simaras Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Διάβασα πριν λίγες μέρες επιτέλους ο JustArchi ξαναπιασε δουλειά. Είναι καθαρά ο καλύτερος developer που έχει περάσει από το κινητό μας αλλά δυστυχώς θα φύγει και αυτός σύντομα.. Έχει πει ο άνθρωπος τι κινητό θα πάρει; κοντεύω τριετια με το σ3 και είμαι τόσο ευχαριστημένος από τις ρομ του που λέω να αγοράσω ότι και αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 :(Δεν εχει στην μπαρα το κουμπι για φακο Εγω που την εγκατέστησα έχει κανονικά κουμπί για τον φακό ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε την Qs τότε που δίνει παραπάνω ο φίλος με boefla κέρνελ 6.6 Έχω βάλει την Qs FINALE NL1 και ο κερνελ που έχει είναι ο boefla κέρνελ 6.4 (τον οποίο πέρασα απευθείας στην εγκατάστασή της ρομ) χρειάζεται να βάλω τον 6.6 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Έχω βάλει την Qs FINALE NL1 και ο κερνελ που έχει είναι ο boefla κέρνελ 6.4 (τον οποίο πέρασα απευθείας στην εγκατάστασή της ρομ) χρειάζεται να βάλω τον 6.6 ? (στην παραθεση οι απαντησεις δεν ειναι ολες δικιες μου),οσο για κερνελ δοκιμαζεις την πιο καινουργια και αν κατσει καλα την κρατας. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 (edited) Έχει πει ο άνθρωπος τι κινητό θα πάρει; κοντεύω τριετια με το σ3 και είμαι τόσο ευχαριστημένος από τις ρομ του που λέω να αγοράσω ότι και αυτός. Νομίζω περιμένει να βγει κινητό με snapdragon 820.. Χωρίς προβλήματα δηλαδή. Προσωπικά δεν το αποκλείω να πάρει oneplus two, αν αποδειχθεί καλό, ή το επόμενο nexus. Edited July 10, 2015 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Άσχετο, δοκίμασα qs για αρκετές μέρες τώρα. Έχω να κάνω επανεκκίνηση 50 ώρες και φαίνεται η ram να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, αλλά ακόμα να γεμίζει. Η ram φουλ και η zram σχεδόν στην μέση μετά από καθάρισμα. Έχω αρχίσει να βλέπω από κανένα redraw χωρίς λόγο, ακόμα και στον Launcher. Η αλήθεια όμως είναι, δεν με πειράζει ένα reboot το βράδυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 την μπαταριούλα πάντως την καταπίνει. όχι ότι ήταν ποτέ η αυτονομία το δυνατό χαρτί του s3.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Καλημέρα.Καί σε αυτή την rom έχει ξεκινήσει καλά ο τύπος Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) την μπαταριούλα πάντως την καταπίνει. όχι ότι ήταν ποτέ η αυτονομία το δυνατό χαρτί του s3.:lol: Άσε εγώ έχω μια μπαταρία ένα χρόνο, και άλλη μια, έναν άλλον χρόνο.. Και νιώθω πως πρέπει να πάρω άλλη. Πέφτει πάρα πολύ γρήγορα πλέον. Η πλάκα είναι πως ένα nexus s που είχα το έδωσα στην μητέρα μου κ με μπαταρία 5 χρόνων κρατάει 3 μέρες με την χρήση της :-P Καλημέρα.Καί σε αυτή την rom έχει ξεκινήσει καλά ο τύπος Αυτό που δεν αντέχω με αυτές τις roms είναι το recent panel. Μέχρι να πατήσεις να πας στις πρόσφατες έχουν περάσει 2 δευτερόλεπτα και έχεις ξεχάσει τι ήθελες να κάνεις :-P Τουλάχιστον με blekota αυτό παθαινα.. Edited July 11, 2015 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Καλημέρα.Καί σε αυτή την rom έχει ξεκινήσει καλά ο τύπος την δοκιμασες? εχει ραδιοφωνο που με ενδιαφερει? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) την δοκιμασες? εχει ραδιοφωνο που με ενδιαφερει?Ναί καλή αν καί είναι η δεύτερη μέρα μόνο χωρίς aroma όσο για ραδιόφωνο έχω αυτό καί kernel αυτόν Edited July 11, 2015 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Ναί καλή αν καί είναι η δεύτερη μέρα μόνο χωρίς aroma όσο για ραδιόφωνο έχω αυτό καί kernel αυτόν προσπαθω να κανω εγκατασταση με ολα τα wipes και πρωτη φορα βγαζει error 7.γνωριζεις τιποτα εσυ η καποιος αλλος γιατι συμβαινει αυτο? επισης κερνελ σαν zip η tar; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 προσπαθω να κανω εγκατασταση με ολα τα wipes και πρωτη φορα βγαζει error 7.γνωριζεις τιποτα εσυ η καποιος αλλος γιατι συμβαινει αυτο? επισης κερνελ σαν zip η tar;Το error 7 είναι γιά το recovery ποιό έχεις εγώ χρησιμοποιώ το twrp καί γιά τον kernel φλασάρεις το zip Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 εχω παντα philz recovery(ειχα μεγαλο προβλημα με το αλλο,χαμενο ιμει κλπ) θα ελενξω αν ειναι η τελευταια εκδοση,αν και καπου διαβασα οτι δεν θα υπαρξει νεωτερη εκδοση.ευχαριστω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Ναί καλή αν καί είναι η δεύτερη μέρα μόνο χωρίς aroma όσο για ραδιόφωνο έχω αυτό καί kernel αυτόν την dn4 την εχεις δοκιμασει για να μας πεις καμια συγκριση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 τελικα την περασα,αλλα προσεξα οτι εντος των εφαρμογων η γλωσσα ειναι αγκλικη,πχ πληκτρολογιο αλλα και σε αλλες εφαρμογες συστηματος.θα την κρατησω να την περιεργαστω και μαλλον θα την βγαλω μετα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 την dn4 την εχεις δοκιμασει για να μας πεις καμια συγκριση?Ναί την έχω δοκιμάσει πολύ καλή κι αυτή μικρές διαφορές έχουν.Αυτή έχει καλύτερη μπαταρία.Αλλά επειδή ο καθένας έχει τα δικά του γούστα το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις μόνος σου.Καί πάντα οι rom κάθονται διαφορετικά στο κάθε τηλέφωνο Επίσης μιά πολύ καλή εφαρμογή είναι αυτή .Πλέον μαζί με το greenify μου έχει γίνει απαραίτητη σε κάθε rom Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Καλησπερα! καινουριος και εγω στο cyanogenmod για S3 international. το περασα μεσω windows installer. το κινητο πεταει αλλα τρωει πολλη μπαταρια... ξερει κανεις γιατι? http://i1194.photobucket.com/albums/aa369/furious555/Screenshot_2015-06-23-10-45-10_zpsb6yxsslg.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Οι ρομς που βασιζονται στην cyan.εχουν θεμα με την μπαταρια.δοκιμασε την QQ-I9300 ΚΚ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Καλησπερα! καινουριος και εγω στο cyanogenmod για S3 international. το περασα μεσω windows installer. το κινητο πεταει αλλα τρωει πολλη μπαταρια... ξερει κανεις γιατι? Οι ρομς που βασιζονται στην cyan.εχουν θεμα με την μπαταρια.δοκιμασε την QQ-I9300 ΚΚ η αληθεια ειναι πως.. αυτο δεν ισχυει απολυτα. το προβλημα ειναι στις υπηρεσιες google play. μπορει ευκολα να λυθει ετσι. το κανω καθε φορα που εγκαθιστω μια rom χωρις καν να παρατηρησω πως χρειαζεται θεωριτικα αυτο το προβλημα εχει λυθει στις nightlies πλεον. επειδη την περασες με το installer σου εβαλε μια σχετικα παλια εκδοση. βαλε την τελευταια και εισαι κομπλε. αν χρειαζεσαι οδηγιες εδω ειμαστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) ο τροπος που αναφερεις υσχιει και για αλλες ρομ οπως tw samsung base? αστο μαλλον μονο για cyan.ok Edited July 20, 2015 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 ο τροπος που αναφερεις υσχιει και για αλλες ρομ οπως tw samsung base? αστο μαλλον μονο για cyan.ok αρκει να μπορεις να διαχειριστεις τα permissions που εχει η καθε εφαρμογη (και συγκεκριμενα οι υπηρεσιες google play).. ναι. ισχυει για ολες τις ρομς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Οι ρομς που βασιζονται στην cyan.εχουν θεμα με την μπαταρια.δοκιμασε την QQ-I9300 ΚΚ Μήπως εννοείς QS I9300 KK ? Είδα τωρα ενα βίντεο στο YouTube και φαίνεται ιδια με την official Samsung rom αλλα αρκετά πιο γρήγορη. Που την βρισκουμε? ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η αληθεια ειναι πως.. αυτο δεν ισχυει απολυτα. το προβλημα ειναι στις υπηρεσιες google play. μπορει ευκολα να λυθει ετσι. το κανω καθε φορα που εγκαθιστω μια rom χωρις καν να παρατηρησω πως χρειαζεται θεωριτικα αυτο το προβλημα εχει λυθει στις nightlies πλεον. επειδη την περασες με το installer σου εβαλε μια σχετικα παλια εκδοση. βαλε την τελευταια και εισαι κομπλε. αν χρειαζεσαι οδηγιες εδω ειμαστε :) Δοκιμασες αυτη τη μέθοδο και δουλεύει πράγματι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Μήπως εννοείς QS I9300 KK ? Είδα τωρα ενα βίντεο στο YouTube και φαίνεται ιδια με την official Samsung rom αλλα αρκετά πιο γρήγορη. Που την βρισκουμε? ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασες αυτη τη μέθοδο και δουλεύει πράγματι? http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841 Ναι, Δουλεύει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841 Ναι, Δουλεύει :) το δοκιμασες σε S3 και δουλευει χωρις τα errors που λενε κατω στα σχολια? επισης πριν το δοκιμασεις σου ετρωγε και εσενα μπαταρια το google services? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 το δοκιμασες σε S3 και δουλευει χωρις τα errors που λενε κατω στα σχολια? επισης πριν το δοκιμασεις σου ετρωγε και εσενα μπαταρια το google services? ναι βρε :P μην αγχωνεσαι δεν ειναι κατι επικινδυνο ναι καποτε ετρωγε μπαταρια και το εκανα. πλεον το κανω καθε φορα που βαζω καποια ρομ just in case.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts