.... Έχω λοιπόν 2 ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα.... 1.Το κινητό από την αναβάθμιση και μετά φορτίζει πολύ αργά (μπορεί να χρειαστεί για μια φόρτιση 8-9 ώρες) και αποφορτίζεται ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...(6-7 ΩΡΕΣ ΜΕΤΡΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) 2.Η κάμερα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.....Ανοίγει και μόλις πατήσεις οποιαδήποτε επιλογή κλείνει βγάζοντας σφάλμα....Εκανα factory reset 2 φορές και η μόνη διαφορά είναι ότι πριν τα resets κολλούσε η κάμερα αλλά άνοιγε η μπροστινή κάμερα...Ενώ μετά κολλάει ενώ ανοίγει στην πίσω......ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ..... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ.....! Παράθεση Dj Doublek - Kostas From Nafplio:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλησπέρα σε όλους..... Χτες έκανα κι εγώ όπως πολλοί άλλοι την official αναβαθμισή σε 4.1.1 Jellybean....Τονίζω ότι η συσκευή μου είναι εντελώς Stock...Και η ROM και δεν το έχω κάνει root.... Έχω λοιπόν 2 ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα.... 1.Το κινητό από την αναβάθμιση και μετά φορτίζει πολύ αργά (μπορεί να χρειαστεί για μια φόρτιση 8-9 ώρες) και αποφορτίζεται ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...(6-7 ΩΡΕΣ ΜΕΤΡΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) 2.Η κάμερα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.....Ανοίγει και μόλις πατήσεις οποιαδήποτε επιλογή κλείνει βγάζοντας σφάλμα....Εκανα factory reset 2 φορές και η μόνη διαφορά είναι ότι πριν τα resets κολλούσε η κάμερα αλλά άνοιγε η μπροστινή κάμερα...Ενώ μετά κολλάει ενώ ανοίγει στην πίσω......ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ..... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ.....! Τι εφαρμογές έχεις βάλει; Κανένα videochat app ή κάτι τέτοιο; Μετά τα resets κάνεις κανένα restore ή κάτι; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdj2k Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Τι εφαρμογές έχεις βάλει; Κανένα videochat app ή κάτι τέτοιο; Μετά τα resets κάνεις κανένα restore ή κάτι; Οχι τίποτα....Εχω εφαρμογη videochat μονο το skype....Αλλα είναι εκτός....Δεν έχω περασει τιποτα εκτός από τους λογαρισμους samsung kai google..... Δηλαδη δεν εχω καν την SD στο κινητο..... Edited November 2, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Dj Doublek - Kostas From Nafplio:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Οχι τίποτα....Εχω εφαρμογη videochat μονο το skype....Αλλα είναι εκτός....Δεν έχω περασει τιποτα εκτός από τους λογαρισμους samsung kai google..... Δοκίμασε να κάνεις ένα ακόμα reset, αν δε δουλέψει να ξαναπεράσεις τη ρομ με Odin, μπορεί κάτι να στράβωσε στην αναβάθμιση...αν και πάλι δε δουλέψει, φοβάμαι ότι μπορεί να έχεις προβληματικό hardware και να χρειάζεσαι service. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts