mimis82 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Αγόρασα την θήκη της uunique Leather Folio case όταν κλείνει το κάλυμμα της κουμπωνει με μαγνητακια, υπάρχει περίπτωση το μαγνητικό πεδίο να δημιουργήσει βλάβη στο κινητό; και επειδή θέλω θήκη σαν πουγκί που να μπαίνει ολόκληρο το κινητό μέσα και να το βγάζω όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω έχετε να προτείνετε καμία; την δικιά μου το μετάνιωσα που την αγόρασα την έχω 2 μέρες και την αγόρασα 19, 9 ευρώ οποίος μου κάνει καλή προσφορά του την στέλνω! Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 καλησπερα παιδια,παραγγειλα αυτην την θηκη,γνωριζει καποιος κατι?Genuine ROCK Quicksand Cell Phone Case Cover for SAMSUNG i9300 GALAXY SIII S 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 για πρωτη θηκη αγορασα μια δερματινη απο τη cellurar line http://www.cellularline.com/filemanager/img/media/catalogo/protection_utility/custodie_dedicate/flap_per_galaxy_s3/FLAPGALAXYS3BK_Ensemble_400x460.jpg πιστευω πως για αρχη ειναι καλη και θα δωσει μια καλη προστασια στο κινητο.εφαρμοζει πολυ καλα και ειναι σταθερη.λογο του οτι προστευει την οθονη η θηκη δεν αγορασα ζελατινα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 για πρωτη θηκη αγορασα μια δερματινη απο τη cellurar line πιστευω πως για αρχη ειναι καλη και θα δωσει μια καλη προστασια στο κινητο.εφαρμοζει πολυ καλα και ειναι σταθερη.λογο του οτι προστευει την οθονη η θηκη δεν αγορασα ζελατινα ακομα. Ποσο την πηρες,και προστατευει καλα απο παντου;Γιατι καποιες,ειναι μικροτερες απο το τηλεφωνο,με αποτελεσμα να εξεχει αυτο,και να εχει προβλημα αμα πεσει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Ποσο την πηρες,και προστατευει καλα απο παντου;Γιατι καποιες,ειναι μικροτερες απο το τηλεφωνο,με αποτελεσμα να εξεχει αυτο,και να εχει προβλημα αμα πεσει. 20,90 απο το mediamarkt.ναι πιστευω οτι προστατευει καλα.τα ακριανα στις γωνιες που αγκαλιαζουν τη συσκευη ειναι ποιο σκληρα αρα δινει εχτρα προστασια στις γωνιες.η εφαρμογη ειναι αρκετα καλη ηθελε λιγο πιεση για να μπει και να σφηνώσει το κινητο και συνάμα λιγο κοπο για να βγει αρα δεν θα εχουμε κανενα απροοπτο.απο οσο προσεξα δεν εξεχει το κινητο απο τη θηκη ειναι ευθυγραμμισμένα παράλληλα(στη φωτο που παρεθεσα ετσι ειναι και στα πραγματικοτητα αλλα αν θες αργοτερα μπορω να βγαλω μια φωτο για να δεις καλυτερα).πισω στο καπακι δινει αρκετο παχος για να ερθει στη ιδια ευθεία με τη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλημερα παιδια ειχα παρει την incipio feather αλλα μετα απο καιρο αρχιζει και κανει κρακ κρουκ σε μερικα σημεια,παραγγειλα αυτην Genuine ROCK Quicksand Cell Phone Case Cover for SAMSUNG i9300 GALAXY SIII.λεει κατι,γνωριζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Προσωπικά έχω βάλει αυτό το κάλυμμα μπαταρίας και περιμένω αυτή τη θήκη (έχει λάστιχο στα πλάγια για να ανοίγει πιο εύκολα και να βγαίνει το κινητό). Έχει βρεί κανείς ανάγλυφο (σαγρέ) κάλυμμα μπαταρίας (όπως έχουν κάποια άλλα Samsung? Edited October 21, 2012 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλημερα παιδια ειχα παρει την incipio feather αλλα μετα απο καιρο αρχιζει και κανει κρακ κρουκ σε μερικα σημεια,παραγγειλα αυτην Genuine ROCK Quicksand Cell Phone Case Cover for SAMSUNG i9300 GALAXY SIII.λεει κατι,γνωριζεται? Την έχω τη συγκεκριμένη και είναι πολύ καλή. Το μόνο αρνητικό ότι δεν καλύπτει το πάνω και το κάτω μέρος του τηλεφώνου σε περίπτωση πεσίματος. Αλλά γενικά έχει καλή αίσθηση στο χέρι και στο μάτι. Στο xda υπάρχει ειδικό thread αν θες να δεις φώτο και σχόλια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1723077&highlight=rock+case Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλημερα..εχω τον γαλαξια 2 και θελω να παρω τον 3..τα αξεσουαρ ειναι συμβατα που εχω απο τον 2 με τον 3?(εννοω φορτιστες κτλ?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλημερα..εχω τον γαλαξια 2 και θελω να παρω τον 3..τα αξεσουαρ ειναι συμβατα που εχω απο τον 2 με τον 3?(εννοω φορτιστες κτλ?). Εκτός το καλώδιο του hdmi όλα τα άλλα είναι συμβατά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Αγόρασα την θήκη της uunique Leather Folio case όταν κλείνει το κάλυμμα της κουμπωνει με μαγνητακια, υπάρχει περίπτωση το μαγνητικό πεδίο να δημιουργήσει βλάβη στο κινητό; και επειδή θέλω θήκη σαν πουγκί που να μπαίνει ολόκληρο το κινητό μέσα και να το βγάζω όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω έχετε να προτείνετε καμία; την δικιά μου το μετάνιωσα που την αγόρασα την έχω 2 μέρες και την αγόρασα 19, 9 ευρώ οποίος μου κάνει καλή προσφορά του την στέλνω! Εγω φιλε μου εχω αυτην http://www.mobilefun.co.uk/genuine-samsung-galaxy-s3-pouch-navy-blue-efc-1g6lbecstd-p35411.htm Ειμαι πολυ ευχαριστημενος δεν δινει καθολου ογκο στο κινητο απλα θελει να περασουν καμια 10ρια μερες για να ανοιξει λιγο γιατι στην αρχη το κινητο βγαινει με μια σχετικη δυσκολια εξω. Εγω την πηρα απο αμαζον που την ειχε προσφορα με μολις 10 λιρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλημερα..εχω τον γαλαξια 2 και θελω να παρω τον 3..τα αξεσουαρ ειναι συμβατα που εχω απο τον 2 με τον 3?(εννοω φορτιστες κτλ?). Όχι όλα. Για παράδειγμα το (έξτρα) καλώδιο για σύνδεση με την τηλεόραση δεν είναι συμβατό (θέλει κάποιο αντάπτορα ή αγορά νέου), οι εξωτερικοί φορτιστές (βάσεις) μπαταρίας (όχι το καλώδιο) δεν είναι γιατί είναι άλλο το μέγεθος της μπαταρίας, το usb jig είναι εν μέρει καθώς δεν μηδενίζει πλέον τον counter αλλά απλά βάζει σε download mode τη συσκευή. Ο φορτιστής (καλώδιο) είναι (αν και δίνει λιγότερα amber 700 σε σχέση με 1000 του s3 - ελπίζω να είναι σωστή η μονάδα μέτρησης που λέω), τα ακουστικά είναι, τα bluetooth είναι, οι θήκες και τα screen protectors όχι λόγω διαφοράς μεγέθους, οι βάσεις αυτοκινήτου είναι και γενικά ότι άλλο είναι ουσιαστικά universal προφανώς είναι συμβατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djibrill Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Όχι όλα. Για παράδειγμα το (έξτρα) καλώδιο για σύνδεση με την τηλεόραση δεν είναι συμβατό (θέλει κάποιο αντάπτορα ή αγορά νέου), οι εξωτερικοί φορτιστές (βάσεις) μπαταρίας (όχι το καλώδιο) δεν είναι γιατί είναι άλλο το μέγεθος της μπαταρίας, το usb jig είναι εν μέρει καθώς δεν μηδενίζει πλέον τον counter αλλά απλά βάζει σε download mode τη συσκευή. Ο φορτιστής (καλώδιο) είναι (αν και δίνει λιγότερα amber 700 σε σχέση με 1000 του s3 - ελπίζω να είναι σωστή η μονάδα μέτρησης που λέω), τα ακουστικά είναι, τα bluetooth είναι, οι θήκες και τα screen protectors όχι λόγω διαφοράς μεγέθους, οι βάσεις αυτοκινήτου είναι και γενικά ότι άλλο είναι ουσιαστικά universal προφανώς είναι συμβατό. παιδια εχει βαλει κανεις tempered glass screen protector?ξερει κανεις καποιο σαιτ να μπω κ να παραγγειλω?κ το σημαντικοτερο,ξερει κανεις αν θελεις να την βγαλεις υστερα απο καποιο διαστημα,θα κανει ζημια στο τηλεφωνο?ενοοω το χρωμα γιατι προφανως παινει με κολλα..σαν αντοχη κ ποιοτητα πιστευω ειναι οτι καλυτερο για την μεγαλη επιφανεια του γαλαξια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampisart Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Παιδια εσπασα το κρυσταλο αλλα ευτυχως οχι την οθονη.....το εχω 20 μερες δν ξερω εαν καταφερω να το περασω στην εγγυηση το ελπιζω γιατι δν εχω ιδεα τι 8α μ ζητησουν......σαν ανταλακτικο ειδα δν εχει κανα τρελο κοστος αλλα η ολη διαδικασια?? συγγνωμη π ποσταρα εδω αλλα δν βρηκα σχετικο θεμα..... Edited October 21, 2012 by mpampisart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Παιδια εσπασα το κρυσταλο αλλα ευτυχως οχι την οθονη.....το εχω 20 μερες δν ξερω εαν καταφερω να το περασω στην εγγυηση το ελπιζω γιατι δν εχω ιδεα τι 8α μ ζητησουν......σαν ανταλακτικο ειδα δν εχει κανα τρελο κοστος αλλα η ολη διαδικασια?? συγγνωμη π ποσταρα εδω αλλα δν βρηκα σχετικο θεμα..... το ιδιο προβλημα εχω κιεγω Πολυ φοβαμε οτι η οθονη παει πακετο γυρω στα 120€ αν κανω λαθοσ ενημερωστε με παρακαλω:) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 γνωριζει κανεις αθτην την θηκουλα παιδια?ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampisart Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 επειδη στο iphone 3g σε παρομοιο προβλημα αλλαξα μονο το "τζαμι" με ελαχιστο κοστος βεβαια γιατι το εκανα κ μονος μ.εδω ομωσ δν 8α βαλω χερι.σαν ανταλακτικο ειδα ομως οτι υπαρχει σκετο το τζαμι....ας μας ενημερωσει καποιος γνωριζει καλυτερα τν συσκευη γιατι 8α τρελα8ω μεχρι να ανοιξουν αυριο τα καταστηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 καλημερα,το 3g δεν εχει καμια σχεση με το s3,στο 3g ξεβιδωνες την οθονη απο το γυαλι,η μονο το γυαλι απο το σασι,και το αλλαζες καπακι,εδω ειναι κολλημένα όμως και η διαδικασια δεν ειναι ιδια,χρειαζεται ζεσταμα,προσοχη,και ξεκολλημα/επανακολληση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 1.Μπορεί κάποιος να επαληθεύσει αν αυτός είναι ο γνήσιος φορτιστής του Samsung Galaxy S3 έχει αυτόν τον κωδικό ETA0U80E, μπορείτε να μου πείτε αν σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του είναι ο ίδιος με τον δικό σας; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54241 Αυτός είναι να τον αγοράσω;;;;;; 2. Η θήκη αυτή είναι όντως η γνήσια της Samsung, την έχει κανείς; αξίζει τον κόπο; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54826 Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 1.Μπορεί κάποιος να επαληθεύσει αν αυτός είναι ο γνήσιος φορτιστής του Samsung Galaxy S3 έχει αυτόν τον κωδικό ETA0U80E, μπορείτε να μου πείτε αν σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του είναι ο ίδιος με τον δικό σας; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54241 Αυτός είναι να τον αγοράσω;;;;;; Σε εμένα γράφει ΕΤΑ0U81EBE ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Σε εμένα γράφει ΕΤΑ0U81EBE ... και σε μενα το ιδιο γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ...και σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Έχει κάποιος το c pen? Αξίζει η αγορά του και κυρίως αφήνει τίποτα γρατζουνιές στην οθόνη? Σκεφτόμουν σαν μια δεύτερη επιλογή για ποιο ευκολο browsing και ήθελα να ακούσω μια δεύτερη γνώμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Έχει κάποιος το c pen? Αξίζει η αγορά του και κυρίως αφήνει τίποτα γρατζουνιές στην οθόνη? Σκεφτόμουν σαν μια δεύτερη επιλογή για ποιο ευκολο browsing και ήθελα να ακούσω μια δεύτερη γνώμη :) Δεν έχει καμία σχέση με το s pen του note. Ένα capacitive stylus είναι με μικρή μύτη (που όμως δεν δουλεύει σε άλλα κινητά και ταμπλέτες). Λίγο πιο ακριβές από τα κλασικά capacitive stylus (<1 Ευρώ) με την παχιά μύτη, αλλά θέλει περισσότερη δύναμη (πίεση) στην οθόνη. Δεν νομίζω ότι αξίζει τόσα χρήματα. Επίσης δεν ενεργοποιεί τα πλήκτρα δίπλα στο home, εκεί πρέπει να βάλεις δάχτυλο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Έχει κάποιος το c pen? Αξίζει η αγορά του και κυρίως αφήνει τίποτα γρατζουνιές στην οθόνη? Σκεφτόμουν σαν μια δεύτερη επιλογή για ποιο ευκολο browsing και ήθελα να ακούσω μια δεύτερη γνώμη :) Κατά την γνώμη μου το πιο άχρηστο αξεσουάρ για το κινητό μας. Δεν προσφέρει καμία παραπάνω δυνατότητα (όπως στο note) και χρησιμεύει μόνο για να κρατήσεις χειρόγραφες σημειώσει στο s-note. Πεταμένα λεφτά κατά την άποψή μου. Edit: Σε κάλυψε ο Αλέξανδρος. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts