Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε το nokia 109 το ειχα και εγώ. Θέλει να κρατήσεις το κουμπάκι που ανάβει αρκετά δευτερα ώστε να ανάβει-σβήνει γρήγορα κόκκινο φωτάκι συνέχεια και τότε κάνε αναζήτηση θα το βρείτε αμέσως. Όταν αλλάζεις συσκευή πάντα αυτό να κάνεις. Και εμένα σε καταστήματα Γερμανός στην Τρίπολη μου το έδειξαν, ελπίζω να βοήθησα.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποια απάντηση?

Ναι παρτην πολυ καλη!!sgp ultra crystal απο public.....

IPhone 15 Pro 

Ναι παρτην πολυ καλη!!sgp ultra crystal απο public.....

Καλύπτει όλη την οθόνη?είναι γυαλί?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλύπτει όλη την οθόνη?είναι γυαλί?

απ'οτι ξερω σχεδον ολη...εγω εχω την curved crystal.....ναι ειναι γυαλι.....δεν θα βρεις καλυτερη....

IPhone 15 Pro 

απ'οτι ξερω σχεδον ολη...εγω εχω την curved crystal.....ναι ειναι γυαλι.....δεν θα βρεις καλυτερη....

Ποια η διάφορα της δικής σού με την άλλη?

Εγω την παρηγγειλα παιδια γιατι δεν υπηρχε διαθεσιμη. Μου παν οτι θα παραλαβουν λιγα κομματια μεσα στη βδομαδα
:cool:

Για να το βρω αυτό μου πήρε περίπου 20 δευτερόλεπτα... :p :X

:google:

Edited by Tyxerakias
- Alex

η ultra crystal ειναι πιο ανθεκτικη στις γρατζουνιες αλλα η curved πιο καλη εφαρμογη σαν να μην φορας protector.......εφαρμοζει full!!

IPhone 15 Pro 

Ωραία,οπότε εφαρμόζει φουλ χωρίς κενά?

Πού θα την βρω ελλάδα?

Έχετε να προτείνετε κάποια καλή flip case εκτός της original?

Εγώ συνήθως το ψάχνω έτσι https://www.google.gr/search?q=flip+case+galaxy+s3&hl=el&safe=off&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YuxxUL-EINGN4gTOz4CQCA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1742&bih=937

Μόλις δω κάτι που μου αρέσει πατάω πάνω και βλέπω λεπτομέρειες. Για μένα η original δεν αξίζει διότι ανοίγει στο πλάι και αυτό δεν είναι πρακτικό. Η αρχή πάντως στις θήκες είναι ότι ό,τι πληρώσεις παίρνεις, καθώς τη φθηνή θήκη θα την πληρώσεις 2 και 3 φορές (βέβαια κάποιες φορές αυτό θα γίνει και με τις ακριβές, αλλά με τις φθηνές είναι στάνταρ)

Έβλεπα γι αυτη http://www.youtube.com/watch?v=DSCy9PrJRFg, φαίνεται καλή και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για stand κάτι που βολεύει

Έβλεπα γι αυτη http://www.youtube.com/watch?v=DSCy9PrJRFg, φαίνεται καλή και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για stand κάτι που βολεύει

H Zenus είναι πολύ καλή μάρκα (ακόμα έχω αυτήν που είχα πάρει για το S2), ωστόσο όπως γράφω παραπάνω θεωρώ ότι το οριζόντιο άνοιγμα περιορίζει την πρακτικότητα της θήκης. Προσωπικά έχω αυτή σε καφέ http://www.hocotech.com/SAMSUNG/2012/0711/354.html που θεωρητικά είναι εφάμιλη της zenus (αν και την έχω κανένα μήνα μόνο και δεν έχει τεσταριστεί σε βάθος χρόνου όπως η zenus). Πιό πριν είχα αυτή http://groupcow.com/us/en/android-smartphone-mobile-accessories/samsung-smartphone-tablet/samsung-galaxy-s3-iii-i9300-case-accessories/brown-leather-flip-case-for-samsung-galaxy-s3-i9300-100410.html σε brown αλλά ήταν από μαλακό δέρμα και άρχισε να φθείρεται στα σημεία που δίπλωνε οπότε δεν τη συστήνω.

Προσοχή παιδιά με τις sd cards ...

Εμένα το Σάββατο μετά απο μια επανεκκίνηση της συσκευής μου έβγαλε το σηματάκι της κάρτας επάνω αριστερά και ξαναέκανα επανεκκίνηση ...

Στην δεύτερη φορά διαγράφηκαν τα πάντα απο την εξωτερική καρτούλα... ευτυχώς δεν είχα τίποτα σπουδαίο μέσα γιατί την είχα ξαναπατήσει με τον ίδιο τρόπο και με το Galaxy S2 ...

Η κάρτα του S2 ήταν Samsung και η τωρινή Kingston ...

Προσοχή μεγάλη με τα αρχεία που έχετε στην εξωτερική κάρτα του κινητού...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Τι φταιει ομως γι αυτο? δηλ. Τι καρτα πρεπει να παρω και τι να προσεξω ωστε να μην εχω τετοιο θεμα?
:cool:

H ποιότητα της κάρτας φταίει. Αν πάρεις μάρκα μ'έκαψες κάρτα για 2 ευρώ από ebay, είναι πολύ πιο πιθανό να παραδώσει πνεύμα σε ένα δίμηνο από άλλες κάρτες. Εγώ προσωπικά με τις αυθεντικές κάρτες Samsung δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα γι'αυτό τις συνιστώ πάντα. Ο jkalimer είχε όμως. (υποθέτω ότι ήταν αυθεντική η κάρτα του).

Πάντα μπορεί να σου τύχει μια ελαττωματική, έτσι είναι αυτά, απλά αν πάρεις μάρκα ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες. Και έχεις και εγγύηση.

- Alex

Καλησπερα,εχετε καμια καλη προταση για case;Θα θελα η να ναι πολυ λεπτη,να μη μου παχαινει το κινητο σε διαφορα χρωματα και να παρεχει ασφαλεια,η να χει πορτακι και για το σκριν(πχ.σαν το smart cover του ipad).Θα προτιμουσα το δευτερο...

Για USB otg, αυτο κανει? http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Host-OTG-Adapter-Cable-for-Samsung-Galaxy-S3-S-III-GT-i9300-/190721454972?pt=PDA_Accessories&hash=item2c67e2737c

Πολλοι στο ebay αναφερουν οτι κανουν για s2-s3 κτλ, πραγμα που δεν ισχυει απ οτι διαβασα,δεν εχουν συμβατοτητα αυτα τα δυο. Οποτε ρωταω μηπως εχει παρει καποιος απο αλλου,να προτεινει κατι αξιοπιστο.

Για USB otg, αυτο κανει? http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Host-OTG-Adapter-Cable-for-Samsung-Galaxy-S3-S-III-GT-i9300-/190721454972?pt=PDA_Accessories&hash=item2c67e2737c

Πολλοι στο ebay αναφερουν οτι κανουν για s2-s3 κτλ, πραγμα που δεν ισχυει απ οτι διαβασα,δεν εχουν συμβατοτητα αυτα τα δυο. Οποτε ρωταω μηπως εχει παρει καποιος απο αλλου,να προτεινει κατι αξιοπιστο.

Είναι συμβατά (τουλάχιστον τα δύο που έχω"παίζουν" και στα δύο). Το καλώδιο USB σε HDMI είναι ασύμβατο.

Για θήκες στο Μεντια με 19 ευρώ τις Σούπερ σλιμ, διαφανεις.ειναι φοβερες.σαν φλοιδα ειναι.ουτε που φαινονται

Για θήκες στο Μεντια με 19 ευρώ τις Σούπερ σλιμ, διαφανεις.ειναι φοβερες.σαν φλοιδα ειναι.ουτε που φαινονται

Πολλά είναι... Στο extreme mobile και στο Eclick έχουν φθηνότερα!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Πολλά είναι... Στο extreme mobile και στο Eclick έχουν φθηνότερα!

πολλα ειναι αλλα εγω το παιρνω αυριο και δε μπορω να περιμενω για θηκη γιατι αν μου πεσει μετα ΤΕΛΟΣ .

Οποτε καλυτερα να κλαψω 20Ε παρα 669 !:D