Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω δυστυχώς, πολυ εξειδικευμενο το πρόβλημα σου.

Ποια cm stable να περάσω ρε παιδιά, θέλω κάμερα άψογη, μπαταρία στα επίπεδα της στοκ, ήχο άριστο κλπ. Δεν με ενδιαφέρει να είναι 4.3 ή 4.2 ή 4.1 αρκεί να παίζει απροβληματιστα

All it takes is a swipe...

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω δυστυχώς, πολυ εξειδικευμενο το πρόβλημα σου.

Ποια cm stable να περάσω ρε παιδιά, θέλω κάμερα άψογη, μπαταρία στα επίπεδα της στοκ, ήχο άριστο κλπ. Δεν με ενδιαφέρει να είναι 4.3 ή 4.2 ή 4.1 αρκεί να παίζει απροβληματιστα

υπαρχει stable εκδοση της cm10.1.3 (android 4.2)

πρεπει να ειναι καλη (το λεει και το ονομα stable) :lol:

ή σημερα ή αυριο θα την δοκιμασω.

Εγώ πάντως που το κάνω βλέπω διαφορά!!

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά νομίζεις ότι βλέπεις.

Εγώ πάντως που το κάνω βλέπω διαφορά!!

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά νομίζεις ότι βλέπεις.

εχω την εντυπωση πως γινεται αυτοματα καμια φορα μαζι με το φλασαρισμα καποιας rom.

επισης εχω ακουσει πως σε καποιες roms γινεται σε καθε boot!!!!

εχω την εντυπωση πως γινεται αυτοματα καμια φορα μαζι με το φλασαρισμα καποιας rom.

επισης εχω ακουσει πως σε καποιες roms γινεται σε καθε boot!!!!

Γίνεται αυτόματα από το SoC.

εκανα ενα unroot γιατι κατι ηθελα να τσεκαρω και τωρα εχω ενα αλλο διλλημα.

cf-root ή framaroot;

λεω ετσι απο περιεργεια να δοκιμασω το δευτερο.

εχω 2 αποριες.

1. διαγραφει τα παντα στο κινητο; γιατι κατι τετοιο πηρε το αυτι μου.

2. στο xda λεει αυτο

Possible case once exploit is launched

"Success ... Superuser and su binary installed. You have to reboot your device"

"Failed ... Exploit work but installation of Superuser and su binary have failed"

"Half-Success :-/ ... system partition is read-only, use local.prop trick. Reboot your device and use adb to see if it run as root", happen when the filesystem in use on system partition is a read only filesystem (ex: squashfs)

"Failed ... Try another exploit if available"

αν τυχω κατι αλλο απο το success, κυριως το Half-Success με προβληματιζει, μπορω να δοκιμασω καποιο αλλο μεχρι να δω success;

επισης, αν γινει το δευτερο, το κινητο γινεται modified (στις ρυθμισεις) και χανω την εγγυηση χωρις να εχω καν root; (αυτο ευκολα απαντιέται αν στο απο πανω η απαντηση ειναι ναι)

ΥΓ: σορρυ για τα πολλα ποστς. το ξερω, εκανα πολλα σημερα σε αυτο το θεμα.

εβαλα την 10.1.3, οκ ολα καλα αλλα μιλαμε το WIFI δεν βλεπει σχεδον κανενα δικτυο, δεν καταλαβαινω τι παιχτηκε

H cm10.1.3 περιέχει τα ελληνικά;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

λοιπον παιδες πολυ χαλια wifi η 10.1.3, τη ξυλωσα σημερα το πρωι. δε πιανει σχεδον καθολου και τιποτα

λοιπον παιδες πολυ χαλια wifi η 10.1.3, τη ξυλωσα σημερα το πρωι. δε πιανει σχεδον καθολου και τιποτα

δεν δουλευει καν ή απλως δεν εχει καλο σημα;

μιλαμε παντα για την 10.1.3 stable και οχι την 10.1.3 RC2, ε;

στην 10.2 σου ειναι καλυτερα;

δεν εχει καθολου καλο σημα, αν πριν επιανα 6-7 wifi τωρα πιανει μονο ενα, και αυτο μετρια. Ισως με αλλαγη κερνελ να εστρωνε

δεν εχει καθολου καλο σημα, αν πριν επιανα 6-7 wifi τωρα πιανει μονο ενα, και αυτο μετρια. Ισως με αλλαγη κερνελ να εστρωνε

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ όταν το είχα πάρει το Samsung galaxy s3, και το είχα πάει στην smartec, μου ανέφεραν ότι δεν έχει πρόβλημα. Όταν το άνοιξα δούλευε άψογα το wifi. Από τι κατάλαβα θα πέρασανε το firmware, με της μαμάς κανένα πρόγραμμα σαν το Odin. Δεν έχεις να χάσεις να ξαναγυρίσεις σε unroot για να περάσεις το μαμισιο του firmware και να δεις αν σου λύθηκε το πρόβλημα, και αν δεν το πας στην smartec!

Edited by jsjim

Επηρεασμένος από την ευκολία χρήσης του g2 και συγκεκριμένα την ενεργοποίηση της οθόνης με διπλό tab αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο μπορούμε να κάνουμε και στο s3.

Όπως διαβάζω κάτι τέτοιο γίνεται σε nexus με μια εφαρμογή αλλά και στο s2 με αλλαγή kernel.

Έχει κατάφερε κανείς ή μήπως γνωρίζει πως μπορούμε να επιτύχουμε το ίδιο και στο s3;

Πια έκδοση stable μου προτείνετε που να έχει μεγάλη αυτονομία στη μπαταρία; (Είτε stock, είτε custom)

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Επηρεασμένος από την ευκολία χρήσης του g2 και συγκεκριμένα την ενεργοποίηση της οθόνης με διπλό tab αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο μπορούμε να κάνουμε και στο s3.

Όπως διαβάζω κάτι τέτοιο γίνεται σε nexus με μια εφαρμογή αλλά και στο s2 με αλλαγή kernel.

Έχει κατάφερε κανείς ή μήπως γνωρίζει πως μπορούμε να επιτύχουμε το ίδιο και στο s3;

Με διπλό tab εννοείς διπλό χτύπημα στην οθόνη (tap);

Αν ναι, υπάρχει αυτή η εφαρμογή. Λένε διάφορα για το ότι δεν είναι και πολύ ακριβές, αλλά εγώ κατάφερα να το συνηθίσω μετά από κανένα μισάωρο. Ο λόγος που το απεγκατέστησα ήταν ότι το proximity sensor μένει συνέχεια ενεργό και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά αν αυτό καταναλώνει παραπάνω μπαταρία.

Στο greenify παρατήρησε κανείς μυστήρια συμπεριφορά μετά την τελευταία ενημέρωση? Όλα δούλευαν καλά σε εμένα και οι εφαρμογές έμπαιναν σε αδράνεια. Όμως όταν άνοιγα το greenify και πήγαινα να προσθέσω και άλλες εφαρμογές, κολλούσε όλο το κινητό και καμιά φορά έκανε και soft reboot. Μόλις το απεγκατέστησα όλα μια χαρά. Σημειώνω ότι δεν πείραξα κάτι στο τηλέφωνο ούτε το αναβάθμισα τον τελευταίο καιρό. Το παράξενο είναι οτι αν δεν το ανοίξεις το greenify, δουλεύει κανονικά με τις αδρανοποιήσεις.

Με διπλό tab εννοείς διπλό χτύπημα στην οθόνη (tap);

Αν ναι, υπάρχει αυτή η εφαρμογή. Λένε διάφορα για το ότι δεν είναι και πολύ ακριβές, αλλά εγώ κατάφερα να το συνηθίσω μετά από κανένα μισάωρο. Ο λόγος που το απεγκατέστησα ήταν ότι το proximity sensor μένει συνέχεια ενεργό και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά αν αυτό καταναλώνει παραπάνω μπαταρία.

Αυτή η εφαρμογή αν κατάλαβα δουλεύει με τον αισθητήρα.

Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι χρηστική γιατί και μπαταρία θα ξοδεύει περισσότερο και δεν έχει σχεση με το διπλό tab πάνω στην οθονη που είναι πιο πρακτικό.

Στο greenify παρατήρησε κανείς μυστήρια συμπεριφορά μετά την τελευταία ενημέρωση? Όλα δούλευαν καλά σε εμένα και οι εφαρμογές έμπαιναν σε αδράνεια. Όμως όταν άνοιγα το greenify και πήγαινα να προσθέσω και άλλες εφαρμογές, κολλούσε όλο το κινητό και καμιά φορά έκανε και soft reboot. Μόλις το απεγκατέστησα όλα μια χαρά. Σημειώνω ότι δεν πείραξα κάτι στο τηλέφωνο ούτε το αναβάθμισα τον τελευταίο καιρό. Το παράξενο είναι οτι αν δεν το ανοίξεις το greenify, δουλεύει κανονικά με τις αδρανοποιήσεις.

Εμένα μου κάνει άλλα νούμερα, ευτυχώς όχι τόσο παράξενα σαν αυτά που λες...

Ορισμένες εφαρμογές που τις βάζω σε sleep mode, μετά την επανεκκίνηση συνεχίζουν να τρέχουνε στο υπόβαθρο με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να τις απενεργοποιώ κάθε φορά manually...:sly:

Διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων πως μπορουμε να βαλουμε παιδια πως ειναι και στο s4?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων πως μπορουμε να βαλουμε παιδια πως ειναι και στο s4?

εννοειται χρειαζεσαι root.

ενας τροπος ειναι με custom rom, φυσικα.

μπορεις επισης να ψαξεις για διαφορα mods στο xda, αλλα νομιζω πως αυτο θα κανει.

παιδια καλησπερα μια βοηθεια,μετα απο φλασαρισμα sotmax rom εχασα το imei της συσκευης και δεν εχω δικτυο,βγαζει στο imei 0049....... ,να πω οτι εχω διαβασει τα αναλογα ποστς που εχουν αναφερθει εδω,δοκιμασα καποια πραγματα αλλα δεν επανερχεται,τι κανουμε?