m7ixalis Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 οκ,μπορει να την περασω να τη δω και θα πω κι εγω τη γνωμη μου μετα,για τη Wanam που λες εχεις κανενα λινκ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1705866 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelk77 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ευχαριστώ. Το οτι στο Galaxy S ειχα v 3.κατι και εδώ είναι 1.3 beta παιζει κανα ρόλο? Παράθεση :!: http://www.artforall.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ευχαριστώ. Το οτι στο Galaxy S ειχα v 3.κατι και εδώ είναι 1.3 beta παιζει κανα ρόλο? Τι ρόλο να παίζει ?? Αυτό είναι beta δεν βρίσκω κάτι παράξενο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelk77 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Εννοώ δεν έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με αυτό? Παράθεση :!: http://www.artforall.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Εννοώ δεν έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με αυτό? Προσωπικά οχι.. αλλά ουτε εχω διαβάσει για κάποιο bug . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παιδιά, το video hub δεν γίνεται να λειτουργήσει στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Το μεσημέρι πέρασα ενα πρόγραμμα "font installer" και προσπάθησα να περάσω μια γραμματοσειρά... Το αποτέλεσμα ήταν να κινεζοποιηθούν τα fonts και να μην κάνει reboot η συσκευή. Ευτυχώς υπήρχε nadroid back up και όλα ξαναήλθαν στη θέση τους... Τι παίζει με τα fonts?Να τα αφήσω το σπορ και να μην ασχοληθώ?Υπάρχουν κάποια που αποδεδειγμένα δουλεύουν σε ICS? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Το μεσημέρι πέρασα ενα πρόγραμμα "font installer" και προσπάθησα να περάσω μια γραμματοσειρά... Το αποτέλεσμα ήταν να κινεζοποιηθούν τα fonts και να μην κάνει reboot η συσκευή. Ευτυχώς υπήρχε nadroid back up και όλα ξαναήλθαν στη θέση τους... Τι παίζει με τα fonts?Να τα αφήσω το σπορ και να μην ασχοληθώ?Υπάρχουν κάποια που αποδεδειγμένα δουλεύουν σε ICS? Για δες εδω http://www.droidblue.com/2012/10/22/download-install-huge-collection-of-custom-fonts-on-samsung-galaxy-s3/ Ένας άλλος τρόπος είναι να πας εδω http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s-iii/216923-collection-fonts-your-s3.html να κατεβάσεις όποια fonts θέλεις ,τα βάζεις στο τηλέφωνο (ειναι apk) και τα κάνεις install. Edited October 25, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα,γι'αυτην τι γνωμη εχεις?(Samsung Galaxy S3 CM10 Android 4.1.1 Jelly Bean nightly ROM) Καλησπερα στο φορουμ λοιπον εχω βαλει cm10 στο κινητο ειμαι φαν της συγκεκριμενης ρομ πολυ καλη ελαφρια σε σχεση με τις σαμσουνγκ ρομς gps κλειδωσε μεσα στο σπιτι μου σε 5 δευτερολεπτα κανενα λαγκ στον ντιαλερ ολα δουλευουν αψογα αλλα καταπινε πολυ γρηγορα την μπαταρια μαλλον ειναι θεμα του κερνελ...φλασαρα την ρομ του Dragon v4 + Siyah-1.7rc1 kernel +jelly mix v3 theme και βρηκα την υγεια μου Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παιδιά, το video hub δεν γίνεται να λειτουργήσει στην Ελλάδα; Οχι δυστυχως... Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Έχει κανείς προσωπική άποψη για αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1866485 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Για δες εδω http://www.droidblue.com/2012/10/22/download-install-huge-collection-of-custom-fonts-on-samsung-galaxy-s3/ Ένας άλλος τρόπος είναι να πας εδω http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s-iii/216923-collection-fonts-your-s3.html να κατεβάσεις όποια fonts θέλεις ,τα βάζεις στο τηλέφωνο (ειναι apk) και τα κάνεις install. Ευχαριστώ... Ηδη πέρασα κάμποσα fonts...:) Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Εδω και τρεις μερες, οι εφαρμογες Instagram και Whatsapp δεν λειτουργουνε με το 3g. ΜΟΝΟ με wi-fi...μηπως φταιει καποια ρυθμιση?Ξερει κανεις κατι? Έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά σε μένα είναι στο viber & Skype Υπάρχει απάντηση; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά σε μένα είναι στο viber & Skype Υπάρχει απάντηση; Λογικα θελει χειροκινητο περασμα στο ΑΡΝ ....Πας ρυθμισεις-περισσοτερες ρυθμισεις-Δικτυα κινητης-Ονοματα σημειων προσβασης.Εκει θα πρεπει να υπαρχει ενα wireless..αν δεν υπαρχει παρε τον παροχο σου (WIND απ οτι καταλαβα στο αλλο μην.σου απαντησα)να σου πουνε τι ονομα να βαλεις χειροκινητα.Για cosmote ξερω ...λογικα το ιδιο θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ε! δεν κρατιόμουν άλλο! Μετά απο 1 μήνα και 12 ημέρες σε λιγότερο από 10'' πάει και το sIII. Rooted... :) Βασικά χρειάστηκα μία εφαρμογή που έπρεπε να είμαι rooted οπότε μετά τη spanish rom έγινε και το root. Παρεπιπτόντως βγήκε λέει και η J.B. από τη Vodafone για τα 32άρια (έτσι μου είπε ο κολλητός μου που δουλεύει σε voda shop). Λέει να τη φορέσω και να βγάλω τις μαλακιούλες της voda αφού είμαι rooted ή να του αφήσω την spanish που είναι άψογη ως τώρα; Υπόψην έχω Cosmote και το θέλω unbranded το 32αρι μου. Παράθεση Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σιγα το κατορθωμα...Εγω σφραγισμενο το πηρα και μολις πηγα σπιτι το εκανα root και του αλλαξα ρομ.αχαχαχαχαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σιγα το κατορθωμα...Εγω σφραγισμενο το πηρα και μολις πηγα σπιτι το εκανα root και του αλλαξα ρομ.αχαχαχαχαχα! Ναι ρε φιλαράκι, δεν το είπα ως κάτι τρομερό. Όλες τις android devices μου τις έχω σκίσει εξαρχής. Απλά το sIII για κάποιο λόγο δεν ήθελα να το πειράξω. Τελικά χρειάστηκε και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω από την πρώτη στιγμή. :happy: Παράθεση Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) Ε! δεν κρατιόμουν άλλο! Μετά απο 1 μήνα και 12 ημέρες σε λιγότερο από 10'' πάει και το sIII. Rooted... :) Βασικά χρειάστηκα μία εφαρμογή που έπρεπε να είμαι rooted οπότε μετά τη spanish rom έγινε και το root. Παρεπιπτόντως βγήκε λέει και η J.B. από τη Vodafone για τα 32άρια (έτσι μου είπε ο κολλητός μου που δουλεύει σε voda shop). Λέει να τη φορέσω και να βγάλω τις μαλακιούλες της voda αφού είμαι rooted ή να του αφήσω την spanish που είναι άψογη ως τώρα; Υπόψην έχω Cosmote και το θέλω unbranded το 32αρι μου. Ολες οι επισημες που εχουμε βγαλει ολοι τελευταια φιλε μου unbranded ειναι και ειναι ολες χαρμα. Καμια δεν εχει προβλημα. Διαλεγεις οποια θες και την φλασαρεις.. ;) Edited October 27, 2012 by sotmax Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos35 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Eχω ισπανικη ρομ εκανα ροοτ κ εβγαλα(app quarantine) ολη τη σαβουρα music-video hub( δε εχει για ελλαδα χρησημοτητα) chaton κτλ κ παει καλυτερα,με appmonster εκανα buckup ,αλλα κ καλλοu κακου εκανα κ με το go buckup,τωρα αν θελω να επιστρεψω στη μανισια ρομ χωρις ροοτ ποια ρομ βαζω την τελευταια που εχω δηλ PDA: I9300XXDLIH CSC: I9300PHEDLI1 Version: 4.1.1 Date: 2012-10-04 Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom η την προηγοyμενη που ηταν isc 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Eχω ισπανικη ρομ εκανα ροοτ κ εβγαλα(app quarantine) ολη τη σαβουρα music-video hub( δε εχει για ελλαδα χρησημοτητα) chaton κτλ κ παει καλυτερα,με appmonster εκανα buckup ,αλλα κ καλλοu κακου εκανα κ με το go buckup,τωρα αν θελω να επιστρεψω στη μανισια ρομ χωρις ροοτ ποια ρομ βαζω την τελευταια που εχω δηλ PDA: I9300XXDLIH CSC: I9300PHEDLI1 Version: 4.1.1 Date: 2012-10-04 Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom η την προηγοyμενη που ηταν isc 4.0.4 Την τελευταία επίσημη που εχεις. Και την 4.0.4 να βάλεις το ίδιο είναι άπλα θα πρέπει να αναβαθμιστείς μετα σε 4.1 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos35 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Την τελευταία επίσημη που εχεις. Και την 4.0.4 να βάλεις το ίδιο είναι άπλα θα πρέπει να αναβαθμιστείς μετα σε 4.1 και κατι τελευταιο εχω mx player k dice player στο lg2x εβαζα κ codes arm7 για τα βιντεο εδω βαζουμε κατι η δε χρειαζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Εδώ πετάς έξω τους players και τα παιζεις όλα από τον μαμά.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 και κατι τελευταιο εχω mx player k dice player στο lg2x εβαζα κ codes arm7 για τα βιντεο εδω βαζουμε κατι η δε χρειαζεται.. Το ίδιο, βάλε τον player και θα σε στείλει να βάλεις το σωστό codec. Ο ΜΧ είναι πάρα πολύ καλός Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Γιατί βάζετε αλλους όταν ο μαμά παιζει τα πάντα και πολύ καλύτερα.. ακόμα δεν μπόρεσα να το καταλάβω... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 + στο μαμα player Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts