ampelift Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Ηλια καλησπέρα να σ ρωτήσω ρε φίλε? αυτό το Brightness Fix δουλέψει σε εμάς? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1791163 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Ηλια καλησπέρα να σ ρωτήσω ρε φίλε? αυτό το Brightness Fix δουλέψει σε εμάς? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1791163 Λειτουργεί με stock framework.Σε μένα που το δοκίμασα με virtumus theme δε bootαρε ποτέ. Σίγουρα λειτουργεί σε stock root και, όπως λέει ο δημιουργός, σε omega. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Λειτουργεί με stock framework.Σε μένα που το δοκίμασα με virtumus theme δε bootαρε ποτέ. Σίγουρα λειτουργεί σε stock root και, όπως λέει ο δημιουργός, σε omega. Εδω παιζει να δουλεψει? - http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=1390 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εδω παιζει να δουλεψει? - http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=1390 Εκεί που κατεβάζεις τη ROM, θα βρεις και κάποια addons. Δοκίμασε να περάσεις το stock toggles που θα βρεις, κάνε μια επανεκκίνηση, και στη συνέχεια πήγαινε πάλι recovery να περάσεις το autobrightness fix. Πιθανόν να δουλεύει έτσι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εκεί που κατεβάζεις τη ROM, θα βρεις και κάποια addons. Δοκίμασε να περάσεις το stock toggles που θα βρεις, κάνε μια επανεκκίνηση, και στη συνέχεια πήγαινε πάλι recovery να περάσεις το autobrightness fix. Πιθανόν να δουλεύει έτσι. Δεν θα χρειαστεί είδα ότι έχω κρατήσει backup από omega , χρειάζεται κάτι άλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Δεν θα χρειαστεί είδα ότι έχω κρατήσει backup από omega , χρειάζεται κάτι άλλο ? Το backup θα το χρειαστείς αν "κολλήσει" στο boot.Αλλά και πάλι, αν κολλήσει, μπαίνεις recovery και περνάς πάλι από πάνω τη ROM (wannamlite), χωρίς να χάσεις κάτι. Δοκίμασε τον παραπάνω τρόπο πάντως.Νομίζω ότι θα δουλέψει. Edit: Η wanamlite έχει default autobrightness fix.Γιατί να περάσεις αυτό;;; το ίδιο είναι...;) Edit2:WannamLite + Stock kernel = Ολη νυχτα (6 ωρες - 41 λεπτα) εχασα...0% http://img824.imageshack.us/img824/9840/bc040a101fb986a9.jpg Ειμαι σιγουρος οτι αν η συσκευη ''στηθει'' καλα, αυτο το αποτελεσμα θα φανει σε καθε custom rom.Η συσκευη εχει πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας και ο stock kernel ειναι αρκετα εως πολυ καλος. Edited July 24, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 αν ειναι ροοτ το κινητο,δεχεται ενημερωσεις μεσω OTA.? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 αν ειναι ροοτ το κινητο,δεχεται ενημερωσεις μεσω OTA.? Αν δεν έχεις βάλει κάποια άλλη rom δέχεται κανονικά απλά θα χάσεις το root όταν κάνεις αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Το backup θα το χρειαστείς αν "κολλήσει" στο boot.Αλλά και πάλι, αν κολλήσει, μπαίνεις recovery και περνάς πάλι από πάνω τη ROM (wannamlite), χωρίς να χάσεις κάτι. Δοκίμασε τον παραπάνω τρόπο πάντως.Νομίζω ότι θα δουλέψει. Edit: Η wanamlite έχει default autobrightness fix.Γιατί να περάσεις αυτό;;; το ίδιο είναι...;) Edit2:WannamLite + Stock kernel = Ολη νυχτα (6 ωρες - 41 λεπτα) εχασα...0% http://img824.imageshack.us/img824/9840/bc040a101fb986a9.jpg Ειμαι σιγουρος οτι αν η συσκευη ''στηθει'' καλα, αυτο το αποτελεσμα θα φανει σε καθε custom rom.Η συσκευη εχει πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας και ο stock kernel ειναι αρκετα εως πολυ καλος. Με custom kernel δύσκολα θα δεις κάτι τέτοιο. Σίγουρα το στήσιμο είναι το Α&Ω. Γενικα αυτη η rom μαζι με τον kernel της είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Συνδυάζει ταχύτητα και οικονομία. Οποίος την δοκιμάσει ας κάνει foul wipe και ας περάσει ότι έχει με titanium. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Νέος Kernel από Franco, version12, κι εδώ το changelog Changelog: r12: * Merged the latest hardcore MDNIE tweaks - less color saturation on Standard screen mode - thanks hardcore again!! * Enabled TOUCH_BOOSTER again by default * Added a module to enable/disable TOUCH_BOOSTER on demand - command available on the 2nd post * MTP works on OSX again * Pushed the latest version of the Low Memory Killer driver from the mainline kernel tree * Some cleanups of legacy shit * Lowered the default CPU voltages a little bit * Smaller image since its compressed with XZ Εγώ κρατάω ότι δουλέυει το MTP σε mac... μακάρι δηλαδή!!! και το link, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708763 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Με custom kernel δύσκολα θα δεις κάτι τέτοιο. Σίγουρα το στήσιμο είναι το Α&Ω. Γενικα αυτη η rom μαζι με τον kernel της είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Συνδυάζει ταχύτητα και οικονομία. Οποίος την δοκιμάσει ας κάνει foul wipe και ας περάσει ότι έχει με titanium. Δεν υπάρχει πρόβλημα Κώστα. Την έχω 1 βδομάδα περίπου (μπορεί και παραπάνω, δεν θυμάμαι) και είναι ότι καλύτερο έβαλα στο κινητό. Foxhound,checkrom,cm9 χαιρέτησαν άμεσα. Αυτή έμεινε :D Την πέρασα με full wipe και format system όπως όλες. Χρησιμοποιώ siyah και όχι στοκ kernel. Ο tw είναι απελπισία βέβαια σε όλες τις deodexed. Δεν τον αφήνω ποτέ, απλά τον δοκιμάζω για λίγο σε κάθε νέα ρομ πριν βάλω nova (και επιβεβαιώνεται ότι είναι απελπισία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Δεν υπάρχει πρόβλημα Κώστα. Την έχω 1 βδομάδα περίπου (μπορεί και παραπάνω, δεν θυμάμαι) και είναι ότι καλύτερο έβαλα στο κινητό. Foxhound,checkrom,cm9 χαιρέτησαν άμεσα. Αυτή έμεινε :D Την πέρασα με full wipe και format system όπως όλες. Χρησιμοποιώ siyah και όχι στοκ kernel. Ο tw είναι απελπισία βέβαια σε όλες τις deodexed. Δεν τον αφήνω ποτέ, απλά τον δοκιμάζω για λίγο σε κάθε νέα ρομ πριν βάλω nova (και επιβεβαιώνεται ότι είναι απελπισία). Ορίστε λοιπόν που έχουν φαγωθεί όλοι! Ας συμφωνήσουμε λοιπόν σε κατι!!! WanamLite + siyah kernel me too!!! Και για να ανατρέψω ακόμα περισσότερο τα πράγματα, συμφωνώ απόλυτα και στις αναφορές σου για τους launchers! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ορίστε λοιπόν που έχουν φαγωθεί όλοι! Ας συμφωνήσουμε λοιπόν σε κατι!!! WanamLite + siyah kernel me too!!! Και για να ανατρέψω ακόμα περισσότερο τα πράγματα, συμφωνώ απόλυτα και στις αναφορές σου για τους launchers! Εχω θεμα με την μπαταρια δωστε tips και βοηθειες.. εχω ωμεγα 9,1. Μς κερνελ οτι ειχε οταν το περασα οοοχι με φουλ wipe λαντσερ εβαλα τον. Νοβα κ ειμαι ευχαριστημενος ενα μικρο λαγκαρισμα κανει καμια φορα οταν παταω να δω τις κλησεις. Να αλλαξω κερνελ; τι προτεινετε για να δουλευει ακομα καλυτερα; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ορίστε λοιπόν που έχουν φαγωθεί όλοι! Ας συμφωνήσουμε λοιπόν σε κατι!!! WanamLite + siyah kernel me too!!! Και για να ανατρέψω ακόμα περισσότερο τα πράγματα, συμφωνώ απόλυτα και στις αναφορές σου για τους launchers! !! Αυτά είναι :lol: Πραγματικά ο καλύτερος συνδυασμός μέχρι τώρα! Αυτονομία, απόδοση, bugless, χωρίς ενοχλητικά spikes στα transition effects και στο ξεκλείδωμα! Το μόνο που δεν μου κάθετε καλά τώρα είναι το crt off που αγαπούσα τόσο κάποτε ( τώρα θέλω κυρίλα :lol::lol: ) Αντικατέστησα το services.jar με ένα που δόθηκε στο thread της ρομ, αλλά είχα ένα στιγμιαίο "φλας" του φόντου (όχι της lockscreen) και μετά έβγαινε η lockscreen. Δεν απάντησε κανεις στο thread όταν το έγραψα. Αναγκαστικά ξαναέβαλα το crt off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Ορίστε λοιπόν που έχουν φαγωθεί όλοι! Ας συμφωνήσουμε λοιπόν σε κατι!!! WanamLite + siyah kernel me too!!! Και για να ανατρέψω ακόμα περισσότερο τα πράγματα, συμφωνώ απόλυτα και στις αναφορές σου για τους launchers! Kαι χωρις τον Τουρκο,ο Wanam παιζει παρα πολυ καλα και στην αυτονομια,αλλα και σε ολα τα απαιτουμενα by users χαρακτηριστικα . Απιστευτες παρεμβασεις...!!! Ο Τουρκος προσθετει στην πολυ καλη δουλεια του.. Αλλα οχι πως σκετη,δεν παταει πολυ καλα,μετα απο πολλες δοκιμες που εκανα με την Lite και πραγματικα εντυπωσιαστηκα...!!! Τι λετε..? Αξιζει πιστευω να παρατηρηθει ακομα περισσοτερο,το τι ακριβως εχει κανει πανω στο firm ο Wanam και εχει πετυχει αυτο το αποτελεσμα. Επισης πιστευω,πως πρωτη φορα καποιος dev,πετυχαινει τετοιο αποτελεσμα σε μια custom rom (πακετακι) με τα συνηθισμενα εργαλεια / επεμβασεις. Χωρις να παρατηρουντε αυξημενα στατιστικα αρνητικα φαινομενα,σε σχεση με τις παρεμβασεις του (kernel). Σιγουρα το στησιμο ειναι το Α&Ω.. Σιγουρο επισης οτι ο kernel ειναι το παν.. Αλλα σε αυτην την custom rom,πιστευω οτι εχουμε καποιες νεες καινοτομιες που ξεπερνουν τα συνηθισμενα.. Τι λετε.. Μου φαινεται..? Η το νομιζω..? Ας μας αναφερει οποιος δοκιμασει,αν πραγματικα ισχυει αυτο και στο δικο του setup. Θα εχουν ενδιαφερον αν τυχον υπαρξουν,περισσοτερες αναφορες επιβεβαιωσης. Αχχχ... αυτος ο Τουρκος θα μας φαει.. :lol::p Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ..!!! Edited July 25, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Ορίστε λοιπόν που έχουν φαγωθεί όλοι! Ας συμφωνήσουμε λοιπόν σε κατι!!! WanamLite + siyah kernel me too!!! Και για να ανατρέψω ακόμα περισσότερο τα πράγματα, συμφωνώ απόλυτα και στις αναφορές σου για τους launchers! Εχω θεμα με την μπαταρια δωστε tips και βοηθειες.. εχω ωμεγα 9,1. Μς κερνελ οτι ειχε οταν το περασα οοοχι με φουλ wipe λαντσερ εβαλα τον. Νοβα κ ειμαι ευχαριστημενος ενα μικρο λαγκαρισμα κανει καμια φορα οταν παταω να δω τις κλησεις. Να αλλαξω κερνελ; τι προτεινετε για να δουλευει ακομα καλυτερα; Σήμερα έκανα μια δοκιμη. Πέρασα την official που είχε όταν το αγόρασα, έκανα root και όντως μου έδωσε τα updates. Την εστησα με όλα τα mods τους XDA (thanks Ηλία που τα ψαζεψες) και δοκίμασα να δώ διάφορες. Δεν είναι καθόλου άσχημα αλλα είναι μερικα κλικ πίσω σε αίσθηση απο την Wanam. Αυτο επιβεβαιώνει ότι η rom του δεν είναι απλα ένα καθάρισμα και προσαρμογη των mods. Φυσικα θα επανέλθω στον Μαροκινο και θα δοκιμάσω τον συνδυασμό με τον Κερνελ του Syiah. Όμως ο Κερνελ του Wanam είναι πειραγμενος. Το γράφει άλλωστε. Οπότε αν θέλησω να επανέλθω θα πρέπει να γυρίσω με NAND restore. Για μια ακόμα φορα την πατησα με την λαλακια που εφάρμοσε η Sammy στο Siii. Αλλάζοντας το CSC της official για την χώρα που είμαι, μου διέγραψε τα πάντα απο την εσωτερικη κάρτα. Ευτυχώς ότι σημαντικο είχα βρίσκονταν στην εξωτερική. Μεγάλο λάθος αυτο. Φανταστείτε αυτούς που έχουν το 32αρι θα πρέπει κάθε φορα να περνούν backup καμία 25ΜΒ. EDIT Μεγάλη κουβέντα είπα. Πέρασα στην official τον Siyah και απογειώθηκε!!! Βελτίωση παντου. Smoothness, ταχύτητα κυριολεκτικά παντου. Edited July 25, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Ερωτηση σε οσους εχουν wanam Το θεμα του kalagas παίζει κανονικά στην ρομ του???? Και σε ποιόν Siyah αναφέρεστε παιδιά??? Ευχαριστώ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Και σε ποιόν Siyah αναφέρεστε παιδιά??? Αυτόν. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Κωστα ποιον εβαλες 1.3.8b η 1.3.9? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Αν κατάλαβα καλά, ο kernel του Siyah είναι universal δηλαδή κάνει και στο stock firmware; Δηλαδή στο δικό μου που μέχρι τώρα έχω κάνει μονο root και περάσει το CWM recovery, μπορώ να το φλασάρω και να δώ βελτίωση; A, Εχει διαφορά η διαδικασία μέσω odin ή CWM; Διαλέγω ότι με βολεύει; Χάνω τα data μου ή περνάει από πάνω χωρίς πολλά πολλά; sorry για τις πολλές ερωτήσεις! :lol: Edited July 25, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αν κατάλαβα καλά, ο kernel του Siyah είναι universal δηλαδή κάνει και στο stock firmware; Δηλαδή στο δικό μου που μέχρι τώρα έχω κάνει μονο root και περάσει το CWM recovery, μπορώ να το φλασάρω και να δώ βελτίωση; Όπως βλέπεις και από την παρακάτω παράθεση: Μεγάλη κουβέντα είπα. Πέρασα στην official τον Siyah και απογειώθηκε!!! Βελτίωση παντου. Smoothness, ταχύτητα κυριολεκτικά παντου. το ερώτημά σου έχει απαντηθεί ήδη καταφατικά. Edit: Ναι, επιλέγεις εσύ την μέθοδο εγκατάστασης που σε βολεύει καλύτερα αφού έχεις ήδη cwm. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αν κατάλαβα καλά, ο kernel του Siyah είναι universal δηλαδή κάνει και στο stock firmware; Δηλαδή στο δικό μου που μέχρι τώρα έχω κάνει μονο root και περάσει το CWM recovery, μπορώ να το φλασάρω και να δώ βελτίωση; A, Εχει διαφορά η διαδικασία μέσω odin ή CWM; Διαλέγω ότι με βολεύει; Χάνω τα data μου ή περνάει από πάνω χωρίς πολλά πολλά; sorry για τις πολλές ερωτήσεις! :lol: Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν προβλήματα. Κι εγω Γι αυτο τον πέρασα να δοκιμάσω. Και όντως σήμερα βλέπω κάποια μπερδέματα. Οπότε δεν θα το συνιστούσα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν προβλήματα. Κι εγω Γι αυτο τον πέρασα να δοκιμάσω. Και όντως σήμερα βλέπω κάποια μπερδέματα. Οπότε δεν θα το συνιστούσα. Τουρκος χωρις μπερδεματα = User Siii χωρις εμπειρια (φτωχη και ταπεινη μου αποψη ακομα)...:!: Αν και amazing crazy dev απο παλια το αγορι, που παρουσιαζεται βελτιωμενος εμπειρικα στο (Siii),χωρις να μας πεταει update σαν τα μαρουλια για μαρουλια. Θελω να πιστευω οτι θα συνεχισει να υποδεικνυει την απαιτουμενη εμπειρια,με καλυτερο testing και σοβαροτερη αντιμετωπιση απεναντι στους Users/flashers που τον αγαπουν. Και αυτος και το team του. Του την εχουν υποδειξει και αλλοι αξιολογοι devs με την πορεια τους,αυτη την τακτικη.. (βλ. Hacre, netarchy, και..και..) Φιλε master Κωστα Καλημερα,θα ειχε ομως μεγαλο ενδιαφερον η αποψη σου (εκτος απο του φιλου Νικου/gala. που καλα ειναι εκει που ειναι kernel), αν μετα απο τις δοκιμες σου εξεφραζες την γεματη απο εμπειρια αποψη σου,σε σχεση με την Wanam Lite,οπως μας την δινει το Μαροκινο αγορακι. Και αν βλεπεις καποια μπερδεματα στο πακετακι by Wanam,οπως αυτος μας το δινει χωρις την αλλαγη του kernel απο εσενα με τον Τουρκο. Αν προλαβες καλε μου φιλε να την δοκιμασεις εκτενεστερα (αν και δεν θελεις πολυ χρονο εσυ). Σε ευχαριστω. Υ.Γ Επισης θα σου προτεινα και τον ninpo σαν kernel για δοκιμες,χωρις τα γνωστα μπερδεματα του Τουρκου. Επισης μεγαλο ενδιαφερον για την αποψη σου,αν και οταν (θελεις + μπορεις) / προλαβεις να το κανεις. Φυσικα γνωριζω απο παλαιοτερα,την σωστη επιλογη προτιμηση σου,παραμονης σου συνηθως στον stock kernel.. Απλα σου δινω μια επιπλεον προταση,χωρις να χασεις τον χρονο σου με τις οποιες δοκιμες σου οταν μπορεις να τον διαθεσεις,ως μια ας την χαρακτηρισω αδοκιμα πιο close to stock Phιlosophy επιλογη. Edited July 25, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Κι εγώ πλέον με τον συνδυασμό WanamLite + siyah kernel για να δω πως τα πάμε! Λοιπόν έχω ένα θέμα, δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο PC μου... με τίποτα όμως!! Ούτε σαν MTP ούτε σαν Κάμερα... μετά σκέφτηκα ότι είχα τικαρισμένο το USB debugging αλλά και πάλι δεν ήταν αυτό. Επίσης και με την Omega είχα θέμα το πρωί που προσπαθούσα να συνδέσω και τελικά έκανα την δουλειά μου μέσω airdroid. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Μήπως φταίει το τηλέφωνο???????? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Κι εγώ πλέον με τον συνδυασμό WanamLite + siyah kernel για να δω πως τα πάμε! Λοιπόν έχω ένα θέμα, δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο PC μου... με τίποτα όμως!! Ούτε σαν MTP ούτε σαν Κάμερα... μετά σκέφτηκα ότι είχα τικαρισμένο το USB debugging αλλά και πάλι δεν ήταν αυτό. Επίσης και με την Omega είχα θέμα το πρωί που προσπαθούσα να συνδέσω και τελικά έκανα την δουλειά μου μέσω airdroid. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Μήπως φταίει το τηλέφωνο???????? :( Ευθύμη με pc συνδέεται κανονικα. Με Mac είναι το πρόβλημα και ευθύνεται καθαρα η Samsung γιατι έγινε μετα το μεγάλο update. Το δοκίμασα χθες με official και δεν συνδέονταν με τίποτα. Στο pc όμως αμεσως @@Milfas Γενικα επιβεβαιώνεται ότι ο kernel κάνει όλη την δουλεια. Οι custom rom θεωρούνται καλές όταν έχουν εγκαταστησει όλα τα mods και τα έχουν δοκιμάσει ώστε να μην υπάρχουν αλληλεπιδρασεις. Γιατι μπορει ο κάθε developer να δοκιμάζει το tweak που έχει φτιάξει αλλα πολλές φορές σε συνδυασμό με κάποια αλλα που θα εγκαταστήσει ο χρήστης δημιουργούνται προβλήματα. Άρα οι διάφορες απο ρόμ σε ρόμ είναι μικρές. Ο Wanam είναι developer. Έχει προσφέρει λύσεις σε διάφορα πράγματα με δικα του mods. Όπως είπα προηγουμένως, (φαίνεται άλλωστε), ο kernel του είναι πειραγμενος. Αυτο κάνει την διάφορα με άλλες ρόμ που έχω δοκιμάσει. Θεωρω ότι είναι ότι καλύτερο ο kernel να έχει προσαρμοστεί απο τον cooker πάνω στην δικη του rom. Την Wanam την δοκίμασα κάποιες μέρες και μετα τα πειράματα μου με την official επέστρεψα εκει. Είναι μια πολυ καλη ρόμ χωρίς προβλήματα. Ταχύτατη και με πολυ καλη αυτονομία. Μ αρέσει και ο developer γιατι είναι σεμνος και χαμηλών τόνων οπότε θα την έχω σαν βασική μου rom. Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο. Δεν είχα διαβάσει κάτι για τις ρόμ του γιατι δεν πολυ μπαίνω στο XDA και εδω στο Myphone δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί κάτι γι αυτόν. Απλα είχα δει στο XDA αρκετα "How to" απ αυτόν και γενικα πολυ βοήθεια στο forum. Οπότε τον εμπιστεύτηκα και είπα να δοκιμάσω. Αν περιμενει κανεις να καταλάβει απο τα ποστ ποια ρόμ είναι καλη, χαμένος κόπος. Ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντο του. Τα περισσότερα προβλήματα προέρχονται απο φλασαρισμα χωρίς κανένα wipe και απο tweaks που προορίζονται για παλιότερα builds. Εκτός απο την lite έχει φτιάξει και την official XXBLG1 με multi csc Oxeded και dioxeded. Edited July 25, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts