m7ixalis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 δεν εχω πειραξει κατι ειμαι οπως το ανοιξα απο το κουτι μου με την custom. Χωρίς root δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλησπέρα στην κοινότητα. Μετά από ένα χρόνο μακριά από android (S2) αγόρασα το S3 . Θέλω να ρωτήσω ο μετρητής για το root που έχει η samsung διαγράφεται με USB Jig ? Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλησπέρα στην κοινότητα. Μετά από ένα χρόνο μακριά από android (S2) αγόρασα το S3 . Θέλω να ρωτήσω ο μετρητής για το root που έχει η samsung διαγράφεται με USB Jig ? Με το Triangle Away είτε το κατεβάζεις απο το play store ή απο το xda . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Μετα απο ενα χρόνο SII,αποφάσισα κι εγω να κανω την μετάβαση στο SIII :).Είναι εύκολο να μου πει κάποιος αν αυτος ο τρόπος root ισχύει και για το Galaxy III ??http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Μετα απο ενα χρόνο SII,αποφάσισα κι εγω να κανω την μετάβαση στο SIII :).Είναι εύκολο να μου πει κάποιος αν αυτος ο τρόπος root ισχύει και για το Galaxy III ??http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Ε guys για εξηγηστε τι ειναι αυτο το διεγραμενο "i" πανω στην μπαρα ειδοποιησεων? http://imageshack.us/a/img341/4885/screenshot2012100919540.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Ε guys για εξηγηστε τι ειναι αυτο το διεγραμενο "i" πανω στην μπαρα ειδοποιησεων? Είναι απενεργοποιημένη η notification Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Μετά απο 4 μήνες με το galaxy s3 αποφασισα να του κανω ενα wipe για να καθαρίσω λιγο την συσκευη μου , ετσι αποφασισα μια και κάνω που κάνω το wipe να δοκιμάσω και μια custom ROM( απο flash freak που ημουν στα 2 πρώτα galaxy στο 3 ημουν μόνο με στοκ). Δουλεύω 2 μέρες τώρα την Ressurection ROM με ολα τα καλουδια ενεργοποιημένα kai overclocked στα 1500mhz και πραγματικά δεν βρίσκω ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ με την stock που δουλευα τοσους μήνες. Μαλλον ψεματα λέω μια διαφορα την βρηκα για πρωτη φορά το κινητό μετά απο 4 μηνες λειτουργιας κολλησε και αναγκαστικα να του κάνω επανεκινηση. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λογος για καποιον να βάλει custom rom γιαν να βελτιωσει την αποδοση του κινήτου , το μόνο λόγο που βρίσκω ειναι κάποια όμορφα theme, κάποια απλα mods ή καποια AOSP ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Μετά απο 4 μήνες με το galaxy s3 αποφασισα να του κανω ενα wipe για να καθαρίσω λιγο την συσκευη μου , ετσι αποφασισα μια και κάνω που κάνω το wipe να δοκιμάσω και μια custom ROM( απο flash freak που ημουν στα 2 πρώτα galaxy στο 3 ημουν μόνο με στοκ). Δουλεύω 2 μέρες τώρα την Ressurection ROM με ολα τα καλουδια ενεργοποιημένα kai overclocked στα 1500mhz και πραγματικά δεν βρίσκω ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ με την stock που δουλευα τοσους μήνες. Μαλλον ψεματα λέω μια διαφορα την βρηκα για πρωτη φορά το κινητό μετά απο 4 μηνες λειτουργιας κολλησε και αναγκαστικα να του κάνω επανεκινηση. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λογος για καποιον να βάλει custom rom γιαν να βελτιωσει την αποδοση του κινήτου , το μόνο λόγο που βρίσκω ειναι κάποια όμορφα theme, κάποια απλα mods ή καποια AOSP ROM. Συμφωνώ απόλυτα. Ο μόνος λόγος για τον οποίο έβαλα custom rom ήταν ότι βαρέθηκα να περιμένω το update σε JB και τα themes. Αν είχε έρθει το update νωρίτερα θα rootαρα μόνο και μόνο για το titanium και όλα οκ. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Για οποίον ενδιαφέρεται βγήκε stock keyboard με υποστήριξη emoji . Το φλασαρεται φτιάχνεται και τα permissions και ειστε έτοιμοι .;) Δυστυχώς προς το παρόν δουλεύει μονο για sms . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1929771 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Είμαι root με stock rom και έχω τον exdialer. Όταν θέλω να γράψω sms και πατάω το εικονίδιο για προσθήκη παραλήπτη μου βγάζει τον stock "τηλεφωνικό κατάλογο".... Πως θα γίνει να μου βγάζει τον κατάλογο του exdialer. (Έχω ορίσει Εφαρμογή του συστήματος τον exdialer). Καμιά ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Είμαι root με stock rom και έχω τον exdialer. Όταν θέλω να γράψω sms και πατάω το εικονίδιο για προσθήκη παραλήπτη μου βγάζει τον stock "τηλεφωνικό κατάλογο".... Πως θα γίνει να μου βγάζει τον κατάλογο του exdialer. (Έχω ορίσει Εφαρμογή του συστήματος τον exdialer). Καμιά ιδέα κανείς; Δεν χρειάζεται να πατάς το εικονίδιο. Αρχισε να πληκτρολογεις κάποιους χαρακτήρες κατευθείαν στο πλαίσιο και θα σου βγάλει λίστα με τις επαφές που αρχίζουν απο αυτούς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλημερα.... Την Πολωνικη I9300XXDLIB με ποιον cf την κανουμε root? Ευχαριστωωωω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλημερα.... Την Πολωνικη I9300XXDLIB με ποιον cf την κανουμε root? Ευχαριστωωωω Με τον τελευταίο (v 6,4 ) http://download.chainfire.eu/196/CF-Root/SGS3/CF-Root-SGS3-v6.4.zip Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Τώρα τελευταία μου πηγαίνει αργά η "Συλλογή φωτογραφιών" Αργή αισθητά όταν αλλάζω τις φωτογραφίες. Αυτό συμβαίνει είτε τις έχω στην εσωτερική μνήμη,είτε στην εξωτερική. Έχει κανείς να προτείνει κάποιον καλό Image viewer ? Kαμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ? Πάντως ξαναφλάσαρα Wanam 3.7 απο πάνω και βελτιώθηκε αισθητά. Πριν το reflash πάγωνε και έκλεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Τώρα τελευταία μου πηγαίνει αργά η "Συλλογή φωτογραφιών" Αργή αισθητά όταν αλλάζω τις φωτογραφίες. Αυτό συμβαίνει είτε τις έχω στην εσωτερική μνήμη,είτε στην εξωτερική. Έχει κανείς να προτείνει κάποιον καλό Image viewer ? Kαμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ? Πάντως ξαναφλάσαρα Wanam 3.7 απο πάνω και βελτιώθηκε αισθητά. Πριν το reflash πάγωνε και έκλεινε. Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα dalvik cache και βάζοντας από πάνω τη ρομ, το script εγκατάστασης την έσβησε και γι αυτό σου διορθώθηκε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα dalvik cache και βάζοντας από πάνω τη ρομ, το script εγκατάστασης την έσβησε και γι αυτό σου διορθώθηκε Να μπώ να κάνω ένα Wipe Dalvik Cache μήπως στρώσει τελείως ? Έχει ακόμα ένα μικρό θεματάκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Να μπώ να κάνω ένα Wipe Dalvik Cache μήπως στρώσει τελείως ? Έχει ακόμα ένα μικρό θεματάκι.. Όταν πέρασες τη ρομ, σβήστηκε.Δε νομίζω ότι ακόμα μια φορά θα προσφέρει τίποτα. Φυσικά δε χάνεις και τίποτα αν το κάνεις, εκτός την καθυστέρηση στο 1ο boot :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα dalvik cache και βάζοντας από πάνω τη ρομ, το script εγκατάστασης την έσβησε και γι αυτό σου διορθώθηκε Κι εγω έτσι νομίζω. Έχω την εντύπωση οτι μια φορα στο τόσο ενα Dalvik wipe βοηθα την συσκευη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Όντως δεν άλλαξε κάτι τώρα που έκανα Dalvik.. Thanks παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Όντως δεν άλλαξε κάτι τώρα που έκανα Dalvik.. Thanks παιδιά! Εμένα πάντως με official JB ανοίγει άμεσα. Δες στο βίντεο που έχω στην υπογραφή μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Εμένα πάντως με official JB ανοίγει άμεσα. Δες στο βίντεο που έχω στην υπογραφή μου. Και μένα γρήγορα ανοίγει έτσι όπως εσένα.. Μετά στην εναλλαγή των φωτογραφιών ζορίζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Και μένα γρήγορα ανοίγει έτσι όπως εσένα.. Μετά στην εναλλαγή των φωτογραφιών ζορίζεται.. Είχα παρόμοιο θέμα (και στην έκθεση των videos) όταν είχα περάσει την OMEGA 27.1. Ίσως οφείλετο σε κάποια mods που συμπεριλάμβανε (τα οποία μπορεί να έχουν συμπεριλάβει και σε άλλες custom roms, όπως αυτή που έχεις βάλει εσύ), καθώς αν ήταν γενικά θέμα της JB θα το είχαν παρατηρήσει και άλλα παιδιά που είναι με την stock JB. Δεν ξέρω αν η κατάσταση έχει βελτιωθεί στην omega 27.2 αλλά προσωπικά θα περιμένω να δοθεί ευρέως η JB στις ευρωπαικές χώρες και μετά να ξαναπεράσω JB για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω προβλήματα. Αν θέλεις να το ψάξεις δες τι έχω γράψει στο θέμα της omega (έχω ανεβάσει και videaki με την εκθεση των βιντεο αλλά παρόμοιο ήταν και το θέμα με τις φωτογραφίες) και σύγκρινε και τα mods που υπήρχαν στην 27.1 (όχι την 27.2 γιατί μπορεί να τα έχει βγάλει ο Γιάννης) και αυτά που έχει η rom που έχεις περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ισως να περασω μαμα jb να δω τι γινεται. Δεν το χαρηκα ουτε μια μερα χωρις custom. Θα ενημερώσω για το θεμα αυτο παντως να ξερετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλημερα σε ολη την παρεα!και εγω βλεπω lag στην εναλλαγη φωτο στην εκθεση με ultimarom,ισως η καλυτερη cooked jb για μενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts