Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο λινκ που παραθέτω, το update έχει τη μορφή zip αρχειου, που μπορεί να φλασαριστεί από κάθε custom recovery όπως οποιαδήποτε custom rom. Εγώ την τρέχω τώρα και δεν έχω εντυπωσιαστεί: δεν έχω δει αισθητικές ή λειτουργικές διαφορές σε σχέση με την official 4.1.2, αν εξαιρέσει κανείς την tabbed διάρθρωση του μενού ρυθμίσεων. Δεν μου έχει κάνει, στις λίγες ώρες που την έχω, τίποτε το περίεργο, "έγραψε" 18700 στο Antutu και 6100 στο Quadrant. Είναι αρκετά smooth και lagάρει μόνο στο transition όταν πηγαίνω σε μία σελίδα του desktop με ένα 4Χ4 widget του Business Calendar (το ίδιο συμβαίνει και στην 4.1.2 πάντως).

Αυτά τα ολίγα ως τώρα...

Θα χρειαστεί να αλλάξουμε κατι στο efs ;

Βλεπω κατι σημειώσεις περι συμβατότητας XXEMG4 (EFS V2) | XXEMB6 (EFS V1)

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα ,

2 ερωτήσεις παρακαλώ για S3 .

1. Τι κάνει η αναβάθμιση της κάμερας . Τι διαφοροποιεί ?

2. Είμαι rooted . Ποιές είναι οι εφαρμογές του συστήματος που μπορώ να διαγράψω χωρίς πρόβλημα , και ποιό κουμπί πατάω

στις " Πληροφορίες εφαρμογών " . Εχω βρει κάποιες λίστες στους XDA Developers αλλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλείς .

Edited by geobas

Υπάρχει καμιά εφαρμογή στο market όπου να μπορείς να κάνεις root το κινητό χωρίς την ανάγκη χρήσης του odin και του αντίστοιχου αρχείου CF-root;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Υπάρχει καμιά εφαρμογή στο market όπου να μπορείς να κάνεις root το κινητό χωρίς την ανάγκη χρήσης του odin και του αντίστοιχου αρχείου CF-root;

Framaroot αλλά από οτι λένε δεν δουλεύει στις τελευταίες εκδόσεις .

Samsung galaxy s21+

Framaroot αλλά από οτι λένε δεν δουλεύει στις τελευταίες εκδόσεις .

Διαβάζω οτι δεν είναι για μόνιμο root οπότε μάλον δεν το αποφεύγω να το κάνω με odin.

(Δεν είναι για το δικό μου S3 αλλά για φίλου και ολίγον τι φοβάμαι να πάρω την ευθύνη σε περίπτωση που στραβώσει κάτι γιατί μετά εγώ θα τα ακούσω....)

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Διαβάζω οτι δεν είναι για μόνιμο root οπότε μάλον δεν το αποφεύγω να το κάνω με odin.

(Δεν είναι για το δικό μου S3 αλλά για φίλου και ολίγον τι φοβάμαι να πάρω την ευθύνη σε περίπτωση που στραβώσει κάτι γιατί μετά εγώ θα τα ακούσω....)

Μπα ,με το συγκεκριμένο τρόπο δεν υπάρχει φόβος ,το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μην δουλεύει .

Samsung galaxy s21+

Εχει βρεθει λυση για το προβλημα που παρουσιαζει το S3? και εξηγω οτι ενω εχει συνδεθει με

bluetooth κανονικα,οταν δεχομαστε καποια κληση και την αποδεχομαστε πατωντας το κουμπακι στο bluetooth,αυτη ανδρομολογειται στο κινητο και δεν ακουγεται τιποτα στο Β.Τ.Απο οτι εχω διαβασε εδω κ αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα.

Αν εχει βρεθει καποια λυση θα ηταν σημαντικο γιατι ειναι μεγαλο προβλημα.

Edited by charis232

γνωρίζετε καμιά εφαρμογή σαν το dsp manager για να πειράξω λίγο τον ήχο?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Περνάω στο φάκελο /system/media/audio/ringtones κάποια ringtone σε ogg και mp3 μορφή, και ενώ μου τα εμφανίζει μετά στις ρυθμίσεις ήχου κλήσεις , όταν τα επιλέγω δεν παίζουν.Δοκίμασα και επανεκκίνηση κινητού αλλά τίποτα.

Επιλέγοντας πάνω στα συγκεκριμένα αρχεία τα permisions με τον (x-plore), μου λέει can't read permisions.

Καμιά ιδέα τι φταίει;

To βρήκα τελικά...Ηθελε αλλαγή των permisions...

Edited by tarantules

Περνάω στο φάκελο /system/media/audio/ringtones κάποια ringtone σε ogg και mp3 μορφή, και ενώ μου τα εμφανίζει μετά στις ρυθμίσεις ήχου κλήσεις , όταν τα επιλέγω δεν παίζουν.Δοκίμασα και επανεκκίνηση κινητού αλλά τίποτα.

Επιλέγοντας πάνω στα συγκεκριμένα αρχεία τα permisions με τον (x-plore), μου λέει can't read permisions.

Καμιά ιδέα τι φταίει;

Οταν λες φάκελλο system εννοείς ότι το φάκελλο media το έχεις στο root της sdcard0 , έτσι δεν είναι ?

omega επιλέγω...η μπαταρία κρατάει 2 μέρες..και πάει σφαίρα το κινητό
Innovation distinguishes between a leader and a follower.

Και γω Omega θα σου προτεινα γι αρχη. Σταθερη, γρηγορη, καλη μπαταρια και φυσικα μπορεις να αφαιρεσεις οτι θες απο τις "σαβουρες" της sammy. Μπορεις να της προσθεσεις πολλες μοντες, ειναι αρκετα customizable οποτε την κανεις οπως εσυ θες, ειτε μεσω omega files ειτε βρισκοντας στην κοινοτητα και αλλα πραγματακια.

Απο την αλλη αν θες να παιξεις με cyanogen, ναι μεν εχεις μια πολυ ελαφρια rom, πολυ γρηγορη επισης χωρις ομως το "βουτυρακι" της και υπαρχουν και καποια αλλα μειονεκτηματα απ οσο θυμαμαι εκτος αν αυτα εχουν αλλαξει. Μιλαω φυσικα για κακη αυτονομια στην μπαταρια, μιλαω για τους ηχους κλησης που ειναι πολυ χαμηλοι και δεν ακους τιποτα οταν σε παιρνουν τηλεφωνο και φυσικα νομιζω οτι θα την βαρεθεις γρηγορα διοτι ειναι εντελως pure και αδεια.

Αν παρατηρησεις κατι καλυτερο, αυτο θα ειναι μονο στην διαχειριση μνημης ram.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

είχα κατεβάσει από κάπου ένα systemui.apk τροποποιημένο για να κάνει την status bar διαφανής. επειδή δεν θυμάμαι από που το κατέβασα μήπως ξέρει κανείς για τι μιλάω? είναι για στοκ ρομ odex. έχω φάει τον τόπο αν το ξέρετε δώστε μου το λινκ

Καμιά ιδέα τι φταίει;

To βρήκα τελικά...Ηθελε αλλαγή των permisions...

Είσαι ρουτ?

Είσαι ρουτ?

Ναι ρουταρισμένο είναι το κινητό.

Τη βρήκα την άκρη όπως έγραψα και παραπάνω.Έπρεπε να αλλάξω τα permissions στα ringtone που έβαλα και μου δούλεψαν μια χαρά.

Τη βρήκα την άκρη όπως έγραψα και παραπάνω.Έπρεπε να αλλάξω τα permissions στα ringtone που έβαλα και μου δούλεψαν μια χαρά.

Το καταλαβα γιατι δεν θα μπορουσες να ειχες προσβαση σε αυτους τους φακελους διαφορετικα.

Εχω ένα S3 ρουταρισμένο . Εχω βάλει στην κάρτα του κινητού ένα φάκελλο/υποφακέλλους "media/audio/ringtones"

Στα ringtones , έβαλα έκείνα τα ringtones που ήθελα σε μορφή mp3 . Εμφανίζονται στις ρυθμίσεις ήχου και παίζουν μιά χαρά .

Ετσι ΑΠΛΑ .

Αυτά περί permissions τι φρούτο είναι ?

Γιά να μαθαίνουμε .

μετα την τελευταια αναβαθμιση του hangouts σε samsung s3 πολλες φορες οταν το ανοιγω μου βγαζει μια λευκη οθονη.ανοιγει μονο εαν κανω επανεκκινιση τηλεφωνου η κανω ανοιγμα μεσω playstore.εχει παρατηρηθει αυτο το προβλημα?υπαρχει καποια λυση η ειναι καποιο λαθος της εφαρμογης?

Εχω ένα S3 ρουταρισμένο . Εχω βάλει στην κάρτα του κινητού ένα φάκελλο/υποφακέλλους "media/audio/ringtones"

Στα ringtones , έβαλα έκείνα τα ringtones που ήθελα σε μορφή mp3 . Εμφανίζονται στις ρυθμίσεις ήχου και παίζουν μιά χαρά .

Ετσι ΑΠΛΑ .

Αυτά περί permissions τι φρούτο είναι ?

Γιά να μαθαίνουμε .

Κι εγώ έτσι τα πέρναγα στο SGS χωρίς να τροποποιήσω τίποτα.Τώρα γιατί μου το κάνει στο S3 τι να σου πω.Δεν γνωρίζω

Καλησπέρα σε ολη την παρέα .Έχω το s3 και περίμενα κ εγω την επίσημη αναβάθμιση σε 4.3. Αλλά διαβάζω οτι δεν είναι οτι το καλύτερο τουλάχιστον προς το παρόν. Πήρα απόφαση να περάσω μια rom,αλλά δεν ξέρω προς τα που να πάω. θέλω να είναι σταθερή κ γρήγορη μπορείτε να προτείνεται κάποιες rom.το τηλ δεν είναι ροοτ άλλα θα γίνει. Ευχαριστώ.

Πέρνα την omega, πολύ καλή και απροβλημάτιστη.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπέρα σε ολη την παρέα .Έχω το s3 και περίμενα κ εγω την επίσημη αναβάθμιση σε 4.3. Αλλά διαβάζω οτι δεν είναι οτι το καλύτερο τουλάχιστον προς το παρόν. Πήρα απόφαση να περάσω μια rom,αλλά δεν ξέρω προς τα που να πάω. θέλω να είναι σταθερή κ γρήγορη μπορείτε να προτείνεται κάποιες rom.το τηλ δεν είναι ροοτ άλλα θα γίνει. Ευχαριστώ.

Δηλαδή πόσα μικροσέκοντς θα είναι πιό γρήγορη η rom που θα περάσεις ? Πόσο πιό σταθερή ?

Γιατί δεν περιμένεις την επίσημη , να την δοκιμάσουν κάποιοι , να ρεπορτάρουν τι παραπάνω μπορεί να σου προσφέρει , και αποφασίζεις .

Αν δεν έχεις προβλήματα γιατί να πας γυρεύοντας .

Αν είναι ετσι όπως τα λες και δεν έχω να κερδίσω τίποτα απο μια άλλη ροομ θα περιμένω κ εγώ την επίσημη. Ευχαριστώ.