telmusic Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Στο λινκ που παραθέτω, το update έχει τη μορφή zip αρχειου, που μπορεί να φλασαριστεί από κάθε custom recovery όπως οποιαδήποτε custom rom. Εγώ την τρέχω τώρα και δεν έχω εντυπωσιαστεί: δεν έχω δει αισθητικές ή λειτουργικές διαφορές σε σχέση με την official 4.1.2, αν εξαιρέσει κανείς την tabbed διάρθρωση του μενού ρυθμίσεων. Δεν μου έχει κάνει, στις λίγες ώρες που την έχω, τίποτε το περίεργο, "έγραψε" 18700 στο Antutu και 6100 στο Quadrant. Είναι αρκετά smooth και lagάρει μόνο στο transition όταν πηγαίνω σε μία σελίδα του desktop με ένα 4Χ4 widget του Business Calendar (το ίδιο συμβαίνει και στην 4.1.2 πάντως). Αυτά τα ολίγα ως τώρα... Θα χρειαστεί να αλλάξουμε κατι στο efs ; Βλεπω κατι σημειώσεις περι συμβατότητας XXEMG4 (EFS V2) | XXEMB6 (EFS V1) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Χρειάζεται modem EMG4 ή νεότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Καλησπέρα , 2 ερωτήσεις παρακαλώ για S3 . 1. Τι κάνει η αναβάθμιση της κάμερας . Τι διαφοροποιεί ? 2. Είμαι rooted . Ποιές είναι οι εφαρμογές του συστήματος που μπορώ να διαγράψω χωρίς πρόβλημα , και ποιό κουμπί πατάω στις " Πληροφορίες εφαρμογών " . Εχω βρει κάποιες λίστες στους XDA Developers αλλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλείς . Edited November 3, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Υπάρχει καμιά εφαρμογή στο market όπου να μπορείς να κάνεις root το κινητό χωρίς την ανάγκη χρήσης του odin και του αντίστοιχου αρχείου CF-root; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Υπάρχει καμιά εφαρμογή στο market όπου να μπορείς να κάνεις root το κινητό χωρίς την ανάγκη χρήσης του odin και του αντίστοιχου αρχείου CF-root; Framaroot αλλά από οτι λένε δεν δουλεύει στις τελευταίες εκδόσεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Framaroot αλλά από οτι λένε δεν δουλεύει στις τελευταίες εκδόσεις . Διαβάζω οτι δεν είναι για μόνιμο root οπότε μάλον δεν το αποφεύγω να το κάνω με odin. (Δεν είναι για το δικό μου S3 αλλά για φίλου και ολίγον τι φοβάμαι να πάρω την ευθύνη σε περίπτωση που στραβώσει κάτι γιατί μετά εγώ θα τα ακούσω....) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Διαβάζω οτι δεν είναι για μόνιμο root οπότε μάλον δεν το αποφεύγω να το κάνω με odin. (Δεν είναι για το δικό μου S3 αλλά για φίλου και ολίγον τι φοβάμαι να πάρω την ευθύνη σε περίπτωση που στραβώσει κάτι γιατί μετά εγώ θα τα ακούσω....) Μπα ,με το συγκεκριμένο τρόπο δεν υπάρχει φόβος ,το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μην δουλεύει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Εχει βρεθει λυση για το προβλημα που παρουσιαζει το S3? και εξηγω οτι ενω εχει συνδεθει με bluetooth κανονικα,οταν δεχομαστε καποια κληση και την αποδεχομαστε πατωντας το κουμπακι στο bluetooth,αυτη ανδρομολογειται στο κινητο και δεν ακουγεται τιποτα στο Β.Τ.Απο οτι εχω διαβασε εδω κ αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα. Αν εχει βρεθει καποια λυση θα ηταν σημαντικο γιατι ειναι μεγαλο προβλημα. Edited November 4, 2013 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 γνωρίζετε καμιά εφαρμογή σαν το dsp manager για να πειράξω λίγο τον ήχο? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Περνάω στο φάκελο /system/media/audio/ringtones κάποια ringtone σε ogg και mp3 μορφή, και ενώ μου τα εμφανίζει μετά στις ρυθμίσεις ήχου κλήσεις , όταν τα επιλέγω δεν παίζουν.Δοκίμασα και επανεκκίνηση κινητού αλλά τίποτα. Επιλέγοντας πάνω στα συγκεκριμένα αρχεία τα permisions με τον (x-plore), μου λέει can't read permisions. Καμιά ιδέα τι φταίει; To βρήκα τελικά...Ηθελε αλλαγή των permisions... Edited November 5, 2013 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Περνάω στο φάκελο /system/media/audio/ringtones κάποια ringtone σε ogg και mp3 μορφή, και ενώ μου τα εμφανίζει μετά στις ρυθμίσεις ήχου κλήσεις , όταν τα επιλέγω δεν παίζουν.Δοκίμασα και επανεκκίνηση κινητού αλλά τίποτα. Επιλέγοντας πάνω στα συγκεκριμένα αρχεία τα permisions με τον (x-plore), μου λέει can't read permisions. Καμιά ιδέα τι φταίει; Οταν λες φάκελλο system εννοείς ότι το φάκελλο media το έχεις στο root της sdcard0 , έτσι δεν είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 omega επιλέγω...η μπαταρία κρατάει 2 μέρες..και πάει σφαίρα το κινητό Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Και γω Omega θα σου προτεινα γι αρχη. Σταθερη, γρηγορη, καλη μπαταρια και φυσικα μπορεις να αφαιρεσεις οτι θες απο τις "σαβουρες" της sammy. Μπορεις να της προσθεσεις πολλες μοντες, ειναι αρκετα customizable οποτε την κανεις οπως εσυ θες, ειτε μεσω omega files ειτε βρισκοντας στην κοινοτητα και αλλα πραγματακια. Απο την αλλη αν θες να παιξεις με cyanogen, ναι μεν εχεις μια πολυ ελαφρια rom, πολυ γρηγορη επισης χωρις ομως το "βουτυρακι" της και υπαρχουν και καποια αλλα μειονεκτηματα απ οσο θυμαμαι εκτος αν αυτα εχουν αλλαξει. Μιλαω φυσικα για κακη αυτονομια στην μπαταρια, μιλαω για τους ηχους κλησης που ειναι πολυ χαμηλοι και δεν ακους τιποτα οταν σε παιρνουν τηλεφωνο και φυσικα νομιζω οτι θα την βαρεθεις γρηγορα διοτι ειναι εντελως pure και αδεια. Αν παρατηρησεις κατι καλυτερο, αυτο θα ειναι μονο στην διαχειριση μνημης ram. Edited November 6, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 είχα κατεβάσει από κάπου ένα systemui.apk τροποποιημένο για να κάνει την status bar διαφανής. επειδή δεν θυμάμαι από που το κατέβασα μήπως ξέρει κανείς για τι μιλάω? είναι για στοκ ρομ odex. έχω φάει τον τόπο αν το ξέρετε δώστε μου το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Περνάω στο φάκελο /system/media/audio/ringtones κάποια ringtone σε ogg και mp3 μορφή, και ενώ μου τα εμφανίζει μετά στις ρυθμίσεις ήχου κλήσεις , όταν τα επιλέγω δεν παίζουν.Δοκίμασα και επανεκκίνηση κινητού αλλά τίποτα. Επιλέγοντας πάνω στα συγκεκριμένα αρχεία τα permisions με τον (x-plore), μου λέει can't read permisions. Καμιά ιδέα τι φταίει; To βρήκα τελικά...Ηθελε αλλαγή των permisions... Είσαι ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Είσαι ρουτ? Ναι ρουταρισμένο είναι το κινητό. Τη βρήκα την άκρη όπως έγραψα και παραπάνω.Έπρεπε να αλλάξω τα permissions στα ringtone που έβαλα και μου δούλεψαν μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ναι ρουταρισμένο είναι το κινητό. Τη βρήκα την άκρη όπως έγραψα και παραπάνω.Έπρεπε να αλλάξω τα permissions στα ringtone που έβαλα και μου δούλεψαν μια χαρά. Το καταλαβα γιατι δεν θα μπορουσες να ειχες προσβαση σε αυτους τους φακελους διαφορετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ναι ρουταρισμένο είναι το κινητό. Τη βρήκα την άκρη όπως έγραψα και παραπάνω.Έπρεπε να αλλάξω τα permissions στα ringtone που έβαλα και μου δούλεψαν μια χαρά. Εχω ένα S3 ρουταρισμένο . Εχω βάλει στην κάρτα του κινητού ένα φάκελλο/υποφακέλλους "media/audio/ringtones" Στα ringtones , έβαλα έκείνα τα ringtones που ήθελα σε μορφή mp3 . Εμφανίζονται στις ρυθμίσεις ήχου και παίζουν μιά χαρά . Ετσι ΑΠΛΑ . Αυτά περί permissions τι φρούτο είναι ? Γιά να μαθαίνουμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 μετα την τελευταια αναβαθμιση του hangouts σε samsung s3 πολλες φορες οταν το ανοιγω μου βγαζει μια λευκη οθονη.ανοιγει μονο εαν κανω επανεκκινιση τηλεφωνου η κανω ανοιγμα μεσω playstore.εχει παρατηρηθει αυτο το προβλημα?υπαρχει καποια λυση η ειναι καποιο λαθος της εφαρμογης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εχω ένα S3 ρουταρισμένο . Εχω βάλει στην κάρτα του κινητού ένα φάκελλο/υποφακέλλους "media/audio/ringtones" Στα ringtones , έβαλα έκείνα τα ringtones που ήθελα σε μορφή mp3 . Εμφανίζονται στις ρυθμίσεις ήχου και παίζουν μιά χαρά . Ετσι ΑΠΛΑ . Αυτά περί permissions τι φρούτο είναι ? Γιά να μαθαίνουμε . Κι εγώ έτσι τα πέρναγα στο SGS χωρίς να τροποποιήσω τίποτα.Τώρα γιατί μου το κάνει στο S3 τι να σου πω.Δεν γνωρίζω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καλησπέρα σε ολη την παρέα .Έχω το s3 και περίμενα κ εγω την επίσημη αναβάθμιση σε 4.3. Αλλά διαβάζω οτι δεν είναι οτι το καλύτερο τουλάχιστον προς το παρόν. Πήρα απόφαση να περάσω μια rom,αλλά δεν ξέρω προς τα που να πάω. θέλω να είναι σταθερή κ γρήγορη μπορείτε να προτείνεται κάποιες rom.το τηλ δεν είναι ροοτ άλλα θα γίνει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Πέρνα την omega, πολύ καλή και απροβλημάτιστη. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλησπέρα σε ολη την παρέα .Έχω το s3 και περίμενα κ εγω την επίσημη αναβάθμιση σε 4.3. Αλλά διαβάζω οτι δεν είναι οτι το καλύτερο τουλάχιστον προς το παρόν. Πήρα απόφαση να περάσω μια rom,αλλά δεν ξέρω προς τα που να πάω. θέλω να είναι σταθερή κ γρήγορη μπορείτε να προτείνεται κάποιες rom.το τηλ δεν είναι ροοτ άλλα θα γίνει. Ευχαριστώ. Δηλαδή πόσα μικροσέκοντς θα είναι πιό γρήγορη η rom που θα περάσεις ? Πόσο πιό σταθερή ? Γιατί δεν περιμένεις την επίσημη , να την δοκιμάσουν κάποιοι , να ρεπορτάρουν τι παραπάνω μπορεί να σου προσφέρει , και αποφασίζεις . Αν δεν έχεις προβλήματα γιατί να πας γυρεύοντας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Υπάρχει έλεγχος ορθογραφίας για τα sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Αν είναι ετσι όπως τα λες και δεν έχω να κερδίσω τίποτα απο μια άλλη ροομ θα περιμένω κ εγώ την επίσημη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts